Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi köze a számokhoz a 13-nak. Késõbb talán lesz értelme.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
nekem nagyon tetszik, jó ötlet
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Most neztem meg a 10-11 reszeket. Megidcsak akkor az a felho valami robot feleseg lehet :D Naon tos birom hogy megint beindul es kezd izgalmas lenni.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
megvallom, hogy az elejéán nnem nagyon tetszet, de aztán valahogy végignéztem egy rész, aztán folyamatasan minden héten néztem/nézem, és elhatároztam h szépen megszerzem az összeset:)
Egyébként nekem eddig a 2. évad nem nagyon tetszett.Elsõ rész totál hazavágott,klassz volt,meg még olyan 2 rész utána aztán a mi tetszett az a The Other 48 Days volt,fõleg a nyitóképsor!
De azóta elég lapos a cucc.
De nem mondok le róla,és várom minden héten :)
mármint az új résznek van közte hozzá?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
csak annyit, ha bent lenne azokon a helyeken ahol fent van akkor nem kérdezné.
de nincs bent/mivel kérdezi/, mi viszont nem tudjuk/vagy nem fogjuk/ bevinni.
ennyi és sorry...
igen... énis hibás vagyok, me énis a töltési problémámmal jöttem.... szerintem a soropzat legyen a téma, ne a warezolás....
(szerintem...)
Úgyhogy este check the reteksub!
Felirat még ma!
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
priviben megy.
ALien
ALien
:)
talán nézz utána kicsit jobban ....
Üdv.
Mivel ma este 8-kor lesz a tv-ben amcsiban... nem valószínû, hogy 3,5 nappal ezelõtt feltennék :)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Gyökér."
errõl géza
Te amúgy mirõl beszélsz? :)
Na ja a másik fórumon is próbáltak "leleplezni" hogy hazudok azt amikor mondtam a kis benfentes csírának, hogy érdeklõdjön a Flört üzletvezetõjétõl, nagy lett a csend...