22325
-
az is furcsa volt, hogy nem érdekelte a beszélgetés, ami a másik szobában zajlott... -
Varjuk ki a veget, mit miert tesz Locke baratunk ;] Bar meglepett kepet vagott a robbanas utan, de hiszem, hogy nagyon jol tudta, mit csinalt... Majd kiderul a kesobbiekben, hogy igazolnak e a tortenesek, vagy cafolnak. Nehez megjosolni ;] -
Szerintem is jó rész volt, habár feldühített Locke amatőrsége... -
Ez most egy elég jó rész volt
Következő is érdekesnek tűnik :)
promo 3*12 -
Lyan Kyj #9687 Ezekre gondoltam:
-
zorden #9686 Egesz jol felepitett resz es igy elcseszni, hogy hagytak leloni a csajt. Sayid, akinek haborus multja van, nem egybol lo, amikor emelkedik a fegyver?
Lock pedig eddig is a legellenszenvesebb volt, de most ismet ratett. Mint egy gyerek, aki megnyom mindent, jatszik, stb. Eddig nem keves dolog irhato a szamlajara... -
Klugh: Mikhail. Mikhail! You know what to do.
Mikhail: We still have another way [out].
Klugh: We cannot risk. You know the conditions.
Mikhail: There is another way.
Klugh: They captured us. We will not give (or let, or betray) [unintelligible].
Klugh: You know what to do. It is an order.
Mikhail: We still have another way!
Klugh (in English): Just do it, Mikhail.
Mikhail: Forgive me. (shoots) -
kolp #9684 vagy hogy milyen szöveget tolnak mikor oroszul beszélnek...? -
bigdave #9683 Hol van felirat?
Én nem találok. -
raymond01 #9682 jaja
meg is néztem jó rész volt, milyen papíron? -
Dave0092 #9681 van magyar felirat...
hosszupuska -
Lyan Kyj #9680 3x11
Arra vagyok kíváncsi, h mi állt azon a papíron, amit John talált. Tud vki külföldi fórumot, ahol behatóan foglalkoznak a sorozattal? -
Dave0092 #9679 én ahonan töltök ottsosincs le jelszavazva... -
winnie #9678 "Amióta ez a NotV-s kiadás van azóta tiszta szar, hogy lejelszavazzák. "
nem jelszavaznak le semmit, csak te töltöd jelszavas trackerről. free helyről kell tölteni és kész. -
Nem tud valaki jelszót ehhez?
Lost.S03E11.HDTV.XViD-NoTV.rar
Amióta ez a NotV-s kiadás van azóta tiszta szar, hogy lejelszavazzák. -
ő lőtte le a társait mert szenvedtek...talán még a pasiját is lelőtte...
hülye franciák :D több csiga jutott neki :D:D:D:D:D
-
gondolom nincs meg még a többi rész címe... 22-24 részes lesz. -
bigdave #9674 Sziasztok!
Szerintetek hány rész lesz még a 3. évadból?
Az IMDB -szerint már csak 3 van belőle.
-
Szerintem azért nem Ben az apja, mert a francia csaj találkozott Bennel, és átlőtte a vállát. Ugye, amikor Sayidnak mutatta meg. Szóval szerintem nem a biológiai apja. Nem így viselkedett volna, ha az eltűntnek hitt "szerelmét" újra látja. -
de ezt csak mondta...
mért ne lehetne,hogy nem halt meg az apja csak sunyizott,s ő Ben. -
NEM lehet biologiai apa...Én ugy emlékszem hogy a francia csaj a szigeten horta ki a gyereket és az apja meghalt a "virusban" -
Hat ha elraboltak, es ugy nevelte fel a szigeten hogy o az apja, akkor epp mondhatni a szituacio kapcsan, hogy o az apja. Nem feltetlen a biologiai apa. De talan majd ez is kiderul hamarosan, illetve tisztazodik. -
Cmdr #9669
-
Jogurtosz #9668 Azt nem értem, hogy miért mondták azt, hogy Alexnek az apja Ben. Mert akkor most ő ha Danielnek a lánya, akkor Ben nem lehet a biológiai apja, esetleg csak úgy, hogy ő nevelte fel, ezért apunak hívja, vagy ő a biológiai apja, és akkor Daniel nem lehet az anyja. Vagy nem? -
sorrow #9667
A francia nő mi a fenéért lőtt Kate-ékre.
Egy kissé ésszerűtlen volt, ..de talán majd kiderül miért viszketett az ujja a ravaszon. -
mentos-boy #9666 Ezt nézd meg tisztán kivehető a láng állomásnál vannak a srácok 
11. rész előzetes -
tök jó :D nagyon vicces volt... Hidjétek el lesz előrehaladás csak valamivel kikell tölteni a 3ik évadot is -
a -
sztem nagyon jó rész volt,hangulatos meg minden :) shambal c. szám ütös :D -
Dns5000 #9662 szerintem jo resz volt :P
eleg durva meteoros dolog :P
a kocsi
meg a lany :) -
3 óra. -
Hú bazz. Még az alapvonalakat sem tudom megrajzolni:D Vagyis megtudom csak nem hasonlít:D Ez nagyon durva, kíváncsi volnék mennyi id alatt csinálta meg. -
Bocsi, már bcrics feltetteXD
-
http://www.youtube.com/watch?v=8K_NQe57C-k
Look this!
WOW! -
Egerwin #9657 Egyre inkább úgy vagyok vele, hogy kezd laposodni a Lost. Például a mostani részben is csak annyi volt az előrehaladás, hogy elmentek a francia csajhoz, ez a kocsi a dzsungelben meg már kicsit bosszantó volt. Hogy, hogy eddig nem vették észre? 

-
bcrics #9656 paint-john locke -
Ejj de jó, lesz a következő részben megint gombnyomkodás :) -
köszi :) -
hát sztem az baromi nagy poén volt, tök jót röhögtem rajta :D -
Mondjuk sztem a meteor egy kicsit durva volt.