Parasztvakítás, porhintés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem az a fõ problémám a Suzukival, hogy úgy állítja be az Ignist, mintha egy WRC autó lenne. Miközben van rajta 185-ös gumi (lehet, hogy csak 145-ös?), hátul merevtengelyes felfüggesztés utcai gátlókkal és rúgókkal, papírvékony kasztni, magas felépítmény, pille súly. Az egyedüli pozitívum, hogy sikerült végre hátulra is tárcsaféket rakni. Ebbe beleül az egyszeri júzer és elhiszi a Suzuki reklámdumáját, miszerint:
"Mindig is az volt az álma, hogy rali autóval járjon? Most valóra válhat! Az Ignis Sport egyenesen a ralipályákról érkezett a márkakereskedésekbe. Ez az autó a versenyautók mindig is irigyelt tulajdonságait ötvözi a személyautók kényelmével, hogy megdobogtassa minden autós szívét."
Szal júzerünk - rally fanatikus révén - azt hiszi, hogy végre egy rally autóban ül és elkezdi nyomni neki. Aztán az elsõ komolyabb kanyarban esetleg észerveszi, hogy nincs sperr diffi, az economic gumi megúszik, a hátulja elpattog az úton, miközben billen kifelé az egész kasztni stb. Jó esetben észhez tér, rossz esetbe ott marad majd az út mellett esetleg valakit/valakiket magával rántva...
Ui: forrás: www.suzuki.hu
Speciális példa:
ismerõsöm vett egy Lada 2101-es típussú, 1978-as évjáratú személygépkocsit, ismertebb nevén 26 éves Zsiguli :-)
"lemûszakiztatta" 20000 Ft-ért, a vizsgáztató zsebébe ment, sztem nem is látta az autót;
Vet erá sportdobot a piacon, semmivel sem jobb egy gyárinál, de legalább hangos;
Ráírta az oldalára két rozsdás lyuk közé, hogy VFTS Sport;
és most õ a jani a faluban a rallis Ladájával. Legalábbis ezt hiszi... ha valaki látja, utaljon már rá legyen szíves, hogy ciki...
Pfff. Beszéltem. Bocs csak fel szoktak bosszantani a mûmájer faxagyerekek, akik azt hiszik sportautóban ülnek...
TV Shop? Simán beleférnek a topicba...
Szóval feláras, de máshogy meg állítólag nem adják. Mondjuk ezt kétlem, hülyeség lenne normál fényezés nélkül nem kiadni. Ezt nem értem.
Ha nem kérek, fémtiszta verdát kapok? Mííívan.
Tudtok errõl valamit?
A kettõ között csak ennyi a külömbség!
Ellen: süni + borz.
Na meg a szépmosolyú kiscsaj a "nemtudsz megetetni" dumájával.
kölyköknek elmegy, de a célközönség a háziasszonyok. (halálsikoly szar)
Pl: Persilnél sem Henkel Mo.-t fikázzák csak a Persilt
(reklámra már nem ugrik be, mert kurva sok van belõle, de az egyiknél
tuti levágtuk, hogy a Persil van a cenzura mögött).
ezzel annyit akartam ki hozni a dologból: Ez enyhítõ körülmény.(az esküdtek meghatódnak nagylelküségüktõl, hogy nem a céget kezték el elsõfokon porig alázni!) : DDD
mikor volt?
A tied se rossz. :DDD (az aláírás)
A mosóporreklámok közül nekem még mindig a Mega Rambo, szuper mosi a kedvencem, egyáltalán rá se néz más mosóporra, a miénk ilyen, tessék. Meg aztán a majmok közelebb is állak hozzám, mint az emberek :-)
Az aláírásod mintha a szívembõl szólna :-)
Ha ezt sikerál beadni az ügyészségnek, jó nagy tanulópénz lesz a Vodának...
Nem úgy keztehogy:
Ez egy másik mosópor. Szar vedd meg a milyénket!
Ez egy jó mosópor, a milyénk is jó, csak olcsóbb, ha akarod vedd meg!
Vagy valami ilyesmi.De mindenképpen pozitív.
Szemesnek áll a világ... nekem meg a... de ez már nem ide tartozik. :DDD
Bár a szókapcsolat le lehet, ezért engedéllyel szabad csak említeni.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Azzal semmit sem érnek, hogy levetetik, ha már egyszer is lement a tévében, és a Pannon talál néhány embert tanúnak, aki látta.
Egyébként nem látok benne értelmet, hogy szolgáltatót cseréljek, úgyis hol az egyik, hol a másik "tud jobbat", 4 éve 30-as vagyok.
bár õ inkább feltaláló, na mind1
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
#195 már elgondolkodtató, és tényleg felmerülhet mint rossz ötlet, hogy emlegetik a másikat... de leginkább az van benne, hogy a pgsm nyílt kihívással élt a "tud jobbat" reklámmal... magas labda volt, és le is csapták.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
"Tudunk jobbat, mint a Pannon Praktikum"... ilyen nyílt fikázás eddig nem volt divat a szolgáltatóknál, eddig csak olyanok mentek, hogy a 20-as busz tábláját kicserélik 30-asra.
???
Herrkömmliche - aza hagyományos mosópor,
mint azt egyik Wochenshow c. kabaré mûsorban meg
is csinálták.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Szanalmas...
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
május 14. 15:06
A Gazdaság Versenyhivatal (GVH) egymillió forintra bírságolta a Tej Terméktanácsot fogyasztói döntések tisztességtelen befolyásolása miatt. A GVH megállapította: a terméktanács a fogyasztók megtévesztésére alkalmas magatartást tanúsított, amikor egy 2003 szeptemberében közzétett hirdetésében a Túró Rudit abszolút egészséges termékként tüntette fel, szemben a képen szereplõ cukorkákkal, amelyek az ártalmas termék benyomását keltették.
L.O.L
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.