konzervativ vagyok!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De komolyra fordítva a szót, a tolerancia szerintem odáig kéne, hogy tartson, amíg a tolerálandó dolog nem sért általánosan elfogadott emberi normákat. Az, hogy valaki buzi, az õ dolga, nem kell bántani ezért, nem kell hátrányosan megkülönböztetni ez rendben van...az viszont már nincsen rendben, hogy a dolog egyre inkább promótálva van, egyre nagyobb hírverés övezi! Miért kell ezt reklámozni??? A hetero emberek sem reklámozzák, hogy heterok!
Miért kell a nagyobb kereskedelmi tévék délutáni mûsoraikban azt látni, hogy bajszos buzik smárolnak, meg fogatlan, ápolatlan, hajléktalan kinézetû buzik egymásnak szerelmet vallanak, meg ilyenek? Mindezt pont abban az idõben, amikor az iskolások hazaérnek a suliból...
egészséges önbizalmú és identitású ember nem retteg sem a buziktól, sem a zsidóktól, sem a többi, tõle különbözõ emberektõl, mert biztos önmagában
pl. nem retteg attól, hogy valaki a farkát kezdi taperolni, mert normális emberi kapcsolatokban ilyen nincs, senki sem a nõ puncijának tapogatásával kezdi az ismerkedést
(most nem a kurvázásra, illetve a matta részeg, te hogy kerülsz ide kapcsolotokról beszélek)
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
egyébként meg régen ha mondjuk ha annak a buzinak befolyásás elvtársai voltak, vagy õ maga volt az, mondjuk megyei pártitkár, megnézetem volna azt a rendõrt aki õt üti helyetted
Jah, b**i-kérdés: lesz*rom, hogy valaki a fiúkat szereti-e vagy a lányokat, mert nem rám tartozik, saját érzései... attól még lehet valaki normális, hogy meleg.
Nem adok rá okot, hogy felém közeledjen, van barátnõm, és ritkán mutatkozom nélküle. Ha mégis egyedül lennék egy ilyen közeledésnél, sztem elég értelmes vagyok ahhoz, hogy elmondjam neki a szitut. (Ha meg nem, akkor Kicsim legendás brutalitására bízom :-) )
az elsõvel semmi gond nincs, egy értelmesen kitárgyalható világnézet és hozzáállás. a második ellenben... hagyjuk, én itt nagyon kissebbségben vagyok és csak le lennék hurrogva.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
na rájöttem, hogy hogyan tudnám megfogalmazni, hogy mi a különbség a között, amivel nem kell foglalkozni, és a között ami már zavar (tolerancia vs. agyonverlek szindróma):
piercing téma: ültem a metrón és egy srácnak a nyelvében volt vmi lóbaszó piercing. ez még nem zavart, hiszen nem is láttam. viszont amikor kidugta a nyelvét és elkezdett szórakozni a piercinggel, forgatta, pörgette, meg a fasz tudja mit csinált vele, nos akkor már csak olyan gondolatok cikáztak a fejemben, hogy csak igy simán álló helyzetben tépjem ki a nyelvébõl azt a baszt, vagy elõtte rúgjam ki a térdét, és utána tépkedjek. azért idegesített, mert látszott, hogy azért csinálja, hogy idegesítse az embereket. hogy megmutassa mekkora nagy ember..elképzelhetitek mekkora nagy ember volt..mint egy babcsira.
úgy látom te is konzervatív vagy😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Na, de azért régen nem büszkélkedett annyira senki h õ kirivóan buzinak öltözik. Õk nem asszimilálódnak, akkor miért én forduljak el??
Miniszoknya.. természetesen régen' is volt, és hordták, de annyira extrémitásokba nem estek mint jelenkorunkban. Mega pirszing mindenhol, szájba, hasba, nyelvre, szembe..
Az egész látható, és érzékelhetõ kultúrálatlanságtól vagy elfordulva, ez az amit túl modernnek találok.
*hihi ** *
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Amugy én alapjábanvéve toleráns ember vagyok mindennel szemben. 😊
OLyan ertelemben vagyok talan csak "konzervativ" hogy ezerszer inkabb leülök a kocsmaba 1 korso sörrel/ pohár borral, eliszogatunk, kulturaltan beszelgetunk, mint koncertre jarunk ugrandozni, ahogy ma mindenki.
ha ez konzervativnak szamit azvagyok 😄
Amugy szvsz a lent leirtak mind inkabb toleranciahoz kapcsolodnak mint konzervativizmushoz. 30 éve is voltak buzik meg akkor is voltak miniszoknyak..
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
vagy foglalt, vagy le van szarva...
szóval buzik elõre, szaporodjatok és sokasodjatok és hagyjátok rám az összes punciit!

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Akik meg tüntetést szerveznek, azok lehet, hogy nem is buzik 😊
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Engem nem zavarnak egyáltalán a buzik, ameddig nem buzilni akarnak velem.
Mhh a miniszoknyás lányok?! Na de URAM😄 pont ez a király.. csak felhajtod a picsájáról a szoknyát és jól szétkúrod..
Fiúknak füllbevaló?! Akkor a fiúknak a nyelv piercing az milyen?!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
ha látok egy buzit, nem zavar, lesz*rom (hopp a buzit nem is csillagozom ki?), ha hozzámér buzuló szándékkal, letöröm a kezét és a szájába szúrom, mert az már zavar. amíg a miniszoknyás csaj miniszoknyát hord, az nem zavar. ha felveszi a nacit vagy a hosszú szoknyát, az már zavar!

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Mit csinálj? Maradj ilyen!
De basszus, most eszmélek, hogy szerintem tök jókat röhög rajtunk...

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
egyébként meg ha a komoly véleményemre vagy kiváncsi, akoor a topikod megérett a gumira
mi ebben az új?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
sry
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Viszont az alant leírtak tükrében szilárd meggyõzõdésem, hogy egészségkárosodásod érdekében jól tetted, hogy nem voltál kint a Budapest parádé nevû felvonuláson, és az azt követõ after-en. 😊
#6: ennyi? épp elég.. nap mint nap látni ezeket a dolgokat, erkölcsi fertõ. A leányok mellének fele kivan, fülbevalót hordanak a fiúk, festett hajjal. Hangoskodnak, közben jóizûen rágják a rágót. Megveszik a legújabb telefonokat és azzal villognak.
*hihi ** *
Ilyen gány idõjárás jött.
De könyvtárakban talán találsz még hosszúszoknyás lányokat is! 😊)))
De szvsz a miniszoknya annyira nem túlmodern...és az ókori görögöknél elég "mácsó" dolog volt a homokozás.
És a nagy forgalom, Internetezés, stb? Ezeket sem csíped?