Rejtvény a Hubble legtávolabbi felvétele
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Egyebkent ott van a mondatom felett, hogy mi szuletik vele.
"bele nyulnak a dns-edbe és programozhato, akár szerves "nanorobotok" uszkalnak benned amiket barmire re lehet venni?"-bármire rá lehet venni? Mire? szerves nanorobotok?
Sztem neked agyadra ment a stat trek(vagy valamelyik másik sci-fi sorozat)
Amúgy a génsebészet még nagyon gyerekcipõben jár, de rohamosan fejlõdik azt ugye tudjuk h ennek a fejlõdésnek különbözõ politikai,etikai gátjai vannak(ezalatt nm csak a klónozásra gondolok)ugyanakkor érdemes elgondolkozni azon is h ezek a beavatkozások milyen következményekkel járhatnak pl.:ha megszûnnek az öröklõdõ halálos megbetegedések vagy olyan dolgok mint az asztma vagy a cukorbetegség
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
De mivan, akkor ha az mar eredendoen az uj egyeddel szuletik? pl bele nyulnak a dns-edbe és programozhato, akár szerves "nanorobotok" uszkalnak benned amiket barmire re lehet venni?
Mintha nem illenénk ide.....
Egyébként az összes elmélet rendesen sántit, evolució, majomtol származás, teremtés, ufok...stb
Az összesre van egy kis bizonyiték, és bizony hatalmas lukak tátonganak mindegyiken.Egyik sem lett minden kétséget kizároan bebizonyitva, és gyanitom nem is lesz.
Gözünk nincs mi folyt ezen a bolygon több milliárd évig, persze vannak leletek, meg ötletek , de korántsem teljes a kép.
és rengeteg dolog van ami ellentmond annak amit ma napjainkban hivatalosan elfogadnak! de hát nincs jobb...egyelöre:))
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
Bocs, kicsit kaotikus az írás.

Úgy vagyok a nõkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
Úgy vagyok a nõkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

Gigabyte P67A-UD4-B3,I5-2500K, Corsair DDR3 8GB 1866 Mhz CL9, Sapphire ATI HD 6950 2 GB GDDR5, SB X-FI Gamer, Samsung BX 2431, Logitech MX 5500
De ha tudsz valami jobbat, vagy valoszinubbet, akkor mondd. Az hogy valaki azt mondja valamire szar, meg semmit sem er.

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
Ja, ezt hivjak ubermenschnek. Ez az elmelet azonban 60 eve megbukott. :)
Az emberiség pedig nem cyberesedik el, mint egyesek szeretnék, hanem inkább belsõ energiáit felszabadítván egy igazi paradicsomot fog teremteni itt a földön: No szmog, no erdõirtás no nehézipar..stb..valami ilyesmi persze ez még mostnem látszik, de majd jönnek a Jedi lovagok ésaztán....

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

szerintem az emberi es tudomanyos fejletteseg legmagasabb szintje felismerni a letezes alapja't.
Nem alapjait hanem alapja't.
Egyebkent mindket oldal ugyanoda tart, az ember ezt megtette mar joparszor, a mai tudomany erre meg keptelen de ha igy halad talan nem is olyan sokara osszejon.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Ha ezektõl a kötöttségektõl megszabadulnál és azt tennéd ami jólesik vajon az nem egy fokkal magasabb szint? Szerintem a fejlõdés legmagasabbrendû foka az, ha az eredet képes egy saját magától minden téren függetlenebbet alkotni.
Nincs olyan ember a Földön aki mentesult volna a genetikus programjától, vagy ha igen az egész életét és szabad energiáját az azzal való szembenállás köti le.
"Az emberi evolucio kovetkezo szakaszaba csak az ember tud lepni"
Az ember nem egy végállapot hanem csak egy átmeneti forma, aminek egy korabbi szakasza talán a majom volt. Mindenki fajokban gondolodik, ha ezt veszem az ember nem is tud tovabbfejlodni, mert az ujonnan letrejovo mar egy masik faj :) Pl. folyamatosan techeljük magunkat. Elõször halló készülék, majd kontaktlencse, szívrimuszabályzó ... majd ilyen-olyan implantok, és dns-be epulo nano robotok a szervezetben. Idõvel ki fogja megmondani hol a határ az ember és gép között?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Miaz, hogy celgep? Minden gepnek celja van, tehat minden celgep?
Az emberi evolucio kovetkezo szakaszaba csak az ember tud lepni, a mesterseges intelligencianak pedig jelenleg nincs sajat evolucioja. (vagy max ha minden ember altal alkotott es folyamatosan fejlesztett fogalomnak, vagy eszkoznek tulajdonitunk ( pl matematika, traktor).
Amugy a temarol annyit, hogy mar alig varom, hogy "tavolabb lassunk".
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?