Parasztvakítás, porhintés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
értem, és akkor ez mindenkit feljogosít... akkor bennem van a hiba.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

nem csak itt, Mo-n mindenütt

Dzsini
hagyd, itt szokás félinformációk alapján tisztán csak érzelembõl ítélkezni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sir Quno Jedi
dontvõribíhepi ???

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Mike
bakker nektek nem jó semmi, ezt a sok fanyalgást

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
miért nem vitted vissza?

Mike
gondolom vegyész vagy

Lteebee
Akkor tejbolt is van.
Akkor mi a gond?

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Már megszívatták :-)

A legszebb, hogy Zalatnay lehet, hogy nem is kapott volna 3 évet , ha nem csinálnak belõle ekkora cécót. A bírák ugyanis utálják, ha nyilvánosságot kap az ügy, mert ezt befolyásolásnak tartják. Ráadásul a tévét a börtönben is nézik, és a leendõ rabtársai sem örülnek annak, hogy valaki a nagy melleivel megpróbálja elkerülni azt, amit nekik nem lehetet. Emiatt ott is meg fogják szívatni. De hát ez van.
Dzsini
Szegeden van egy egészen kiváló tejcsárda 😊 mindenféle finomat lehet kapni

Punkerwork
nálunk van tejbolt, az Egri tejgyár mintaboltja 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Lteebee
Hentes, pék, zöldséges van, tejboltra nemigen emlékszem fiatal koromnak köszönhetõen.

Bár van egy tejivó a westendnél állítólag.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Régebben volt itt szó az Ignis Sportról. Kipróbáltam. Elõször egy normál Ignist, aztán egy sportot.
Keményebb a futómûve, pörgõsebb a motorja, vadabbul tartanak az ülései, egyszóval egy normál GTI kategóriás autó, ami jó, de a rallytól messze van. Szerintem egyben van, tök pofás autó. Az extrákkal, fényezésekkel azonban engem is elkezdett vakítani a srác...

Narancs
A paprika botrányban nem ez a porhintés asszem, hanem az egész!
Mérgezõ?
LÓFASZT!
Akkor miértelme?
Hogy senki ne veygen magyar parikát, vagy olyan magyar húskészítményt, amiben papresz van.
Ennyi.

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Wazze, sikerült büdös húst vennem a TESCO-ban.
Direkt kírom, na. Pedig a cimke szerint aznap csomagolták. Úgyhogy a legutóbbi nagybevásárlást a corában ejtetük meg.
Hol vannak már a régi szép idõk... mikor még volt hentes, pék, zöldséges meg tejbolt.
Ezentúl az ilyeneket inkább a csarnokban veszem meg, még ha drágább is.
Be ha csak a negyedét nem kell lidobni, már jól járt a cslád.
És itt az ÚJ, a LEGNAGYOBB, az IGAZI:
A PAPRIKABOTRÁNY

Ennél felháborítóbbat...húúúú...
A lényeg, aki látta az RTL-en tudja- Augusztus 5óta tudják a gyártók, és mégis piacra dobták a mérgezõ paprikát.
0: Veszélynek tették ki s több millió ember egészségét.
1: A nagy nehezen kivívott HUNGARIKUM megnevezés, melynek feltételei a magyarországi eredet, veszélybe kerül.
2: a magyar konyha, és az ezzel összefüggõ "gasztrotu
rizmus" visszaeshet
3: A magyar fûszerpaprika termelés (kb 8000 t/ év )több mint 60 % a kerül exportra. Ki fogja ezt ezután megvenni?
Ja, és a legszebb: a PICK Szeged lenyilatkozta, hogy az õ húskészítményeik veszélytelenek, mert ÕK bevizsgálják a felhasznált anyagokat, a paprikát is ( van náluk HACCP meg ISO 9000 is épp úgy mint a Szegedi Paprika RT nél).

Kérdés: Ki a Szegedi Paprika Rt 100 %-os tulajdonosa?

A: Pick Rt.
B: Mr. Bean
C: Lúdas Matyi

zakika
nem nezek hireket, mert abba semmi orom nincs, sot...
tv nezes kozben nem vagyok ideges, csak a hirek hozzak ki belolem a verfarkast

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

#301 Azokkal éppen semmi bajom, az M1-gyel van a baj

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Dzsini
ha földi adó akkor mitõl idegesít? 😊 valahogy az "ideges vagyok tvnézés közben" szerintem a mazochizmus egy egészen kiváló intézményes formája 😄

zakika
gondolom egy ujabb muholdas vagy kabel
legalabb nem idegesit fel

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Dzsini
ez lesz az új mûsorrendjük - most még nincs m3

zakika
m1 nem gyakran nezem, m2 nincs, m3 meg mi a franc?

Emmegki: mi a bajod a kultúrális és tudományos mûsorokkal? Nagyon sokat lehet belõlük tanulni!

#287: Van lejjebb, a közszolgálati 1-es. Õk is változtatnak! Az M1-en marad a szuperbuli meg névshowr meg minden lagzilajcsis nézhetetlen mûsor, az M2-n tudományos és kulturális mûsor, az M3 meg az anti-HírTV lesz.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Aham,aztán (ahogy már megszokhattuk) öt év múlva a pontosítása is megérkezik.

Dzsini
majd kiderül, hogy pontosan mi a megfogalmazás 😊

Kérdezzünk meg egy ügyvédet, mi tartozik a "Látható" fogalma alá. Ki szeme számára látható?
Ez a Nagy, látható betû" elég tág fogalom, és etz ki is fogják használni.

Egyébként furcsa, hogy ötévente hoznak egy rendeletet a fogyasztók átverésének megakadályozására... Ennlé a Windowshoz is sûrûbben jelenik meg Service Pack :-)

Dzsini
igen, de itt pont az a szabály, hogy ezentúl nem szabad nem a THM-et megjelölni a hirdetésben. persze, ki lehet írni hogy "nagyon olcsó meg nincs kezelési költség" - de ott kell lennie nagy, látható betûkkel a THM-nek 😊

amatõr: de, az a 6-7 soknak tûnik, de ha belegondolsz, hogy városi tütü, ott használva elképzelhetõ. A tankolásról: mindenki csak addig tankol, remélem, Te is csak addig fogod tölteni. Ha reklamálnak? Így kaptad...

Cini-ügy: tényleg bosszantó, hogy már mi is errõl beszélünk, de ez az elárulta az ország-meg nem értett helyzetek (nem tudta megértetni velünk...) õ csak áldozat-stílus már a könyökömön jön ki. A Viszkis még kedvelhetõ is volt a stílusa miatt, máégis 25 évet kapott. Százmilliós csalásért 3 év bünti - én a Cini helyében megcsókolnám az ügyvédem lábát. (De lehet, elég lesz neki az is, hogy jut neki bõven a 100 millából.)

Dzsini:nyugi, kitalálnak valamit. Mint arra, hogy minden emelt díjas sms-nél fel kell tüntetni az sms díját. Fel is tüntetik: 0,5pt-os betûmérettel, vagy a képernyõnek abban a sarkában, amelyet a régebbi készülékek lekerekített képernyõi nem mutatnak, vagy éppenalig eltérõ tónusú színekben tüntetik fel (piros alapon narancssárga - fekete-fehér tévén esélytelen, színesen is csak a jobb szemûek veszik észre)

Dzsini
jövõ évtõl minden bankhitel meg ilyesmi reklámban csak és kizárólag a THM%-ot szabad a legnagyobb betûvel szedni, miert a jelenlegi módszer "megtévesztõ a vásárlók számára"

Na, hát én is a vészhelyzet eltolása miatt kényszerültem belepillantani a ciniszarba. Jó lett volna ha a szipla holivúdi forgatókönyvet használják és jön a jó és kinyírja a fõgonoszt. De nagyon idegesített az egész, fõleg az a ilduci nevû béka-elefánt-ember keverék (milyen nemû lehet?). Meg az hogy folyton az jön le hogy cinkót meg elárulta az egész ország... Hát ha még valami homály lenne hogy esetleg ártatlan akkor érteném. De attól hogy õ valaha nem is volt rossz énekes attól neki mindent szabad és nem ugyanúgy börtöntöltelék???

Hellhammer
Nekem a régi "tuningolt" 50 ccm-es Simsonom evett 7 litert, a kispókom meg 8-at, szal az a 7 liyis fogyasztás még jó is lehet, gondolom nem kímélted a Smart gázpedálját 😊))

A zalatnai téma eddig sem érdekelt, és ezután sem fogom megnézni. Csak ironizáltam. De a csapból is ez folyik... Tegnap pl.az egyik nézhetõ sorozatot - amit szeretek (ciki?)- kezdték késõbb e miatt a sz*r miatt. Nem néztem meg, és a hamutartót is csak azért nem, mert a nappaliban nem dohányzom /a konyhába számûztek/.

És IGENIS van lejjebb.

Vagy ha nincs, hát lesz!!!!

Elég délután 2-8 ig bekapcsolni bármelyik magyar csatornát...
Kibeszélem, bebeszéled, bevállalja, stb....
Hál'Istennek, nem érek rá délután ilyesmire, de elképzelem hogy délután egyedül otthon lévõ iskolások, gyerekek itt alapozzák meg világnézetüket.Unatkozó háziasszonyok,gyesen lévõ kismamák itt bõvítik ismereteiket, és adják tovább a következõ generációnak....BRRRRR
Kiráz a hideg.

Holnap visszaviszem a Smacit. Jó volt, köszi. Ezentúl is kedvesen mosolygok majd az utcán a Smartokra, de nem fogom irigyelni a benne ülõt.
És a legszebb kib*szás: a smart üzemanyagkijelzõje 5 fokozatú lámpa.
És ugye a kedves elõzõ bérlõ csak addig tankolta, míg az ötödik lámpa is kigyulladt, szóval nem tele. Így nélam az elsõ 100 kilométeren 14 litert "fogyasztott". Persze aztán már "csak" 7 körül,
inkább fölötte. Nem sok ez egy 600 -as kisautótól?

Mûkedvelõ
Sir Quno Jedi
Kedvencem a hûtõgép TFT monitorral ! ÉS ha azt kérdeznéd minek, hát azért: "Hogy ne unatkozzál hûtõbámulás közben B@ZDMEG !"

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

"Ugye önt is érdekelte a zoknik titkos nemi élete?" Csak az érdekel. Ennek szentelem az életemet, nem si számít más. Felköltözöm a hegyekbe 15 pár zoknival, és tenyésztem õket.

amatõr: ennél van egy egyszerûbb megoldás:
1. Ved le a légzsák takarófedelét;
2. törj utat magadnak a légzsákban egy túlélõkéssel;
3. Helyezd vissza a fedelet, gondosan, ízlésesen perforálva.
4. Nyugodtan tedd oda a gyermeket, legfeljebb kis szelet fog érezni. Ennél nagyobbat is szellentett már.
De tényleg, ez olyan, mintha a 8 sebességes Shimano XTR váltómat vissza kellene vinnni Japánba, hogy letegyék nekem 3-asból kettesbe...

Hellhammer
Mert? Ettõl van még lejjebb szerinted? Ne rémísztgess! 😄

Dzsini
"A kereskedelmi TV-k színvonala mára eddig soa nem látott mélységekbe zuhant szvsz."
a kis naiv 😄DDDD

Hellhammer
Pont azért tudják sajnáltatni, meg sztárolni, mert mindenki úgy áll a dologhoz, ahogy te is: "Majd megnézem az RTL klub-on."
Én mikor véletlenül láttam az elõzõbõl egy jelenetet kb. 2 perc után majdnem belebasztam a hamutartót a képernyõbe úgy felidegesített, inkább kikapcsoltam a TV-t és leültem netezni egy kicsit, mert itt legalább én választom meg, hogy milyen szarsággal tömöm tele a fejem.
A kereskedelmi TV-k színvonala mára eddig soa nem látott mélységekbe zuhant szvsz. Mégis nézik az emberek. Nem értem.

Hurrá!!!
Ki lehet kapcsolni a légzsákot!
A SMART-ban. Na nem nekeünk, nem nem... Be kell vinni a Smartcenterbe, és a szervíz átprogramozza a komputert. Jó pénzért.
Aztán visszaprogramozza... Szintén...
Ja és a legjobb: ugye az oviba épp ezért a kertek alatt megyünk: az 1600 méteren 15 db fekvõrendõr van!

Kíváncsi vagyok hogy töltötte elsõ éjszakáját a börtönben Zalatnai Cini. Majd megnézem az RTL klub-on.
Komolyan mondom, ez a legfelháborítóbb az utóbbi idõben.
Már megszólalt mindenki, és mindenki sajnálja szegényt,- DE AZ ISTENIT: EZ EGY ROHADT CSALÓ BÛNÖZÕ!- csak éppen A 120 milliós csalássotozat áldozatait nem kérdezték meg. Mondjuk azt a családot, ahol az apa öngyilkos lett emiatt.

amatõr
M****r kiadó: Ugye önt is érdekelte a zoknik titkos nemi élete? Gyakran került már olyan helyzetbe, hogy minden erõfeszítése ellenére nem sikerült pároztatni õket? Netán elveszett az egyik? Gyermekei kérdeztek valamit a zoknikról, és ön nem tudott válaszolni? MOST ENNEK VÉGE! Mindent megtuhat, ha megrendeli praktikus zoknis kártyáinkat! Bemutatócsomagunkban már most tulajdonosa 3 mintakártyának, de most nyerhet még továbbiakat! Nyissa ki gyorsan a borítékot! Megtalálja benne a kaparósorsjegyét, kaparja le! Ha 3 zoknitt talált, akkor ön nyert egy ingyenes 36 lapos bemutató-kártyacsomagot! Ha a joker mezõ alatt is zokni képet talált, akkor ingyen kap még egy praktikus lefûzõmappát és 12 regiszterkártyát! Sõt, ha visszaküldi a megrendelõ válaszborítékot 3 napon belül, kap egy csomag ingyenes zokniösszefogó csipeszt! Csak 999 Ft+Áfa+Postaköltség havonta!

-----

És a nép megveszi a "praktikus" kártyákat, 2 év alatt kifizet 50e Ft-ot, mikönben szép, képekkel illusztrált szakkönyveket lehet kapni 5 eFt-ért

zakika
pont ezt akartam mondani
ha mar az emberek hulyulnek, legelebb a gepek legyenek okosak

wow, csökken az intelligenciahányados, intelligens mosógépbe intelligens mosópor, a mosónõ meg hüle, mint a fõd :-)

Dzsini
azt már régen is kiírta/mutatta (még a tekerõtárcsás is), hogy hány perc van hátra... csak most már ezt a számot neked hozzáadja az aktuális óraálláshoz és nem azt mondja, hogy 40 perc van hátra, hanem hogy 12:18ra lesz kész :o) ez ám a tudomány

Most olvastam a CodeXben a PC alapú beszélõ mosógéprõl. em kicsit fáradt emberek élnek körülöttünk...
Abban a mosógépben az a tuti, hogy a parasztasszonynak nem kell tudni, hogy egy átlag mosási program meddig tart, mert kiírja a mosás végét. Olyan, mintha egy könyv köszöntõje a következõ lenne:

Kedves olvasó! Elsõ könyvemet tartja a kezében, ennek teljes végigolvasása, feltételezve azt, hogy másodpercenként egy szót olvas el, és a lapozás kb. két másodpercet vesz igénybe, 4 óra 52 perc 20 másodpercet vesz igénybe.

zakika
de a kvarcorabol nincs az elektroluxnak nyeresege 😊

fifi
Jaja ilyen célokra megfelel a visszaszámlálós piaci 500ft-os kvarcóra is...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

tetszik mostanában az electrolux mosógép reklámja: az a fõ fícsör, hogy kiírja mennyi idõ múlva végez... na és? várni ugyanúgy kell rá, nem? ettõl még nem mos gyorsabban.

Aham, nincs is ezzel gond, de egy Smartban kiírni ezt, hogy a gyermek csak hátul utazhat... Láttam hozzá kerékpártartót, felrakom a kölköt biciklistül :-)

Dzsini
ne becsüld le a gyerekek hatékonyságát 😄DD