22325
128px-Dharma-logo.svg.png
  • sweech
    én se nagyon :D
  • grebber
    Ezt a Desmondal történt dolgot elmagyarázná valaki mert nem értem?
  • Ramore
    szerintem ez egy unalmasabb rész volt, pláne azok után, hogy láttam a 3x08-as promót, amelyben picit előrébbról is mutattak dolgokat.
  • Csaba007
    Charlie akkor megfok halni????
    Ha jól értelmeztem
  • konyak01
    ez is lost Lost fórum
  • grebber
    Nemvágom ezt a 8. részt most mivan ezzel a jővőbelátással ??Mi lett Desmondal?
  • raymond01
    Nem azért mondtam a repülőt, csak azt akartam vele hogy a Desmond az nem hozzájuk tartozik és amit eddig tudni lehet róla: a parton talált rá a paker utána mikor kijött a bunkerból Lockék miatt megint elhajózott de ugyan ott kötött ki!
  • homeless
    Mit magyaráz ez meg? Max azt hogy Desmond nem lát a jövőbe, de a többiek igen. Mert azt ők se tudhatták, hogy mikor fog esni az eső és hogy bele fog csapni Charlie-ba.
  • Amse
    értelmezd újra a hsz-ét pls :)
    Nem beszélt repülőről. Azt mondta, hogy Desmond is be van zárva egy olyan helyre ahova Karl. (Alex (Ben lánya) pasija)
  • raymond01
    Desmond nem ül gépben!
    Nem repülővel jött, övé a vitorlás elméletileg véletlenül került a szigetre és a barátnője keresteti és a 2évad utolsó részében az ki is derül hogy megtalálta (kisülélskor, jelzett a gép az oroszoknál). de ez egy 2 perces jelenet volt és azóta erről semmi!
  • teminho
    bocsi elírtam, a 3. évad 7. részében a francia csaj lányának a barátja, nem a 3. francia csaj...
  • teminho
    sziasztok, elég régóta olvasom ezt a fórumot de még nem szóltam hozzá.
    úgy gondolom én is találtam egy racionális magyarázatot Desmonddal történtekre: sztem (ha már megemlítettétek a mátrixot), ugye az előző részben kiderült Juliet hogyan és mért kerül a szigetre(kísérleteket végezni embereken), ezek az emberek közül pedig az egyik desmond, aki sztem egy olyan gépbe ül, mint amibe a 3. francia csaj lányának a barátja(nem tom most hirtelen a nevét), és táplálnak az agyába különböző információkat, és figyelik hogy hogyan reagál rá... ez mondjuk sok mindent megmagyarázna. hangsúlyozom, ez csak az én személyes gondolatmenetem, nem kell oltogatni:), de nem is vagytok olyanok:)
  • Gerbill
    Egyáltalán nem így képzeltem el. Ennek kicsit olyan arca van mint Lendvai Ildiko:D
  • B@ldrick
    Petula Clark - Downtown
    64-es, ez is nagyon hangulatos a 3x1 elején, nem röhögni :P
  • stargatelost
    jaaaa tényleg, ott ordít a zene, amikor Jack ott mászkál :D
  • Gerbill
    Ja tényleg, amit én mondok az más. Bocs. Amúgy, most meghalgattam a másikat is, és eléggé hasonlónak tűnik.
  • homeless
    A 2. évad első részének az elején megy amikor Desmond készülődik.

Make your own kind of music
  • szacsi
    ooo...erre nem emlekszek, viszont arra de, hogy a masodik evad elso reszeben, amikor lementek a bunkerbe, akkor is ez szolt
  • stargatelost
    jajj, tényleg :)
  • Gerbill
    A címét nem tudom, de az első részben ment, mikor Juliett megégette a kezét, mikor sütit csinált.
  • stargatelost
    vááá, nem tudok rájönni, hogy az a szám ami ment a kocsmában, az mikor volt már korábban, pedig tudom, hogy hallottam már :)

ja és a címét nem tudjátok? :)
  • Gerbill
    Nem a fal volt a mágnese, hanem a fal mögött volt egy hatalmas elektromágnes, amit a baleset miatt 108 percenként ki kell sütni, vagyis lenyomni az execute gombot meg a számokat.
  • homeless
    Nemtudom, hogy ez mitől lenne sci-fi. Az életbe is vannak emberek akik megálmodnak dolgokat amik még nem történtek meg, vagy megérzéseik vannak. Attól, hogy nincs rá tudományos magyarázat még nem sci-fi.

Szerintem eddig ez volt az egyik legjobb lost rész. Én egyáltalán nem bánom, hogy elmennek ilyen irányba.
  • Dns5000
    lol ez aztan marhasag:P
    nem hiszed hogy elmondjak a sorozat veget a kozepen?
    amugy teljesen logikus hogy akinek latomasai vannak az nem tudja oket iranyitani, es eddig mindig csak a kozeljovot latta
  • raymond01
    Ja meg egy kérdés!

Ha Desmond tudja a jövőt miért nem mondja hogy megmenekülnek vagy nem?
  • raymond01
    Meg ha csak a doki kellett nekik ahogy Ben mondta hogy mikor kiderült mi baja van akkor az égből lezuhant a megmentője!
    De akkor miért nem mentek el élrte és miért kezdték elvinni a gyerekeket akik a gép hátsó részében voltak! Velük mi lett? Na és Michael és Walt pár rész és viszont látjuk őket a szigeten mert ugye a s03e07- ben elkezdte mondani Jacknek a nagydarab ember a műtőben hogy elakarták vinni kórházba de amikor jött az a lila vagy milyen fény az égen... és persze hogy nem mondtak többet róla!

Na mindegy szeretem a lostot és remélem nem lesz egy anyon elnyújtutt hülyeségekkel teli sorozat, mert ha még húzzák 1-2 évadot akkor valami nogyot kell hogy csináljanak a szezon végére, de ez csak magán vélemény!
  • Dns5000
    hat ja az elegge irrealis hogy van egy bomba ami felrobbantja az atombiztos bunkert a 3 csavo akik benne voltak meg tulelik, de majd erre is lesz magyarazat remelem :P
  • Dns5000
    itt minden ugy van mecsinalva, hogy misztikusnak hasson elosszor aztan adnak ra egy nagyon egyszeru magyarazatot :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jegesmeve az elso reszben, kiserleteztek veluk, bunkerek, a darmasok csinaltak, lezuhant a repulo, mert Dezmond nem nyomta meg a gombot, a tobbiek vad szakallas emberek, csak megtevesztes
  • sorrow
    Én még mindíg ott vagyok leragadva, hogy nem élhették túl a bunker felrobbanását hacsak nem görbül meg a tér és az idő és stb.

Az a mágneses fal a bunkerben visszatartott valamit kisütütt 108 percenként ami most elszabadult, talán egy élő gomolygó füstöt, vagy egy rosszul sikerült teleportációs kisérlet maradványait. (valamit mondott erről desmond havarja, akit megölt ...mármint, hogy volt egy balaeset és azóta kell nyomogatni a gombot.
  • raymond01
    Szolnok boy
    Elég érdkes elképzelés, most hogy olvasom sztem is vmi hasonló.

Volt belinkelve a múlthéten ide sztem két előzetes, az egyikben Kate- ék visszaértek a szigetre és támadást kezdeményeztel Lock- ékkal! Azt hittem az a rész lesz de ez is jó volt!
  • zaki
    Ez a rész tényleg odab@szott... :)
  • H0ri
    odabaszott nagyon :)

még hogy hülyeség... figy majd a 4. évad uccsó részének ugy van vége hogy felébred akocsmában és a készitők részéről ki van dumálva a dolog... :)
  • Szolnokboy
    SPOILER!

az én racionális magyarázatom erre:

az az elektromágneses kisülés okozott valamit Desmond agyában, amitől régebbi emlékei tértek vissza és a jelenkori emlékeivel keveredett.Az emlékeibe olyan dolgokat épített bele, amiket korábban látott/tapasztalt stbstb. és egy olyan időszakba helyezte ami az életében meghatározó volt (az a bizonyos nap), szerintem nem kizárt, hogy olyan filmeket is belekevert amiket látott korábban (Matrix) és ezzel kialakult egy valósnak hitt látomás, amivel az ég világon semmit sem magyarázott meg, szoval szvsz ez csak bekavarás a készítők részéről.
    Emlékezzünk, hogy Locke-nak is volt hasonló Eko-s látomása a s06e02-ben.
    Lehet, hogy kicsit nyers a fejtegetés, de nem látok (vagy nem akarok látni) sci-fi hátteret mögötte.

A jövőbe látásához nem tudok semmit hozzáfűzni, remélem az majd később még kiderül.
  • kirol
    Hát megint egy nesze semmi, fogd meg jól!

Nem változtathatod meg a jövőt duma. Akkor most már nem is kell semmit csinálniuk, úgyis mind meghalnak, vagy éppen megmenekülnek.
  • Csacsi
    Szerintem ez a rész volt a sorozat mélypontja. Ekkore hülyeséget belevinni. Hát nem tudom. Nagyot esett a színvonal.
  • kirol
    Hát jó volt, de megnint elmentek egy ezredik irányba, konkrétan a matrix-ba.
  • Daveee
    Nekem ez nagyon teccet, és végre oyan rész amiben árdeeksek voltak a flashback-ek :O
    sajnálom szegény csárlit, rendes emebrke volt
  • mukika
    na jó... ez a rész azért tényleg durva volt.
  • kvalentin
    hú bazz ez a rész király!
  • mentos-boy
    oks, köcce!
    Nekem is ez a változat van meg!:)

Annyira örültem a magyar változatnak, ohy közben meg is feledkeztem róla hogy lehet tölteni az új részt! :P