Parasztvakítás, porhintés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

jé, ezt nem tudtam. csak sejtettem, hogy valami turpisság van benne 😊 k.rva jól hangzik (pump-ra lehet asszociálni)...

Egyszer én is belementem, ó, én balga...
Nyomjon meg egy számot 1-tõl 9-ig... 8... Sajnos nem talált, mi az ötösre gondoltunk. Érted: megmondják, melyik a nyerõ szám, de szétkapcsolnak. Szegény naiv magyar szívrepesve hívja õket újra, most már az 5-öst nyomja, és bekerül... a sorsolásba, ahol vagy kisorsolják játékosnak, vagy nem. A lényeg, hogy köszönik szépen a rájuk b...ott 600 Ft-ot.

Aramir
Asszem azért nem mutatták a végén a megoldást, mert a feladványt átrakják ilyenkor a következõ adásba is, legalábbis a multkor csináltak ilyet.
Egyébként nem az az igazi átbaszás, hanem amikor valami egyszerü feladatod raknak ki, te felhívod, és ott közlik, hogy vállaszd ki a szerencseszámod, és ha eltaláltad, akkor bekerülhetsz azok közé, akik közül a gép kisorsolja a betelefonálókat a mûsorba. 1 és 9 között kellett egy számot nyomni a telefonon. Nyomtam egyet, erre közölte egy géphang, hogy sajnos nemtaláltam el és szétkapcsolt.
Namost hívd fel megint (240Ft/hívás) és próbálkozz újra 😄

A légpuska lövedéke 7.5 J alatti energiájú. Egy felvert kavics vajh kisebb ennél, vagy sokkal nagyobb. Ugyebár az energia a tömeggel arányos 😊
A prolong kiváló termék arra a célra, amire kitalálták. Ha a katonának ellövik a motorját, és elfolyik az olaj, akkor beleöntik és visszamennek vele a bázisra, de: és itt jön a lényeg, utána MOTORT KELL CSERÉLNI!!! A lényeg, hogy az ember megmaradt, a technika az pótolható. Szóval aki a kocsijába motort akar cserélni, annak nagyon tudom ajánlani.
Fagyállóval feltöltve, mi?
Olyan nekem is van, úgy hívják: sapka...

Hellhammer
Amin lefeküdtem mostanában:
Pantene Pro-V téli kollekció, kifejezetten téli hajápoláshoz van kifejlesztve.

Nem is tudom, hogy eddig hogyan tudtam úgy élni, és miért nem vagyok már tök kopasz, hogy télen ugyanazzal a samponnal mostam a hajam, mint nyáron.

Másik parasztvakítás:
A Pannon GSM bérelt valami kisvonat-szerûséget ami nem sínen, hanem az úton megy (kis benzinmotoros mozdony húzza a kis nyitott kocsikat). Bazi nagy hangerõvel szól benne a PGSM szignálja, meg valami telefoncsörgés, meg egyéb reklámdumák. Megy körbe-körbe a városrész körül ahol lakok, pláne akkor örülök neki, mikor az abalkunk alá ér, mert akkor még beszélgetni sem tudunk a szobában, olyan hangosan szól a szar belõle. A legjobb az, hogy tömve van mindig emberekkel, de milyen emberekkel! Sztem ha a PGSM vezetõsége látná, hogy milyen arcok vevõek a reklámjukra, egybõl eladnák a céget és elköltöznének Tibetbe 😊 A lepukkant hajléktalantól kezdve, a 150 kg-os cigányfószeren át, a fullra bebaszott munkanélküliekig csak ilyen vurstli fílingre gerjedõ arcok (kisebbségiek, úgy is mondhatnám) vannak rajta. A másik meg az, hogy mit látnak a csodálatos "városnézõ" vonatozgatás közben: látható egy pár panel lakóház, majd egy szaros-szemetes kis utcán áthaladva megnézhetik a rendõrség (fogda) és bíróság épületét (ahogy mondtam, sztem a vonatozók java része már belülrõl is jól ismeri ezen épületeket), ezután 2 építkezés földmunkálatai következnek, majd megint panellakások parkoló autókkal és jobbról magas zöld vaskerítés, ezután az üde színfolt: egy benzinkút mellett elhalkava egy sétálóutcán a megyei könyvtár mellet elhaladva (ezt is megtekinthetik a delikvensek, legalább tudják már, hogy hogyan nézv ki egy könyvtár) vissza a kiindulási pontra. Ennyi.
A legdúrvább az, hogy az egyik induláskor majdnem összeverekedtek vagy 10-en, mert az egyik családnak nem fért már fel minden tagja az egyik kocsiba, és le akarták tessékelni a másik családot. Mondanom sem kell, hogy hogyan megy ez cigóéknál...
Nesze neked Pannon GSM, sikerült megint csodálatos reklámkampányt összehoznod 😊

Aha... a hasizomgépek Elõtte-utána összehasonlítása a legjob, fejeket persze sohasem mutatnak, mert nem találtak két egyforma fejû embert, akik közül az egyik duci, a másik lapos.
Prank: Igen, az emberi hiszékenység jó pénzforrás. De néha olyan jó nevetni rajta...

Tegnap látta valaki este 1-fél 12 között az ATV-n a nyereményjátékot? Kb. az "itt a piros, hol a piros" szintjén állt, egy nemnormális kétszer is adásba került, ezek szerint minimum 600 Ft-ot b...ott el telefonra. Persze köze nem volt a KRESZhez (sem), a "Héviz" (rövid i-vel) tábla szerinte úgy jó, ahogy van...
Szegény csaj már a lelkét is kibeszélte, "nyerje meg a kétmilliót egyetlen válasszal!" flé percenként kapcsoltak be hozzá valakit, tiszta hülét csinált magából (illetve nem is annyira magából, mint a telefonálókból...)
A végén nem mutatták be, mi lett volna a helyes megfejtés.
Ez egyébként nem illegális?

ez az üzlet😊
jó reklámozással gagyi cuccot eladni a naív vásárlónak...
nem tudom mit vagytok úgy oda, ez már az ókorban is így mûködött...
Le vagy maradva. Ma reggel az rtl klubon olyan fogyasztotermeket reklamoztak, ami egy ragtapasz az egesz, ugy nez ki mint az eloregyartott sebtapaszok csak kicsit nagyobbak, felragasztod ledolsz az agyba es par het alatt lefogsz. Aha. Persze.

LittleL
- jameg : Vegyen most új autót, mert most fizetnie sem kell.!!! DDD Ez az igazi parasztvakítás.

- Prolong, Motor -up,: Egy autószerelö ismerösöm mondta, hogy azzal nincsen semmi baj ha leveszik az olajteknöt
és ugy háratják motort, mert a lényeg az, hogy a hengerek
be fognak sülni. DDD

- Meg amikor a fagyasztókamrában egész éjjel ott pihent jégbefagyva a motor, de Prolong-gal pöccintésre beindul. DD
hihetö. DDD

- A lakkfestéket reklámozó fickó a legjobb. Meggyújtja a
lekkot, rálönek légpuskával, összekaristolják, de a fényezés egy szemvillanás alatt olyan lesz, mint újkorában. DDD

- Meg mindenféle hasizom erösítö gépek, lépcsözö gépek, különféle tréningezö gépek. DDDD
"Csak napi 10 perc edzés, és 1 hónap alatt lefogy 20 kilot. " hihetö. DDD

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Tetsuo
Itt csupa igazságokat írtok, de azért szakadok a röhögéstõl! 😄DD

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Ez a régi áras dolog nagyon betalált, tipikus példa a parasztvakításra. A PMPO irreálisnak tûnik, kár, hogy bot vagyk a hifikhez...
A prolong-reklámot be lehetne perelni. Ismerõsömnek úgy gallyra vágta a Ladáját, hogy káröröm volt nézni :-) Mondtuk is neki, biztos kevés volt a homok.

Az az autóvásárlásos történet nem valamelyik vaxreklámban van? Amikor légpuskával lövöldözik az autót (meghívnak valami bajnokot, hogy találjon el 3 méterrõl egy motorháztetõt - LOL) és tojást sütnek rajta?
A legújabb P.V.-sal a piacon találkoztam. A2-es kartontábla MELEGÍTÕK-MAJDNEM OLYANOK MINT AZ EREDETI felirattal. (Sebaj, ugyanezen piacon télen fel volt szedve a járdát helyettesítõ hullámpapír "vészjárda", kilométeres sártenger tátongott elõttünk, elõtte pedig árulták a gumicsizmát...)

Aramir
Akkor jól tudtam, hogy ott még épp kiad egy hangot, azt annyi 😄

Dzsini
PMPO
ez az a maximum teljesítmény, amit a "vas" a szétszakadás elõtti pillanatban még elvisel. tisztán marketingfogás.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Aramir
A 300 meg a 450 és társai asszem csak a p.m.p.o vagy micsoda, persze ezt nagyon apro betükkel írják rá a bazinagy 300 mellett, szal ez nem hazugság, csak parasztvakítás 😊

Gladiator
én az ilyen tv shopos faszságokat birom. a prolong az egyszerûen annyira fel tudja baszni az agyamat, hogy ott helyben kicsinálnám az összes szaros köcsögöt, aki benne szerepel. pl. amikor elviszi a kocsit a hsználtautó kereskedõhöz, prolong nélkül, akkor kérdezi az eladó, hogy ön ezt a kocsit értékesíteni akarja?!! vigye inkább a roncstelepre. de persze miután lekente prolonggal, az eladó teljesen meg van lepõdve, hogy a csaj el akarja adni a kocsiját, és mindjárt milliókat ajánl érte.

meg az összes ilyen faszság, hogy - úristen koe, te most komolyan össze akarod festeni, hiszen az nem jön ki belõle... meg ááá, meg úúú... olyan szar színészi képességük van, hogy felakasztom magam. ha elõttem akaránnak egy kanna vörösbort ráönteni egy 500 éves perzsaszõnyegre le se szarnám, ezek meg....

LittleL
sok parasztvakítás van, ami most kapásból eszembe jut :

- amikor ráírják a számítógépes hangfalakra hogy 300, vagy 450 watt, pedig tudhat mondjuk 5 -7 wattot.

- Házimozis erösítöknél: 6 x 130 watt mondjuk, ami ugyebár 780 watt összesen, pedig az erösítö maximális teljesítmény felvétele mondjuk 250 watt, vagy amennyi rá van írva.
Harman Kardon azért ráírja pontosan.

- autók extralistáján mindig rajtavan olyan hogy : ütemszabályzós ablaktörlö, szivargyujtó, fütésállító gomb stb.
ami már kb. 30 éve minden autóban bene van. D

- tartós, megbízható kialakítású gép. meg a többi felelötlen kijelentés.

- de a legnagyobb parasztvakítás amikor kiírják a prospektusra hogy: régi ár 35.000.(áthúzva)
Aztán látod hogy új ár 30.000 Akció, és megveszed, meg örülsz, hogy mien jó vétel volt.
És látod internete áruházban, hogy ott meg csak 27.000 forint. DD

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Figyu, fogalmam sincs, hüle vagyok a fényekhez. Hasver így adta le, így adtam tovább.

fifi
Nem lesz metálhoz még csak hasonló sem! Szép fényes felületet ad, de akinek ezt el lehet adni metálként az megérdemli!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Vannak ezek a csodavaxok, (újabb parasztvakkantás) amelyek egy fél napra (az elsõ esõig max) olyan fényt kölcsönöznek a tütünek, mintha metálos lenne... ne tõlem kérdezd, haver a szaki ebben...

fifi
Mellnövesztõ krém.../nõknek/

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Lteebee
Ésd ha az arcomra?

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Sir Quno Jedi
Kend be vele a kutyádat miután csupaszra borotváltad ! Huáccsá ! Egy újabb nagy lépés az evolúcióba bele !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Lteebee
Mi van. ha a fejemre kerül véletlen?

Mondjuk nem nekem, hanem valakinek, akinek van haja.

Lteebee
SZÕRNÖVEKEDÉSGÁTLÓ TESTÁPOLÓ!!!!

Hellhammer
Jah, ok. Azt hittem már, hogy valami gyújtogatós módszer (mint anno volt "az igazi farmer meg a bõrcucc nem ég át" mánia)

Egyszerû. Rávilágítasz, és a láng tükörképébõl meg lehet állapítani a fényezés minõségét (haver kasztnis, náluk ez "régi trükk")

Guest
Alap, az intelligens mosóporból fejlesztették ki 😊))
Hellhammer
LOL 😊

Elképzelem ahogy a rovarirtó spray doboza repked össze-vissza a szobában egy legyet üldözve 😄

Hellhammer
Nem átverés, csak vakítás. Itt nem csak átverésekrõl van szó sztem, hanem olyan dolgokról is, amit úgy tüntetnek fel, hogy hûû de nagy valami, közben meg semmi pluszt nem jelent.

tegnap kezembe került egy újabb parasztvakítás:
"rovarkövetõ technológiás" spray!
:-)

fifi
Ne mondd már nekem hogy ránézésre nem tudod megállapítani hogy metál-e vagy nem...
Nekem a Cordoba tornado-rot. Én azt ha 5napig polírozom sem lesz mégcsak "metál-gyanús" sem... Vagy tévedek?

fifi
Na most a Lada és a Buzuki GSX-R mûszerezettsége;hhmmmm hogy helyesen fogalmazzak:nem egy kategória... És tekintve hogy nagyon fasza állapotra hoztuk össze +beletekertem 1400-at ez nem olyan hihetetlen. Ismerjük a gyereket és azóta/3éve/ egy rossz szava nem volt rá.
Szerencsére nem te jöttél megvenni... 😄DD

Mike
Mi abban átverés, hogy a metálfény pénzbe kerül? Oda van írva, fel van tüntetve az árlistán. Nem kötelezõ metáfényezett kocsit venni

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Hellhammer
"Haverom egy öngyújtóval kimutatta, hogy nem az..."

Ezt hogy? Van valami trükk?

Nem tûnik fel valakinek, hogy néhány éves moci nullkilométeres? Sztem nem csak Ti tudjátok, hogy ezt ki lehet nullázni, sz'al nagy baleknak kell eladni, hogy ennek bedõljön...
Bár 0 kilométeres szakadt Laddát már én is gyártottam, viszonylag egyszerûen szét lehet buherni a km-óráját.
I.C.ram: Majd' 10 éves Astrát akartak eladni "metálfény" extrával, csak az a gond, hogy nem volt rajta. Ügyesen ki volt polírozva és vaxolva, a tulaj rámondta, hogy metál. Haverom egy öngyújtóval kimutatta, hogy nem az...

fifi
Volt haverral közösen GSXR-ünk...Össze volt csukva, megcsináltunk ez+az eladtunk...Kellett benne valami elektronikát márkaszervízben basztatni, lényeg a csávó egy üveg Jagermeisterért kinullázta a km számlálót a computerban...Lett egy "0"kmes motorunk... Az +300ezer.

I.C.ram
Elég undorító dolognak tartom ezt az átverõsdit. Ha nem verne át senki senkit, akkor tuti, hogy egyegy megkötött üzlettel kb 30-40%-ot spórolnának az emberek, és még a becsületük is megmaradna. Persze ez csak akkor jönne be, ha senki senkit nem verne át, de ez ugye lehetetlen.
Hellhammer
Azért a metál-fényû festék csak drágább (most láttam árlistát, reggel vittem féyezõhöz az autót), illetve asszem 2szer annyi réteg lakk van rajta, mint a sima fényezésen. De mondjuk tényleg furcsa, hogy árlistákban mindig fel van tüntetve a metálfény mint extra, aztán ez a legelsõ amit a kereskedõ "ajándékba" ad, ha leülsz vele tárgyalni 😛

Szervízkönyves dolgo tényleg igaz 😊

ThePartyFace
Az autokereskedokhoz: Van, hogy a metalfenyt is extrakent akarjak elkonyvelni. Sok ember azt hiszi, hogy a metal fenyezes pluszkoltseg... Rengeteg dologgal visszaelnek az autokereskedok.
A masik: hasznalt autot szerviz konyvvel sokkal jobban el lehet adni, mint anelkul. Haver mondta, hogy nehany kapcsolata segitsegevel, par ezert ft-ert tud hiteles szervizkonyvet szervalni. Persze hasznaltauto kereskedo a faszi😊

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

én most hallok errõl elõször... ügyes húzás 😊

Hellhammer
És hányan tudtak róla? Én akkoriban is felhúztam magam rajta egy kicsit és végeztem egy rögtönzött felmérést az ismerõsök körében: megkérdezett 25 emberbõl 3 tudott a dologról, a többiek meg "tééényleeg? deee geecik" hozzászólással reagáltak 😊

Punkerwork
ez már akkor se volt titok 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Dzsini
ez igen, ez korrekt 😊)) feature-ként prezentálni a kötelezõt - profi 😊

Hellhammer
Ok. Én is így voltam vele anno... Az volt a bibi, hogy 2 év után tényleg elfogyott az autó hülyeségeivel szembeni toleranciám, sztem a kispók a világ legmegbízhatatlanabb autója.

Parasztvakítás az autókereskedelemben:
Tavasszal ugye majd minden autókereskedõ/gyártó úgy hírdette, hogy vegyen nálunk autót és mi cserébe adunk ABS-t és légzsákot. Emögött meg olyan dolog van, hogy van egy EU rendelet, miszerint ilyen biztonsági felszerelések nélkül nem lehet új autót eladni. Nemtom mikortól lesz érvényben, de a kereskedõk jó szokásukhoz hívennagy faxok voltak már megint 😊

Gondoltam már rá. Biztos, hogy ha több pénzem lenne, Minit vennék. Egy kispókot 50-60 ezerbõl meg lehet venni, nem olyan egyedi, de cserébe fillérekért kapni bele mindent, alkatrészt, tuningot egyaránt.

Hellhammer
Miért nem veszel egy Mini-t (nem az újat, hanem az eredeti régit)? Az sem nagy, ugyanolyan fantikusan lehet szeretni, és nagyobb presztízse van mint egy kispóknak. Ráadásul nem is iszonyatosan drága, és faék egyszerûségû konstrukció -> garázsban simán megbütykölhetõ.

robotnyk
persze, attól még lehet jó meccs, hogy nem jelent semmit.
csak ugye egyszerre van úgy 300 kontinentális, meg 150 világbajnok, szal akár minden napra jutna egy címmeccs 😊)