Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
a promon kívül nem is olvastam semmit... :D
off
szép ték :D
on
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Lost Season 4 Spoilers
Filed Under (Lost Season 4) by Scott on 01-06-2007
If your the type of person who loves knowing what’s going to happen on Lost before everyone else then I’m sure you’ve checked out sites like DarkUFOs. But a recent interview with the Lost producers revealed they were none to pleased with these types of sites, and were actually pretty upset that the season 3 finale “flash-forward” scene was revealed weeks in advance.
Damon Lindeloff and Carlton Cuse have recently stated that they are going on radio silence during the next season and will not be revealing any amount of information what so ever. Lindeloff stated, “…no one skips to the end of Life. You have to live it, and it’s just disappointing to me that people don’t respect the integrity of the show enough to let it unfold naturally.”
I couldn’t agree more. I for one hate knowing any amount of information about the episode prior to watching it. It takes away from the excitement of not knowing what’s going to happen. I had the same opinion about the actual flash-forward scene. If this is truly the future I don’t like the fact that I know Jack and Kate some how get off the island. There have been many theories that this isn’t really the future and blah blah the future can be changed but still I didn’t want to know or have any idea that they possibly get off the island until it actually happens.
The radio silence from the producers isn’t the only aftermath of rampant spoilers across the Internet. Disney is out for vengeance. Disney is currently compiling a list of names of whose hands the finale passed prior to being aired. What exactly they are planning to do with these names is uncertain. But if your a cast member and you let something slip you get killed off the show.
Disney may even take it as far as going after sites that release this spoiler information and either fine them or attempt to take the site down (or at least the information) completely. Needles to say season 4 is expected to be another great season of Lost, but it remains to be seen whether or not you will have the pleasure of abundant spoilers that you have enjoyed through season 3.
Do you think ABC and Disney will begin shutting down/fining sites for making the spoiler information public? Do you think it’s our rate to use the knowledge as we see fit or is it a direct violation of copyright?
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Lost Dharma Full Sri Lanka Video.mpg
Lost Dharma Initiative Classified.mpg
Lost Dharma Initiative Hatch Pearl Station Orientation.mpg
Lost Dharma Initiative Hatch Swan Station Orientation Missing Section.mpg
Lost Dharma Initiative Hatch Swan Station Orientation.mpg
Lost Dharma Psychology Test.mpg
Lost Hanso Foundation Active & Cancelled Projects.mpg
Lost Hanso Mittelwerk Joop.mpg
Rachel Blake - Video 1 (Lost Experience).mpg
Rachel Blake - Video 2 (Lost Experience).mpg
Rachel Blake - Video 3 (Lost Experience).mpg
Rachel Blake - Video 4 (Lost Experience).mpg
Rachel Blake - Video 5 (Lost Experience).mpg
Rachel Blake - Video 6 (Lost Experience).mpg
Rachel Blake - Video 7 (Lost Experience).mpg
Rachel Blake - Video 8 (Lost Experience).mpg
Rachel Blake - Video 9 (Lost Experience).mpg
Rachel Blake - Video 10 (Lost Experience).mpg
Rachel Blake - Video 11 Alvar Hanso Confession (Lost Experience).mpg
Rachel Blake - Video 12 Comic Con Lost Panel (Lost Experience).mpg
Rachel Blake - Video 13 Lost Experience Explained.mpg
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
:ásít: na, végre. rákérdeztél a készítõknél és azt mondták, hogy tényleg nem kamu? oly jó, ilyen magabiztosságot olvasni.
nem rég beleolvastam valahol ,de ott már törölték ,nem értem h a tv.com-on hogy hogy még fent van:S
ez a tavaly lost: experience játéknak volt a "fõdíja". természetesen a készítõk csinálták. egy egész világra szóló kvázi nyomozós játék volt, ahol feladatokat kellett megcsinálni és cserébe a losttal kapcsolatos apró utalásokat kapott az ember.
iszonyat sok pluszinfót lehetett megtudni.
itt írtam anno egy éve: http://www.sorozatjunkie.hu/2006/04/25/ossznepi-lost-jatek/
de tuti van róla magyar nyelvû összefoglaló is.
itt követték az eseményeket: http://www.thelostexperience.com/, ez pedig a wikirõl az összefoglaló: http://en.wikipedia.org/wiki/Lost_Experience
Szerintem a készítõk mivel az a Hanso hasonlít arra akit a Lost-ban is volt csak öregebb
Nekem megvan a LOST 2. évada szinkronosan és a 3. évad félig szinkronosan, félig pedig feliratosan.
Bárkinek szívesen átírom, írjatok egy mailt a [email protected]
Minden jót!
Most tudatosult csak bennem, hogy BEN karaktere totálisan Hannibál koppintása. A modora, a megfontoltsága, a manipulatívsága, különösen a BESZÉDE!!!, és még sorolhatnám! De komolyan! Aki látta angolul a filmet sztem tudja mirõl beszélek.
Vagy csak én gondolom így?
Okés Hannibál más, mert ha õt valaki megütné, akkor röhögve zabálná le a faxi karját...Ben ilyen téren kicsit ügyefogyottabb...de stílusilag totál Hannibál! :)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
BOCS A CAPS LOCKÉRT...
don't give a fuck
A jegesmedvét kezdetben Walttal magyarázták. Pont akkor tûnt fel az állat az elsõ részben, mikor Walt 1 spanyol nyelvû képregényt olvasott, ahol pont egy jegesmedve volt. Egy rész is errõl a képességérõl szólt. Gondolom ezt jobban ki akarták bontani, csak hát idõközben növögetett a gyerek és kiírták a sorozatból Vagy más volt az oka, nem tudom. De nem csak ez a szál, mást is pofátlanul félbehagytak az alkotók...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
nem kicsit...
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
De ha a jegesmedvéket a Dharmások tartották, akik ugye elvileg egy másik szigeten vannak hõseink mellett, akkor a jegesmedvék átusztak???
A sarkvidéken miért egyértelmû hogy Penny "csapata" Desmondod találta meg a mágneses cucc miatt? Hiszen elvileg Õ nem tudja hogy Des a szigeten kötött ki!
A 3. évadzáróban Kate szinte tuti hogy nem Sawyer-hez sietne vissza szerintem. Hogy miért? Mert mindenki arra számít így tuti hogy nem Õ! :-)
Desmond "látta" hogy Clair és Aaron egy helikopterbe száll, de biztos hogy jó az nekik???
A koporsóban ha Ben lenne ahogy sokan feltételezik miért olyan furcsa Jacknek hogy Kate nem ment el a temetésre??? Nem álltak olyan közel egymáshoz! Istenkirály ez a sorozat és nagyon messze van még 2008.02. :-((((
Másik. Mivel a jegesmaciknak eredeti élõhelyén fa nem igen található, ezért a dszungelben elég béna ragadozó lenne. Táplálkozásra a tenger lenne megoldás, így a parton kellene lenniük. Na befejezem okoskodásom.
jack bevolt gyogyszerezve és részeg volt mikor ezt mondta és ez arra volt utalás hogy ö nem olyan mint az apja mindenki tudja hogy az apja halott ezt az orvos is tudta ezt átvitt értelemben kell értelmezni a több hónap az 90 nap :D 3 hónap... azallat simán rendbe teszi a szigeten a haját :D tudod reggeli fésülködés stb...de sztem változott a frizuja...
inkább jack haja kérdéses :D
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Lost Redux: Damon Lindelof Breaks "Radio Silence" to Reveal Why Charlie Died and More
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.