Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SPOILER

Semmi köze a számokhoz a 13-nak. Késõbb talán lesz értelme.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

mukika
np. :]

Amse
<#szomoru1>sebaj megvárjuk

Törölt felhasználó
Úgy néz ki holnapra lesz csak kész a felirat!
az 1. képen, mintha az rtl-es Balázst látnám:))
nekem nagyon tetszik, jó ötlet
Sephi
Me' pont csak Charlie es mami van bent?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

mukika
szvsz túl nagy (széles), és több szereplõ is kéne bele... de amúgy remek ötlet. elkéne már egy banner. :)

Sland
GREAT!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

The FlashBack

banner?
hmm?

The FlashBack
minden valószínûséggel....
de lehet, h egyszerû ismétlés volt:P

The FlashBack
gratulálok...
csak így tovább:-))

Sephi
SPILER

Most neztem meg a 10-11 reszeket. Megidcsak akkor az a felho valami robot feleseg lehet :D Naon tos birom hogy megint beindul es kezd izgalmas lenni.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sland
okés, de én nemrég eszméltem rá hogy szeretem a Lostot. a 13-14. részig nem láttam 1 et sem... Aztán letöltöttem és végre megnéztem :P

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

fifi
mint itt kb. a fórumozók 80%-ának...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Sland
nekem már megvan bibibeeee<#nevetes1>

The FlashBack
jaja... az az igazság, h én jelenleg is szedem most asszem a hatodik résznél járok... de hehát ami késik az nem múlik
megvallom, hogy az elejéán nnem nagyon tetszet, de aztán valahogy végignéztem egy rész, aztán folyamatasan minden héten néztem/nézem, és elhatároztam h szépen megszerzem az összeset:)

Törölt felhasználó
Tuti jól felbasszák majd az ember agyát,aztán agyalhatunk szeptemberig hogy mi lesz a folytatás.
Egyébként nekem eddig a 2. évad nem nagyon tetszett.Elsõ rész totál hazavágott,klassz volt,meg még olyan 2 rész utána aztán a mi tetszett az a The Other 48 Days volt,fõleg a nyitóképsor!
De azóta elég lapos a cucc.
De nem mondok le róla,és várom minden héten :)
fifi
van vmi érdemleges azzal kapcsolatban, hogy miért a Numbers-t húzták elõ megint az amcsiknak múlt héten?
mármint az új résznek van közte hozzá?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

The FlashBack
reméljük:-)

Törölt felhasználó
A 23-24 ben biztos nagy durranás lesz :)
Annyira nem trágya, de meglehetõsen közel van hozzá.:) Mostmár tényleg illene valami nagyot alkotni a következõ részben.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

fifi
OFF:
csak annyit, ha bent lenne azokon a helyeken ahol fent van akkor nem kérdezné.
de nincs bent/mivel kérdezi/, mi viszont nem tudjuk/vagy nem fogjuk/ bevinni.

ennyi és sorry...

The FlashBack
kár, hogy errõl szól a topig.... h ki honnan tudja tölteni...
igen... énis hibás vagyok, me énis a töltési problémámmal jöttem.... szerintem a soropzat legyen a téma, ne a warezolás....
(szerintem...)

Törölt felhasználó
Remélem az új rész nem lesz olyan trágya mint az elõzõ!
fifi
az internetrõl...

Törölt felhasználó
A fordító nap végére ígérte a feliratot!
Úgyhogy este check the reteksub!
nem tudja valaki, hogy honnan lehet letölteni a magyar szinkronos Lost-ot?

mininova.org azt beírod, hogy "lost 2 13"

mukika
a nagyobb torretnt oldalakon már reggel óta fent van.

Le lehet már tölteni? Ha igen, akkor hol??

mukika
ha megint így lesz akkor minden elismerésem! egyebet nem tudok elmondani... :)

Törölt felhasználó
http://www.hosszupuska.freeweb.hu/

Felirat még ma!
Szerintem itt a többség már tölti vagy le is töltötte.:)

Képeket már láttam a 13. részbõl. Ti nem??

mukika
változó, de legkésöbb vasárnapig tuti, hogy lesz felirat.

sadvagabond
hy.onnantól hogy felkerül az új epizód,kb mennyi idõ alatt készül el felirat hozzá?

mila69en
ha nincs seed akkor ne is kezd el tölteni

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

fifi
csak annyit kérdeztél, hogy van-e :D

priviben megy.

akkor megis adnád a linket? :D:D

ALien

fifi
igen

helo tudvalki dvd boritot a lost nak

ALien

na meg az is meghatározza a sebességet, hogy aki seedel az modemes, adsl-es, kábeles vagy mondjuk t1-es :-) privi torrent helyeken sok-sok gyors ember van, nagy sebességgel tölthetsz. nyilvános helyeken meg ha szerencséd van, gyorsan tudsz szedni. amúgy a seeder aki (csak) visszaoszt, a peer aki maga is tölt (de õ is oszt vissza persze)
király ez az egész!!!

:)
Fake :-)

talán nézz utána kicsit jobban ....

Üdv.
Mivel ma este 8-kor lesz a tv-ben amcsiban... nem valószínû, hogy 3,5 nappal ezelõtt feltennék :)
The FlashBack
melyikbõl kellene több?
a seeds-bõl?

PiszkosFred
A filenév ne tévesszen meg... Nem minden az, aminek látszik vagy amit szeretnék hogy az legyen ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ja, hogy a gyökér az aláírás. :) Humoros. A továbbiakban arra kérnélek ha ezt a témát akarod feszegetni menj a NFS topicba vagy nyiss neki egy témát a gumiban. Örültem.

"Na viszont így már tényleg gázos vagy öcsém, hogy fene azt a warezolós szádat. Nemhogy a régi részek nem kerültek fel hanem meg is szûnt az oldal. Döntsd már el, most valamit vagy csinálsz vagy nem.
Gyökér."

errõl géza

Off
Te amúgy mirõl beszélsz? :)

Na ja a másik fórumon is próbáltak "leleplezni" hogy hazudok azt amikor mondtam a kis benfentes csírának, hogy érdeklõdjön a Flört üzletvezetõjétõl, nagy lett a csend...