Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Úgy látszik õk is ezen vitatkoznak😊
Sneak peak:
http://www.youtube.com/watch?v=6kY80ecp3f4&feature=channel_page
Így tényleg érdekes hogy Ben látta Sayidot, biztos emlékszik rá, a többiekrõl nem is beszélve, 3 évig éltek együtt. Max ha jön valamilyen emlékezetkiesés, esetleg agymosás mint a franciáknál, de ezt úgyse tudom most elképzelni😊

tomhanx
Carlos Castaneda

Másik világ kapujában

Az indián varázsló beavat a látás rejtelmeibe. További beszélgetések Don Juannal

A szerzõ immár hét kötetet jelentetett meg, amelyekben a jaki indiánok tudásának egyre mélyebb rétegeibe vezeti be az olvasót. A másik világ kapujában sorrendben a második könyve. Azt írja le benne, hogyan tért vissza hosszabb szünet után tanítómesteréhez, az indián varázsló, látó, tudós harcoshoz, hogyan szánta rá magát végképp, hogy elfogadja a nyugati ember számára eladdig járatlan út követelményeit: sokszor makacs ellenkezéssel, de mégis alávetette magát annak, hogy belõle is látó és harcos legyen. A könyv sikeres kísérlet arra, hogyan lehet a látás, a harcossá válás felé vezetõ rögös úton szerzett élményeket és átéléseket hitelesen megjeleníteni. Carlos Castaneda könyvei fokról fokra mélyítik el tudásunkat arról, hogyan lehet a jaki indiánok õsi tanítását követve átjutni a világok közötti résen a tudat szabadságának határtalan birodalmába. Különös, olykor borzongató, szellemi és fizikai kalandokban és humorban gazdag beavatás egy másik világ titkaiba Castaneda második könyve, a Másik világ kapujában.

Klemice
Ben-nek kurvára semmi köze nem volt a repülõ lezuhanásához

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Grove4

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

5c0rp330n
ennyirõl van szó. és a spoileres képet látva ez méginkább megerõsödödni látszik. ha ben meghalna a múltban, az paradoxon lenne, az eddigi 5 évad elmélete mint egy kártyavár omlana össze..

Szvsz nem kell ezt túlbonyolítani. 😊 Jó volt a rész végére kedélyeket borzolni, de ahogy Locke sem halt meg (pl. amikor Ben meglõtte), Michael sem tudott meghalni, míg a végzet(sziget) nem engedte el; Faraday: a múltat nem lehet megváltoztatni, Faraday muter: a sors meg van írva, stb...

Egy hülye teória: az Oceanic 815 azért zuhant le, mert Ben bosszút akart állni azon, aki meg akarta ölni, illetve Sayid késõbb lebukott, hogy Jack-ékkel van, ezért Ben rajtuk is bosszút akar(t) állni. Persze ez az idõutazás mindig egy kusza dolog marad. :S Mert amikor az S1-ben lezuhannak, az feltételezi azt, hogy már jártak a szigeten, ahova a jövõbõl mentek. Szóval így azért viccesen hangzik. 😄 Még van huszon pár rész és reméljük minden kiderül...

Grove4
De amikor az apjával beszél a furgonban,akkor az apjának tudnia kellene,hogy nem a fiával beszél!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Kicsikiraly
teória:

mi van akkor ha a felnõtt ben, akit mi ismerünk, csak egy imposztor, aki beépült a Dharmahoz, egy régen meghalt gyerek személyazonosságával, felnõtt ott, vezetõ lett, stb stb stb 😮

DFTBA ಠ_ಠ

Valszeg azért állította biztosra, hogy: Sayid te gyilkos vagy! :-)

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Klemice
szerintem 1 idõsík van, és ben azért lepõdött meg sayid miatt a repcsin hogy hú bazmeg akkor télleg nem változhat a múlt 😮

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

ates84
Ben nem halt meg elvileg:

!!! SPOILER !!!

Sephi
1. Ha Ben meghalt, akkor kulombozo szalak megy az ido.

1.2. Ha Ben meghal, akkor csak egy ido sik van konstans megy a vegtelen fele es akarmit csinalnak, az az ido stabil marad.

1.2.3. Ha az az ido vonal konstans es stabil, akkor minden ami megvaltozik rajta egy uj szalat indit el.

Velemenyem szerint itt tobb szalrol beszelunk az idoben.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

SötétBarom
Ennek nagyon örülnék.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Zs0lt1
thx! <#eljen>

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Aki nem tud várni addig amíg este kirakják a magyar feliratot végre, annak itt az én fordításom. Garantált minõség. 😉

http://www.opensubtitles.org/en/subtitles/3476114/lost-hu
Amiga
Nem értem, mi a gondod. Annak idején a Twin Peaks azután csõdölt be, hogy kiderült, ki ölte meg Laura Palmert. A LOST egy olyan sorozat, ahol a 6. évad utolsó részeiben fog kiderülni a teljes igazság.

Ez vagy bejön valakinek, vagy nem. Már régóta a brutális csattanók miatt nézzük ezt a sorozatot. Szerintem a készítõk pontosan tudj mit akarnak, és ha befejezik a 6. évadot, minden idõk talán legemlékezetesebb sorozataként vonulhat be a köztudatba - mint az elsõ olyan sorozat, aminek az összes évadját újra végig kell nézni, ezúttal teljesen más szemmel.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Én se tudom minek írod ezt<#idiota>
ProGabe
"Ha külön nézek egyes jeleneteket akkor persze szórakoztató meg akár izgalmas is; de ha valakit érdekelnek a mélyebb összefüggések az olyan káoszra bukkan, ami egészen elborzasztó."

jelen esetben ez pont fordítva van. ha valakit leültetsz, hogy nézzen megy részt, mondjuk ezt a legújabbat, azt sem tudja, mi a fasz van. ellenben aki látta az összeset az nagyon is érti mirõl van szó. persze ha te a 3-ik évad nézésekor eldöntötted, hogy ez egy baromság, akkor nem tudom minek írom ezt <#idiota>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

precision
hát igen, Ben elég érdekes 😄 😄

Bazinga!

Már leírtam a választ a kérdésedre.
Meg nem azt mondtam, hogy semmit nem lehet megmagyarázni csak azt, hogy a sorozat fõvonalát alkotó "összefüggésrendszer" nem "összefüggésrendszer" hanem kaotikus ötletbörze.
trident
Remélem ez volt a legnagyobb faszság, amit ide sikerált írnom de te hinnél olyan embereknek akik megalkották Ben karakterét?! <#ravasz1>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

pl arra,hogy füstös barátunk megfertõzi bent, és ezért nem hal meg, hanem kialakul egy tumor. elméletnek nem rossz, de te jössz itt azzal,hogy nem lehet megmagyarázni semmit

de,ha ennyire nem tetszik régóta a sorozat, akkor miért nézed meg már kora reggel a legújabb részt?

How much can you take,before you snap?

ha hihetünk Faraday-nek, akkor nem tudnak változtatni a jövõn, akármit is csinálnak. Lásd: Charlie esete

Ez mire is elmélet? Már az elsõ mondata is tökéletes figyelmetlenségrõl tesz tanúbizonyságot. Ez nem elmélet, hanem egy random agymenés egy 5+1 évados sorozat néhány elszórt jelenetére.
ProGabe: Biztos vagyok benne, hogy már nem tudják mit csinálnak, de ezt nem olyan nehéz belátni, ahogy precision kimondta: idõutazással butáskodni egy komolynak induló sorozatban az a teljes öntökönszúrás, ebbõl már sajnos semmi jót nem lehet kihozni, még úgy se, hogy azt mondjuk, az egész csak valakinek a tudatában van. Az elsõ 2 évadig volt benne valami, azt' ment lefele ezerrel.
Ha külön nézek egyes jeleneteket akkor persze szórakoztató meg akár izgalmas is; de ha valakit érdekelnek a mélyebb összefüggések az olyan káoszra bukkan, ami egészen elborzasztó.
Sokat vártam ettõl a sorozattól ezért vagyok ennyire mérges.
precision
a készítõk megmondták már 1-2 évaddal ezelõtt, hogy nem, nem halottak a szereplõk és nem a purgatóriumban játszódik a történet, és nem, nem valaki álmodik vagy képzeli az egészet 😄

Bazinga!

trident
Én is ProGabe-hez csatlakoznék, lásd #16244 (lehet ezért épül meg a hattyú gombnyomó helyisége).

...
Én mástól kapok agyfaszt.
Végigvonul a Geronimo Jackson motívum (a szigeten kívül Locke szekrényében volt egy ilyen poszter gimis korában), majd mindenkinek gondja van az apjával, jópáran közvetve vagy közvetlenül felelõs az apja haláláért. Rengeteg kapcsolat van a karakterek közt. Most láttuk a "verejtéklakhoz" nagyon hasonló sátrat. Hugo egyszer az élelemért volt felelõs, majd konyhalány. Talán több oldalon lehetne sorolni a visszatérõ motívumokat. A társas kapcsolatok nem mûködnek. A legtöbb karakter szemében Lock "különleges" (mert kiválasztott, vagy csak azért mert õ "menti meg õket").
Ezek talán csak általánosságok, de nem szeretném az utolsó epizódban azt látni, hogy Lock lezuhanása után kómába esik, majd saját vágyai, tudatalattija elkezdi álmodni a ...

Engem ez zavarna. Ha lesz egy flesbek, amiben kiderül, hogy Lock a fõiskolán egy VW kisbusszal rohangál akkor leköpöm a monitort.😄
Lehet, hogy hamubasült faszság, nem is vergõdök ezen, de õszintén szólva egy "álom", vagy "skizofrén" végkifejletnek annyira nem örülnék.
...

Easter egg? A mólón Ben és visszatérõk mögött a hajó neve: illusion.😊
(21:26, a furgonon ugye pedig a reincarnation anagrammája van, le is írta itt valaki korábban😊)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

tessék itt egy elmélet:
http://www.4815162342.com/forum/viewtopic.php?t=55140

de kár,hogy ilyen rövidek a részek,elkezdtem nézni és már vége is lett 😞

How much can you take,before you snap?

precision
télleg... erre nem gondoltam
áh, idõuzatás száksz 😄

Bazinga!

ProGabe
igen

már a 815 lezuhanásakor találkozniuk kellett volna önmagukkal. vagy a purge alkalmával haltak meg, esetleg késõbb. bár ezt nem hinném, valószínû ugrottak egyet

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

precision
amúgy kicsit gondolkodtam

ugye most Szójerék meg a többiek '70 -ben vannak, nade ott is telik az idõ, és Sun és Ben jelenének szempontjából õk már durván 30 éve ott vannak, megöregedtek? Ez ugye akkor igaz, ha egy idõ és tér dimenzió van... szal én nem lennék meglepve ha Sunék találkoznának egy 60 éves Sawyerrel 😊

vagy most hülyeséget beszélek? 😄😄😄

Bazinga!

ProGabe
hát tartsátok! de nem kell itt hõbörögni mindenféle megalapozatlan és idióta indokkal. szerinted a készítõk nem tudják, hogy mit csinálnak? szerinted ami történt, az véletlen és õk is csak tegnap látták a TV-ben? "óó bazzeg, jaj mit csináltunk, ez így logikátlan!"

köv rész promo

precision
azért nem kéne elhamarkodottan ítélni, pláne nem a Lost esetében
lehet kapsz majd egy olyan magyarázatot hogy a padlót fogod nyalni, és ez a hsz -ed akkor már butaságnak fog tûnni a saját szemedben 😊

Bazinga!

precision
hát ugye két lehetõség van:

vagy nem hal meg a kis Ben és akkor tényleg egy "dimenzió" van, és akkor emlékezni fog rá hogy Sayid az az ember aki gyerekkorában lelõtte...
vagy az idõutazással tényleg egy párhuzamos dimenzióba, mondhatni alternatív valóságba érkeztek, és hát nem azt mondom, hogy a két valóság nem függ össze egymással, de nincs hatással egymásra... talán ezért mondta azt Faraday is hogy ami történt, az megtörtént

maga a rész nem volt rossz, várjuk ki a következõ hetet

Bazinga!

Mi csak azt láttuk hogy rálõttek Benre, de hogy mi történt az még ki fog derülni. De persze lehet más nézeten is lenni. 😄

"még semmit nem is tudunk"
Aha, és az 5. évad felén túl vagyunk, akkor most ki a hülye?
Bárcsak az lenne a gond hogy "még semmit sem tudunk"...a gond az, hogy épp eleget tudunk már ahhoz, hogy egy logikátlan és semmirõl sem szóló, végtelenül vontatott szappanoprának tartsuk ezt az hülyülést, amit lostnak hívnak.
Te már hülyeségeket beszélsz úgy hogy még semmit nem is tudunk, ez inkább téged jelemez.

Eljutottunk oda, hogy mostmár nemcsak a szereplõk követnek el helyrehozhatatlan hibákat, hanem a készítõk is. Innentõl kezdve bármit csinálnak egy 8 általánost végzett akárki is jogosan faszságnak fogja nevezni az egész sorozatot.
threeman
Vhogy túl kell élnie, hogy ott legyen a jelenben. 😛 vagy bonyolultabban van kitalálva az idõ kontinuuum lostban? 😊

jugen
de fogom utálni Sayid-ot, ha nem halt meg a kis Ben 😄DD

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

lele
nem lehet hogy azért nem ment vissza a multba sun mert van nála egy gyûrû? ami konstans? volt egy ilyen rész régebben... amikor a hajón haltak meg az emberek mert két idõben voltak egyszerre és kellett keresni vmit ami állandó a két idõ között és sun jeggyûrûje lehet hogy az

setuh
epp most jott ki az uj resz😄

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

ates84
FAIL

Herold
Vagy én vagyok a hülye, azt hittem, a fekete mezõ a napot mutatja.

Herold
Ez a számláló egy kalap szar. Most 2.24, 2 órája még 4.17 volt rajta.

ProGabe
pontosan mi az a füst? ki Jacob? Jacke most akkor halott és csak szellem, vagy feléledt? hol van Faraday? Jack apja WTF? honnan tudták, hogy leszállópályát kell építeni? Richard Alpert halhatatlan? az ott tényleg Claire volt? mik a hétvégi lottószámok? hány éves a kapitány?

lele
sun miért nem a többiekkel együtt tûnt el? miért nem velük van?

Herold
Délelõtt még 11 napot mutatott a számláló a következõ részig.

trogerzsiger
komoly volt szerepelt egy magyar ember a lostban?😄

pyrohun
szerintem egyik csaj sem olyan hûdenagyszám, hogy lecseréljem helyette a másikat 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

én biztos nem cserélném le, talán Sawyer sem.

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.