Parasztvakítás, porhintés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Tudom, hallottam már a híres elromlásairól... én sem vagyok pici, 180 cm felett, de belepróbáltam magam egybe, és befértem. Nagyobb autó felesleges, én már nem növök :-))))))))))))))))))))
Egyébként 24 LE, a 26 a Trabi...
az a baj, egyet sem láttam, ezért nem tudok érdemben nyilatkozni. nem nézek olyasmit, amirõl gálvölgyi-paródia ugrik be elõször
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
de legalább nem olyan büdös mint egy trabant
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
"
Ilyen kell nekem is.
Nem kopik, nem csökken az értéke.
Atom!
játékokat egyébbként télleg keveset veszek, mert elviszi a pénz a rohadt DVD 😊
Casco meg a finanszírozónak kell
És még Te mondod, hogy én vagyok a pénzes, meg osztódik a tárcám (bár azt lehet, hogy nem Te mondtad),
Havi 50-ért lízingelsz autót. (idegesítelek: az 5-10 teljes játék :-))
Casco sz@rt sem ér, úgyse fizetnek (a biztosító a barátod. Az utolsó filléredig.), de a lízinghez kell;
kötelezõ drága;
benya még annál is;
(ha már a parasztvakkantásnál tartunk, megnézhetnénk, mennyi is az annyi az autók adójának a terén, ez a legnagyobb vakítás.)
Gondolom, nem guruló babaház méretû autót leasingelsz (csak az intellektualitás kedvéért írtam angolosan). Egy autó méretû autónál nyugisan számolhatsz ennnyivel a lízing ideje alatt, azt kell mondjam, olcsón megúszod. Ha letelik a a három év, jóval olcsóbban kijössz vele. És nem kell másnap teletankolva visszaadnod.
Októberben veszek kispolskit, én is leírom a költségeimet.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
fizessem is meg ugye
de mindezt nem siránkozásképpen irtam, hanem, csak elgondolkodtam mennyiben van az autó 1 napra
Casco nincs mert irreális összeget mondtak egy 25 éves vasra tehát ez is 0 Ft.
Kötelezõ negyed évente 11,8k azaz havi 4000k.
Benzin (amit hülyeség számolni, mert a Smartnál nincs a bérleti díjban a benya) olyan 15-20k
Szervíz (öreg vasnál elõfordul 😊) olyan 6k (átlagban nem havonta kell szerelni a gépet szerencsére)
Szal nekem olyan 1000 Ft/napra jön ki a dolog (viszont olyan autóm van ami tetszik is 😊).
casco havi 12k
kötelezõ 8k
benya bele, csak egy tanknyi mondjuk (tegyük fel spórolok, mert ugye egy tank 1 hónapra édeskevés, tényleg száoljunk 2 tankkal) 28k
3200 Ft/nap
Nekem is jutott már fejemhez számtalan szebbnél szebb gondolat, nem vagy egyedül vele.
A Suzukinak tényleg nagyobb a csomagtere.
Hellhammer Egy naprA? nézzük: BMW 3-as 15000Ft/nap, új Mini asszem 10000 Ft/nap, és még csak a Wallisnál jártam.
Egy hétre kapsz egy Minit (4 személy) 70 eFt-ért, és b...nak rá, hogy hova mész vele. Már csak azért is megérné, hogy megpukkadjon a szomszédom :-)
De, ha másik oldaláról nézed, vegylé egy autót részletre. Aláírsz némi papírt, használod az autót, majd eladod. Át sem kell íratni, majd a második (balek) tulaj átírja magának. Buksz rajta 10-20 ezret, de használtál egy autót egy hónapig, vagy kettõig, és háttértõke sem kellett hozzá.
Vissza a kulcstartóhoz:
Az üzemanyag is a Te részed benne, tehát a cég szemszögébõl nézve õk nem járhatnak rosszul. Fizess, ha nem fizetsz, megfizetsz. egyszerû politika. Inkább kimaradok belõle.
És továbbra is azt gondolom, hogy a célközönségnek tényleg olyan egyszerû a szolgáltatás igénybevétele, mint azt sugallják.
arra tényleg jó, hogy az ember kipróbáljon egy smart-ot a szabadnapján (én még sose vezetemm, milyen?)
Autómániás is vagyok.
Mégis teljesen jónak találom a szolgáltatást és keresem az indokot, hogy kipróbálhassam 😊"
Ezzel én is így vagyok 😊 Szertnék egyszer kipróbálni egy Smartot (venni nem vennék).
"Mozgósítható 100,000 Ft az valami? Milyen autót adnak érte ami miatt már nem egy Smart-tal kell "bohóckodni"?"
Sajna a lakosság nagyobb részének 100e Ft valami. Örülj, hogy nem abba a részébe tartozol a társadalomnak. Nem arról van szó, hogy 100e Ft-ért autót veszel, hanem hogy nem ilyen célra teszik félre azt a 100-at, hanem pl. lakásfelújítás, bútor, gyereknek cuccok, üdülés és hasonlók.
Emellett az itthoni (azon belül pedig budapesti) közlekedési morált ismerve nem hiszem, hogy az átlag júzer aki 4-5 hónap alatt spórolta össze azt a 100-ast meg merné kockáztatni, hogy lezúzzák a a bérelt Smart-ot...
a fogyasztói társadalom mintapolgára vagy 😊
Nem fogadja el, aki egyszer már kimondta, hogy parasztvakítás a dolog.
Mert akkor jön, hogy a suzukinak nagyobb a csomagtartója, meg a diszkónyálemberes dolog.
Bár ha azt veszem, általánosítottak már engem vízfejû pesti panellakó prolinak is.
Miért ne lehetnék éppen magamutogató kisebbségi?
Mégis teljesen jónak találom a szolgáltatást és keresem az indokot, hogy kipróbálhassam 😊
Mozgósítható 100,000 Ft az valami? Milyen autót adnak érte ami miatt már nem egy Smart-tal kell "bohóckodni"?
A 100 ezer Ft letéttel ninsc gond, de akinek 100ezer Ft-ja van csak úgy eltéve, tényleg nem fogilyenbe ülni, csak ha Smart-mániája van. Az meg érthetõ, nekem KisP-mániám van, elképzelhetõ a SMARTmánia is...
Az én véleményem, nem szentírás: Ez az ajánlat is magamutogató kisebbségieknek és 18 éves diszkónyálemberkéknek szól. Bár aki Smarttal megy csajozni, az meg is érdemli, amit kap...
Ez nekik 100km-nél mosással kijön 2500Ft/napból.
Az átlagos többgyerekes családnak meg nem hiszem, hogy szüksége lenne erre a szolgáltatásra.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Te dolgozol? Van jövedelmed? Mert sztem akinek csak úgy van 100ropi a kártyáján mozgósítható az nem fog egy Smart-al bohóckodni sztem.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
szvsz