22325
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Lyan Kyj
    Bakker, ez a rész! Bár sejtettem, h ez lesz a csattanó, de akkor is nagyon ütött!
  • raymond01
    felleghnek igaza van sztem a Desmond kontra Michael- ben!
    majd az évadzáróban felbukkannak a szigetnél tuti!
  • fellegh
    En meg sajna nem lattam. Most jon lefelefele :) 83 %, mar alig varom...

fellegh
  • Magoo
    Azért lássuk be hogy ez a mai rész nagyon ütős volt! :)
    Röviden és spoiler mentesen ennyit róla :)
  • fellegh
    Ja ja !

Azert az is fura, hogy senki nem tudja elhagyni a szigetet, meg az Ir gyerek sem vitorlassal (pedig O tudhat valamit, mert vitorlasversenyre nevezett a fold korul, vagy mi a szosz...) es az others-ek meg adnak egy iranyt valakinek, meg egy motoros halaszhajot (ami nem jo a nyilt vizen semmire, csak partkozelben...) es voila ! :)

Szoval jo ez a kis sorozat. Pedig utalom a sorozatokat...

Te a Commander vagy Te : Te meg ne huzdd fel magad, mert nincs ertelme :) Nyugi... Ha valaki nem ert veled egyet, az nem baj, az a jo, lehet vitatkozni. De sajnos ha nem lehet felnott modon vitatkozni, akkor hagyni kell az egeszet!...

Na minden jot Mindenkinek !!
    fellegh
  • Cmdr
    "De szerintem nem ez az egyetlen ut. Michael es a fia is kijutottak, szerintem... :)"

Igen, mert mielött elindultak volna kaptak pontos kordinátákat, hogy merre kell menni! Viszont ez az információ biztos semmit nem jelent pár itteni okoskodó birkának!
  • fellegh
    hi all

Cmdr : Osztom a velemenyed, abban, hogy ha ki akarsz kerulni a szigetrol, az egyik ut, hogy meg kell halnod. De szerintem nem ez az egyetlen ut. Michael es a fia is kijutottak, szerintem... :)

kandzsai : "Jaja ez már kicsit olyan mit egy brazil szappanopera már szinte mindenkinek van köze a másikhoz :D:D::D" Ez nem veletlen szerintem. Nem csak azert csinaljak, hogy meg misztikusabbank tunjon.

Ugy nez ki, hogy mindenkinek azon a szigeten megvan a maga keresztje, es amig le nem rakja, addig ott is marad a szigeten :) Jack mar felig letette. :) Es az others-ek sem akarnak semmit, csak segiteni az embereknek ezt belatni... Aztan mindenki mehet haza... :)

a "felszemu" Mikhail, pedig SZERINTEM igen is megkoszonte, hogy elhagyhatja a szigetet... Es gondolom ket okbol nem oli mindenki meg magat, hogy elhuzhasson onnan.
    Az egyik mert valoszinu, hogy faj ! Boone-nak is voltak fajdalmai meg a legikisero faszinak mikor haldokoltak. (gondolom abban megegyezunk, hogy ha Te biztosra tudnad, hogy ha itt meghalsz akkor egy masik "eletbe mehetsz" amire vagysz, akkor sem szivesen veszel a szadba egy 9mm es magnumot es lovod agyon vele magad :)
    A masik. Ezek az emberek valami cegnek dolgoznak (SZERINTEM: azt a magneses anomaliat kutatjak, ami a 815-os jaratot is "odarantotta" a szigetre)(nem veletlenul irtam "odarantotta") Es mint olyan, akik egy cegnek dolgoznak azoknak van szerzodesuk. Szerintem senki nem mondja a munkahelyen a fonokenek (akarmennyire is utlaja a munkajat) hogy "kapd be, kileptem" ! :) Nem, mert nem szep dolog, es gondolom ugrott egy csomo lehetoseg is a kesobbiekben. Szoval, ez a logikat kovetve, Juliette csak fel akart mondani annal a cegnel, ahol Ben a fonok. :)

Valoban nem akarok vitatkozni, de en kizart dolognak tartom, hogy akik rendezik a sorozatot, es irjak a forgatokonyvet, hogy ne tudnanak semmit a tortenetrol. Van egy tortenet vonal, ami a fo szal, es attol fuggoen, hogy nyujtjak-e vagy kurtitjak, hozzairnak, vagy elvesznek belole. Azt azert nem mondja nekem senki, hogy semmi elkepzelesuk nincs a sztorirol, es ott talaljak ki a szigeten :) Az eleg mokas lenne

na jol van eleg volt ennyi belolem mara !
    Minden Jot mindenkinek !
    fellegh
  • Cmdr
    Igen, bizonyára nekem, amikor össze vissza írsz mintent, mert még olvasni sem vagy képes!
  • precision
    te írtad: "...de eléggé valószínűtlen, hogy ne tudnák, előre (akár több évadra), hogy mi lesz a történet..."

én válaszoltam: "...a legtöbb sorozat úgy készül, hogy legyártják a pilotot, levetítik, ha jók a nézettségi adatok, leadják az első évadot. Évad közben már kiderül, hogy mennyire népszerű a sorozat, és a készítők a nagy dohány reményében új évadot, esetleg új storyline -t írnak..."

Ergo, nem tudják előre, hogy mi lesz a történet. Asszem neked vannak értelmezési gondjaid.
  • kandzsal
    Jaja ez már kicsit olyan mit egy brazil szappanopera már szinte mindenkinek van köze a másikhoz :D:D::D
  • Cmdr
    Ne haragudj, de te is elég nagy birka vagy, ha arra sem vagy képes, hogy egy szöveget normálisan értelmez!
  • szilvalé
    Háháá...akkor az a pasi...AZ a pasi..nem ismertem fel..olyan régen láttam már Amúgy tenkjútenkjútenkjú
  • Mayday
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hat ebben a reszben a Claire megtudta, ki is az apja. Es ez a semely egyben Jack apja is. Csak egymasrol nem tudjak meg.
  • szilvalé
    Nos..lehet túlzottan szőke vagyok, de nem vágom mijezakijeza testvér dolog..Lehet átaludtam pár percet?
  • LasDen #9797
    volt má szó róla és talán pont winnie mondta, hogyha jól megy akkoris nem valószínű, hogy a fejesek hagyják, hogy befejezzék, hanem akkor odaadják egy másik csapatnak akik viszik tovább
  • salieri
    osztom a velemenyed!
  • precision
    /OFF ON/

Nem szoktam beleszólni az ilyen személyes vitákba, meg nem is célom winnie -t védeni, mert nincs rá szüksége, DE...

Nemtom mi bajod van vele, nem kevés ideje foglalkozik a sorozatokkal, a sorozatjunkie oldala pl egész jó, nemtom ismered e, majd nézd meg.

Ehhez a nem tudják előre hogy mi lesz dologhoz csak annyit Mr. Mindenkinél Mindent Jobban Tudó, hogy a legtöbb sorozat úgy készül, hogy legyártják a pilotot, levetítik, ha jók a nézettségi adatok, leadják az első évadot. Évad közben már kiderül, hogy mennyire népszerű a sorozat, és a készítők a nagy dohány reményében új évadot, esetleg új storyline -t írnak. Lásd PB. Meg jópár amerikai sorozat.

Szóval nemtom kinek érzed magad, de 0 tudással beszólsz egy nemgyengén sorozataddict embernek, aki tényleg tisztában van a dolgokkal. Kezd átmenni szánalmasba a dolog.

/OFF OFF/
  • ancsie18
    Láttátok már Youtube-on a 70 részből álló Dharma Foundation filmet? Van benne szó a tengeralattjáróról is...
  • scorpeeon
    Hát, sztem már el kellett h döntsék a végét, hogy mire megy ki az egész, túl sok rejtély van már ahhoz h ne legyen kitalálva h mi lesz a vége sztem :)
  • henman
    Mostanában olvastam egy cikket a Lost-ról amiben azt írják hogy 4 évedos lesz a Lost szóval már csak egy van hátra.Mert szakértők szerint egy ilyen "rejtélyes-misztikus" sorozatot max 100 részig lehet húzni.
    Az is volt benne hogy az írok most írják a 4. évad végén és tényleg egy kicsit bizonytalanok még a sorozat végkimenetelét illetően.
    Hogy ez mennyire igaz azt nem tudom,mindenki dötse el maga mit hisz el belőle.:)
    Én speciel elhiszem
  • Cmdr
    Én nem értek a sorozat készítéséhez, és nem is vagyok szakmabeli mint ahogy ezt a munkanélküli winnie gyerek állítja magáról, de eléggé valószínűtlen, hogy ne tudnák, előre (akár több évadra), hogy mi lesz a történet...
  • Mayday
    De, tudjak.
  • Cmdr
    Jack átált az others-ekhez...
  • lele
    lényegtelen...valószinűleg a jövöben az othersek felhasználják ezt az információt és lesz belőle kavar
  • shevy
    féltestvérek csak
  • espio
    2 hónapja kezdtem ráharapni a sorozatra... Állati jó. Nagyon eredeti és nagyon maradandó. De sztem a történetírók sem tudják mi lesz a történet vége, de zseniálisan húzzák. Engem a harmadik évad elején sokkolt az hogy családi házban éltek a szigeten a "többiek"...
  • NeoMaN
    Úristen ez a sorozat egyre gázabb....
    Tesvérek LOL
    :FDDDDDDDD
  • henman
    Ja bocsi,rájöttem:))
  • henman
    Hello!

A lost 3. évad hány részes?
    Szeritem 12 és ha jól láttam megint lesz olyan dupla epizódos Lost hétvége.
    Így van?Ha nem légyszi javítsatok ki.
  • lele
    lehet hogy nem jelent semmit hogy megköszönte. seimán csak gunyos megjegyzés lehetett és utána halt bele.nem tom. szerintem az egész egyre furcsább de remélem összeszedik már magukat az északi sarkon a ruszkik és csinálnak valamit mert róluk rég volt szó :D ugyan ez a desmond csajával is. és a micheal familia.
    valószinü kiderl hogy jack és a clare tesók, csak a jövöben az othersek fognak élni ezzel az infoval
  • LasDen #9781
    és 10 év a szigeten elég fusztráló lehet....
  • LasDen #9780
    talán Ben nem engedte el
  • szimida
    Biztos csak annak lesz baja, aki a két oszlop között áll
  • Grove4
    AMúgy azt nem értem hogy amikor Locke átlökte a félszemű faszit a "kerítésen" akkor azt a hangot csak azon az oldalon hallják ahol a félszemű csóka állt?Nem értem Lockeék mért nem halloták és ha halloták akkor mért nem lett semmi bajuk?Az a kerités korlátozza a hangot?
  • Grove4
    Veled nem lehet normálisan elbeszélgetni.Jelent valamit de sztem nem azt, amúgy michaelék akkor hogy mentek el a szigetről,meg mondték hogy egy tengerelattjáróval közlekednek.Jah azembejutott h mit jelent talán hogy megköszönte hogy megölték azt jelenti hogy 11 év után az ember inkább meghal minthogy ott maradjon a szigeten.Énszerintem
  • Cmdr
    Értem, akkor nem jelent semmit, hogy megköszönte, hogy megölték... hát erre örögem nem tudok mit mondani. Inkább nézzél barátok köztöket!
  • Grove4
    Ha félszemű tudja akkor juliett nek is tudnia kell mivel a félszemű is others.
  • Cmdr
    Talán mert nem tudja, hogy az egy mód rá?
  • Grove4
    az sztem nem jelent semmit.Tudta hogy előbb utóbb megölik.Szerinted akkor Juliett mért nem öli meg magát ha csak így lehet kijutni?Ő ki akar jutni.
  • Cmdr
    Mert megköszönte a félszemű...