Parasztvakítás, porhintés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Akkor mi a gond?
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Bár van egy tejivó a westendnél állítólag.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Keményebb a futómûve, pörgõsebb a motorja, vadabbul tartanak az ülései, egyszóval egy normál GTI kategóriás autó, ami jó, de a rallytól messze van. Szerintem egyben van, tök pofás autó. Az extrákkal, fényezésekkel azonban engem is elkezdett vakítani a srác...
Mérgezõ?
LÓFASZT!
Akkor miértelme?
Hogy senki ne veygen magyar parikát, vagy olyan magyar húskészítményt, amiben papresz van.
Ennyi.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Direkt kírom, na. Pedig a cimke szerint aznap csomagolták. Úgyhogy a legutóbbi nagybevásárlást a corában ejtetük meg.
Hol vannak már a régi szép idõk... mikor még volt hentes, pék, zöldséges meg tejbolt.
Ezentúl az ilyeneket inkább a csarnokban veszem meg, még ha drágább is.
Be ha csak a negyedét nem kell lidobni, már jól járt a cslád.
És itt az ÚJ, a LEGNAGYOBB, az IGAZI:
A PAPRIKABOTRÁNY
Ennél felháborítóbbat...húúúú...
A lényeg, aki látta az RTL-en tudja- Augusztus 5óta tudják a gyártók, és mégis piacra dobták a mérgezõ paprikát.
0: Veszélynek tették ki s több millió ember egészségét.
1: A nagy nehezen kivívott HUNGARIKUM megnevezés, melynek feltételei a magyarországi eredet, veszélybe kerül.
2: a magyar konyha, és az ezzel összefüggõ "gasztrotu
rizmus" visszaeshet
3: A magyar fûszerpaprika termelés (kb 8000 t/ év )több mint 60 % a kerül exportra. Ki fogja ezt ezután megvenni?
Ja, és a legszebb: a PICK Szeged lenyilatkozta, hogy az õ húskészítményeik veszélytelenek, mert ÕK bevizsgálják a felhasznált anyagokat, a paprikát is ( van náluk HACCP meg ISO 9000 is épp úgy mint a Szegedi Paprika RT nél).
Kérdés: Ki a Szegedi Paprika Rt 100 %-os tulajdonosa?
A: Pick Rt.
B: Mr. Bean
C: Lúdas Matyi
tv nezes kozben nem vagyok ideges, csak a hirek hozzak ki belolem a verfarkast
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
legalabb nem idegesit fel
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Ez a Nagy, látható betû" elég tág fogalom, és etz ki is fogják használni.
Egyébként furcsa, hogy ötévente hoznak egy rendeletet a fogyasztók átverésének megakadályozására... Ennlé a Windowshoz is sûrûbben jelenik meg Service Pack :-)
Cini-ügy: tényleg bosszantó, hogy már mi is errõl beszélünk, de ez az elárulta az ország-meg nem értett helyzetek (nem tudta megértetni velünk...) õ csak áldozat-stílus már a könyökömön jön ki. A Viszkis még kedvelhetõ is volt a stílusa miatt, máégis 25 évet kapott. Százmilliós csalásért 3 év bünti - én a Cini helyében megcsókolnám az ügyvédem lábát. (De lehet, elég lesz neki az is, hogy jut neki bõven a 100 millából.)
Dzsini:nyugi, kitalálnak valamit. Mint arra, hogy minden emelt díjas sms-nél fel kell tüntetni az sms díját. Fel is tüntetik: 0,5pt-os betûmérettel, vagy a képernyõnek abban a sarkában, amelyet a régebbi készülékek lekerekített képernyõi nem mutatnak, vagy éppenalig eltérõ tónusú színekben tüntetik fel (piros alapon narancssárga - fekete-fehér tévén esélytelen, színesen is csak a jobb szemûek veszik észre)
És IGENIS van lejjebb.
Vagy ha nincs, hát lesz!!!!
Elég délután 2-8 ig bekapcsolni bármelyik magyar csatornát...
Kibeszélem, bebeszéled, bevállalja, stb....
Hál'Istennek, nem érek rá délután ilyesmire, de elképzelem hogy délután egyedül otthon lévõ iskolások, gyerekek itt alapozzák meg világnézetüket.Unatkozó háziasszonyok,gyesen lévõ kismamák itt bõvítik ismereteiket, és adják tovább a következõ generációnak....BRRRRR
Kiráz a hideg.
Holnap visszaviszem a Smacit. Jó volt, köszi. Ezentúl is kedvesen mosolygok majd az utcán a Smartokra, de nem fogom irigyelni a benne ülõt.
És a legszebb kib*szás: a smart üzemanyagkijelzõje 5 fokozatú lámpa.
És ugye a kedves elõzõ bérlõ csak addig tankolta, míg az ötödik lámpa is kigyulladt, szóval nem tele. Így nélam az elsõ 100 kilométeren 14 litert "fogyasztott". Persze aztán már "csak" 7 körül,
inkább fölötte. Nem sok ez egy 600 -as kisautótól?
Mûkedvelõ
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
amatõr: ennél van egy egyszerûbb megoldás:
1. Ved le a légzsák takarófedelét;
2. törj utat magadnak a légzsákban egy túlélõkéssel;
3. Helyezd vissza a fedelet, gondosan, ízlésesen perforálva.
4. Nyugodtan tedd oda a gyermeket, legfeljebb kis szelet fog érezni. Ennél nagyobbat is szellentett már.
De tényleg, ez olyan, mintha a 8 sebességes Shimano XTR váltómat vissza kellene vinnni Japánba, hogy letegyék nekem 3-asból kettesbe...
a kis naiv 😄DDDD
Én mikor véletlenül láttam az elõzõbõl egy jelenetet kb. 2 perc után majdnem belebasztam a hamutartót a képernyõbe úgy felidegesített, inkább kikapcsoltam a TV-t és leültem netezni egy kicsit, mert itt legalább én választom meg, hogy milyen szarsággal tömöm tele a fejem.
A kereskedelmi TV-k színvonala mára eddig soa nem látott mélységekbe zuhant szvsz. Mégis nézik az emberek. Nem értem.
Ki lehet kapcsolni a légzsákot!
A SMART-ban. Na nem nekeünk, nem nem... Be kell vinni a Smartcenterbe, és a szervíz átprogramozza a komputert. Jó pénzért.
Aztán visszaprogramozza... Szintén...
Ja és a legjobb: ugye az oviba épp ezért a kertek alatt megyünk: az 1600 méteren 15 db fekvõrendõr van!
Kíváncsi vagyok hogy töltötte elsõ éjszakáját a börtönben Zalatnai Cini. Majd megnézem az RTL klub-on.
Komolyan mondom, ez a legfelháborítóbb az utóbbi idõben.
Már megszólalt mindenki, és mindenki sajnálja szegényt,- DE AZ ISTENIT: EZ EGY ROHADT CSALÓ BÛNÖZÕ!- csak éppen A 120 milliós csalássotozat áldozatait nem kérdezték meg. Mondjuk azt a családot, ahol az apa öngyilkos lett emiatt.
amatõr
-----
És a nép megveszi a "praktikus" kártyákat, 2 év alatt kifizet 50e Ft-ot, mikönben szép, képekkel illusztrált szakkönyveket lehet kapni 5 eFt-ért
ha mar az emberek hulyulnek, legelebb a gepek legyenek okosak
Abban a mosógépben az a tuti, hogy a parasztasszonynak nem kell tudni, hogy egy átlag mosási program meddig tart, mert kiírja a mosás végét. Olyan, mintha egy könyv köszöntõje a következõ lenne:
Kedves olvasó! Elsõ könyvemet tartja a kezében, ennek teljes végigolvasása, feltételezve azt, hogy másodpercenként egy szót olvas el, és a lapozás kb. két másodpercet vesz igénybe, 4 óra 52 perc 20 másodpercet vesz igénybe.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...