Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem mondták, mutatták: rakéta, hirtelen idõjárás változás, meg valami idõutazásos móka is van most a sorozatban :P
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Csak azokban a jelenetekben telt el 3 év amik a való világban játszódnak, gyakorlatilag a sorozatban az a jelen SZVSZ.
Amik a szigeten játszódnak az a "múlt" és csak néhány nap telt el a hajó robbanása óta...
Szerintem :)
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)
Ez egyáltalán nem értem. Mi ez hogy a hajó nem egy idõben volt a szigettel?? Ezt mikor mondták? nekem ilyen egyáltalán nem rémlik... + szerintem (foggalmam sincs hogy hogyan, de) Jin bene volt a sziget hatáskörében.. És õ is ugrál az idõben. És mi az h 3 év a tengeren?? A szeigeten maradtaknak nem telt el 3 év az elsõ flash (amikor mutatták h a sziget eltûnt) óta, max csak néhány nap.
steam, origin: ACE_hun

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

aztán majd úgyis az lesz, hogy kapunk egy mérhetetlenül egyszerû megoldást arra, hogy mégis hogyan került bele a sziget hatáskörébe
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Desmondra mért nem hat az idõ? amikor Faraday beszélt vele a múltba ,akkor már akkor emlékeznie kellet,de csak a jelenbe ugrott be neki :S ,ellentétbe Richard-al amikor Locke monda hogy mikor fog megszületni ,akkor 3. évadba láthattuk hogy Richard meglátogatja a korházat amikor Locke született.
+Richárd mért nem öregszik?!? hova tûnt a füst??annyi megválaszolatlan kérdés van még .. erre meg az idõutazás ,Locke halála újabb és újabb kérdések.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ahogy néztem a részt két kérdés merült fel: Rose és Bernard nem utaznak tovább az idõben??? Elején pedig õk is ugráltak az idõben..
Másik korábbi részben volt, Hugot meglátogatta Walt mesélte neki hogy csak egy ember látogatta meg, ki volt az nem emlékeztek?
Amúgy Jin pedig elég ütõs lett a végén.. :)
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
de ettõl függetlenül örülnék ha lenne benne még ez a karaktercentrikusság, akár jövõbe nézõs is, vagy a szigetre emlékszik vissza olyan eseményre amit mi nem láttunk de neki fontos volt, vagy ilyesmi.
DFTBA ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
más: van egy teóriám. Faraday ugye azt mondta, hogy attól függ kinél mikor jelentkezik ez az orrvérzéses idõben ugrálós dolog, hogy mennyi idõt töltöttek a szigeten. Elõször elkezdõdött Desmondnál. Aztán Charlotte, Miles, most pedig Juliet.
Arra gondoltam, hogy lehet hogy Charlotte és Miles is ittvoltak már a szigeten korábban, esetleg õk is a Dharmaval?
DFTBA ಠ_ಠ
1., Még a harmadik évadban voltak Desmondnak azok a flessei, amikor elõre meglátott dolgokat. Az minek tulajdonítható? Elõre utazott az elméje az idõben?
2., Desmond azt mondta Charlie-nak, hogy meg kell halnia, különben Claire nem száll fel a helikopterre. Viszont Claire így sem szállt fel a helikopterre. Vagy egy másik helikopterrõl van szó? vagy el lett felejtve?
Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
legalábbis tavaly én kértem és nem kaptam meg
Kisherceg, kisherceg!
Ez most azt jelenti, hogy Aaron hobbikertész lesz és rózsákat tart, vagy például Sawyer ki fogja dobni a rókát?!
ON
-Egy házigazda valóban jól jönne.
-Jacob/szellemek/entitások még nagy témakör, tipp van, de tartok tõle ez csak az utolsó évadban leplezõdik le...:)
-S05E04: legelõször azt gondoltam, nem üt ez akkorát.. De átgondolva nagyon is szükséges, csak így lesz kerek a történet, akár O6, akár sziget orientáltak vagyunk, nagyon szépen bõvítik, kerekítik, utalnak, magyaráznak, le a kalappal a készítõk, szinészek elõtt.
Õszintén szólva nem vagyok sorozatrajongó. Suták számomra egy filmhez képest, de a lost egy abszolút unikum és kuriózum.:)
Be lehetne kopizni egy másik képet is, amin a furgon hátulján lévõ felirat van.:) (persze én sem vettem észre)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
vajon az elsõ kettõ részben is leírták valahol a rész címét? vagy egész eddig megtették, mind a 4 évad alatt?
Mar csak azert is tuti, hogy ez az elso idoutazasuk (tobbeszam) mert Rousso emlekezett volna Jin-re....
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Extrák az 5. lemezen:
* A forgatás helyszínén
* A sziget - Eltûntek Hawaiion
* Fegyverviselési jog • A túlélõk zenéje: A karakterek, a cselekmény és a becsapódás
* Bakiparádé •
* Kimaradt jelenetek
Extrák az 6. lemezen:
* A jövõ útjai: A végleges elõretekintések
* Az Oceanic hat túlélõje
* A teherhajós fickók
* Nyíltvízi forgatás
* Hiányzó darabok – mobizódok
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
szerintem senkinem semmi kifogása nem lenne ellene
Bazinga!
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.
Mikor a franciákat mutatták az jutott eszembe, hogy akkor láthatjuk - esetleg - a szobor születését .D
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi