22325
-
sorrow #9571 felirat -
"s06e02-ben."
Jóneked hogy ott tartasz.
Etalon részek:
S2, 18. rész - Dave
S3, 8. rész - Flashes Before Your Eyes
Mind a kettő nagyon jó rész volt. -
a mostaniból én még nem láttam xor-t.
szerintem az notv[eztv]-t érdemes tölteni -
XOR -
Melyiket érdemes letölteni Xor vagy NoTv, melyikhez lesz előbb felirat? -
bocs lehagytam egy a betűt -
3x10 Promo :D -
Spoiler!
Na gyerekk megnézem a 9.rész! Eszméletlen csak nem értek valamit!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jack és Ben meg juliet hova mennek a hajóval csak nem haza el a szigetröl??? nem vágtam le annyira...de ahogy vége van teljesen készvoltam -
Miért kell leb@szni?
Mintha csak hetente jönnének az új részek. És ha éppen 2 hetes szünet van/volt/lesz mint a PB esetében épp nemrég? -
winnie #9562 "Amúgy hány napont jönnek az új részek? "
ding, értelmetlen kérdés.
segítek. sorozat. látott már valaki sorozatot, ahol nem hétnaponta vannak a részek? hanem mondjuk kedd-hétfő-péntek-kedd-csütörtök ütemben? -
Amúgy hány napont jönnek az új részek? -
vágom a félszemű... nem tudom lehet...(valamelyik részben találnak egy félszemet ugye?) én előszőr az előző részből a szöke csaj egyik flettesére gondoltam -
Lele nem a penny apuja van lent a bunkerban? amikor lemegy a locke, meg asszem a desmond meg egy csaj meg egy pasi abba a bunkerba ami a jemy gépe alatt van és a said behoz egy képet az egyik bunkerről és az a pasi meglátja őket? kicsit hülyén magyarázom el... -
igen...de azon felül sehol nincs??? csak mert, nem lepődnék meg ha köze lenne szigethez mint nagy támogató...bár ez csak 5let a mostani rész nagyon mátrixos volt és ködös...
van 1 olyan érzésem hogy normális befejezést sosem fogunk kapni de nem is baj -
karajjj #9557 második szezon utolsó része, amikor a kocsiban beszél Desmonddal -
a penny apukája nem ismerős véletlen valamelyik részből? vagy csak én vagyok ennyire paranoid hogy keresem az összefüggést a nyakamat tenném arra hogy köze van a szigethez mindenkinek, az apuka mintha benne lett volna az előző részben nem? vagy valahol... lehet hogy csak én vok hülye segitsetek... -
A szinkronban a koreaiak "nyivákolását" csak akkor fordítják le, mikor angolul beszélnek -
runner78 #9554 1. a magyar szinkron a koreaiak nyivákolására ugye nem terjed ki...
2. feliratok.hu-t ismerem...csak oda teszik ki legkésöbb...
3. köszi -
Dave0092 #9553 láttam neten, de full magyar szinkronnal... akokr minek felirat?
am... feliratok.hu
itlehet feliratokat keresni -
runner78 #9552 ha valaki már tud letöltést a Lost 3x02 hungarian-hoz feliratot, az linkelje be...köszi -
WTH #9551 Szerintem is. -
Cmdr #9550 "Akik elfogták Jack-éket hogy kerültek a szigetre?"
Hajóval... éppen úgy, ahogy visszaküldték a feka csavót és a fiát. Ha emlékezel, mondta a "főgonosz", hogy milyen fok, meg bizbaz, amerre menni kell. Gondolom van valamilyen útvonal(itt nyivlán valamilyen idő-tér izé lehet), amin vissza lehet kerülni a való viágba.
-
Szerintem azt mondja a nőci, hogy: "We are here to watch." -
raymond01 #9548 Ebben a belinkelt promóban én sem értem mit mond a csaj a legvégén!
Megmondaná vki!? -
raymond01 #9547 Eddig mindig az volt hogy sok választ kapunk a következő részben! Lehet hogy igen de sztem ugyan ennyi kérdéssel is több lesz!
Ezért ül le mindenki a következő részt megnézni! -
Amikre meg nem kaptal valaszt:
- Akik elfogták Jack-éket hogy kerültek a szigetre?
- Desmondal mi a rák van?
Turelem.. Majd lesz valasz. Elobbire mindenkeppen, asszem volt szo arrol, hogy lesz majd egy Ben kozpontu resz, benne talan az o flashbackjevel. Utobbin meg lehet agyalni, de talan lesz majd konkretabb valasz is, mint az utolso resz Desmond tortenese. -
Amiket én nem vágok:
Akik elfogták Jack-éket hogy kerültek a szigetre?
Desmondal mi a rák van? -
winnie #9544 "Szerintem ha ezekből a részekből valaki levezethető magyarázatot ki tud hozni azt a történet írója is jól körbejárná, mivel ő sem találta még ki mi is lesz a csattanó a végén."
??? szerintem te valamit félreértesz. a történetnek nincs egy írója, maximum sok ls itt nem lesz semmiféle csattanó, hiszen a legfontosabb kérdések: miért zuhant le a repülő, mi van a szigeten, kik vannak a szigeten választ kaptak és az utóbbi két részből az is kiderült, hogy milyen kavarások vannak a tér-idővel kapcsolatban.
csattanó?:) eltévedtél. mondjuk az igaz, hogy itt minden jelenet csattanóval végződik. nekem pl. azért is jön be a sorozat, mert nem tudom, hogy mi történik a köv. pillanatban. (aki a csattanóra kíváncsi, annak nem kell néznie, max az utolsó részet. én is csak elolvasom minden héten 5 perc alatt, hogy miről szólt a heroes, annyi nekem elég)
"hogyan tudtam birka módjára végigülni a Tv előtt 30 órát a semmiért érdemrendet."
van, aki birka módon ül és van, aki örül, hogy az eddig megnézett 50 résznyi szórakozás felér 25 jó film által nyújtottal. -
na végre egy olyan rész ami tetszett. végre egy lostos rész, nem az a meglebbentjük a fátylat de aztán mégse. -
playman #9542 én a második évad végéog minden részt láttamm és még sosem voltam olyan dühös egyetlen filmre sem mint erre. Hogyan lehet ennyi részt csinálni egyetlen eldugott, rejtett magyarázatot meglovagolva. A történet a közvonalai mentén sorozatról-sorozatra fodrozódott, de inkább úgy mondanám csapongott össze vissza, anélkül hogy a lényeghez egy kicsit is közelített volna. (azért ehez is tudás kell). Ezt egyetlen logikus magyarázattá az atya úristen sem rakná össze. Szerintem ha ezekből a részekből valaki levezethető magyarázatot ki tud hozni azt a történet írója is jól körbejárná, mivel ő sem találta még ki mi is lesz a csattanó a végén.
Egy jó biztos magyarázat még is csak van. Aki a 3. évadot is végignézi bizonyíthatóan, az megkapja a hogyan tudtam birka módjára végigülni a Tv előtt 30 órát a semmiért érdemrendet.
Kitartás fiúk, lányok, hátha a végére a postán csenget a nyúgdíjjal. -
Az új tréler nagyon ütős, állítólag a következő részben sok kérdésre fogunk választ kapni. Pl.:mi lett az elrabolt emberekkel. -
katapult...hmm...és most ott kering az űrben a bunker :D
mekkora lenne már :D :D -
Reyes #9539 Sztem írjál nyugodtan, ez a katapultos dolog pl.: nekem fel sem tűnt, de nem rossz magyarázat:) -
Sziasztok!
Erre a fórumra még nem írtam, de most úgy gondolom, hogy írnom kell pár sort :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem, hogy Locke szavaival fejezzem ki magam Desmondot próbára tette a sziget, és ha úgy vesszük, akkor elbukta (ha nem, akkor így kellett lennie, hogy lássa a jövőt), és azért került vissza, mert változtatni akart a dolgokon, amiken végülis amúgy sem tudott volna (a kiegyenlítődés miatt, amit az ékszerárus nőci mesélt neki). Igazából szerintem ennek a résznek csak annyi a jelentősége, hogy kiderüljön miért látja a jövőt, és hogy Charlie meg fog halni (ami végsősoron mindenkire igaz :D )Persze hozzáteszem, hogy ez csak a személyes véleményem.
Lenne egy kérdésem is, mégpedig amiatt, hogy a harmadik szezont leszámítva az összes részt szinkronosan láttam: Biztos, hogy a bunker felrobbant és nem "katapultált"? (Ha jól emlékszem, akkor elhangzott a katapult szó is a második szezon utolsó részeinek egyikében. Egyébként még oldalakat tudnék írni mindenféle kérdésről és saját véleményről, de nem fárasztok semmit, lényeg, hogy nagyon jó a sorozat, nekem pont azért tetszik, mert szinte bármi megtörténhet benne és bármeddig lehet húzni :D
-
most kezdték az axn-en -
RTL en a harmadik évadot nem kezdik el vetíteni?
befejezték a másodikat, azóta nem hallottam róla. -
salieri #9535 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csak egy kis lost os elmelkdes, meg valasz a desmondos dologra szerintem...itt elnezest ha nagy hulyeseget irtam volna... -
gator #9534 Itt van a 9.resznek a promoja , es egy kcisit fura dolog fog tortenni Jackkel !!! http://lost-media.com/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=742
Az utolso jelenetet nem ertem amit a csaj mond a dokinak .
De ez a csaj is nagyon ismeros , csak nem tudom honnan ... Deja Vu ... :D -
elég _tudományos_ :D :D :D -
Felrobbant, végigálmodta az élete egy részét egy kicsit másképp, és mikor felébredt, jöttek ilyen villanások, amikben látja a jövőt.