Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hunnenkoenig
Szerintem a ket uj szereplö felvezetese nagyon eröltetett. Eddig sosem volt olyan, hogy a föszereplök csak ugy kikialtjak a tömegbe, hogy "akinek van kedve, az jöjjön".

Ha mar fel kell vezetni ezt a ket unszimpatikus szereplöt, csinalhattak volna jobban is. Peldaul ha valami logikus indok alapjan kenytelenek bevenni öket a "csapatba". Mondjuk meglattak volna valami fontosat es ezert be kellene kapcsolodniuk a tovabbi folyamatba. Peldaul csori tanar aki felrobbant annakidejen a dinamittal, az el volt magyarazva, hogy miert került be a csapatba. Sajna nem volt hosszu eletü a jelenese.

PS: aki azt hinne, hogy most feladtam az elveimet es kezdene gyözedelmi örömtancot jarni: Ezentul MINDENT spoilerben fogok irni, ha kell, ha nem. Akit erdekel az amit mondok, veszi a faradsagot es kijelöli, aki nem, az legalabb nem idegesiti magat rajtam. Ja es ezutan meg tömenyebben fogok spoilerezni! Majd akkor arrol megy majd valszeg a vita, hogy a spoilerben miert nem hasznalok spoilert.

Egeszsegetekre!

És ehhez mit szólsz?:

"SPOILER
Ha olyan információkat akarsz megosztani egy játékról vagy filmrõl, ami rontaná a dolog élvezhetõségét azok számára, akik a késõbbiekben fogják megnézni, feltétlenül használd ezt a taget."

Ezt olvashantnád a makróknál, ha eljutnál addig. Nekem eléggé szabálynak tûnik a megfogalmazás, nem az van odaírva hogy "ha van kedved", hanem "feltétlenül használd".
Azt ígérted hogy ha mutatunk erre írott szabályt, akkor használni fogod. Tessék, itt az írott szabály.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Basszák meg! Az ilyen jó nõketmért kellett eddig nélkülözni a sorozatból, mint a maiba az kis szöszi!<#wow1>

Szegény Ecko! Nagyon penge gyerek volt! Szntem ez is csak trükk amit a Jacknek mondott a csaj! De az a csaj is nagyon penge, megaz is aki ott nyomatta a Lockkal meg a Sayiddal!
Magoo
oppá srácok véletlen volt!
SPOILER!!!!! NE OLVASD AZ ELÕZÕT, CSAK HA LÁTTAD A LEGÚJABB RÉSZT!

Magoo
spoiler] Már csak azt nem értem, hogy Ben miért beteg? Mindenki aki betegen került a szigetre, az meggyógult...teljesen.
lásd Lock
Ben miért más? talán a sziget történetével kapcsolatos ben faxsága....majd kiderül....de remélem Jack kinyírja a gecit :D
Azonban attól is félek hogy ez is csak egy újabb trükk :D [/spoiler]

Magoo
Bakker hogy fogom kibírni....

EmThor
mér és a kalóz srác mekkora volt? mondjuk jó, hogy van még hatch és vannak is benne!

jövõ héten még 1 rész aztán már csak jövõre O_O

Magoo
Bazzzeg....tudtam hogy Ecko lesz az! A francba...õ volt a kedvencem!
Viszont kiderült hogy a fekete füst maga a halucinációk forrása...vagy az változik át olyan emberekké akiket ismertek ezek életük során. Nem is tudom pontosan....de ahogy Ecko-t megölte, az brutális volt.
Jack remélem tényleg kinyírja Ben-t :D

EmThor
így van, évadokat tekintve is klasszis rész volt a 3x05 - 10/10

SPOILER: arr :)

Geeryy
Seeds
Lost S03E01 HDTV XviD-XOR 15257
Lost S03E02 HDTV XviD-XOR 10228
Lost S03E03 HDTV XviD-LOL 16631
Lost S03E04 HDTV XviD-XOR 10001
Lost S03E05 HDTV XviD-LOL 3644

Tehat amit irtal az hulyeseg?Igen az.

Persze. Ha összegyûjtesz egy azonos nevû *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükbõl a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

The FlashBack
Jóreggelt!

Szeretném kérdezni, hogy tudtok-e olyan szervert, ahol fennvannak a harmadik évad részei.
De nem torrentet, mert ott már az elsõ részeknél nincs seed...
Köszike, további szép napot

jó rész volt ez a 3x05. szerintem az évad legjobbja...

SötétBarom
Erõs a gyanúm, hogy jack gerince volt a képen..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Nyugi. Aki látta a promót tudja. Mellesleg megtévesztõ is lehet a vágás.
nesster
Elnézést, a mostani (E05) részben lesz!

nesster
basszus belementem egy spoilerbe, hogy kinek van tumora :'((((((( 10. részbe lesz. Á de bánom :s

Scholes18
az RTL klubon hányadik évad melyik résznmél tart a sorozat?

Glory Glory Man United!!

Bocsánat, hogy bár nem vagyok rendszeres írója a topicnak, mégis jövök, és véleményt nyilvánítok.
Régóta napi szinten olvasom az irományaitokat, és nagyon sok érdekes gondolotot és meglátást találtam bennük, ezért visszamenõleg hála mindenkinek. Mivel csak AXN-ünk van, nem láttam még az új részeket, de jövök, és minden hozzászólást elolvasok. Nem zavar, hogy kiderülnek dolgok, hisz éppen ezért jövök. Viszont tökéletesen megértem azokat, akik azzal érvelnek, hogy nem szeretnék, ha elõre leleplezõdnének a dolgok, így talán találhatnánk valami olyan kompromisszumot a topicban, hogy az aktuális részig nem, de a távolabbi dolgokat illetõen spoilerezünk. Hülyeség? Én személy szerint tuti el fogok így is mindent olvasni :-), viszont innentõl saját választás lenne, hogy ezt ki teszi meg, és ki nem.

Szerintetek? Egy középutas megoldás lenne...

A másik meg az, hogy olyan kár ezt az egyébként klassz topicot egymás anyázásával meg francba küldésével tarkítani! Tényleg minden megnyilvánulás az íróról szól, az õ gondolatairól, amit szerintem egyszerûen nem kell minõsíteni, és kész (mármint arra gondolok, hogy ki mit vesz vagy nem vesz észre, meg ilyenek...). Egyszerûen beszélgessünk jót, okoskodjunk a sorozaton, talán tényleg ez az értelme a fórumozásnak. És igenis, én is hiszek az íratlan szabályokban, mert valahol tényleg ezek adják meg a normát ugyanúgy az internetezéshez, mint a valós viselkedéshez is. Szóval ez is minõsít (és itt nem szeretnék senkit sem megbántani).

Gerbill
Magyarországon a hatályos jogszabályok szerint nem csak sorozatot de filmet is le szabad tölteni, és legális. A terjesztés viszont szigorúan tilos. Ha jól tudom nem biztos.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Gerbill
Én azt várom, hogy majdnem kiderül ki az a titokzatos alak, esetleg ugyanazt a képet látjuk mint a promoban és vége. Ez olyan igazi "nézdmegakövetkezõrészt" befejezés volna. Amúgy minden részt nagyon várok:)

Sztem térjünk vissza arra ami fontosabb. Ma új rész jön, valszeg valami nagy dologgal, a még nagyobb 6os elõtt. Ki mit vár?
Dynamic
Gondolom egy társaságban ünnepi ebéd közben is nyugodtan finganál, meg turkálnád az orrod, mondván, hogy erre nincs szabály vagy törvény és leszarod kinek tetszik v. kinek nem.Mondd, tényleg nem érted, mirõl szól ez az egész?
Hunnenkonig te kérdezted a koromat, sajnálom h a válasz ilyen reakciót vált ki. Te az aktuális rész utánról beszéltél, késõbbi történésekrõl.

Ráadásul rosszul tudod. TV mûsort legális rögzíteni és INGYEN terjeszteni. És légyszives normális hangnemben válaszolj ha hozzádszólok.

Szabályhoz: Íratlan szabály ez. Mint ahogy az h nem szarunk az ebédlõ asztal közepére, mert elvesszük más étvágyát. Ha okos vagy látod a hasonlatot. Ne lõj le olyan poént amit még a sorozatot neten követõ nézõ nem tudhat. Te se örülnél ha megnézném egy fórumon és lelõném a 6-ik rész végi gigaspoilert. Sõt te lennél az elsõ aki felháborodna.

U.I.: Persze a kérdésre, amit feltettem nem válaszoltál csak felháborodtál. Szeretném hallani azt a momentumot amibõl nekem tudnom kellett volna h a Szõke csaj és Jack közt lesz valami.

+1 dolog. Lefeküdtem már néhány lánnyal, de emlékem szerint egyik se volt ribanc. Ezt tartsd tiszteletbe kérlek.
Gerbill
Magyarul íratlan szabály.

Hunnenkoenig
Mifele szabaly könyörgöm?

Ha mutatsz egy olyan irott szabalyt itt a forumon, hogy "Amerikaban megjelenö, illegalisan letöltött sorozatok reszeinek megjelenesi napjatol szamitott 5. napig mindent ami arrol a reszröl szol spoilerbe kell tenni." akkor elfogadom. Addig nem.

Rohadtul nem erdekel, a nyavajatok. Mast se erdekel, az enyem. kesz. En az aktualis reszröl akarok beszelni es nem a spoilerekröll meg a feliratokrol meg arrol, hogy te mar hany ribanccal feküdtel le a 20 eved alatt.

Gerbill
Ezek általános fórumszabályok. A spoiler tag, vagy legalább a spoiler jelzése nem kötelezõ, de ha olyan dolgot írsz spoiler nélkül, amivel 2-3 részre elõre lelövöd a poént, akkor azért sokan lesznek rád mérgesek. Itt van pl Hunnenkoenig, nem tudom gnom te örülsz e neki, ha mondjuk nézed a sorozatot, hogy valaki elmondja mi fog történni a következõ részben, mert olvasta a spoilerfixen stb. A normálisabb közösségekben még az aktuális résznél is spoiler tagot használnak, itt meg van aki direkt szívózik.

Dynamic
Pl. netikett
off: hol vannak leirva pontosan ezek a szabalyok, amikre hivatkoztok?

Nem tudok mit mondani. Hunnenkonig és Piszkos Fred is egyszerûen telehányja a topicot olyan dolgokkal amik mindenkinek spoiler még nekik is. De ezt nem teszik spoiler tagbe. Érvelés meg az hogy: "Csak" és persze az én becsmérlésem. Megjegyzem 20 éves vagyok, és még így se volt gyanus h a szõke csaj és Jack. Inkább én is egy rohadt kurvát láttam csak a csajban. Sorry h ez nekem még spoiler volt, de ha van egy értelmes indoka bármelyikõtöknek h honnan a búbánatos majomfülébõl kellett volna tudnom úgy h 3x04-ig láttam, akkor leszállok róluk. De komolyan. SÕT! Még azzal is megelégszem ha egy olyan jelenetet mutattok ami kicsit is arra utal h lesz kettejük közt valami. Minden más esetben amit beírtál Hunnenkönig, az spoiler és akkor felrúgtál egy szabályt. És akkor ezt vagy elismered és bocsánatot kérsz, vagy távozol a topicbból.
Gerbill
Nagyjából egyetértek. Mert odáig rendben van, hogy valaki, nem rakja spoilerbe az éppen aktuális részrõl szóló véleményét feltevését, elméletét, de amikor spoilerfix és hasonló oldalakról értesülve 30 részre elõre megmondja mi fog történni, vagy mi nem azt azért már spoilerbe lehetne tenni

Neked sem sikerült még felfognod hogy a spoiler tag használata nem lehetõség, hanem szabály. Te szarsz erre a szabályra, de még megérteném ha emellett nem vernéd a melled is emiatt. Szándékosan megszegni egy fórum szabályait, és még büszkének is lenni rá - mondj már légszíves egy jelzõt az ilyenekre. Én jópárat tudnék, csak azok felsorolása is szabályokba ütközne.
Lehet itt elmosni a dolog élét azzal hogy aki nem látta a legújabb részt az ne jöjjön ide, bár a spoiler tag használata attól még kötelezõ. De azt mivel magyarázod hogy olyan dolgokat is idehánysz amik csak jópár rész múlva lesznek kibontva? Addig ne jöjjön senki ide? És honnan tudjuk majd hogy már jöhetünk? Vagy mégis hogyan gondoltad ezt megoldani?

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Dynamic
Ez valami vicc akar lenni, ugye?Még hogy xor, meg felirat.Röhögnöm kell!Ne bagatelizáljunk már, kérem.Mirõl szól a topik nagy része, ha nem a különbözõ találgatásokról és elmélet gyártásokról vitákról stb.?A Prison Break topikban is ezen akadtam ki még anno, hogy beszélgettünk valami semleges, de a PB-re vonatkozó dologról, miközben kijött az új rész.Én még ahhoz a bizonyos dologhoz akartam hozzászólni, erre már a megjelenés napján ott világít a képembe a spoiler, persze felirat nélkül.Most akkor az új rész megjelenésekor hagyjak félbe egy vitát, vagy ne merészeljek semmit kérdezni ill. mondani amíg meg nem nézem én is az újat?Az meg hogy hány napig legyen a spoiler szó kiírva, nehogy már probléma legyen.Most hivatkozzak többmillió internetezõre, akik egy egészséges határt be tudnak tartani ill. el tudják dönteni hány napig illik a spoiler szót használni.Azt hiszem itt is elég nagy már mindenki, hogy meg tudja ítélni.
Egyszerûen hihetetlen, hogy néhány ember nem képes évek óta bevett szokáshoz, kvázi szabályohoz alkalmazkodni, amely ráadásul nem is egetrengetõ dolog, ehelyett lázadoznak és ennek jegyében magától értetõdõ természetességgel elvárják, hogy a jóval nagyobb többség alkalmazkodjon az õ hülyeségükhöz.
annyi az egész aki látja a te nevedet az ne olvassa el a kommentet azt hello:DD
vagy ne jöjjön be, mert énis kibírom napokig is akár... ... ...
Hunnenkoenig
Hagyd. Sose fogjak felfogni, hogy egy forumtopik arrol szol, hogy a sorozatrol beszeljünk es ne a felirat es a XOR letölteseröl es hogy gyakorlatilag mindig lesz valaki, akinek valami spoiler.

Lehet menni panaszkodni a vezetösegnel, hogy ilyen fasz forummotort csinaltak es nem kepesek ujat csinalni.

En szemelyszerint külföldi vBullettin es IPB bordokon gyakran talalkozom olyan topikokkal, aminek a cimeben ott van a "vigyazz spoiler" felirat. Mert azok mar rajöttek, hogy semmi ertelme kifeheritgetni, mert csak a rendes kommunikaciot gatolja.

Esküszöm, ha admin lennek, vennem a faradsagot es kifeheritenek mindent, ahol a sorozatrol van szo es nem ilyan szar vitakrol meg letöltesekröl, aztan leshetnenek, mikor 300 feher oldalt talalnanak.

Csak egy opcio kene, hogy ki-be lehessen kapcsolni a spoilerezett reszek eltünteteset. Ha kivalaszthatnam, hogy latni akarom mind, vagy egyiket sem, akkor hasznalnam en is egye penesz alapon.

PiszkosFred
Kérdeznék egyet. Kijön hamarosan a legújabb rész. A kifehérített spoiler szövegen túl milyen más téma van a topikban? Hol tudod letölteni? Miért a LoL és nem a XOR a jó verzió (vagy fordítva)? Mikor lesz már felirat? Adna valaki linket a korábbi részekhez? stb..

Ezek után van értelme? És ha már közösségrõl beszélsz. Nincs külön 1-2-3 szezon topik a Lostnak, mint más fórumokon. Khm.. Innentõl kezdve akkor mindaddig fehéren kellene tartani a topikot, amíg a ertéel utol nem éri az ABC-t? Mert szegény tévénézõk még csak most tartanak a s2 közepénél..

Nyugodtan lehet engem szidni, szapulni, különféle dolgokkal jellemezni, elmondani minden szépnek és jónak, ahogy Angelus megtette, különösképpen nem érdekel. Igaza van, hogy hivatlanul beleszoltam a hisztijebe, sajnalom. Legkozelebb majd legyen konkretabb, mert igy megteveszto volt, es sajnos beneztem en is. De hat igy jar az, aki remego kezzel nezi a forumot, es habzo szajjal ugrik a spoiler szora... vagymifene.

Ja, es igen. Erdekes ember vagyok. Ezt te is tudod, csak meg nem allt ossze a kep ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

trogerzsiger
nem tudjátok a címét?

trogerzsiger
hello

tudtommal van egy olyasmi lostots honlap ami olyan mint a bunkerben a számitógép.

precision
Ezt én sem értem, hogy miért nem képesek használni egyesek a spoilert. A fórum az egy közösség, ahol szabályok/szokások vannak. Mindenkinek alkalmazkodnia kéne ezekhez a szokásokhoz. És miért az egész fórum alkalmazkodjon egy-két "nem használok spoilert" emberkéhez, mint fordítva? Jó mind1, ne kezdjük el megint, mert értelmetlen. Az lenne a megoldás ha MINDENKI használná pár napig a spoiler szót vagy neadjisten a spoiler makrót és mindenki happy lenne. Ezzel szemben keltitek itt a feszültséget, és szembeálltok szinte az egész fórummal...
off vége, peace.

Bazinga!

Na én meg pont nem tartom valószínûnek, hogy Jack összejönne a szõkével. Szerintem az a csaj lesz a fõgeci, még azt is elképzelhetõnek tartom, hogy pont Õ árt majd Jack barátunknak...

Dynamic
"Nem fogom a spoiler taget hasznalni ha a fejed tetejere allsz akkor sem"

Miért is?Mert "csak"?
Pont ilyen értelmes indokokról beszéltem.
Dynamic
Ja, és aki meg újreg az ott dögöljön meg, mert õ honnan is tudhatná egyedül az sg-n szokás a szoba közepére szarni.Ha meg mindig elõjön ez a téma, nem gondolod, hogy oka van?Oké, hogy MÁR én sem jövök be ezekbe a topikokba pár napig, de csak azért mert nektek köszönhetõen sikerült megszopnom néhányszor.De úgy látszik ezen a szopatáson mindenkinek át kell esni, csak azért mert egy jól mûködõ és világszerte megszokott dolgot(nevezetesen, pár napig odabiggyeszteni egy spoiler feliratot) az sg apró közössége valamiféle gyerekes dacból(mert értelmes indok még nem született miért nehéz 7 betût kiírni) nem akar felvállalni.
Hunnenkoenig
Eletkorod meg gondolom azert "ismeretlen" mert nem mered bevallani, mint altalaban a 12 evesek.

Igy nem is csodalkozom, hogy nem jött le neked a romantika Jack es a szöke közt, pedig ez az elsö perctöl nyilvanvalo volt. Hja, a tapasztalat hianya...

Hunnenkoenig
Nem fogom a spoiler taget hasznalni ha a fejed tetejere allsz akkor sem.

Es hogy jön ide a vallas meg a politika?

Latom agyad mar leszitta a sok forumozas.
Vagy hagyd abba a gyogyszer szedeset amit felirtak, vagy kezdd el ujra szedni (attol függöen melyik illik)

Bocs félreértettél mert nem nyomtam be a válasz erre gombot, a 8732 a 8682-re vonatkozik...

Viszont látod rögtön nekem estél pedig nem is értetted mivan. Ezt imádom. Képzeld nem vagyok hülye, 3x04 után jöttem be. Persze rajtad kivül mindenki egy kezdõ fatuskó értelmiszintû elsõ nézõ, aki csak elrondítja a fórumot. Persze te ugy születtél h rögtön tudtál fórumozni. Talán ezért van h rajta lógsz naphosszat és remeg a kezed ha új üzenet van valamelyikben. Ha már itt tartunk talán ezért kontárkodsz bele egy nem neked szóló üzenetbe. Érdekes egy ember vagy... :)
1. Konkrétan nem így van leírva h "a spoilerfix.comon eleg konkretan le van irva", ha poénkodni akarsz akkor menj át a vicc topicba.Bár onnan is kidobnának hamar.
2. Megakadt azon a szemem Jack és a szõke csaj... mivel a te hozzászólásaidat már alapból átugrom. Mindenesetre ez valahol spoiler, amit illene jelezni, leginkább a spoiler taggel, hamár késõbbi részekrõl van szó. (megjegyzem valahol mutat valamit az írókról h nekem ez még nem esett le. sõt meg se fordult a fejemben h õk ketten. Lehet te se gondolnál rá ha nem spoilereznél ily bõszen.)
3. Kérlek kímélj meg attól h visszaírsz mindenfajta hülyeséget, vallási hovatartozást meg, politikai pártállást. Csak annyit kérek ha olyat tudsz, amit mezei nézõ még nem tudhat és fiszket az ujjad, h beírd, legalább azt a nyomorult spoiler tag-et használd. Nem fog leszakadni a kezed.
Az 5. rész bemutatójában valami olyat mond Jack, hogy "The other tumor, that is going to kill you", szóval az biztos, hogy nem az övé, a kérdés az, hogy kinek mondja. Valószínû Henrynek.
nesster
Én is igy vagyok vele, multhéten szombat este lett felirat addig nem néztem be ide még éjjel megnéztem és másnap reggel kezdtem visszaolvasni a lapalján. Ma lett szökés, holnap megnézem és kezdem a forumot! Ki lehet birni :s

Hunnenkoenig
Ha valaki olyan hülye, hogy onnantol, hogy " a spoilerfix.comon eleg konkretan le van irva" tovabb olvas, az magara vessen.

PiszkosFred
"Kérlek, ha nem tudsz ennyi illemet betartani, tartsd távol magad a fórumtól."

Ha én kibírom, hogy nem nézek be egy sorozat topikjába addig, amíg nem láttam az aktuális részt, akkor asszem ezt más is kibírja. Ott van a 4400, még nem láttam a 3. seasont, és fájó szívvel, de napról napra csak látom, hogy 140 új üzenet. De nem akarok magammal kitolni,e zért nem nézek be oda. Amíg nem láttam a PB második seasonjából a részeket, oda sem mentem. Most hogy kijött a 6 rész a PBbõl, megint nem megyek be oda addig, amíg én sem látom. Ha ki akarsz tolni magaddal, akkor nézegesd csak a topikokat, ez a te bajod.

Vagy hogy gondoltad, hogy legyen? Hetente 7 napon keresztül spoiler tagekkel feherítsük ki a topikot, mert lehet hogy van X, aki még nem látta? Akkor inkább szólj az adminoknak, és legyen a TV-s topikokban fehér alapon fehér a komment! Fantasztikus lenne, nem? És aki a tévében nézi? Miattuk "beszéljünk" fehéren még X évig, mert a tévé egy éves lemaradásban van? Bzzzztttt.....

Ha pedig kötekedni akarsz, akkor inkább msgben pls, ne itt, ez csak rátok tartozik. (nem hiszem el, hogy mindig elõjön ez a téma, mert nem bír valaki magával)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”