22325
-
Küldtem privit. -
De nekem kifejezetten a 3. éved részei kellenének... Azt nem tom sehonnan magyarul megszerezni???? -
mentos-boy #9609 Halihó!
itt taálsz hozzá linkeket!
sorozatos fórum
Annyi a macerája, hogy rapidshare.com-os linkek és bár nem értem teljesen annak az oldalnak a műkdését, de az tuti hogy egyre ritkább időközönként lehet róle leszedni 1-1 fájlt
...én már 120perces várakozási időknél tartok
De az első 2 részt már leszenvedtem, ha gondolod átadatom, vagy az első részhez van torrentes elérhetőségem is... -
Én most kifejezetten a 3. évadra gondolok -
PÜ ment. -
Cmdr #9606 Akkor vásárold meg az első évadot dvd-n! -
Sehol sem találom -
Cmdr #9604 Keresd meg valamelyik sms-ftp fizetős szolgáltató toplistájában... -
az eddig megjelent magyar részeket le tudom tölteni valahonnan?
PLS help...
(sajn AXN nincs) -
de -
salieri #9601 Eleg off ez a dolog, hogy szar vagy nem szar. szerintem teljesen "lost-os" resz volt. meg csak a felehez kozeledunk az evadnak, lesz meg sokkal porgosebb!
Viszont ha itt tartunk, hogy jo vagy nem, akkor szerintem jo volt, meg bai ling is eleg csinos! ;) -
Dave0092 #9600 sztem jo volt -
nagyon szar volt ez a rész szvsz -
Nem azelőtt amikor Ana lucia lelőtte Shannont? -
szóba fognak még kerülni ez szinte biztos... csak jóval később..nagyon sokára ami lehetséges hogy a desmond barátnője felveszi velük a kapcsolatot...de az is lehet hogy a 4ik évadban vagy a 3ik évad végén kerülnk szóba. de ha azt nézed mennyit kell hajózniuk akkor még 3 év :D
és kaját se vittek :D -
Egy érdekes kérdésen gondolkoztam,mégpedig azon hogy mi lett michaelékkal szerintetek lesz olyan rész ahol bemutatják hogy végül is hazaértek? -
Sztem nem volt jó a mostani rész egyszerűen semmi nem volt benne
-
annyira nem volt feleselges ez a rész, kiderült hogy a gyerekek élnek az elrabolt emberek is, sőt nem is foglyok, vannak müködő projectek egy ténylegesen szervezett populácio él ott. az még érdekel hogy mi alapján válasszák meg az embereket, és a Jack mikor lesz "tag". (nyilván az lesz)
és jót nevettem azon hogy volt egy jó orvosuk akit Ethan-nek hivtak...
De miért őt küldték???:D Lolka -
őt akkor rabolták el, amikor már mentek Ana Luciáék a tábor felé -
Reyes #9592 "Ne nézz Jack, mert bepörgök!!"
:DDDD -
sorrow #9591
Jack rendesen bepörgött mikor a légiutaskisérő az elrabolt gyerekekkel és néhány others-szel eljöttek hozzá látogatóba.
Tényleg a légiutaskisérőt is elrabolták a gyerekekkel együtt?? (mert már nem emlékszem.)
-
Reyes #9590 Meg a gyerek, akit kimentettek Sawyer-ék, és visszament Alex-hez, ő sem mondta meg, hogy a "nagy" dzigeten van-e az otthonuk, ahova először hurcolták őket:S -
Ja, de mondták is, hogy oda, amit Ben csak "otthon"-nak hív... -
Biztos, hogy oda mentek vissza, amit 3x01-ben láttunk. A saját "falujukba". -
Rio81 #9587 nem utolso évad... lesz még legalább egy
gondolom otherék azért gyűjtötték be az általuk jónak tartott túlélőket, hogy "jobb életet adjanak nekik"....
arra én is kíváncsi vagyok, hogy jackék hova a toszba hajókáztak el a végén. csak nem a való világba... -
Cmdr #9586 Véleményem szerintem ez kizárt! -
A 3.évad az uccsó évad én úgy tom... -
A 3.évad az uccsó évad én úgy tom... -
sztem is nagyon korrekt rész volt! fényderült a tetkora mindeki ezt akarta :D -
Ezek a promók viccesek! A 8. rész promójából a 9. részben egy pár morzsát már fel lehetett fedezni, a 10-es promót lehetséges, hogy már a szezonzáró részből ollózták össze. :)
Szerintem ez a rész nem volt rossz, az előző hetit könnyű volt felül múlnia... Ez a légikísérő csaj, mint megfigyelő??? -
Ha ilyen sebességgel történnek az események, akkor még pár szezon bele fog férni...:) A promo alapján a következő mozgalmasabb lesz. -
#9580 Tényleg töltelék rész volt... -
Bár ami még jó volt az a thai vagy milyen csaj. Elég komoly paraméterekkel rendelkezett. -
Na ez a rész se vonultatott fel új infokat :( -
Ja, nagyon szívfacsaró rész volt. A végéről már csak azt hiányoltam ,hogy Jack és a csaj kiáll a hajóorrba és hajítsák a levegőt.
Ebből se derült ki semmi, csak a légikísérős csaj esete volt új.
-
Jó kis rész volt, és végre nem olyan hülye vége van, hogy éppen a lényegnél fejezik be. Azt utálom a legjobban. -
tessék? -
Fantasztikus rész volt ez..... főleg a vége... :D
Ezek naon zsirul össze vannak vágva.... Áhh LOST 4ever!!! -
raymond01 #9573 Szerintem is csak akkor lesz pár sziget, de sztem ők sem tudnak rendesen hazamenni a gép lezuhanását előidéző system errornak a bunkerben mint ahogy azt Desmond mondta az egyik részben! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szvsz arra a helyre amit a 3x01ben láttunk. az az igazi otthonuk. oda nem tudják követni őket...