22323
-
Totya15 #7628 hát igen ha az első részt nézed meg csak az nem vmi jó,amugy a 3.évad amerikában okt 4.ik-én kezdődik.... -
#7627 A jövőből jött, nem látod? -
Egerwin #7626 Még amerikában, sem volt 3.évad, de mind1 -
#7625 A lényeg, hogy az ismétlésekből van elegem. Sok olyan sorozat van ,ami ezerszer értelmesebb a Csacska Angyalkáknál, mégis azokat éjjel adják....... -
FLeK0 #7624 lol -
#7623 A többi évadról pedig annyit, hogy Amerikában is már kezd lecsengni a sorozat. Egy kinti rokon mesélte, hogy az elején nagyon nézték, de a 3. évad már dög unalmas volt...És szerintem sem lehet már értelems dolgokat kitalálni. Arra mondjuk kiváncsi vagyok, mi volt az a dolog az erdőben ,ami a fákat mindig mozgatta, meg ami hülye hangot adott ki.....a reklámokban mindig mutogatták, de erőm nem volt nézni.... -
#7622 Én nem néztem a sorozatot, sőt......Az első részt megnéztem ,mert úgy beharangozták ,hogy ez az évezred sorozata......Szerintem egy nagy 0. Nagyobb a füstje, mint a lángja. Egy szigeten ennyi minden nem történik, s egyszerűen számomra tök érdektelen a sorozat. Az ismétlés azért zavar, mert nemrég lett vége ,aki akarta nézni, az nézte, aki meg nem ,az nem. Végre volt egy új és jó sorozat, a Döglött Akták, amit lehetett nézni a Csacska Anygalkák és a Lizák helyett, erre már ez sincs, csak vasárnap egyszer egy héten. Én ezt sajnálom, meg azt ,hogy nyáron főleg csak ismétléseket lehet nézni, amik unalmasak egy idő után.... -
Brutus13 #7621 Hy
Csak annyit akarnék hozzászólni, hogy nem tudom megérteni azt a sok embert akik a végletekig bespoilerezik magukat, aztán ha majd jön a harmadik évad, elrontják az élményüket és nem lesz semmi meglepetés...
Amúgy szerintem is gyökér az rtlklub, mi ráknak kell megismételni az első évadot? azé hogy legyen emlékezető ha majd benyomják a másodikat? Mer aztán alig van ember aki még nem látta a másodikat, persze vannak kivételek, de a mai internetes vilgában már elég csekély a létszámuk........ -
winnie #7620 nagyon helyes - miért zavar az ismétlés? ennyire nem akarod, hogy legyen itthon a sorozat? -
#7619 egy fórumon mindenki máshogy beszél mint a valóságban. ezt gondolom észrevetted, a való életben én egy kedves rendes gyerek vagyok aki tele van feszültséggel, amit itt ad ki. Mert valahol ki kell adni, nemde? különben megőrülnénk. Én is csak ezt teszem. Én nem szeretem hogy ha kérdezek valamit(akár hülyeséget) akkor mindenki elkezd fasságokat irkálni ahelyett, hogy annyit mondana: nem lehet elmondani, hülye kérdés. erre még csak nem is lennék ideges. nem szeretnék rosszba lenni senkivel, szemét voltam tudom, hogy mindenki elkültem a picsába, ezért b ocs, de ti is szemetek voltatok, amit remélem elismertek. ennyi hello -
#7618 Ismétlik...........Hurrá..........RTL Klub hajrá A rejtélyek városát vagy mit mikor ismétlik meg? Ideje, mert most volt az utolsó rész nemrég...... -
Joker Hun #7617 engem senki soha nem ütött meg és nem is fog
Erre ne vegyél mérget! -
#7616 Amúgy itt a bannerban miért van szeptember megjelölve a kezdésnek?
Október 4-én szerdán lesz az első rész nem? -
#7615 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!bekaphatod -
#7614 az más, engem senki soha nem ütött meg és nem is fog. Szeretnek az emberek a valóságban csak itt nem. De naná hogy vissza pofázok az ilyen geci beszólásokra. De te tudod, biztos okosabb vagy mint én -
#7613 kössze:D -
#7612 Hétfőtől, délutánonként, RTL Klub - újravetítik a sorozatot.
Persze, szinkronosan.
-
#7598 már mér lenne az? -
#7596 Nagy segítséget nyújtott a hivatalos Lost honlap. -
#7595 A második sorozat részeinek rövid, saját szavas összefoglalása.
A legfőbb vonalakat emeltem ki, nem kitérve felesleges szálakra, és dialógusokra.
Elkövette: .:i2k:.
2.sorozat 0. rész - Destination Lost
====================================
Az első sorozat összefoglalója
2.sorozat 1. rész - Man of Science, Man of Faith
A visszaemlékezéses szál Jack-ről és a későbbi feleségének felgyógyulási csodájáról szól.
A szigeten az Első bunkert felnyitják.
Shannon kutyát keres, Sayid-dal és látomása lesz Walt-ról a dzsungelben.
Hurley elmeséli csodálatos történetét a számokról.
Lemennek a bunkerbe, ahol megismerkednek Desmond-dal.
2.sorozat 2. rész - Adrift
A tutajon elindulókat megállítják, Walt-ot elrabolják, Jin eltűnik, Sawyer-t meglövik, és kalandjuk lesz a cápákkal is.
A szigeten Clair megtalálja Charlie kokóval töltött szobrát, de még nem tudja mi van benne.
A bunkerben már látjuk, milyen számokat kell beírniuk...
2.sorozat 3. rész - Orientation
Az első Dharma-s film megtekintése a bunkerben. A három partravetődött tutajost időközben elfogták a "Többiek" [legalábbis, addig azt hisszük, hogy azok], s most fogságban tartják.
Desmond elmenekül a szigetről, a gombnyomogatás Jack-ékre marad.
2.sorozat 4. rész - Everybody Hates Hugo
A sorozatba kis fanyar humort lopó Hurley története a számokkal és a pénzzel.
A fogvatartók kiengedik a foglyokat, kiderül, hogy egy gépen utaztak. A két túlélő táborban egy házaspár egy-egy tagja hiszi, hogy kedvese él - Rose és Bernald. A találkozás egészen nyilvánvalóan be fog következni.
2.sorozat 5. rész - ...and found
Sun gyűrűjének története. Jin és Sun megismerkedése, külön életútja.
Michael időközben lelécel a fogvatartó idegenektől [Ana Lucia-ék].
2.sorozat 6. rész - Abandoned
Shannon - a rinyagép - újabb Walt-látomása. Sayid egyértelmű jelzései.
Shannon és mostohatestvére közti viszony és múltjuk adalékai a visszaemlékezésekben.
Claire egyre idegesítőbb a babázósdival, Charlie pedig körüldongja, mint egy méhecske.
Locke megtudja, hogy egy kokainos szobor Claire-nél van.
2.sorozat 7. rész - The other 48 day
A túlélők másik felének - a farokrészben utazóknak a történeti szála itt kezdődik.
Más szereplőkkel, zsinte ugyanaz zajlik le, mint a középen utazókkal.
Itt is lesz egy önjelölt hős, egy önjelölt orvos, egy okoska.
Megtudhatjuk, hogy az összetömörülő csapatból hirtelen idegenek elragadnak néhányat.
Magát Eko-nak nevező böhöm negro bácsi kinyír kettő újabb támadót, rituális némasági fogadalmat tesz, s közben kiderül, hogy a támadók módszeresen választották ki az "áldozatokat".
A túlélő csapat inkább beveszi magát a dzsungelbe, folyamatosan mozog.
Később a parton ugye megtalálják Jin-éket, az erdőben pedig majd Ana Lucia "véletlenül" lelövi a
rinyagép Shannon-t.
2.sorozat 8. rész - Collision (a.k.a Old Habits)
Ebben a részben teljesedik ki Shannon halála - ugye, azért írták ki a sorozatból, mert nagyfilmbe igértek neki szerepet - , és Sayid bosszúvágya, haragja Ana Lucia felé, akinek visszaemlékezéséből megtudjuk, hogy mennyire is hányattatott módon alakult az ő sorsa is, hogy lett belőle gyilkos.
A meglőtt Sawyer megmentése, a tutajosok végleges "hazajutása" a régi táborba.
2.sorozat 9. rész - What Kate Did
Ez a Kate sorsa feletti szánakozás része. Shannon-t eltemetik. Rose és Bernard egymásra talál.
Michael ámokfutásának alapjai: rájön, hogy a számítógéppel tud chatelni az eltűnt "fiával".
Visszaemlékezések: Kate az apagyilkos...
2.sorozat 10. rész - The 23rd Psalm
Eko, a testvére és a kokain része... Charlie megmutatja a repülőgép roncsot.
Claire, a második rinyagép elutasítja Charlie-t, nem engedi a gyermeke közelébe [pfuj, kokós].
Visszaemlékezés: a kegyetlen Eko nemes célja a kokain kicsempészésével, tragédiába torkollik,
amikor testvére távozik a kokainos géppel.
2.sorozat 11. rész - The Hunting Party
Michael - a férfi rinyagép - elindul Walt megkeresésére, az őket kereső Jack, Locke, Sawyer-triót a Többiek állítják meg az éjszakai dzsungelben, mégpedig az utánuk szökő és elfogott Kate felmutatásával.
Charlie egyre féltékenyebb lesz Locke-ra, aki megértően bánik Claire-rel, a rinyagéppel.
2.sorozat 12. rész - Fire + Water
Nagyon langyos rész - Charlie mindenáron meg akarja keresztelni a kis Aaron-t [Claire, a rinyagép nem adoptált babája], mondván, hogy így védje meg a veszélytől. Kap is érte egy nagy pofont Locke-tól később [pontosabban a következő részben].
Hurley és Libby "összemelegedésének" első lépései.
Visszaemlékezés: a lúzer Charlie-ról, annak testvéréről és zene + drog duóról.
2.sorozat 13. rész - The Long Con
Charlie kokó-raktára, Locke feldühödése és Aaron "elrablása" - Charlie tüzet gyújt, hogy elvihesse a porontyot - egy nagy pofonban teljesedik ki.
Jack, Locke megállapodása a "közös" döntésről - amit ugye majd Henry lassan, de biztosan aláás.
Sun "elrablása" - Kate kombinál, azt hiszi feltalálta a spanyolviaszt a "hadseregesdi" vonalra
hajaz.
Visszaemlékezés: Saywer a simlis. A valóságban sincs másként: most Charlie-val szövetkezett.
2.sorozat 14. rész - One of Them
Henry megtalálásának története. - A "francia tyúk", Danielle Rousseau csapdájába [Mira Furlan, a Babylon 5 istennő, áááá - http://www.imdb.com/name/nm0001245/]
Sayid, a vallatómester neki is esik a meggyőződése szerint "Others"-nek.
S ebben a részben jár le először a rejtélyes visszaszámláló óra is.
2.sorozat 15. rész - Maternity Leave
A női szakasz akciózik...
Rinyagép 1: Claire játssza a G.I. Jane-t... felfedeznek bunkerbejáratot, ott pedig álruházatot találnak, lassan körvonalazódik, hogy talán az "Others"-ek maszkabáloztak nekik.
Visszaemlékezés: továbbra is női szakasz, Claire és a baby vs. Others.
2.sorozat 16. rész - The Whole Truth
A címmel ellentétben semmiféle "teljes igazságra" nem derül fény. A szokásos ködösítés.
Kiderül: Sun terhes - csodával határos módon, hiszen korábban elzáródott petefészket diagnosztizáltak nála. Bár, ez azért érdekes, mert a nőgyógyász orvos sűrű mentegetődzésbe kezd, amint megteheti, s bizton tudhatja, hogy Sun apjának kémei nem látják / hallják őket...
Henry előadja a meséjét a szigetre kerüléséről, felesége haláláról - Sayid-ot nem veri át.
Ana Lucia, Sayid és Charlie elindulnak a lezuhant léggömbhöz vezető, Henry által megrajzolt térkép útján a dzsungelbe.
2.sorozat 17. rész - Lockdown
Vissza a férfi szakaszhoz: a visszaemlékezések Locke-ra és régi kapcsolatára építenek.
Ebben a részben csúcsosodik ki Locke és Jack szerepének összeegyeztethetetlensége, és Henry áskálódása.
A bunkerben először halljuk a rejtélyes, recsegő női hangot - lezáródnak a bombabiztos fém elválasztó ajtók. Locke később egy ilyen alatt reked, s az Others fogoly, Henry segítségére szorul - akinek a szellőző segítségével a feladata a számok beütése - lenne - a feladata.
Locke ekkor látja meg a térképet.
A szabadban Jack és Sawyer az eldugott gyógyszerekért pókereznek - persze, hogy a "szuperhős" Jack
nyer, a szent cél érdekében mindent...
Henry "ellátja" a feladatát, a számláló újra felkúszik, és az ajtók is - Locke kiszabadul. A fogoly elnyerte a bizalmát.
A dzusngelben rátalálnak a - valószínűleg - rendszeresen érkező élelmiszer rakományra.
A visszaérkező kutatócsapat részben igazolja Henry történetét, de kiderül, a sírban férfi, és az
igazolványon egy negró Henry Gale szerepel... A bunkerbeli "Henry" tehát Others.
2.sorozat 18. rész - Dave
Hurley és a gyógyóintézetbeli sztorija, - a rész második felében kiderülő - elképzelt barátjával, Dave-vel.
Henry vallatása és szembesítése a tényekkel kezdetét veszi. Hurley-re bízzák a kajaszállítmány kezelését. A két részen át tartó, "rejtélyes" építkezés kezdete: Eko fagyűjtéséhez és építmény tákolásához csatlakozik Charlie is - egyértelmű, hogy templomot szándékozik építeni az önjelölt pap.
Ez a rész egyértelműen szarkavarásul készült, lényegében egy újabb misztérium termetése azáltal, hogy Hurley-t egy elmegygógyintézetbe "helyezték", egy kitalált haverral, és felvillantották Libby-t is benne... aki a "valóságban", a szigeten ugye Hurley szerelme, és a végzetes leugrás előtt a valóságba visszarántója is.
2.sorozat 19. rész - S.O.S.
Visszaemlékezések: Bernard és Rose megismerkedésük és összeházasodásuk, majd Rose betegségére a gyógyír keresésének története.
A szigeten Bernard szinte már erőszakosan észérvel amellett, hogy szervezzék meg az észrevétetésüket, hogy mihamarabb le tudjanak lécelni erről az átkozott szigetről - köveket cipeltet a társaival, dirigál. Persze, hogy senkinek sem tetszik ez az egész, holott ő a feleségének akar jót.
A visszaemlkékezések révén megtudjuk, hogy a gyógyulást jelentő esemény maga a repülőgép szerencsétlenség volt, s félő, ha elhagyják ezt a helyet, Rose rákja kiújul... így hát Bernard belenyugszik: maradnak.
Jack-ék tárgyalni akarnak az Others-szel, Henry és Walt kicseréléséről - később kiderül, hasztalanul, ellenben: Jack és Kate Rousseau csapdájának köszönhetően "testi kapcsolatba" kerülnek. Kate előadja a Claire-ékkel talált újabb bunker és az álruhák sztoriját. A dzsungelbeli várakozáskor pedig majdnem össze is melegednek, ám megjelenik a "visszaengedett" Michael...
2.sorozat 20. rész - Two for the Road
Visszaemlékezések: Ana Lucia és a gyilkossága, valamint Jack édesapjával történő egismerkedésének története. Itt folytatódik a szarkeverés - lassan minden szereplő minden visszaemlékezésben valamilyen módon, természetesen még ismeretlenül, de felbukkan...
Ana Lucia a bunkerben egyéni módszerrel igyekszik beszédre bírni Henry-t, az Others foglyot.
Később, hogy fegyvert szerezzen Sawyer-től, Ana Lucia szó szerint leteperi, és szerelmeskednek a patakparton. Természetesen, Ana meg is szerzi Sawyer pisztolyát...
[ezt tessék kétértelműnek tekinteni :))) ]
A Sawyer által eldugott fegyverek témája...
Folytatódik a Hurley-Libby szappanopera.
Michael pedig előadja a meséjét az Others-táborról. Később pedig - nem részletezem - lelövi Ana Lucia-t, és Libby-t, magát alibiből vállon lövi, és elengedi Henry-t, a foglyot.
2.sorozat 21. rész - Kérdőjel
Eko látomásai a testvéréről.
Jack-ék rátalálnak a halott Anna Lucia-ra, a meglőtt Libby-re és Michael-re.
Eko és Locke felfedező útra mennek a látomások alapján pedig megtalálnak egy másik, megfigyelő
bunkert.
2.sorozat 22. rész - Kérdőjel
Ebben a részben megtudhatjuk, hogy Michael voltaképp mit is élt meg az Others-eknél, s hogy miféle
kényszeralkut kellett kössön velük, hogy majd jutalmul visszakapja Walt-ot.
Kap egy listát, melyen Jack, Kate, Hurley, Sawyer neve szerepel.
Utolsó részt nézzétek meg.
Szerintem, nem lett jó.
.:i2k:. -
DJviolin #7594 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Röviden tömören futkostak az erdőben, aztán duncsiztak a parton, aztán nyomkodtak egy gombot, majd megint rohantak egy picit, majd löttek is párat a levelekre, majd csunyán néztek a fákra, aztán az othersek riogatták a népet jobbról-balról, majd futottak egy picit, aztán páran meghaltak, és persze a végét jó spoileresen befejezték. -
#7593 Nekem sincs AXN-em... mégis megoldottam ... mert látni akartam...
Hogy mi történik a második évadban??
Elég sok érthetetlen szál kerül elő...amelyeket a lehető leglassabban elvarnak!De az utolsó részben kiderül,hogy miért zuhantak le... bár én már számítottam rá,hogy ezért...
Macselek... ügyelj rá,hogy ne menjen fel a pumpa,mert a végén még valaki orrba fog vágni ezért...és most nem virtuálisan értem...
Cooltúra ne vágja ki a biztosítékot... ha meg azt nem ismered,akkor szolj anyucinak,hogy ideje lenne téged megnevelni... mert égni fog az arca,ha más társoságokban is így viselkedsz,amint nem veled foglalkozik mindenki! -
#7592 Jó, köszi.
Már látom, is hogy a rövid időköz miadt nem sikerült nekik...
-
#7591 leadta csak feliratozva. -
#7590 Srácok, a 23, 24 résszel mi van? Nem adta le az AXN?
-
#7589 gondolom januárban, ahogy a második is kezdődött. -
#7588 A 3. évad az AXN-en is kezdődik majd? -
#7587 Azert en hozzafuznem, hogy ezt a sorozatot meg kell nezni, es utana agyalni rajta, ezt nem lehet leirva, kielemezve visszaadni.
Plusz amit leirunk, mar soxor agyalas, kovetkeztetes eredmenye, de ha valaki nem latta, ezeket tenykent is kezelheti. -
#7586 Ha visszaolvasod a fórumot, akkor mindent megtudsz, sőt, olvashatsz magyarázatokat, összefüggéseket, feltételezéseket és egyéb fantáziálásokat is. Miért ismételje el az ember tőmondatban, amikor ezen a fórumon már ki lett vesézve szinte minden? Sokkal többet megtudsz azzal, ha olvasol, mint azzal, ha kérdezgetsz. Utána majd lehetnek kérdéseid, de előbb nyálazd át az elmúlt fél év kommentjeit. (sok marhaság között hamar megtalalhatod a lényeget, általában ezek több soros kommentek ;]) -
Totya15 #7585 5-6ban nem lehet -
#7584 neeeem hanem mondjuk 5-6 mondatban jó tömören összefoglalni, de ez már nem aktuális mert nem kell már -
#7583 akkor most öszintén: írjuk le 25 db 40perces rész tartalmát??? -
#7582 Pontossan -
#7581 Mar nem azert, mert rolam van szo, de miert ne dönthetne el ö, hogy kit tart jo arcnak?
Sokat voltal ma a napon? -
#7580 leszeded torrentről oszt megnézed -
#7579 pff micsoda színvonal, amúgy tényleg elég nehéz lenne most az egész második évadot leírni nézz utánna a lost.hu-n -
#7578 Mivan????!! A véleményem mondtam, azt meg igenis én döntöm el. Te télleg gyp-s vagy bazdmeg... -
FLeK0 #7577 ezt nem te döntöd el -
#7576 Veled nincs is baj, Te jó arc vagy -
#7575 Nem varhatod el, hogy leirjuk neked 25x90 perc tartalmat...
Flecko es quack hozzaszolasai eleg primitivek voltak az igaz, azert meg nem kell ennyire kiakadni.
Ha ujreg vagy, akkor meg majd hozzaszoksz :-)
UI: most latom meg 14 sem vagy. Minö harmatos lelek. Na majd az SG megedz es felkeszit az eletre :-))