22325
-
A vicc az, hogy egeszen masrol beszeltek. ;] -
Én már azon is töprengek, hogy mivan, ha Jack próbál valami módon így infót kicsalni Juliet-ből, közben tudja, hogy a csaj egy áruló??? :)
Lehet hogy tanult már ennyit az Other-öktől, és most a tanítvány leiskolázza a mestert alapon játsza a dolgokat :) -
egyetértek, michelle rodriguez annyira irritáló egy színész volt, hogy örömtáncot jártam mikor végre kinyírták, de ehhez társult hogy vmi akkora antitalentum a színészkedésben hogy azonnal abba kéne hagynia -
egyetértek, michelle rodriguez annyira irritáló egy színész volt, hogy örömtáncot jártam mikor végre kinyírták, de ehhez társult hogy vmi akkora antitalentum a színészkedésben hogy azonnal abba kéne hagynia -
Nemtom, szerintem Jack gyorsan el fogja veszteni a "boss" szerepét, amint kiderül Juliet genyasága. Tulajdonképpen viszont még azt sem tudjuk, hogy konkrétan miért kell "beépünie" Jackékhez - bár magát a tényt, hogy Ben szervezte így én speciel 99%-ra sejtettem, szóval annyira nem lepett meg a dolog, de mindenesetre akárhogyis, de jó fordulat volt :) -
Szegény Sawyer,pedig már kezdett beletanulni ebbe a jófiús segítőkész főnök szerepbe erre megjelennek az igazi boss-ok. -
Hát eléggé szövevényes a történet.Juliettel fognak egyet koppanni,valamint Locke-t se tudom hova rakni. -
Hát Julietet nem tudom hová tenni. Egyszer sajnáltatják, együtt érez vele a néző, utána meg...lásd 16. rész vége. Lehet h skizofrén a csaj :)
Viszont Sawyer hozta a formáját. Ezen beszartam:
-Nézd már, itt forgatják
a Három férfi és egy bébi re-make-jét.
...Hugo-t kétszer számoltam.
-
Ana -
Ja tényleg: ki is ölte meg anno Juliet pasiját? :)) -
Amilyen szimpatikus volt az elején Locke, kb. annyira lett most szemét a szememben... -
Larvin #10044 Locke-ból lassan robbantási szakértő lesz :D -
Őőő, kik az othersek és kik a dharmások? -
Én egyre jobban kezdem azt hinni, hogy az Othersek jóval később érkeztek a szigetre, mint a Darmások. Már csak a Füst-öt kellene valahová besorolni, hogy az kinek a poénja. -
Dave0092 #10041 nálam nem, sztem kodek problémád lehet! -
bcrics #10040 nektek a 3*16nál nem siet a hang???a szájmozgás kicsit le van maradva vagy csak nálam? -
raymond01 #10039 Nekem úgy tűnt mintha lenne vmi új bunker a bemutetóban!?
Meg Juliet is kinyit vmi vasajtót műtős ruhában!?
mármint a promoban -
annak* -
Nem lesz nehez, csak menjen a kovetkezo robbanas es annal fustje iranyaba. Kedvenc Locke baratunknak manapsag ugyis ez a hobbija ;] -
Mindenesetre kíváncsian várom, hogy Locke-ra hol talál rá Sawyer... -
Pontosan ere gondoltam én is! És marhára biztos vagyok abban, hogy ez így van! :) -
Nekem szent meggyőződésem, hogy a tengeralattjáró csak beetetés. Mármint, szerintem egyáltalán nem azzal közlekednek (például márcsak azért sem, mert az is radarral működik, nem találnának vissza), csak azzal etetik a népeket. Julietet is simán el tudom képzelni, hogy ébredése előtt betették oda, jogy azt higyje azzal érkezett. Közben pedig lehet nem is működött. Azért ha mindig kéznél lett volna egy ilyen gép, szerintem simán lett volna egy lázadás és leléptek volna vele az emberkék. És szerintem inkább erről beszélhetett Ben Julietnek, bevallotta neki és azt mondta, hogy kijuttatja, csak tartsa a száját és segítsen neki. Ha a tengeralattjáróval közlekednének, alapból nem hiszem, hogy a Mikhail szó nélkül elmesélte volna nekik, mikor semmit sem szoktak mondani. -
Lehet, hogy a mentőakciót szervezik. Tulajdonképpen még alig több mint egy hét telt el(ha jól sejtem) azóta, hogy felrobbant a bunker. -
Én azt nem tudom, h mi van azzal a jelenettel, amikor a 2. évad végén hívják a csajt(Desmond barátnőjét), hogy megtalálták őt. Az a szál nem folytatódott, pedig én akkor azt hittem, h lesz vele valami. Na de ki tudja, lehet ő jön most a helikopterrel:) -
A heroes nem annyira misztikus és agymozgató:D Szerintem az az egyik legjobb sorozat, bár most a Lost is nagyon belehúzott, úgyhogy nálam speciel egy szinten vannak. -
henman #10030 A Heroes-t nem nézem.Egyszerre egy rejtélyes misztikus sorozat nekem bővel elég.
Nem is értem azokat akik az összeset nézik:)) -
Tudjuk, hogy egy hatalmas eletromágnes volt a fal mögött, amit ki kellett sütni 108 percenként. Megtudtuk, hogy a gép a bunker miatt zuhant le. -
homeless #10028 -ki Desmond
-hogy került oda
-hogy maradt egyedül
-mire használták a bunkert
Ezek a fontosabbak. De volt még sok apróbb kérdés is amikre választ kaptunk. -
Blackarmy #10027 éspedig mit tudunk a bunkerről? -
többet tudsz a bunkerekről, mint a 2. évad elején....vannak válaszok is nem csak kérdések... -
Blackarmy #10025 Végignéztük a komplett 2. évadot abban a reményben, hogy a végén megtudunk valamit a bunkerről vagy a számokról. És így történt? nem, nem így történt . nem tudtunk meg lfszt sem sőt felrobbantották az egész kócerájt hogy még magyarázkodni se kelljen arrrggggghhh! aki ezt írja az kb. annyira tudja a fő sztorivonalat mint én a Khalkidikhi-félszigeten őshonos hangyafajok latin nevét. fogadjunk, hogy a 3 lábujjú szomorról semmit se fogunk megtudni. de ezzel nem lenne baj mert pl Stanislaw Lem is így írt, de könyörgöm csak néha adnának egy két infomorzsát ! -
winnie #10024 "És ezt mi sem bizonyítja jobban hogy többen mondtátok hogy milyen irrtiáló. Nem sok szinész tudná ilyen irritálóan eljátszani ezt a szerepet."
akkor a heroes-ban ali larter a legjobb színész. vagy... csak baromság, amit írsz:) -
Blackarmy #10023 VÁÁÁÁÁÁLASZOKAT AKAROK!!!!!! -
bcrics #10022 szerintem amikor ben-t műtötték a gerincével és magához hívatta julietet akkor mondta el neki a szitut hogy le fognak lépni és ő marad a túlélőkkel!!!
akkor nagyon sunyin tagadta a doki kérdésére hogy miről is beszégettek bennel!
-
Így fejből nem emlékszem rá, de már tegnap este óta van felirat az majd segít:). -
leirna neklem valaki az utolso reszletet amikor ben beszel juliettel azt nem egeszen ertettem .elore is kosz -
közel nem mindegy, hogy olyan kérdésre kapok választ amire nem tudom vagy olyanra amire már rég mindenki rájött -
henman #10018 Szerintem a Juliette-t játszó Elizabeth Mitchell magasan a legjobb színésza Lost-ban!
És ezt mi sem bizonyítja jobban hogy többen mondtátok hogy milyen irrtiáló.
Nem sok szinész tudná ilyen irritálóan eljátszani ezt a szerepet.
Egyébként még sztem Ben,Sawyer és Lock-ot játszó sznészek emelkednekki a többiek közül. -
Phat Smoker #10017 vagy ha nem kaját csinálnak és nem fürdenek, akkor tájékozódási versenyt rendeznek a szigeten, hogy sose tévedjenek el és a leggyorsabban eljussanak a sziget egyik végéből a másikba gyalog!
-
winnie #10016 helyesbítenék. a 2. évad egy részében kaptunk tucat választ (a legutóbbiban is vagy 13-at). az évadban meg még többet - viszont, ha nem lennének új kérdések, akkor nem hiszem, hogy túl érdekes lenne a sorozat. nézhetnénk, hogy 30-an kaját csinálnak és fürdenek.