204
mit csináljak hogy ne legyek az?
-
#44 He? Ki se mozduljak otthonról??? :)) -
#43 alapbol nem kell olyan helyre menni ahol buzik vannak/ lehetnek :D -
#42 :DD:D:D:D: -
#41 Toleráns vagyok! Ha egy buzi a farkamhoz nyúl, én reflexből tökön rúgom, csak, hogy egyérintőzzünk...és szeretek nyerni... :PPP -
#40 jup toleranzia :) ... -
[Walaki]D`Lair #39 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#38 Jah, csak 30 éve, ha a rendőr elkapott valakit, hogy ver egy buzit, mert az fogdosta...akkor besegített a verésbe, és bevitte a buzit, ma meg téged vinnének be...ha vernél egy buzit, mert az nyomult... -
#37 jó meglátás :D
Amugy én alapjábanvéve toleráns ember vagyok mindennel szemben. :)
OLyan ertelemben vagyok talan csak "konzervativ" hogy ezerszer inkabb leülök a kocsmaba 1 korso sörrel/ pohár borral, eliszogatunk, kulturaltan beszelgetunk, mint koncertre jarunk ugrandozni, ahogy ma mindenki.
ha ez konzervativnak szamit azvagyok :D
Amugy szvsz a lent leirtak mind inkabb toleranciahoz kapcsolodnak mint konzervativizmushoz. 30 éve is voltak buzik meg akkor is voltak miniszoknyak.. -
#36 tudjátok a nő olyan mint a wc.
vagy foglalt, vagy le van szarva...
szóval buzik előre, szaporodjatok és sokasodjatok és hagyjátok rám az összes punciit! -
#35 LOL má' banyek!!! Legyen minél több buzi!!! ...annál több punci marad parlagon... :))))))))))) -
#34 Nem tűnik logikusnak...akkor hogyan találnának egymásra? Vagy Freudnak is volt valami ketyója? -
#33 Az sem tudod kik a buzik, nem feltűnőek.
Akik meg tüntetést szerveznek, azok lehet, hogy nem is buzik :) -
Cat #32 sok fiun láttam már nyelvpiercinget... -
#31 Hasonlóan gondolkozunk!:D -
#30 Szerintem ez egy jó nagy faszság.. mér zavarnak a buzik?!
Engem nem zavarnak egyáltalán a buzik, ameddig nem buzilni akarnak velem.
Mhh a miniszoknyás lányok?! Na de URAM:D pont ez a király.. csak felhajtod a picsájáról a szoknyát és jól szétkúrod..
Fiúknak füllbevaló?! Akkor a fiúknak a nyelv piercing az milyen?! -
#29 ha zavarja ne nézzen oda, ennyire egyszerű ez a dolog. tudod van egy határ, ami szerintem a zavarás és a felesleges fontoskodás között van.
ha látok egy buzit, nem zavar, lesz*rom (hopp a buzit nem is csillagozom ki?), ha hozzámér buzuló szándékkal, letöröm a kezét és a szájába szúrom, mert az már zavar. amíg a miniszoknyás csaj miniszoknyát hord, az nem zavar. ha felveszi a nacit vagy a hosszú szoknyát, az már zavar! -
#28 nemolvastam freudot..de szerintem a buzikat nem? -
#27 Kiket? Ilyen íráskat nem olvastam... -
#26 hadd ne mondjam kiket zavarnak a buzik Freud szerint -
#25 Hát a buzik engem is zavarnak -
#24 rögtön sejtettem -
Vlala #23 Én is, ráadásul makacs vagyok, mint egy öszvér, így vitázni velem felér egy idegbajjal. Saját elveim vannak, ezeket betartom, és jaj annak, aki beszól érte.
Mit csinálj? Maradj ilyen! -
#22 Erre mondják egyesek, hogy magánszociális probléma. Mert ártani nem ártanak ezzel. Nagyon sok dolog zavar nagyon sok embert.
De basszus, most eszmélek, hogy szerintem tök jókat röhög rajtunk... -
#21 mármint nemcsakfeel topikja
a ven kommunista -
#20 szereted a konzervet? konzervativ e vagy?:D -
#19 ne mondom itt is van, kész fertő ez a net :))
egyébként meg ha a komoly véleményemre vagy kiváncsi, akoor a topikod megérett a gumira -
#18 régen a kalózok is hordtak pl. fülbevalót
mi ebben az új? -
#17 aki konzervatív az ne internetezzen, mert az mmár túl modern, arról nem beszélve, hogy az internet a liberalizmus melegágya -
#16 " amig masokat ezzel nem zavar" - de pont erről van szó, hogy őt ez zavarja. -
Devla #15 Nem feltetlenul kell megvaltoztatnod a gondolkozasmodod, eleg ha a hozzaallasodon valtoztatsz. Azzal nem lesz jobb, hogyha latsz valamit ami nem tetszik es utana perceket bosszankodsz rajta. Nem kell torodni masokkal, felolem akar papa-mama-gyerekek gruppenezhetnek is, engem nem zavar. Csinaljon mindenki amit akar, addig amig masokat ezzel nem zavar es nem okoz kart vele. Szerintem a legjobb, ha megtanulsz nem foglalkozni vele, elvegre nem a te feladatod az emberek atnevelese. -
#14 költözz le "vidékre" itt még nem ennyire feltűnő a változás :) -
#13 Képzelem a dinoszauruszok kihalása is hogy megviselhetett
sry -
#12 Nos erre csak annyit tudok mondani, hogy változik a világ.
Viszont az alant leírtak tükrében szilárd meggyőződésem, hogy egészségkárosodásod érdekében jól tetted, hogy nem voltál kint a Budapest parádé nevű felvonuláson, és az azt követő after-en. :) -
#11 csak ilyen embereket lehet látni, normálist nem! elmúlt a toleranciám.. reszkessetek. -
#10 Hát ezek a dolgok nem ma kezdődtek...vagy eddig téli álmot aludtál, vagy mi? -
#9 a Commodore-omat semmiért nem adom
#6: ennyi? épp elég.. nap mint nap látni ezeket a dolgokat, erkölcsi fertő. A leányok mellének fele kivan, fülbevalót hordanak a fiúk, festett hajjal. Hangoskodnak, közben jóizűen rágják a rágót. Megveszik a legújabb telefonokat és azzal villognak. -
#8 a korral jár... :) -
#7 akkor cseréléhetnéd velem a mostani gépedet az én 5x86-133-asomra. -
#6 Ja! Csak ennyi? Mondjuk a Te dolgod, de a miniszoknya már nem fog zavarni, egy jó ideig... :DD
Ilyen gány időjárás jött.
De könyvtárakban talán találsz még hosszúszoknyás lányokat is! :))))
De szvsz a miniszoknya annyira nem túlmodern...és az ókori görögöknél elég "mácsó" dolog volt a homokozás.
És a nagy forgalom, Internetezés, stb? Ezeket sem csíped? -
#5 nem birom elviselni a túl modern dolgokat. zavar a túl rövid miniszoknya a lányokon. a buzik az utcán.