Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez érdekes... tudomásom szerint messze a legköltségesebb elsõ rész/pilot volt a többi sorozathoz képest....
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
thx
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
Seggbekúrja egy jegesmedve...<#wilting>#wilting>
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
Mellesleg nagyban hozzájárultál a Lost témájához ebben a hozzászólásodban...
Nem tudja valaki rögzíteni az AXN-rõl a LOST epizódokat?!
Legalábbis, az elsõ részt mindenképp, lehet hogy a 2.-tól fel tudom veni õket én is, ha tudok majd a telekre videót telepíteni...<#crazya>#crazya>
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Bazinga!
Egyik a csõpostából soha az életben nem jönne ki egy üzenet se, mert a végén olyan ív volt, ahol az üzenet alapból beszorulna, ahelyett, hogy kijönne.
Kettõ amikor Jin -ék körbemennek a szigeten hajóval, mi a francért nem veszik észre, hogy mellettük ott van egy köpésre egy másik sziget, amire majd Jack-ék kerülnek?
Meg meg a hajós csávó feleségjelõltje is csinálhatna már valamit, ha egyszer vették a jelet a helyzetükrõl.
michael most szerzõdött le egy induló sorozathoz, nem terveznek vele. esetleg egy cameo az utolsó részben, de õ ugye alapból ki is lógott a többiek közül, nem vol tsemmi bûne. õ azt a szigeten követte el.
"aki azt mondja rá, hogy szar, az vagy nem szeret agyalni, vagy csak simán "hülye""
ilyet mindig öröm olvasni, eléggé infantilis ez az "akinek más tetszik, mint nekem, az hülye" hozzáállás.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
és nem lehet azzal vége hogy álmodta mert tul sok mdien egybesik...
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Egyébként nekem is bejött ez a rész (is; egy rész nem tetszett, a Rose-Bernard flashback-es, õk elég unalmas szereplõk számomra, remélem többet nem fejtegetik a múltjukat), csak annyit mondok rá, hogy tipikusan Lost-os, aki azt mondja rá, hogy szar, az vagy nem szeret agyalni, vagy csak simán "hülye" (sry ha megsértenék valakit) ehhez a sorozathoz. :) Meg még van pár nagy kérdés; hol van a gép többi túlélõje, hol vannak a hajók... Nem lepõdnék meg, ha lenne egy 3. sziget is. Egyet sajnálok; csak 40 perces egy rész. :)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Jól emléxem hogy amikos Jack megkérdi Tomtól hogy mért nem mentek el az valamilyen lila égrõl beszélt???
4,8,15,16,23,42
Sztem jó volt ez a rész...wáááá nagyon tuti sok dologott lehet megnt kapisgálni mostmár 100% az hogy az embereken is kisérleteznek...Valami titkos project nevében a DHarmát továbbb vitték...lol...tutkeráj...
nem õ az.