120
-
#79 Nem volt rossz a tegnapi rész....Nem lepüdtem meg a szóke csajon
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az a szőke ribanc (Lauren) mindig is gyanús volt, vagyis nem volt szinpatikus soha sem, amiből sejteni lehet, hogy nem egy vérbeli pozitiv karakter. Jól sejtem, hogy valamikor a sorozat folyamán Sydney kinyirja? Azon sem lepődnék meg, ha Vaughn ölné meg :) -
#78 #73: ja igen bocs, a 4. évadtól ilyen lilás a főcím, néhány képen meg feliratokon átmegy egy fényes fehér+lila fény.
#74: Szerintem attól függ, hogy hogyan szokod meg, mert ha az elejétől szinkronosan nézed, akkor kicsit fura lesz az eredeti nyelven nézni, és olvasni a feliratot. Én spec. feliratosan nézek minden sorozatot, így az Aliast is, és nagyon jó, én erre szavazok.
-
zorden #77 :-)))))) Alapjaban veve egy szorakoztato sorozat, de hogy mekkora okorsegek vannak benne, amiket a nagy es profi kemek elkovetnek... neha idegesito, pedig meg csak a 2x17-nel jarok. -
#76 Én szeretem eredeti nyelven nézni, mert jobb élményt nyújt még akkor is ha jó a szinkron. Sosem tudnak mindent átvenni 100%-osan. (pl: akcentusok más-más országokban)
Nameg, ha szinkronosan akarod nézni akkor várnod kell mindíg az Rtl Klubra. Angolnál meg csak feliratra (bár az már van az összes részhez) -
zorden #75 Par reszt lattam csak magyarul, majdnem ket teljes evadot angolul. Nekem kozombos, mas sorozatoknal kizarolag eredeti hangot ajanlanek. -
#74 Csá!
Egy gyors kérdésem lenne...
Az Alias-t hogy érdemes nézni, angolul, vagy szinkronnal?
Azt a szöveget már ismerem, h az angol hang pótolhatatlan...és nagyjából egyet is értek vele. De azért lássuk be születtek már jó szinkronok is.
Ha a sorozatoknál maradunk, akkor nekem pl. a köv. szinkronok tetszettek:
-24 első évad: na ez pl. nagyon jó szinkronmunka volt. ismert, és általam kedvelt magyarhangokkal. de ha ajánlanom kéne, akkor ennek ellenére az angol hangot javasolnám, hiszen élvezet Kiefer Sutherland üvöltözését hallgatni:)
-The 4400
-Született feleségek
-Deadwood
-Róma
-Smallville
Amiket viszont nem néznék szinkronnal:
-Dexter
-Lost
-Heroes
-Prison Break
-Supernatural
Így a végére kicsot off lett, bocsi. Remélem ezek alapján jó hangot ajálotok.
Előre is köszi -
#73 ilyen a 4. évadtól a főcím
van benne egy lilás fény ami annyira nem feltünő.
uccsó kép a beszteszt ^^ -
#72 Érdekes, én még nem vettem észre a lila színt a főcímben. Biztos a későbbi évadban más főcím van akkor. Én csak azokat a részeket láttam, amit az RTL Klub leadott eddig... -
#71 Azért gondoltam a lila háttérre mert a főcímben is ez a színvilág jelenik meg, a fekete-fehér-lila. Aztán leültem kerestem képeket, meg a filmből kivettem párat, és gyorsan összehoztam valamit, hogy mégis legyen már ennek az Alias topiknak is bannere.
Tudom, hogy a moderátor topikban lehet kérni, hogy berakják, csak nem az én topikom aztán nem akartam variálni, gondoltam előbb kikérem itt a véleményt, aztán ha jó ugy is berakja valaki.
Most egy darabig jó lesz ez, aztán majd úgyis fogok újakat csinálni.
köszi!
üdv: ike -
#70 Azért gondoltam a lila háttérre mert a főcímben is ez a színvilág jelenik meg, a fekete-fehér-lila. Aztán leültem kerestem képeket, meg a filmből kivettem párat, és gyorsan összehoztam valamit, hogy mégis legyen már ennek az Alias topiknak is bannere.
Tudom, hogy a moderátor topikban lehet kérni, hogy berakják, csak nem az én topikom aztán nem akartam variálni, gondoltam előbb kikérem itt a véleményt, aztán ha jó ugy is berakja valaki.
Most egy darabig jó lesz ez, aztán majd úgyis fogok újakat csinálni.
köszi!
üdv: ike -
#69 A moderétorok topicban lehet kérni, hogy rakják be a bannert.
Egyébként jól sikerült és nem is akarom fikázni, de szőkén elég furán néz ki Jennifer Garner és az a lila háttér helyett akár folytatódhatott volna az, ami a bal oldalon is van háttérként. Tényleg nem akarom leszólni, mert én még tized ilyen jót sem tudnék csinálni, csak szerintem úgy még jobb lehetne.... -
#68 ok. kicsit szélesítek rajta.
az aláírást csak azért tettem oda mer nem letöltöttem, hanem
photosoppal otthon bütyköltem vele. :)
Ha kész a másik akkor megkérdezem Amse-tól.
thx:) -
#67 Amse a házigazda, vele tárgyalj.
De két dolgot észrevennék:
- nem elég széles (minimum 780) és túl magas (max 180-200)
- nem szoktuk aláírni a bannert.
-
#66 Valaki rakja be pls! -
#65 Tetszik nektek ez a banner? Ha igen, betehetnénk ide!
-
#64 Köszi, kicsit zavaros a történet, de értem :) -
#62 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sidney emlékeiben történik a rész vége felé minden, de elég zavaros aztán a végén bemegy egy 47-es ajtón mire elsápad és Oh my god!? és ez a cliffhanger -
zorden #61 Maskor elobb gondolkodom! :-) Abban biztos voltam, hogy Enya. Enya: How can I keep from singing. Ha valakit meg erdekelne. -
zorden #60 Sziasztok! Valaki meg tudna mondani, hogy az 1/12-es reszben, amikor Sydney az anyjarol szerez infokat milyen zene szol? A "My life goes on..." kezdetu, ha jol hallom. -
#59 Mi volt a szerdai rész vége? Sajnos csak félig láttam :( -
#58 A 4. kép azért ilyen mert, ugye ez egy 2 fős beszélgetés, ahol a kamera csak a jobb oldalon van, és a képeket így vágják, mivel ha baloldalról mutatnák, akkor az tengely ugrás lenne. De mivel a bal oldalról vették föl a képet (de ugye ezt nem lehet rávágni) így "megfordították", és egyből olyna mintha jól vették volna föl, csak a fotó sínylette meg.
Szerintem ilyeneket sokszor csinálnak, csak nem vesszük észre. -
#57 jah ez nekem is feltűnt :) -
#56 sorry. ez nem látszik. csak egy kicsit.
-
#55 5. -
#54 Egy kis hiba a S04E4 - Ice részben. Lehet, hogy ti is észrevettétek.
5x ugyanaz a fotó jelenik meg a filmben, de egyszer egy kis trükköt is alkalmaztak. (invert)
1.
2.
3.
4.
5.[IMG]http://www.sg.hu/galeria/1137419195/11374191951172499790tn.jpg
-
#53 Én is most fogom elkezdeni a 4. évadot nézni. Annyira jó.
-
#52 Megértem.
S4E01-02 -őt néztem tegnap :)
[spoiler] Akkora arc az a Marshall :D Mikor beviszok őt is az A.P.O-hoz azt mondja Sidney-nek: "itt van Slone" :)))[spoiler] -
#51 Hajaj, én 2x daráltam végig az egészet. Nagy favorit:) -
greenish #50 köszi -
#49 holnap lesz azthiszem az rtl-en az s03e05 -
greenish #48 Tehát akkor, pontosan most hol is tartanak? -
#47 áá dejó ez a sorozat :)
elszántam magam, hogy ezt is ledarálom és az amerikai release-el fogok haladni és nagyon örülök, hogy így tettem, mert ez egyre jobb
(s03e10 után járok) -
#46 Az RTL Klub szerdán késő este folytatja a sorozatot.... :D -
#45 Akit érint, a teljes 5. évad felirata fent van hosszúpuskán. -
Quantumleap #44 Ez a második évad vége. Összesen öt évad van, az ötödik 22 helyett csak 17 epizódból áll. A retekklub először azt írta a kérdezősködőknek, hogy idén elkezdik a 3.-at, de aztán kiderült mégsem. Talán(?) valamikor jövőre. -
#43 Az RTL en amikor játszották a sorozatot, meddig jutott el, hányadik évad/ rész. A legutolsó rész ami volt, az hogy a Sydney Bristow a végén felébred valahol kínában és mintha csak pár nap telt volna el közben pedig évek. Ez gondolom nem a telejes sorozat vége. Mennyi van még? -
#42 Üdv, keresek valakit akinek megvan a 2-4-5 szezon HD-Tv verzióban és hajlandó lenne postán eljuttatni hozzám, természetesen állok minden kölcséget és ha az illetőnek kell valami más sorozat ami nekem megvan szívesen küldök neki. msn: [email protected] -
#41 Pffff Most jutottam a 4. évad végére, hááát naggggyon durva volt ez az utolsó rész főleg a legvége, ezek után már nem tudom mi jöhet.
Már töltöm is az 5. évad első részét :) -
#40 Én most tartok a 4. évad vége fele és hát mit mondjak elég durva!!
Nekem nagyon bejön ez a sorozat! -
#39 hozzuk vissza a opicot!!!
Éljen az alias az rtl-en most lessz vége örökre?