204
mit csináljak hogy ne legyek az?
-
#84 milyen igaz. az össze film amiben szrelmi szál van, vagy egy nő és egy férfi egymást csókolgatja
ez eszembe sem jutott -
#83 csak a megszólíttatás okán :)
"...az viszont már nincsen rendben, hogy a dolog egyre inkább promótálva van, egyre nagyobb hírverés övezi! Miért kell ezt reklámozni??? A hetero emberek sem reklámozzák, hogy heterok!" - dehogynem. nézd meg a moziba-utcára kerülő filmek legnagyobb részét, a reklámok legnagyobb részét (kezdve a szépségápolástól a divadcuccokon át)... szóval igenis promotálva van a heteroszexualitás, csak senkinek az égvilágon nem tűnik fel, hiszen ez a természetes. és az kellene, hogy a homoszexualitás 'promóciója' is teljesen természetes legyen, és ne legyen jobban megbámulva egy utcán csókot váltó egynemű pár, mint amennyire egy hetero párt megbámulnak.
(amúgy konzervativizmus - tessék elolvasni Jiøi Menzel cseh film és színházi rendező (mellesleg Oscar-díjas is) Hát, nem tudom... c. könyvét (Kalligram kiadó 1997), ott rövid 1-2 oldalas íráskákban sokat beszél arról, hogy hogy is lehet ezt a világot nézni, és azt ami benne folyik... érdekes, elgondolkodtató írások nem kevés humorral nyakonöntve) -
#82 lusta, meg már elég volt nekem ennyi a témából most... :)) -
#81 lusta vagy gépelni, mi? :)) -
#80 csakhogy egy baj van, nem érdekel
én a TV-t filmnézésre illetve könnyed, és rövid kikapcsolódásra használom
tehát egy-két vicces sorozat, pár rajzfilm, amit fél óra alatt meg lehet nézni -
#79 nem azt mondtam, hogy tiltják, félreértettél
nem tiltják, csak átadják az értékrendjüket
és át is veszed, mert egy gyerek ilyen, és bizony igazodsz a szüleidhez, utánzod őket, és meg akarsz felelni az elvárásaiknak, még idősebb korodban is
az ember így működik -
#78 kukklants bele párszor.
soha nem nézni ugyanolyan szélsőséges dolog, mint mindig nézni...(márha nem azért nem láttad soha, mert abban az időben nincs lehetőséged a tévézésre) -
#77 mér'? -
#76 A dolog nem ilyen egyszerű! A szülői ház nem kizárólagos környezet... a suliban, haveroktól stb. értesül egy gyerek leginkább az élet dolgairól stb.
kicsiként sem biztos, hogy igazodsz a szüleidhez, hisz kíváncsibb vagy annál, és ugye pont arra vagy a legkíváncsibb, amit tiltanak... -
#75 mert egy hatéves ne nézzen tamponreklámot
-
#74 mivel a Balázs showról annyit tudok, amennyit a Gálvölgyi mutatott róla, meg láttam már a szöke Balász gyereket, elmesélhetnéd hogy is folyik mindez a "buzireklámozás" -
#73 de
pl. én nem nézek ilyeneket, és szerintem kicsinek sem néztem volna, mert a szüleim sem nézik, és azt mondták volna szemét műsor, és az ember kicsiként még igazodik a szüleihez, illetve ők a minta
mint ahogy serdülőkorban sem köteleződohányozni, kábszerezbni, ez mind a gyerkkori nevelés kérdése -
#72 na az miért? (te tényleg nem vagy toleráns... :D) -
#71 buzireklám = amikor a buziságot reklámozzák (pl. a Balázs show-ban) -
#70 ezt sem gondolod komolyan ugye? -
#69 Hát az a másik, szent igaz. Ez a fókusz azzal a buta kurvával...de akkor már otthon vannak a szülők! :)) -
#68 ja igen, és engem pl. a szárnyasbetét reklám is zavar -
#67 milyen az a buzireklám?
egyébként tény hogy sem a NDiscovery-n, sem a Fox Kids/Cartoon network/Nickelodeon-on nincs buzireklám
HBO-n még reklám sincs :) -
#66 a szülő dolga annyira igényesnek nevelni csemetéjét, hogy az ne nézzen ilyen szarokat. -
#65 engem pl a sok nyomorék mutogatása, iletve az, hogy a mindenféle nyavalyáikról mesélnek, sokkal jobbanzavar
igaz, én mondjuk Mónika show meg egyéb szarokat nem nézek, szal eben a témához érdemben nem tok hozzászólni (nagyjából sem rtl-t, sem tv2-t is csak elvétve nézek) -
#64 hát abban az időben te biztos nem láttál egyetlenegy műsorban sem buzireklámot!
ma meg szinte nem telik el úgy nap... -
#63 És ezt rendeletbe adod? vagy mi módon fog az iskolás ezt vagy azt nézni? általában a szülők még nincsenek otthon, amikor ezek a rohadék műsorok mennek. -
#62 a minap kezembe került egy szexuális témákat is boncolgató újság úgy 80-81-ből, ott is pont az volt a téma, hogy szép és jó, meg tolerancia ezerrel, de naehogy már aztán meg kötelező legyen
szal nincs új a nap alatt -
#61 Na ne hülyéskedj már, hogy ez ugyanolyan! -
#60 jogi értelemben igen, de nem közgondolkodásban -
#59 az iskolás ha hazaér a suliból, nézzen tematikus csatornát, ne az rtl, tv2 szemetet -
#58 Eddig? Már legalább 15 éve nem tilos!
-
#57 és miért kell féllábú embereket mutogatni?
a hiradó miért arról szól, hogy hol hányan haltak meg, és mi módon? -
#56 azért reklámozzák mert eddig tilos volt. illetve az elburvásodott média ebben szenzációt sejt
ha majd télleg hétköznapi dolog lesz, amire senki sem kiváncsi, akkor nem fogod úgy érezni, hogy reklámozzák -
#55 Hofi mondott valami olyasmit, valamikor a '80-as évek végén, vagy a '90-es évek elején, a buzikról (amikor eltörölték a törvényt, ugyanis addig büntették a homoszexualitást itthon!), hogy: rendben van, nem kell bántani őket, de azt azért nem szeretném megérni, hogy köztelező legyen...
Hát nem érte meg... -
#54 Dzsini, már meg ne haragudjál, de ez a topik (sem) kerülhet el egy kis poénkodást! Már csak a cím, alcím miatt sem... :)
De komolyra fordítva a szót, a tolerancia szerintem odáig kéne, hogy tartson, amíg a tolerálandó dolog nem sért általánosan elfogadott emberi normákat. Az, hogy valaki buzi, az ő dolga, nem kell bántani ezért, nem kell hátrányosan megkülönböztetni ez rendben van...az viszont már nincsen rendben, hogy a dolog egyre inkább promótálva van, egyre nagyobb hírverés övezi! Miért kell ezt reklámozni??? A hetero emberek sem reklámozzák, hogy heterok!
Miért kell a nagyobb kereskedelmi tévék délutáni műsoraikban azt látni, hogy bajszos buzik smárolnak, meg fogatlan, ápolatlan, hajléktalan kinézetű buzik egymásnak szerelmet vallanak, meg ilyenek? Mindezt pont abban az időben, amikor az iskolások hazaérnek a suliból... -
#53 egyébként aki kérdezte freud mit is irt: a lényege az, hogy mindig azt gyülölöd amitől rettegsz, mert nincs elég önbizalmad. magyarra fordítva: nem vagy biztos heteroszexuális mivoltodban, és attól rettegsz, valahogy elkapod a buziságot, tehát ha legjobb az lenne, hogy nem is tudsz róluk, mert amiről nem tudzs, az nem is létezik
egészséges önbizalmú és identitású ember nem retteg sem a buziktól, sem a zsidóktól, sem a többi, tőle különböző emberektől, mert biztos önmagában
pl. nem retteg attól, hogy valaki a farkát kezdi taperolni, mert normális emberi kapcsolatokban ilyen nincs, senki sem a nő puncijának tapogatásával kezdi az ismerkedést
(most nem a kurvázásra, illetve a matta részeg, te hogy kerülsz ide kapcsolotokról beszélek) -
#52 na majmegnéznélek vmelyik kiogyúrt feka testvérrel is ilyen nagy legény lennél-e, vagy ha többen lennének, mint az American History X-ben -
#51 nincs jogod senkit sem megverni
egyébként meg régen ha mondjuk ha annak a buzinak befolyásás elvtársai voltak, vagy ő maga volt az, mondjuk megyei pártitkár, megnézetem volna azt a rendőrt aki őt üti helyetted -
Vlala #50 Tolerancia? Az mi? :-DDDDD
Jah, b**i-kérdés: lesz*rom, hogy valaki a fiúkat szereti-e vagy a lányokat, mert nem rám tartozik, saját érzései... attól még lehet valaki normális, hogy meleg.
Nem adok rá okot, hogy felém közeledjen, van barátnőm, és ritkán mutatkozom nélküle. Ha mégis egyedül lennék egy ilyen közeledésnél, sztem elég értelmes vagyok ahhoz, hogy elmondjam neki a szitut. (Ha meg nem, akkor Kicsim legendás brutalitására bízom :-) )
-
#49 a konzervativizmus és a homofóbia/"hogyan rúgjunk nagyobbat valakibe aki nem úgy gondolkodik mint én" kitárgyalása szerintem nem igazán egy kategória...
az elsővel semmi gond nincs, egy értelmesen kitárgyalható világnézet és hozzáállás. a második ellenben... hagyjuk, én itt nagyon kissebbségben vagyok és csak le lennék hurrogva. -
#48 te figy, Téged miért zavar egy piercing mondjuk? engem nem zavar, röhögök ezeken az embereken, mert én úgy gondolom, hogy minek átdöfködni magunkat ilyenekkel, de nem érdekel, hogy a másik mit csinál magával.
na rájöttem, hogy hogyan tudnám megfogalmazni, hogy mi a különbség a között, amivel nem kell foglalkozni, és a között ami már zavar (tolerancia vs. agyonverlek szindróma):
piercing téma: ültem a metrón és egy srácnak a nyelvében volt vmi lóbaszó piercing. ez még nem zavart, hiszen nem is láttam. viszont amikor kidugta a nyelvét és elkezdett szórakozni a piercinggel, forgatta, pörgette, meg a fasz tudja mit csinált vele, nos akkor már csak olyan gondolatok cikáztak a fejemben, hogy csak igy simán álló helyzetben tépjem ki a nyelvéből azt a baszt, vagy előtte rúgjam ki a térdét, és utána tépkedjek. azért idegesített, mert látszott, hogy azért csinálja, hogy idegesítse az embereket. hogy megmutassa mekkora nagy ember..elképzelhetitek mekkora nagy ember volt..mint egy babcsira. -
#47 miért dzsini? mirről kellene beszélni? szerintem pont a témáról van szó...de tudod..ha zavar nem kell nézni!
úgy látom te is konzervatív vagy:)
-
#46 ismét értelmes ösvényre keveredett a topic, gratulálok a jelenlevőknek. -
#45 Igazán mindenhova besziváronak.
Na, de azért régen nem büszkélkedett annyira senki h ő kirivóan buzinak öltözik. Ők nem asszimilálódnak, akkor miért én forduljak el??
Miniszoknya.. természetesen régen' is volt, és hordták, de annyira extrémitásokba nem estek mint jelenkorunkban. Mega pirszing mindenhol, szájba, hasba, nyelvre, szembe..
Az egész látható, és érzékelhető kultúrálatlanságtól vagy elfordulva, ez az amit túl modernnek találok.