konzervativ vagyok!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
de a mûsornak megvan a saját topicja a tv-fórumban ha jól emlékszem... és ott lennének olyanok, akik vidáman csatlakoznak hozzád az utálatodban...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

[HUN]PAStheLoD
a mûsor a pénzrõl szól alapvetõen úgyhogy olyan amilyen ..

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

GregSB
Ez a #148-ra ment..

GregSB
Õõõ....

elnézést ha bárkit is megsérettem itt a topikból, én a mûsorra vagyok kiakadva, nem a homoszexuálisokra!

Dzsini
érdekes dolog amúgy az a sorozat... persze, valahol sarkít az is, hiszen nem minden homoszexuálisnak van "nõi"-bb agya, hogy ilyen részletekkel jobban foglalkozzon, és nem minden hetero srác teljesen érzéketlen a stílusra... de kétségtelen, hogy vannak szakmák ahol az ilyen gondolkodással rendelkezõ srácok könnyebben elhelyezkednek - ahogy az építészek között is nagyobb a balkezesek száma, mint például a sofõrök között.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

egy heteroszexuális társuknak segít rendbe hozni stílusát, külsejét, lakását ahhoz, hogy könnyebben találjon magának barátnõt."

Igen, ez tényleg azt jelenti...

Egyszer azért le kéne vetkõzni a homofóbiát és megnézned a mûsort. Csodálkoznál, de nagyon.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Dzsini
ez az a stílus, ami itt nem igazán tolerált... normál beszélgetés folyik, és nem sárdobálás... lécci fogd vissza magad.

GregSB
Eggyet, félig. Elég volt.

GregSB
"Az öt meleg férfi egy heteroszexuális társuknak segít rendbe hozni stílusát, külsejét, lakását ahhoz, hogy könnyebben találjon magának barátnõt."

Ez gyak. arról szól, hogy buzikat csinálnak normális pasikból...

Láttál belõle egyetlen egy részt is?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

GregSB
Nagyon igazat szóltál. Milyen emberek lesznek azokból a tinédzserekbõl, akik olyan mûsorokon nõnek fel, amikben azt éreztetik velük: Akkor vagy trendi ha buzi vagy...

Szerintem nem vagyok túl konzervatív ha azt mondom, ez már kicsit sok!

Dzsini
miért ne lehetne bárki konzervatív már fiatalon is? pontosabban nem is konzervatív, maximum a szó azon értelmében, hogy neki a megszokott rend és rendszer megfelel abban az állapotában, amelyikbe beleszületett és nevelkedett. még csak el se kell fogadnia azt, hogy mások mást gondolnak... de ne legyen agresszív és ne legyen benne gyûlölet mások iránt.

Dzsini
lehet gyerekük, csak a tudomány jelenlegi dolgai alapján nem egymástól. (bár ez pont mostanában kezd megdõlni, bár erõsen ellentartanak neki etikai okokból)
az indiaiaknál pedig (van rá példa is), van olyan, hogy adott 1 házaspár x gyerekkel, plusz a feleségnek ott lakik a "párja", akinek még nincs férje, és nincsenek gyerekei. ez egy megoldása a rendszernek, bár láthatólag szükségmegoldás, ahogy írtad a materiális mellékhatás 😊
de ezt itt egy nyugati társadalomban el se lehet igazán képzelni közbotrány nélkül...

egyébként szvsz ha egy fiatal 30-35 év alatt konzervatív akkor ott vmi nagyon nem stimmel

csak a nyugati társadalomban van ilyen odzkodás, a görögöknél, egyiptomban, japánban, kinában semmi ilyesmi nem fedezhetõ fel, sõt, van ahol még támogatták is (pl. azzal a filozofiával hogy jobban védik egymást a katonák)

[HUN]PAStheLoD
aham köszönöm.

"hogy a családot fent kell tartani, és ezért gyermekre van szükség" ez pedig a materiális lét mellékhatása .. tehát 1nemûeknek nem lehet gyereke...

Dzsini
mindigis volt, és mindigis része volt az emberi természetnek. megvannak az írásos emlékek már egyiptomból is, és a természeti népek között is rengeteg példa van - természetesen arra is, hogy az adott kultúra elutasítja, de rengeteg népnél elfogadott, természetes dolog az, hogy valaki ahoz vonzódik, akihez csak akar. itt a nyugateurópai társadalmi-kulturális rendszerben a keresztény befolyás azt hozta, hogy az alapvetõ gondolat az elutasítás a dologgal kapcsolatban. a hindi világban például vallási ellenérzés nincs (Sri Krsna például kedve szerint változtatta nemét, és minden nemûként szabadon váltogatta azokat, akikkel szerelembe esett), és társadalmi is csak olyan szinten, hogy a családot fent kell tartani, és ezért gyermekre van szükség. de ezen kívül elfogadott az egynemû párok létezése és együttélése is.

[HUN]PAStheLoD
nem betegségnek tartom , de "régen" nem volt ill biológiailag nem így kezdett el "mûködni" az ember , ma viszont akár spontán is megtalálható (ha genetikai okokra vezetjük vissza) , ha pedig csak a hajlam a lényeges akkor meg a társadalom termelte ki magából és akkor a társadalom szelekciója valamilyen szinten ...

próbálom megérteni a te álláspontodat .. és ezzel együtt a sajátomat is 😊

Dzsini
ez nagyon úgy hangzik, mintha betegségnek tartanád... arról pedig szó sincs.

[HUN]PAStheLoD
hát ha nem szaporodnak nem adják tovább a saját génjeik legjavát , hacsak már nem került bele az emberi genomba mint egy vírus , ez esetben pedig "szernecse" hogy "csak" a 10% nem képes "ellenállni"...

Dzsini
miért kellene "nekik" szaporodniuk? a természetes kb 10%nál akkor se lesznek többen, most sincsenek.

(mellesleg ha nagyon kell gyermek nekik, már most megvan az orvosi módszer erre, vagy ott van a ma is követett, amikor is pl. egy leszbikus pár egy közös jóbarátot kér meg arra, hogy legyen apaszerepben vagy elmegy egy spermabankba...)

[HUN]PAStheLoD
kb elsõ 70hsz-t olvastam el .. csak 1 kérdés .. hogy szaporodnak majd a homoszexuálisok , ha teljesen elfogadott lesz ? szvsz még lehet hogy szellemileg/lelkileg/etc.. készek eltörölni a nemeket , de az evolúció még nem 😊

Dzsini
én több, mint 2 évet gondolkodtam és tervezgettem, utána az ötlet megvolt, és még fél év elment azzal, hogy a rajz is úgy nézett ki, ahogy én elképzeltem. semmiképp ne siesd el, mert elég hajszás utólag javítgatni vagy megbánni...

Eye-scream
Én vmi tigris, vagy oroszlánfejet képzeltem el a tarkómra, esetleg a vállamra egy kígyót vagy sárkányt de még az érettségimig biztosan várok a dologgal.

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Dzsini
egy ideig gondolkodtam, hogy kellene háttér meg környezet nekik, de rájöttem, hogy egyszerûen nem kell... ezek így jók, és majd ha egyszer úgy érzem, akkor lehet tovább. most nem. (ez már 3 éve lassan)

hykao
és tervezel újabbakat? vagy ennyi?
Dzsini
nekem az egyik már 5+ éves (bátyáimnak van 10évesnél régebbi is) és azon kívül, hogy egy picikét elhalványul semmi baja nem lesz. és bármikor újra lehet üttetni, ha valami gond lenne vele.
a két lábszáramon van kívül és belül 1-1 dzsinn (4en összesen)

hykao
Az miért baj? A bal karomon elég halvány, és rossz minõségû volt (házi készítésû tetoválótûvel készült...), így átvarattam rá pár évre szalonban.
hykao
valamiért hülyén jelenik meg a topik nálam, csak 137-tõl kezdõdnek a hozzászólások, és nincs lapozási lehetõség sem.
a lábadon van?

azt mondják, ha valaki elkezdi a tetováltatást, nem tud leállni. én megcsináltattam a két felkaromra (igaz az egyiken majd fültõig húzódik), és ennyi, leálltam... 😊
Eye-scream
Én is gondolkozom egy tetkón, szvsz egyáltalán nem undorító vagy idióta dolog. Csak az aggaszt kissé, hogy késõbb elmosódik, vagy elcsúful...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Dzsini
szerintem nem is kell magyarázni.

Dzsini

mikike
aham, értem

ezek szerint mindent meg lehet magyarázni

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

hykao
milyenjeid vannak?
Dzsini
huhh, van már tetoválós topic (tetkók néven asszem). ott ki lett tárgyalva a dolog 😊

dióhéjban annyi, hogy AZ a rajz ONNAN hiányzott a testérõl annak, aki a tetoválást megcsináltatja. persze, van aki divatból csináltatja, de az megint más kérdés. az enyimek azért készültek, mert nekem azok a képek oda kellettek rám. ennyi, és nem több. nem leszek különb ettõl másoknál, nem másoknak csináltattam, hanem magamnak, és nekem van rá szükségem.

Z
Hát nemtom. A cikk írója szerint igen, úgy csináltak mindent párzási idõszakban, ahogy a hím-nõstény párok. Azért megkérdeznék egy illetékes prof-ot valami orvostudományi suliból.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

mikike
én is ilyesmi vagyok

amit még nem értek azokon kívül amit leírtatok az a tetoválás

ma már szinte mindenkinek van, én nem tudom miért, talán úgy érzi az illetõ, aki csináltattja, hogy attól sokkal keményebb, vagy csak különb ember?

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Eye-scream
Érdekes szvsz
A majmokról, elefántokról meg még sok más állatról meg egyszer a NGC-n volt egy film még régebben...

Z
A görögöknél állítólag macsó dolog a ölés...

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
Inkább nem reagálok, kicsit sok volt az info, az elmúlt száz postban. Ma még értékpapírokról is tanultam, és az fontosabb egy fokkal! 😄DD

Z
"homoszexuális majmok, delfinek, pingvinek, kutyák stb..." - erre kérünk valami bizonyítékot. Mert ennyi erõvel hogy jönnek képbe a homoszexuális kavicsok, felhõk, fûszálak?

Eye-scream
Sry ezt csak általánosságban mondtam. Egyébként a téma érdekes, ugyanis az evolúció elméletét kutatók között számtalan elmélet van a dolog eredetére, de nem kezdek prédikálni róla, akit érdekel bõvebben nézzen utána.
Csak arra akartam rávilágítani, hogy ha olyan egyszerû lenne, hogy látbuzitakölök-buzilesz nemlát-nemleszaz akkor az egész ügy már rég megoldódott volna magától. (Pláne a középkortól napjainkig terjedõ idõszakban)

Dzsini
már vártam az esti gárdát 😊
kiváncsi leszek a reakciókra...

hykao
zárjuk már le! én azt írtam: egy részük, más részük meg genetikai hiba miatt!!! ha már reagálsz, akkor vedd a fáradtságot, hogy rendesen elolvasod-felfogod a sorokat...

DE ZÁRJUK LE A TÉMÁT MÁR!!!
Z
Ezek szerint már mindenhol ott vannak?

Eye-scream
Na én csak annyit ugatnék bele, hogy akik szerint a homoszexualitás a gyerekkori élmények eredménye azok magyarázzák meg, hogy hogy jönnek képbe a homoszexuális majmok, delfinek, pingvinek, kutyák stb...

Z
Van benne ráció, de azért ne má! 😄DD

hykao
ok 😊
Dzsini
na ezt most hagyjuk abba, mert nagyon elszáll a dolog 😊))

hykao
ki mondta, hogy "pár nap/hónap/év"-ig akaor szexelni egy általam nõnek tartott nõvel? 😊))))))))))))))))