Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Klemice
az én gondolatmeneteim nehezen követhetõek

az jutott eszembe hogy verte magát valami magyar srác a fókuszban hogy szerepelni fog a lost-ban, istenem mekkora gyökér volt

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

LasDen
sztem az "arcokhoz" van köze a logóknak 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

precision
nem tudom követni a logikád 😛 mármint hogy ennek mi köze bármihez is
sejtem a választ, FAIL

ok.

Bazinga!

Klemice
hát nekem vonalak vannak a logóban neked meg egy szem meg a nicked ^^

no már csak kettõt kell aludni

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

precision
dedivatos lett az a FAIL, dobálóznak itt vele az "arcok" 😛

Bazinga!

ProGabe
én is kb. erre gondoltam. meg ugye Locke csak pár száz méterre volt magától, amikor látták a heccsbõl jövõ fényt ugrás után

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Klemice
az elsõ rész amikor csákányozott feredéj

trogerzsiger
Aki van az oktatófilmekben. valamelyik kezdõdött azzal hogy felkelt az megetette a kölköt azt ment filmet forgatni..

Klemice
marvin candle a ferdeszemû pasas, nem nézel lostot? FAIL

precision
Candle kölyke? Az ki? Akit Juliet segített világra 1-2 résszel ezelõtt? az Ethan, mint kiderült

Bazinga!

ates84
És amikor Sawyer látta az egyik ugrásnál szülni Claire-t (Kate segített neki). Akkor ugyan nem találkozott saját magával, de egy idõben ott volt 2 Sawyer egy szigeten...

trogerzsiger
Viszont ha ez a múltbéli énünkel nem találkozhatunk teória igaz akkor nem miles a candle kölyke..

Kicsikiraly
és a logikus magyarázat? Sun régi Dharmás 😄

DFTBA ಠ_ಠ

trogerzsiger
Jól tudod. Háhá Sun azért nem tudott visszamenni mert most nem volt terhes! szerintem.

Senki nem találkozott a saját énjével, a vöröske is pont elõtte halt meg. De lehet csak rosszul emlékszem. 😛

ProGabe
ez szerintem már megdõlt, ha az ugrálásokat és a ezt egyet egynek vesszük

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Herold
Inkább az lehet a magyarázat, hogy senki nem találkozhat a fiatalkori énjével, tehát Ben nem mehetett vissza.

Kicsikiraly
akarod mondani Jinnel volt.

DFTBA ಠ_ಠ

pyrohun
"Sun Aaron -al volt amikor eloszor becsapodott"

??

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Sephi
Sun Aaron -al volt amikor eloszor becsapodott. Most nelkule... lehet azert. Mivel ugye Ben sem veluk volt... tehat Sun sem teljesen.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

jugen
Arra én is nagyon kíváncsi leszek, hogy Sun miért nem Hugoékkal van... Ezt értelmesen kimagyarázni... na majd meglátjuk.

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

trident
(míg cigiztem, meg képet töltöttem fel, addig írtatok is, na mindegy, lemaradtam.😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
Így volt, de az utolsó részben azt mondta Sawyer, a csudaszép világoskék furgonban hogy "már nincs közöttünk".

Túl sok Geronimo Jacksont hallgatott csákányozás közben, agyára ment, elkezdett vérezni az orra...^^

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Kicsikiraly
boonet elvileg azért (nekem akkor ez jött le legalábbis), hogy aaron élhessen. (egyszerre halt meg boone és született meg aaron), a többiek meg azért haltak, hogy legyen sztori, és ne legyen annyi szereplõ D:

DFTBA ಠ_ಠ

Klemice
pontosan

Shaman
félig viccnek szántam a mondatom,lehet akkor nem jött át annyira a "csákányoz",fogalmam sincs hol van Faraday,csak arra próbáltam célozni,hogy az évad indító részben volt vele egy kis rész,hogy lennt van az orchid állomás alatt,ahol bontják a falat. Most,hogy ez már volt,vagy lesz,vagy jelenleg van tudja a fene.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

most volt az axn-en a második évad összefoglaló része,így utólag visszanézve az jutott eszembe, hogy miért ölte meg a sziget boone-t és shannon-t is? vagy ez már meg lett válaszolva?

How much can you take,before you snap?

Klemice
te meg emlékezz arra hogy az elõzõ részben szójer mondta hogy már nincs ott
pont pont pont

Shaman
Faraday lennt csákányoz az orchid állomáson,emlékezzetek mivel indított az évad....

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

trident
Ha most újat látnánk, egy új szálat, akkor az azt is jelentené, hogy eddig alternatív múltakat, jövõket láttunk.

-Faraday mondta, hogy ami megtörtént, megtörtént. Nem lehet rajta változtatni (vagyis 1977-ben "mindig" is ott volt Sawyer, Juliett, etc).

-Ha nem lettek volna "mindig" is ott, akkor Ethan anyját, Amyt kivégezték volna, ha nem ölik meg, akkor a szülésbe halt volna bele.

-Ha a csoportképet láthatta Ben (vagy más others/native) akkor szintén nem beszélhetünk új dolgokról.

-A fúró "leolvadásakor" megkérdi a munkavezetõ, hogy akkor megölhetnénk Hitlert? Marvin Candle pedig azt mondja, ne legyen nevetséges, vannak szabályok amit nem szeghetnek meg - vagyis, ha vissza is utaznának, nem tudnák megtenni, nem tudnának az idõben változást kelteni.

-Egyedül Desmond az akire a szabályok nem érvényesek. Õ az aki változtathat. Viszont õ eddig "elmében" tudott csak idõn át utazni. Vagyis a teste maradt a jelenben, a szelleme pedig egy másik idõbe került. Amikor Faradayal is talkozik, akkor is egy "emlékálomnak" éli meg.

Tehát szerintem nem látunk olyat, ami nem történt meg. -A pillangóhatás címû film tényleg jó volt, de tartok tõle itt nincs róla szó.- Csak nem ismerhettük, mert a forgatókönyv írók és készítõk sunyibbak mint Ben.😊

trident
A hattyú orientációs filmben azt mondják, hogy egy baleset miatt kell a gombot nyomni (és eredetileg egy kutató központ volt). A film 1980-ban készült (ld végén).
Link. (csak a biztonság kedvéért linkelek, nem személynek szól, de lehet van akinek jól jön)

Szóval: el tudnám képzelni, hogy 1977-1980 közt egy fless történt, amit a Dharma balesetnek nyílvánított, és így lesz szinkronizálva a két részre vágott csapat.
A film szempontjából is ez tûnik humánusnak, mert így tud találkozni Jin és Sun; Locke - Jack - Sawyer. Különben vagy kénytelenek lesznek megélni a purge-t; beállni az Othersek közzé. Szerintem bemutatják a Dharma kezdeményezést, majd lesz egy ugrás.

...
Hova tünt Faraday? Hát betonyozza a Lámpaoszlopot!😄
Vicces lenne, ha õ alkotná meg a sziget megtalálásához szükséges formulát és szerkezetet - ellentmondás: a lámpaoszlop falán volt egy kép, az aláíráson ha jól emlékszem 1954 volt. A Dharma tagjai pedig rendszeresen utaztak a sziget és külvilág közt, tehát már akkor képesnek kellett legyenek pontosan navigálni, így szvsz a lámpaoszlopnak mindenképp hamarabb kellett épülnie mint <1977.
Az utolsó fless után apatikus volt, workmanként pedig én nem tudnám eldönteni milyen céljai, motivációja, és talán csak ez alapján lehet jósolni...😊

A vassalás témájja:

sadvagabond
a junkien felvetettem,bedobom itt is,hatha...
szoval az jutott eszembe,hogy akik visszamentek az idoben,azok ott folytatjak az eletuket.ha nem haltak meg,es nem volt tovabbi idoutazas,akkor pl 2004-ben lehettek atlag olyan 64 evesek.mit csinalnak,hol vannak akkor,mikor lezuhannak?esetleg tenyleg ok iranyitanak dolgokat a hatterbol,vagy mittomen.
bocsi,melohelyrol irok,faradt vagyok,meg a billentyuzet sem az igazi...

5c0rp330n
ezt honnan veszed?

Sephi
Jeleznem mindenkinek, hogy az ami most tortenik, egy uj szal. Tehat megvaltoztatja a dolgokat.

Aszem 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Klemice
514 the variable

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Grove4
És mi történt Faraday-jel,tippek?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

tommygear
pedig nem rosszféle
trident
Charlotte emlékezett Faradayre gyermekkorából, Widmore pedig Lockra.
Desmondnál láttuk csak biztosan, hogy õ mint egy emléknek élte meg (bár ugye õ elvileg különleges, tehát lehet nem mindenkinél így mûködik).

Nem zárkózok el én egy gondolatkísérletrõl sem, egyrészt mert ez a Lost, másrészt lassan csöpögnek néha az információk.😊

Végül: Ben csak akkor árul el bármi fontosat, ha az neki érdeke.

Õszintén szólva nem tudom a képet ismeri-e Ben, azt sem, hogy emlékszik-e Sayidra. Ha fontos a kérdés, kiderül úgy is.😊

Klemice
ja, luk luk

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

5c0rp330n
sztem az tuti, hogy juliettel nem hosszútávra tervezett, csak nem volt neki épp más..

Herold
Mindenesetre Sawyeren már most látszik, hogy õrlõdik a 2 csaj között. Kíváncsi vagyok, mikor jön össze megint Kate-tel.

5c0rp330n
így van. nincsenek párhuzamos dimenziók. minden mindennel összefügg, és elõre jól ki van találva, hogy hogy is lesz ez pontosan..

Kicsikiraly
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1. honnan tudod hogy ben nem emlékszik?
2. a lostban kicsit máshogy mûködik az idõutazás. a múltban látott eseményeket MEGTÖRTÉNTNEK veszi, ergó az idõutazás csak olyan mintha visszaemlékezés lenne. a benne résztvevõknek úgy tûnik hogy új dolgot csinálnak, holott az rég megtörtént. erre jött rá Faraday is, ezért mondogatta hogy már úgyis midnegy, ami megtörtént, megtörtént. nem tudnak semmit megakadályozni, megváltoztatni. ha mégis megpróbálják, kiderül, hogy az sem sokat segít, és az igen, megtörtént.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Herold
Ennek alapján Bennek is emlékeznie kellett volna Sayidra, márpedig nem tudunk róla, hogy emlékezett rá. Az a múltbeli cselekmény ami ebben a részben történt, akkor még nem valósult meg, mikor elõször találkozott a túlélõkkel.

Szerintem erre mindenki rájött a pajtás kérdése arra irányult szerintem hogy õk hogyhogy más idõbe kerültek mint Jackék tehát rájuk mért nem hatott a flash
trident
Bekopizom a sorozatjunkieról.
Orionk - 2009. 03. 19. 19:25

Figyeljetek!

Christian a falról vette le a képet, amin ‘77-ben lefényképezkedtek Hurley-ék. Ez azt jelenti, hogy ‘77-óta ott volt a falon. Ez meg viszont azt jelenti, hogy akkor az összes ember(többiek), akik Ben-el voltak a második, harmadik évadban tudták, hogy JAck-ék vissza fognak menni az idõben, és részesei lesznek a Dharma-nak.

Azaz Ben és Juliet is végig tudta, hogy vissza fognak jutni az idõben, mert õk már régebben is látták a falon a képet. Mert õk azokban a házakban laktak azokban a pillanatokban is, amikor éppen lezuhant az oceanic járat.

ehhez mit szóltok?

Üdv.

Ha így van, akkor üt.😊 Mondjuk, ahová Sun bemegy az úgy néz ki belül, azok a táblák vannak, mint a "processing center"-ben, ahol 1977-ben Jackék jelentkeznek, de nem lehet az, mert amikor felérnek a dokkból, Sun háta mögötti épületrõl lóg le egy másik épületen ugyanez a tábla félig leszakadva, akár el tudnám képzelni, hogy Christiannal együtt jelent meg az 1977-es kép (vagy akár az egész épület, mint "a kunyhó").

Progabe már linkelt képet, de ha nem bánjátok, én is linkelek (a videón többféle módon buzerálják a részletet): krumplipucoló kisasszony.

Klemice
berepültek a sziget hatásköré volt egy fless 4en kiflesseltek a többiek meg lezuhantak 😛 ennyi
amúgy meg tökmindegy majd megtudjuk

passatgt
mert te érted, hogyan történt?

Klemice
hagyd abba a lost-ot most! túl alacsony az IQ-d hozzá

ikegami
Ok. Akkor jól értettem, de ez hogy lehet, hogy így történt, mert
nekem ez nem esett le.