22325
-
hogy lehet valamit igy befejezni??? Ezt nem hisszem el...
És most február 7ig várni kell
wáááááááááááááááááááá -
miért is baj hogy nem tetszik neki? azért van ez a fórum, hogy leírhassa a véleményét. nekem meg az nem tetszik, hogy egy 8 éves színvonalán leugatod azt aki leírja a véleményét... -
Rio81 #8991 Ez a reakció igen erőteljesen az SW Ep3-ra hajaz. A fanatikusok annyira várták hogy kijöjjön, hogy mindenfajta kritikát személyes támadásnak vettek. Ezt hívják csőlátásnak. -
Nem fikázta. Csak nem tetszik eddig a harmadik season annyira, mint a korábbiak, és szerinte 10/3as. Az hogy te egy elvakult rajongó vagy, aki ezt a fajta negatív kritikát személyes sértésként éled meg, az a te bajod. Majd ha ráeszmélsz egyszer, hogy "ízlések és pofonok", akkor nyugodt életed lesz... -
Szánalom mer nem teccik nekI? intellekt.
Nekem is jobban bejött a misztikus-para hangulat, mint ez a lelki terroros móka.. Nem rossz, de lesz még jobb is ;) -
Reyes #8988 Akkor minek nézed? És még be is jössz fikázni, LoL magadat égeted, pfffff
szánalom

-
Daveee #8987 énis igy vok vele -
Amugy a Dharma Initiative arc nem ugyan az, akivel Sun félrekúrt, csak hajjal??? -
Balázs 17 #8985 gratulálok.
nemtom de eddigi legjobb lost évad szentem -
Totya15 #8984 akkro te jó hülye vagy..:D -
ez se volt vmi jó rész :( nem is bánom hogy szünet lesz
eddig a 3.évad 10/3 -
FLeK0 #8982 C nélkül hal meg. -
kandzsal #8981 Az 5. rész nek úg yvan vége hogy eCko meg hal? -
kolp #8980 mármint http -
kolp #8979 tessék, itt le tudod szedni a 6.-at és legalább htpp.
http://xserv5.konphuzion.net/ -
Mit ártott Desmond-nak Charlie? Két kedvencem :( -
Reyes #8977 "Use The Google, Luke!"
-
korn #8976 k
-
Totya15 #8975 nm -
Rio81 #8974 81, ha kérhetem. És nem rád mondtam, hanem a jelenségre. Use The Google, Luke! -
kandzsal #8973 Köszönöm toty15
És rám ne mond hogy szánalmas rio85 -
Balázs 17 #8972 azzal a csokinővel mivan aki állandóan mosott?:)
azért a főbb szereplőkön kívül őket is bemutathatnák. -
Egyetértek! -
Rio81 #8970 Nem lehetséges valamilyen módon a kéregetőket szűrni, vagy tiltani? Szánalmas. -
kandzsal #8969 valakii -
kandzsal #8968 :O priviben tudnál adni egy címet ahonnan leszedhetem
köszi -
Totya15 #8967 6 -
kandzsal #8966 Nektek hány rész van meg a 3. évadból 4? -
Balázs 17 #8965 :)
szentem így sokkal jobb, mert utána felkészülhetünk kőkemény 16hétre szünet nélkül:) -
FOLYTATÁS: 2007 FEBRUÁR 07.
megdögölhetnek :@@@@@@@ -
vótmá? (szünet trailer) -
Daveee #8962 zeen még nem gondolkodtam el, sztem a videos csaj nem hazudik, mert neki se leehet jó, ha megnézed az első részbe ben rácsukt aaz ajtot amikor beömlött a viz, meg nem viselkedik vele oyan kedvesen, én a helyébe kinyiratnám dee zt jackel fogja elvégeztetni -
Lyan Kyj #8961 nagyszerű, köszönöm! -
Hoz_Hun #8960 Ugyan ezen a véleményen vagyok. Akkor már csak nem hülyeség, amit írsz.
-
FLeK0 #8959 It is assumed that Robert is Alex's father, since Danielle mentions him as her former love.
Alex has been raised as Ben's daughter. In I Do she demands to see Ben. On the operating table in the same episode, Ben wants to know if Alex has asked about him. Juliet lied, saying she did not. -
Lyan Kyj #8958 és amúgy:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Danielle (nem tom hogy kell írni:P) + Ben = Alex? Mert igen soxor célozgattak erre.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Amikor előjön Alex, egy csúzlival lövöldözi az Otherseket, miközben Kate meg Sawyer kövekkel bohóckodnak. Akkor elkapják végülis Alexet, és amikor épp lefogják és vinnék el onnan, akkor mondja Katenek, hogy "ne higgyék el egy szavukat se" és hogy megölik "Sawyert mindenképpen, ahogy az ő barátjával is tették". Vagy valami ilyesmi. De ugyebár ezt Jack nem látta/hallotta. Vagyis abban a percben a nézőnek dönteni "kellett", hogy hisz e Alexnek, és ennél fogva feltételezhetően Juliet magánszáma a videóval csak átverés. Vagy nem hisz Alexnek, és akkor esetle Juliet magánszáma a videóval akár igaz is lehet. Aztán persze Jack a saját maga módján próbálta megoldani a dolgot... Majd kiderül, hogy milyen sikerrel. De a lényeg, amire értettem az egészet, hogy ha választani kellene az Othersek ígéretei és Alex figyelmeztetése között, akkor én inkább Alexnek hiszek (a Claire mentés is közrejátszott ebben), és továbbra sem bízok - én mint néző!! - az Othersekben. De ez az én egyéni felfogásom, nem feltétlen helyes vagy követnivaló, csak egy lehetőség ;]
-
Hoz_Hun #8956 Alex a francia csaj lánya? Az jó nő, kár hogy keveset szerepel.
Ja és én is neki hinnék.
-
Cvd #8955 Ha jól rémlik Alex segített Caire-nek megszökni tőlük, valszeg erre gondolt. -
raymond01 #8954 Melyik jelenetre gondolsz?