623
avagy hülyének néznek minket?
  • Dzsini
    ez lesz az új műsorrendjük - most még nincs m3
  • zakika
    m1 nem gyakran nezem, m2 nincs, m3 meg mi a franc?
  • Vlala #301
    Emmegki: mi a bajod a kultúrális és tudományos műsorokkal? Nagyon sokat lehet belőlük tanulni!
  • Emmegki
    #287: Van lejjebb, a közszolgálati 1-es. Ők is változtatnak! Az M1-en marad a szuperbuli meg névshowr meg minden lagzilajcsis nézhetetlen műsor, az M2-n tudományos és kulturális műsor, az M3 meg az anti-HírTV lesz.
  • Punkerwork
    Reklámzabálók Éjszakája
  • Vlala #298
    Aham,aztán (ahogy már megszokhattuk) öt év múlva a pontosítása is megérkezik.
  • Dzsini
    majd kiderül, hogy pontosan mi a megfogalmazás :)
  • Vlala #296
    Kérdezzünk meg egy ügyvédet, mi tartozik a "Látható" fogalma alá. Ki szeme számára látható?
    Ez a Nagy, látható betű" elég tág fogalom, és etz ki is fogják használni.

Egyébként furcsa, hogy ötévente hoznak egy rendeletet a fogyasztók átverésének megakadályozására... Ennlé a Windowshoz is sűrűbben jelenik meg Service Pack :-)
  • Dzsini
    igen, de itt pont az a szabály, hogy ezentúl nem szabad nem a THM-et megjelölni a hirdetésben. persze, ki lehet írni hogy "nagyon olcsó meg nincs kezelési költség" - de ott kell lennie nagy, látható betűkkel a THM-nek :)
  • Vlala #294
    amatőr: de, az a 6-7 soknak tűnik, de ha belegondolsz, hogy városi tütü, ott használva elképzelhető. A tankolásról: mindenki csak addig tankol, remélem, Te is csak addig fogod tölteni. Ha reklamálnak? Így kaptad...

Cini-ügy: tényleg bosszantó, hogy már mi is erről beszélünk, de ez az elárulta az ország-meg nem értett helyzetek (nem tudta megértetni velünk...) ő csak áldozat-stílus már a könyökömön jön ki. A Viszkis még kedvelhető is volt a stílusa miatt, máégis 25 évet kapott. Százmilliós csalásért 3 év bünti - én a Cini helyében megcsókolnám az ügyvédem lábát. (De lehet, elég lesz neki az is, hogy jut neki bőven a 100 millából.)

Dzsini:nyugi, kitalálnak valamit. Mint arra, hogy minden emelt díjas sms-nél fel kell tüntetni az sms díját. Fel is tüntetik: 0,5pt-os betűmérettel, vagy a képernyőnek abban a sarkában, amelyet a régebbi készülékek lekerekített képernyői nem mutatnak, vagy éppenalig eltérő tónusú színekben tüntetik fel (piros alapon narancssárga - fekete-fehér tévén esélytelen, színesen is csak a jobb szeműek veszik észre)
  • Dzsini
    jövő évtől minden bankhitel meg ilyesmi reklámban csak és kizárólag a THM%-ot szabad a legnagyobb betűvel szedni, miert a jelenlegi módszer "megtévesztő a vásárlók számára"
  • Cnut
    Na, hát én is a vészhelyzet eltolása miatt kényszerültem belepillantani a ciniszarba. Jó lett volna ha a szipla holivúdi forgatókönyvet használják és jön a jó és kinyírja a főgonoszt. De nagyon idegesített az egész, főleg az a ilduci nevű béka-elefánt-ember keverék (milyen nemű lehet?). Meg az hogy folyton az jön le hogy cinkót meg elárulta az egész ország... Hát ha még valami homály lenne hogy esetleg ártatlan akkor érteném. De attól hogy ő valaha nem is volt rossz énekes attól neki mindent szabad és nem ugyanúgy börtöntöltelék???
  • Hellhammer
    Nekem a régi "tuningolt" 50 ccm-es Simsonom evett 7 litert, a kispókom meg 8-at, szal az a 7 liyis fogyasztás még jó is lehet, gondolom nem kímélted a Smart gázpedálját :)))
  • amatőr
    A zalatnai téma eddig sem érdekelt, és ezután sem fogom megnézni. Csak ironizáltam. De a csapból is ez folyik... Tegnap pl.az egyik nézhető sorozatot - amit szeretek (ciki?)- kezdték később e miatt a sz*r miatt. Nem néztem meg, és a hamutartót is csak azért nem, mert a nappaliban nem dohányzom /a konyhába száműztek/.

És IGENIS van lejjebb.

Vagy ha nincs, hát lesz!!!!

Elég délután 2-8 ig bekapcsolni bármelyik magyar csatornát...
    Kibeszélem, bebeszéled, bevállalja, stb....
    Hál'Istennek, nem érek rá délután ilyesmire, de elképzelem hogy délután egyedül otthon lévő iskolások, gyerekek itt alapozzák meg világnézetüket.Unatkozó háziasszonyok,gyesen lévő kismamák itt bővítik ismereteiket, és adják tovább a következő generációnak....BRRRRR
    Kiráz a hideg.

Holnap visszaviszem a Smacit. Jó volt, köszi. Ezentúl is kedvesen mosolygok majd az utcán a Smartokra, de nem fogom irigyelni a benne ülőt.
    És a legszebb kib*szás: a smart üzemanyagkijelzője 5 fokozatú lámpa.
    És ugye a kedves előző bérlő csak addig tankolta, míg az ötödik lámpa is kigyulladt, szóval nem tele. Így nélam az első 100 kilométeren 14 litert "fogyasztott". Persze aztán már "csak" 7 körül,
    inkább fölötte. Nem sok ez egy 600 -as kisautótól?

Műkedvelő
  • Sir Quno Jedi
    Kedvencem a hűtőgép TFT monitorral ! ÉS ha azt kérdeznéd minek, hát azért: "Hogy ne unatkozzál hűtőbámulás közben B@ZDMEG !"
  • Vlala #288
    "Ugye önt is érdekelte a zoknik titkos nemi élete?" Csak az érdekel. Ennek szentelem az életemet, nem si számít más. Felköltözöm a hegyekbe 15 pár zoknival, és tenyésztem őket.

amatőr: ennél van egy egyszerűbb megoldás:
    1. Ved le a légzsák takarófedelét;
    2. törj utat magadnak a légzsákban egy túlélőkéssel;
    3. Helyezd vissza a fedelet, gondosan, ízlésesen perforálva.
    4. Nyugodtan tedd oda a gyermeket, legfeljebb kis szelet fog érezni. Ennél nagyobbat is szellentett már.
    De tényleg, ez olyan, mintha a 8 sebességes Shimano XTR váltómat vissza kellene vinnni Japánba, hogy letegyék nekem 3-asból kettesbe...
  • Hellhammer
    Mert? Ettől van még lejjebb szerinted? Ne rémísztgess! :D
  • Dzsini
    "A kereskedelmi TV-k színvonala mára eddig soa nem látott mélységekbe zuhant szvsz."
    a kis naiv :DDDDD
  • Hellhammer
    Pont azért tudják sajnáltatni, meg sztárolni, mert mindenki úgy áll a dologhoz, ahogy te is: "Majd megnézem az RTL klub-on."
    Én mikor véletlenül láttam az előzőből egy jelenetet kb. 2 perc után majdnem belebasztam a hamutartót a képernyőbe úgy felidegesített, inkább kikapcsoltam a TV-t és leültem netezni egy kicsit, mert itt legalább én választom meg, hogy milyen szarsággal tömöm tele a fejem.
    A kereskedelmi TV-k színvonala mára eddig soa nem látott mélységekbe zuhant szvsz. Mégis nézik az emberek. Nem értem.
  • amatőr
    Hurrá!!!
    Ki lehet kapcsolni a légzsákot!
    A SMART-ban. Na nem nekeünk, nem nem... Be kell vinni a Smartcenterbe, és a szervíz átprogramozza a komputert. Jó pénzért.
    Aztán visszaprogramozza... Szintén...
    Ja és a legjobb: ugye az oviba épp ezért a kertek alatt megyünk: az 1600 méteren 15 db fekvőrendőr van!

Kíváncsi vagyok hogy töltötte első éjszakáját a börtönben Zalatnai Cini. Majd megnézem az RTL klub-on.
    Komolyan mondom, ez a legfelháborítóbb az utóbbi időben.
    Már megszólalt mindenki, és mindenki sajnálja szegényt,- DE AZ ISTENIT: EZ EGY ROHADT CSALÓ BŰNÖZŐ!- csak éppen A 120 milliós csalássotozat áldozatait nem kérdezték meg. Mondjuk azt a családot, ahol az apa öngyilkos lett emiatt.

amatőr
  • Emmegki
    M****r kiadó: Ugye önt is érdekelte a zoknik titkos nemi élete? Gyakran került már olyan helyzetbe, hogy minden erőfeszítése ellenére nem sikerült pároztatni őket? Netán elveszett az egyik? Gyermekei kérdeztek valamit a zoknikról, és ön nem tudott válaszolni? MOST ENNEK VÉGE! Mindent megtuhat, ha megrendeli praktikus zoknis kártyáinkat! Bemutatócsomagunkban már most tulajdonosa 3 mintakártyának, de most nyerhet még továbbiakat! Nyissa ki gyorsan a borítékot! Megtalálja benne a kaparósorsjegyét, kaparja le! Ha 3 zoknitt talált, akkor ön nyert egy ingyenes 36 lapos bemutató-kártyacsomagot! Ha a joker mező alatt is zokni képet talált, akkor ingyen kap még egy praktikus lefűzőmappát és 12 regiszterkártyát! Sőt, ha visszaküldi a megrendelő válaszborítékot 3 napon belül, kap egy csomag ingyenes zokniösszefogó csipeszt! Csak 999 Ft+Áfa+Postaköltség havonta!

-----

És a nép megveszi a "praktikus" kártyákat, 2 év alatt kifizet 50e Ft-ot, mikönben szép, képekkel illusztrált szakkönyveket lehet kapni 5 eFt-ért
  • zakika
    pont ezt akartam mondani
    ha mar az emberek hulyulnek, legelebb a gepek legyenek okosak
  • Vlala #281
    wow, csökken az intelligenciahányados, intelligens mosógépbe intelligens mosópor, a mosónő meg hüle, mint a főd :-)
  • Dzsini
    azt már régen is kiírta/mutatta (még a tekerőtárcsás is), hogy hány perc van hátra... csak most már ezt a számot neked hozzáadja az aktuális óraálláshoz és nem azt mondja, hogy 40 perc van hátra, hanem hogy 12:18ra lesz kész :o) ez ám a tudomány
  • Vlala #279
    Most olvastam a CodeXben a PC alapú beszélő mosógépről. em kicsit fáradt emberek élnek körülöttünk...
    Abban a mosógépben az a tuti, hogy a parasztasszonynak nem kell tudni, hogy egy átlag mosási program meddig tart, mert kiírja a mosás végét. Olyan, mintha egy könyv köszöntője a következő lenne:

Kedves olvasó! Első könyvemet tartja a kezében, ennek teljes végigolvasása, feltételezve azt, hogy másodpercenként egy szót olvas el, és a lapozás kb. két másodpercet vesz igénybe, 4 óra 52 perc 20 másodpercet vesz igénybe.
  • zakika
    de a kvarcorabol nincs az elektroluxnak nyeresege :)
  • fifi
    Jaja ilyen célokra megfelel a visszaszámlálós piaci 500ft-os kvarcóra is...
  • rolika
    tetszik mostanában az electrolux mosógép reklámja: az a fő fícsör, hogy kiírja mennyi idő múlva végez... na és? várni ugyanúgy kell rá, nem? ettől még nem mos gyorsabban.
  • Vlala #275
    Aham, nincs is ezzel gond, de egy Smartban kiírni ezt, hogy a gyermek csak hátul utazhat... Láttam hozzá kerékpártartót, felrakom a kölköt biciklistül :-)
  • Dzsini
    ne becsüld le a gyerekek hatékonyságát :DDD
  • Loál János #273
    Viszont nehezebben veri ki a szemedet is az eldobott játékával. :o)
  • Dzsini
    nehezebb az eldobott játékot visszaadni a kölöknek :D
  • Punkerwork
    minek? jobb az ha hátul van a gyerekülés szerintem :)
  • Loál János #270
    Pereljetek!
  • Punkerwork
    jaja, nekünk se lehet csak hátra rakni a gyerekülést.
  • Vlala #268
    Nem egészen, van, ahol csak kiírják, hogy a légzsák miatt az első ülésen tilos a gyermekülés használata. (olyan, mint az "egyenetlen útest" és a 30-as táblát kitenni ahelyett, hogy MEGCSINÁLNÁK VÉGRE AZT A K. UTCÁNKAT!
  • Dzsini
    ja, és a szabvány szerint 25km/h felett aktiválódnak a lassulásérzékelők, és kapcsolnak be a detonátorok (övfeszítő, légzsákpatron)
    ja, és:
    "A különféle autógyárak eltérő állásponton vannak afelől, hogy a beépített légzsák időlegesen hatástalanítható-e, és ha igen, milyen módon. Ha az utasoldali légzsákkal is ellátott autóban arra kényszerülünk, hogy elöl rögzítsük a gyerekülést ezt kizárólag(!) menetirányban, az ülést a lehető leghátrább tolva tegyük meg. Van egy-két márka (Mazda, Mercedes) amelyekben elektronika érzékeli az első ülésen lévő gyerekülés jelenlétét dezaktiválva a légzsákot, de csak a saját gyári gyereküléseiket ismerik fel. Más autómárkák a kapcsolásos kiiktatást választották (Alfa Romeo, Audi, Citroen, Peugeot és Volvo)"
    a cikk 2000 elején jelent meg, azóta remélhetőleg már mindenhol kikapcsolható vagy deaktiválódik.
  • Loál János #266
    Pont a gyerekülések miatt KÖTELEZŐ az autógyártóknak a kapcsolható utasoldali légzsák.
  • Jagi
    Láttátok a Saolin Soccerben a nőt, hogy parkolt a Bömössel?
    Smarttal is meg lehet csinálni és ki se szállsz sz autóból!
    Vagy, ha nincs hely 2 mazzag a 2 kerékre és fel a hátadra. Alig nagyobb mint egy hátizsák(pont mint a kispók) KP=Smart lengyel=német
  • Dzsini
    100milliós bünti az Egis-nek