Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lobig
sztem ez egy hülyeség hogy álmodják az egészet, egy hatalmas nagy baromság!!!

más:
"fekete füst ennyire gagyi ábrázolása, megjelenése, viselkedése és eltûnése" - ez mit akar jelenteni? mi a gagyi abban a füstben???

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

IMYke2.0.0.0
Arra, hogy megtudd, hogy a warez scene-ben milyen megjelenések vannak.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

na jo akkor még 1 kérdés és nem offolok

akkor mire jo az nforce.nl?

mukika
sehogysem.

quack
sehogy NFOrce.nl

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Köszi megpróbálom.

Láttam viszont ezt az oldalt, fe világositana v.ki hogy errõl hogy tudok tölteni? http://www.nforce.nl/

mukika
én a torrentspy-ról szedtem le kb. 1 hónapja. 150k volt az átlag letöltési sebességem.

V.melyik torrent oldalról le lehet tölteni még az elsõ évadot normális sebeséggel vagy már a 2. szedik inkább?

REALista
Az egész tõrténetet csak a gyerek álmodja!!!!!!!!!És mikor felébred onnantól egy brazil szappanopera szerû tõrténet jön!

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

A film sem volt rossz, de a könyv 100x jobb volt.

fifi
együtt néztük melóban anno a 13emeletet...
tudod ott hogy volt a generált valóságokkal.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
hömmm <#nemtudom>

azért mert ez egy nagyon durva és top secret kísérlet, és csak így biztonságos... :D
mindemellett, lehet a valóságban nem is repülõre szálltak fel... hanem most is egy teremben fekszeenek. mittudomén. csak egy gondolat.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Például mert az a kísérlet lényege hogy képesek-e "szinkronizálni" az agyukat/gondolataikat, és sikerült is nekik az álomszinten összehozni õket, most meg megfigynek. A következõ lépcsõfok mondjuk ugyanez lenne ébren, vagyis gyakorlatilag a telepátiával kísérleteznek rajtuk. Már ha az álom-magyarázatból indulunk ki.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

quack
hát nagyon remélem hogy nem ilyen pöcs befejezése lesz (pl valaki almodja/meseli az egeszet)

Ez már a Dallasban is mocskosul gagyi magyarázat volt 20 éve, nagyon-nagyon remélem hogy nem ez lesz, mert ennél szarabbat nem tudok hirtelen mondani. Mondjuk biztosra veszem hogy nem ez a megoldás, sokkal nagyobb találékonyságról tettek tanubizonyságot eddig is az írók annál hogy ilyen béna legyen.
De csak hogy konkrétan a magyarázatodhoz is szóljak: miért éppen a repülõn tarjták õket álomban? Nem látom sok értelmét. Plusz ha már álomban vannak, akkor bármikor kezdõdhetett a dolog, mégcsak nem is kellett mindenkit egyszerre elaltatni, egyesével is összefogdoshatták õket. Az is lehetne hogy máa a flashbackek alatt is aludtak (igy az ott látottak sem a valóság), vagy hogy pár szereplõ nem is létezik csak a többiek ámodják, ésatöbbi ésatöbbi. Ezzel az álomdologgal az égvilágon mindent meg lehet magyarázni, csak nagyon gyenge megoldás lenne.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

érdekes, csak az a kérdés, hogy hogy álmodják mind ugyanazt ??

fifi
na én azt mondom MESTERSÉGES ÁLOMBAN tartják õket a repülõgépen, ami le sem zuhant...így a dolgok nagy részére van magyarázat. Amit átéltek itt-ott azt beleálmodják a dolgaikba.
most így 2X10 után ez a véleményem

lehet fikázni! :)

MikX
Jahh, nem tom hogy volt-e már, de nekem feltûnt, hogy abban a részben, amiben elrabolták Walt-ot, és amikor felrobbant a tutaj, akkor jött egy cápa, és a farkán volt a Dharma logó. Lehet volt már, csak mondom...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

"Hasonló buggal állunk szemben mint a rádiózásnál a 2 csapat között"

Az milyen bug volt? Valaki elmondaná?

Tessék hagyni a Séfbácsinak a picsába!

"fekete füst ennyire gagyi ábrázolása, megjelenése, viselkedése és eltûnése,"

egyetértek. Nekem nem tetszik alapból ez a füstös dolog. Valami nagyon jó magyarázat kell ahhoz, hogy mégis bevegyem. Kérdés, hogy kb mikorra tudjuk meg?

Tessék hagyni a Séfbácsinak a picsába!

IMYke2.0.0.0
Ha így bonyolódna a történet, mint az utóbbi részben - értsd: a fekete füst ennyire gagyi ábrázolása, megjelenése, viselkedése és eltûnése, illetve a jelenség ennyire gyors túllépése a két ott lévõ által - akkor a 3. széria is túlzás lenne ill. lesz.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mukika
Én személy szerint 2-3 szériával is beérném. Mert ha így bonyolódna a történet mondjuk az 5. széria végéig, akkor azt sem tudnánk a végén, hogy mit nézünk...

IMYke2.0.0.0
5-6 széria az már sok lenne!

MikX
Azért kicsit több nem árthat, mondjuk 5-6 széria inkább, te tényleg az legyen, hogy a végén legyen vége...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

quack
jah sajna lehet, en sem örülnek neki, inkabb legyen egy 3-4 szerias cucc egy kerek befejezessel...

magus
szerintem, ennyi lost resz utan en arra jutottam, hogy a keszitoknek fingjuk nincs mit csinaljanak. tele van megmagyarazatlan dologgal, egyre csak halmozodik, a legtobbje osszefuggestelen, szerintem csak fokozzak addig amig mar beleunnak az emberek es nem fogjak megmagyarazni. respecta ha vmit ki tudnak hozni belole, meg nagyon jo sorozat, de ketlem h lenne vege...

MikX
szerintem is...
Márcsak azért is, mert ugye az elején Walt egy képregényt olvasgatott amiben jegesmedve volt, aztán ott is lett a jegesmedve... meg még sorolhatnám

Kandurex
SPOILER! (2X10 rész)

Szerintem ez a füstös rész az egyik forgatókönyv író sci-fi fantáziájának túltengését bizonyítja. Egyszerûen még sejtelmesebbé akarta tenni a részt. HOgy ez jó vagy rossz :/ neház válasz, de nekem nagyon nem teszene, ha túlzottan a szürelitás irányába csúszna el a történet.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

quack
hat ha csuszik a felirat akkor subtitle workshopban +/- delay-el szorakozgatok amig jo nem lesz

Captain Sparrow
szerintem sehol nicsnenek ufo-k meg különös lények hanem mind ilyen pszihés dolog..

Captain Sparrow
ja meg ezt a két részt tök szar volt végignézni mert a felirat csúszott a kép egy csomószor beakadt..és szinte végig magamtól kellet megérteni mit beszélnek..de azért értettem :D

quack
jah az naon faszas volt szerintem is

Captain Sparrow
a 7edik rész elején nemtuttam mivan hogy miért mutatják egy csomó ideig a tengert..de az tök durván megcsinálták
azt nemmondom el mit mert aki még nem látta...

Captain Sparrow
a boone-os rész az télleg olyanos volt nekem is szinte (nem azért mert imádom a boone-t.nemtommér)...
ja igen én a 6 meg 7ik rész végén sírtam majne mhogy mér lövik le a shannont :( :DD

MikX
Végülis UFO-k is lehetnek, kár is találgatni, még sztem az írók sem tudják mi van :D
Csak az idegesít, hogy emulérõl még nem jött le a 10.rész... pedíg érdekelne nagyonis...
olyan ideges lettem, amikor ilyen hülyén lett vége a 9. nek...

PyRex
Ez lehet.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

lobig
én nem azt mondtam, hogy könyvadaptáció lenne a sorozat.
csak a "füst" szerintem egy nanorobot raj.
a könyv történetének semmi köze a lost történetéhez, egyetlen párhuzam a "füst".

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

lobig
a suttogások "elvileg" lehetnek a nanorobotok. a sok kis robotocska felvesz egy membrán alakot és rezegteti a levegõt, így hangot képez...

de néztétek már képkockáról képkockára azt a részt, mikor a "füst"-ben van a kamera? érdekes képek villanak be. egy feszület, valami nõ, egy szoba v. valamilyen helyiség, mr. eko arca, jack, walt...

érdekes!

MikX
De szerintem itt más (is) van, mivel a jegesmedve, meg a ló, meg a suttogások is nanorobotok lennének? Itt vmi más van szerintem, valami pszi dolog...

quack
http://kenzo.uw.hu/

felirat nincsen még a 2x10-hez?
Egy könyv-adaptációval két nagy baj lenne: tudnánk mire számíthatunk és tudnánk mi lesz a vége :) Egy sorozat meg pont nem így mûködik.
PyRex
SPOILER:

Igen, én is olvastam, hogy több fórumon is felvetették ezt a lehetõséget. az elején hülyeségnek tartottam, de most már nem annyira...

PyRex
közben megnéztem és valóban jó. Arra nem emléksztem, hogy eredetileg melyik kezével hagyta ott a nyomot (valamiért a jobb ugrott be)

Zs0lt1
Hát jah, Boone jó karakter volt, kár érte.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Kandurex
Ez elég meredek lenne.

Bár ahol mérges zsiráfok szelik az erdõt, ott bármi megtörténhet :D

(asszem Charlie nyomta ezt a szöveget még valahol az elején)

Egyébként most fejzetem be, vagyis most jutottam 1 hónap alatt a 2X09 -ig. Egész jó sorozat, és most kivételesen egy könnycsepet is kierõszakolt belõlem (bár amúgy se vagyok túl jól) a 7. rész. bár ahogy hallottam kész bömbölde ment Boon után is :p rajongói oldalakon.

Azért érzõdik a nem elõre leírt történet, jobban örültem volna egy többkötetes könyv feldolgozásnak valami profi részrõl.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

lobig
!!!-=SPOILER=-!!!-=SPOILER=-!!!-=SPOILER=-!!!-=SPOILER=-!!!-=SPOILER=-!!!

a fekete füst:
szerintem igaza volt annak, aki kb fél éve azt írta valamelyik fórumon (lehet, hogy épp itt), hogy a Michael Chrichton: Préda címû könyvében szereplõ "füst"-nek köze van a sorozathoz...
A könyvben a "füst" egy nanorobotokbol álló raj. Biológiai célból hozták létre, hogy egy ilyen nanorobotot bejuttatva az emberi test bármelyik részébe, legyen az véráram vagy bármi, megtudják oldani az addig lehetetlen beavatkozásokat. Késõbb katonai célra is akarták használni mint "kémrepülõ"...
A lényeg a lényeg, egy ilyen irányítás alól kiszabadult nanorobot raj okozta a galibát a könyvben.

A könyv elolvasása után, az abban leírtakat elképzelve, szerintem a 10. epizódban látott "füst" egy nanorobot raj.
Hát kiváncsi vagyok, hogy így van-e!? :)

!!!-=SPOILER=-!!!-=SPOILER=-!!!-=SPOILER=-!!!-=SPOILER=-!!!-=SPOILER=-!!!

magus
hm, vááááááá

(amugy a ctv-nek nincs hangja nalam)

Papirzacsi
Persze... Mr. Eko a bal kezével hagyta ott a nyomot, tehát az ajtónak a repülõgép orra felöli oldalán volt a nyom. Amikor bemegy a FEJJEL LEFELE fekvõ gépbe, akkor a jobb kezénél van. De ha megnézed a hátteret, akkor látszik a szárny, és ebbõl már egyértelmûen látszik, hogy a kéznyom akkor is a szárny felöli oldalán van az ajtónak. Tehát jó helyen van. :D

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)