22325
128px-Dharma-logo.svg.png
  • winnie
    "de ez 22-es csapdája... =)"

épp, hogy nem. ez sokkal tisztább, mint a film, amit akkor is megcsinálnak, ha nézik, ha nem.

"Én addig nézem amig vége nem lesz,"

ez alapból hülyeség. (bocs) elég nagy sz*rban lenne az emberiség, ha minden sorozatoz, amibe belekezd, végig kéne néznie:)

" ők meg addig csinálják amig nézem. szal vicces ebből ne induljunk ki... Addig csinálják amig bőven nyereséges"

addig nyereséges, amíg nézik.

egy sorozat evolúciója két féle lehet. (durva közelítés)

1. sorozat elkészül --> nem érdekli az embert/nem jut el a nézőhöz/rossz reklám --> nem nézik/nézik, de nem tetszik --> cancel.

2. sorozat elkészül --> érdekli az embert, nézik --> tetszik nekik (ez tart x évadig) --> (valamikor úgyis) csökken a színvonal --> egyre többen hagyják abba --> cancel, mivel már nem nézik elegen.

vagyis, ha mindeni úgy godolkodna, hogy végignéz egy sorozatot, akkor paradoxon állna elő. sosem lenne vége a sorozatnak, mert nem csökkenne a nézettsége. (most nem levertem bele a nem nézettség, hanem alkotói döntés alapján leállított sorikat, pl. friends)
  • lele
    de ez 22-es csapdája... =) Én addig nézem amig vége nem lesz, ők meg addig csinálják amig nézem. szal vicces ebből ne induljunk ki... Addig csinálják amig bőven nyereséges
  • magus
    jah amikor még régen töltögettem én is ilyet akkor találkoztam életem legundorítóbb videóival, nyugodtan próbálkozz csak-.-
  • winnie
    á, én ilyenkor inkább utánaolvasok (5 perc, ld. heroes) vagy megnézek egy előzetest vagy egy előző részek tartalmábólt:)

viszont jó döntés, mert elvileg le fog zárulni a mostani storyline - lesz nyilván cliffhanger is, de az már az új sztorit fogja felvezetni.
  • Gerbill
    Én speciel azért nézem a PB-t mert annak ellenére, hogy lapos még érdekel hogy mi fog történni. Ezt az évadot még végignézem, utána valószínűleg abbahagyom.
  • winnie
    szerintem spec a pb jobb, mint valaha - de igazából sosem értettem egy sorozat végéről szóló sirámokat, hiszen feltéelezem mindenki akkor hagyja abba, amikor egy picit elkezd nem tetszeni. (ezért lep meg mindig a "lapos a pb", "lapos a lost" komment, mert ha lapos, akkor én tuti abbahagyom és x rész múlva nem tudhatom, hogy tényleg lapos maradt-e:)

nekem is elég volt a jóbarátokból 1,5 évad (és még nyilván számos sorozatból), utána már nem szóltam senkinek, hogy jaj, miért nincs vége a 4., a 6., a 8. végén:) (egyszer úgyis vége lesz)
  • winnie
    "Hát a PB már szerintem is kezd ellaposodni, ráadásul még harmadik évadot is terveznek."

naná, mert... sorozat. lesz negyedik évad is, ha engem kérdezel. sorozatokat nem szokás akkor lelőni, ha jól muzsikálnak és érdeklik az embert.

" A Lost az viszont nagyon tetszik ennek ellenére nem sajnálom, hogy vége lesz 4 évad alatt, nem volna jó, ha csak a bevétel miatt túlnyűjtanák.""

nem lesz vége 4 évad alatt, mark my word. semmi értelme nem lenne. annyit mondtak a készítők (ld. magoo), hogy a mostani sztori 100 részt bír el, de a folytatás nem a készítőkön múlik, hanem a csatornán (maga a bejelentés szerintem amúgyis csak a nézők megnyugtatása miatt volt és ilyenkor szoktak előállni azzal, hogy találtunk egy kijátszható szálat, amellyel még több rész lehet). a színészek épp egy éve hosszabbították meg szerződésüket 5-ről 6 évre.

"állitolag ugy lesz..."

nem úgy lesz. erről soha nem volt szó.

általában lrdemes abban kiegyezni, hogy menjen a lost 6-7 évadig, aki meg 3-4-et akar, az kiszáll akkor. no harm, no foul. mindenki jobban jár-.
  • lele
    állitolag ugy lesz...
    nem tudom én apb-t is nézem szerintem a kettő teljesen más és mind2 érdemes nézni mert "Újszerű"... és nem a régi lerágott csont. de ha tul hosszu akkor fárasztó...
  • LasDen #9314
    én annak örülnék ha pl a 4. évad végén egy 1,5h-s filmmel lezárnák az egészet...... :DDD
    de én se bánnám ha vége lenne a 4. évaddal... :D
  • Gerbill
    Hát a PB már szerintem is kezd ellaposodni, ráadásul még harmadik évadot is terveznek. A Lost az viszont nagyon tetszik ennek ellenére nem sajnálom, hogy vége lesz 4 évad alatt, nem volna jó, ha csak a bevétel miatt túlnyűjtanák.
  • LasDen #9312
    nem tudom de benne eddig soha nem vetődött fel a cancel gondolata ellenben a Prison Breakkel, ahol például a múltkori résznél felvetődött benne.......
  • lele
    sajna nagyon sokan már most igy állnak ezzel. kezd bennem is felvetődni h elegem van de már csak azért is megnézem mert annyi időm belement :D
    az első évadot 1szerre néztem meg...:s
  • Magoo
    Valószínü így lesz, hacsak el nem baxxák azzal, hogy az anyacég rájuk nem szól, hogy ha nem csináljátok ti, akkor majd valaki más, és átadja a staféta botot más gárdának akik írnak még részeket amik persze totál xarok lesznek.
    Szóval én úgy tudom igaz a hír...elég régóta mondogatják, hogy ők kb 100 epizódra kalibrálták be a sztorit. Egyet értek velük, hogy nem kell tovább húzni! Jöhetnek a válaszok és bumm :) jobb mintha majd a 8. évad közepén amikor már tele a tökünk az egésszel és semmit sem értünk, cancel-t kap a sorozat és ott állunk, hogy 8 évet csesztünk el az életünkből a semmire! :D
  • nesster
    Tényleg marhajó, bár az elején a ,,ki kit ismer,, kicsit hülyén van megfogalmazva.
  • Csacsi
    Most olvasta a barátnőm a !hot-ban. Tudom nem tlejesen hiteles forrás, de ott azt írták, hogy a sorozat készítői nyilatkoztak, hogy lassan befejezik a lostot. Bár még mindig töretlen sikernek örvend, és még a harmadik évad sem ment le, de állítólag a 4. évad lesz az utolsó, mert szerintük különben a lost unalomba fulladna.

Nem tudom mennyire kell komolyan venni a hírt, bár én szerény véleményem szerint örülnék neki, ha a 4. évaddal vége lenne.
  • lele
    nemsokára....
  • mentos-boy
    jah a lényeget elfelejtettem...isét nagyon igényesen van megcsinállva!
  • mentos-boy
    Ajánlom figyelmetekbe az AXN honlapját, különösen annak a LOST 3-mal foglalkozó részét!
    Nyereményjáték is van!!!
    LOST 3 az AXN-en
  • zaki
  • lele
    már csak 5 nap :D Cooool
  • EmThor
    február 11-től kizárólag az AXN-en, meg hogy mennyi nézője van, bocs mobillal készült, fény az meg nem nagyon volt :/
  • zaki
    Február 11-től meddig? Nem látom a pontosan a végét.

1ébként zsír...
  • EmThor
    Batthyány tér, pár órája

• Mayday
    3 ilyen konyv van mar!
  • Reyes
    Kettőt kellett volna visszaolvasnod, jajj...
  • ZsirosKenyer
    mit szóltok ehhez a könyvhöz? szerintem érdekes lehet egy eddig ismeretlen szereplő szemszögéből az egész. Lehet megveszem.
  • zsozsizsá
    hey
  • zaki
    Igen, igaz történet alapján készült a film. De ez már off... :)
  • Gerbill
    De ez igaz történet nem? Én valami dokumentumfilmben láttam szerintem.
  • zaki
    Ez az a film. Magyar címe pedig életben maradtak.
  • Reyes
    Jaja, én is láttam TV-ben...igaz történet:S
  • Gerbill
    Ha jól tudom télleg volt ilyen félbeszakadós, csak ott fagyos hegyekbe zuhantak és mire megtaláltaák a túlélőket, megettek pár halottat, ha jól emlékszem még tévében is volt. Ott valami olyasmit mondtak, hogy volt aki inkább a halált válaszotta, de nem evett a halott emberekből.
  • nesster
    Elöször megijedtem hogy a Lost koppintott. :D
  • ZsirosKenyer
    :D lol, ekkora kreténeket bmeg!
  • lele
    elég nagy parasztság ezt ki találni és küldözgetni...Nem??
    Mellesleg...az utas pont akkor gondolta h lefényképezi a gép "hátsó részét " amikor az leszakadt :D ekkora véletlent...
  • mtx89
    Hello Mindenkinek!!!

Aki szokott dc-zni és szertne lost részeket letölteni az jöjön fel a hubomra!!

Cim:mtx89.myip.hu

Season 1 Ből megvan az összes rész szinkronosan mind a 25.
    Season 2 Böl még nincs 1 részem se de lassan beszerzem és akkor tölthetitek azt is!!

Na csáo!!
  • Sland
    Kaptam ma egy mailt:

Röviden:

A képeket egy Dél-Amerika felett, 11 ezer méter magasságban balesetet szenvedett Boeing 737-esen készítette egy utas. A baleset következtében a gép farka leszakadt, majd később a motorok is. Végül a gép lezuhant, a katasztrófát senki nem élte túl. A képeket az egyik utas készítette néhány másodperccel a teljes megsemmisülés előtt. A fényképezőgép összeroncsolódott, de a memóriakártya megőrizte az adatokat. Sokszáz fényképezőgépet vizsgáltak át a katasztrófa után (már amelyek megmaradtak). Sohasem fogunk ehhez fogható képeket látni!

Ezt a pechet hogy ez a két kép a Lostból van :)
    Megint valakinek túl sok ideje volt, hogy ilyen jókat találjon ki.
  • winnie
    .)

már csak időzítés kell és mehet is ki a feliratos oldalakra. érdemes.
  • Rohamoszti
    Csináltam egy kis feliratot azoknak akik nehezen értik a szöveget ;)

SUBTITLE

Sawyer: Szóval pulykatojás mit fogunk elősször tenni ha kikerültünk innen?

Katy: Ez egyszerű...Vegas!

Sawyer: Jó választás...Sin City! (szar sawyer poén) Mit fogsz bűnözni? Szerencsejáték? Ivászat?

Kate: Igazából hallom, hogy a CES ott van januárban.

Sawyer: CES?

Kate: Consumer Electronics Show! Előre megnézheted mi lesz a HD-DVD, Blu-ray vetélkedés kimenetele.

Sawyer: Szóval mikor van ez?

Kate: És a pasik ...halálosan szexik!

Sawyer: Jólvan, most úgy teszek majd mintha ezt nem hallottam volna. Nézd, öntsünk végre tiszta vizet a pohárba. A kérdés: Most hogy lelépünk választanod kell közülünk. Szóval ki lesz az? Én vagy Jack?

Kate: Bocsi Cowboy, Jack!

Sawyer: Jack???! Miért?

Kate: Neki nagyobb hajója van!

Kate: Nézd itt is van! Hééé, Jack!

(Megjelenik jack )

Ben: Megvagytok mentve egy kedves és gazdag kalóz által, egész biztos szükséges még lekötözni?

Sayid: Megakarok győződni arról, hogy nem követsz majd minket. És most mielőtt felszállok a hajómra, válaszokat akarok! Amióta itt vagyunk találkoztunk egy csomó megmagyarázhatatlan dologgal. Dolgokkal amiknek nincs értelme, mint: Jegesmedvével, szörnyekkel, francia ribivel kelet európai akcentussal. Mit jelent ez az egész? Mi ez a sziget? Van rá válasz egyáltalán?

Ben: Igen van! Egy egyszerű, minden kérdésedet megválaszoló! Meglepően egyszerű, s a maga módján gyönyörű! Ha elengedsz megosztom veled.

Sayid: Az üzlet az üzlet!

Ben: A sziget...

(Szakadás)

Valóban? ... Én a purgatóriumra fogadtam.

/SUBTITLE

;)
  • winnie
    "főleg hogy külön csinálnak ilyen paródiát eredeti szereplőkkel,"

ez nem paródia, csak egy CES-reklám. annak viszont jópofa.