Pinnacle Studio
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A SCN (scene) filében tárolja a progi azokat az információkat amelyek a nyers video anyagodban hol van jelent váltás. Vagy automatikusan csinálja mikor megállítod a felvételt s újra indítod. De te is tudsz vágást bele tenni (ezt be lehet állítani a rögzités elején). Ezeket az adatokat tárolja benne.

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
ha szeretnék egy gépet videó szerkesztésre, vágásra, milyet vegyek
igazából nem nekem kellene egy havernak.
anyit szeretne csinálni hogy van egy dig. videókamerája és szeretné a felvett anyagot vágni a számítógépen, csak hobbiként szórakozna, nem tudom hogy kell e a legerõsebb gépet megvennie ezért (kétmagos pentium 3ghz, azt hiszem 256mb 7600gt videokártya) hobbinak egy kicsit drága lenne ez a cucc szerintem.
de az lenne a kérdésem hogy szükség van e ilyen jó gépre vagy elég egy kicsit gyengébb gép is sima 3ghz pentium meg egy gyengébb vidikártya
köszi
a kamerarész 1 megapixeles
steam, origin: ACE_hun
rádugod a kamerát és a videovágo szoftver felismeri és már másolhatod is s felvételt
amugy meg olyan minöségü lesz a gépeden ,mint amikor a kamerát rádugod a TV-re és ugy nézed"720x576"
kiadod a parancsot h írjon dvd-t, némi rendering idõ után megírja a lemezt.
A renderelés itt a megszerkesztést jelenti.
tehát mikor a program a te általad összeállított anyagot ugymond feldolgozza ( eredeti kép és hang + effektek + hozzáadott hangsáv + felirat + stb)ezeket szerkezti(számolja ki) - rendereli - a memoriában, s irja ki a winyóra a megfelelõ formátumban. Ennek a sebessége függ a memoriától illetve a proceszor sebességétöl.
Az hogy 1 komplett anyagot mennyi idõ alatt renderel le az nagyban függ az elöbb leirt összeállított anyagtól ( nem beszélve a gépröl sem).
A Neten ezt találtam a renderelés meghatározásra: a látvány vagy a hanghatások számítási eljárás útján való számítógépes megjelenítése.
ki tudja mi az a renderelés
azt hiszem így kell írni
van e valami köze a videó vágáshoz
köszike
Nem tom benne levenni a video hangját....HELP...!!!!
De k*rvajó géped van istenem....
Noise Reduction, ami bele van építve az nekem nagyon vibrál, semmire sem jó, vagy csak béna vagyok? <#wow2>#wow2>
Ugyhogy ezt érték el a jogtiszta Studio 10 el...<#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1>
további szép napot
P. v9-cel saját felvételeket írtam DVD-re. (TDK +R) Az itthoni asztali lejátszó (Yamada) rendesen játssza le (menû, stb). A Nagyiéknál ugyaezt csak mint adat Dvd-t látja az(Orion) cucc. Szerintetek az alapanyag legyen -R ?? Vagy esetleg ajánlotok valami "author" progit ??
Elõre is köszönet a segítségért! <#nemtudom>#nemtudom>
A franc ebbe a pinnacle10-be
Eredeti Studio 10-em van, regisztráltam ahogy óhajtotta a méltóságos pinnacle, és ment is remekül, amíg...újra nem telepitetema gépem oprendszerét.
Nah innen bekaphatja jó mélyen a tetüségességük - ugyanazt a kódsorozatot már nem fogadja el ugyanazon a gépen a mocsokláda....
Gratulálok többszörösen nekik ezt a védelmet alaposan megcsinálták - bravó <#boxer>#boxer><#violent>#violent><#banplz>#banplz>
Ennyi tapasztalatot átadok tanulságul: tényleg marhára érdemes a jogtiszta progikkal kezdeni....<#gun>#gun>
nekem ott van a 10.5.2 patch asszem 48 mega.
Link itt
Patch 10.5.2
Studio 10.5.2 Software Update 03/31/2006
Pinnacle recommends installing this update for all users who have version 10.5 of Studio, Studio Plus and Studio MediaSuite versions.
This update must be installed over either a 10.5 original installation, or over a 10.5 update patch.
Studio 10.5.2 is the latest version of Studio to be released
Click here look at the list of fixes before downloading and installed the patch.
Studio 10.5.2 includes the following fixes and enhancements from Studio 10.5.0
Driver updates for Dazzle DVC 130 (Dazzle Video Creator) and 170 (Dazzle Video Creator Platinium) hardware capture devices
Resolved issue with some Studio passport numbers
Resolved issue with some serial numbers not being recognized
Fixed some DVD menus becoming title graphics after they were edited
Fixed some MPEG-4 codec activation issues
Resolved errors on launching and saving projects in some East European and Asian languages
Pinnacle Studio 10.5 Titanium
Én már teszteltem a Pinnacle Studio Plus v10 5.1 Titanium Edition Multilanguage -e verzióját.De ott van melette a 10.5.2 50 megás peccs is, ráadásul több kiegészítöt is adtak hozzá, mint pl effekteket.
Nekem nem fagyott (igaz a 10.5.1 -es se már).
Leht,hogy nem a meg felelö helyen teszem,de most elösször irok a forumba az a kérdésem,hogy torrent filéböl hogyan készitsek élvezhetö filét,gondolok itt a zene pld. filékre
Pinnacle.Studio.Plus.v10.5.1.Titanium.Edition.Multilanguage-SHooTERS
Itt van egy torrent hozzá:
torrent
Kicsit még kezdõ vagyok ebben, és sajnos itthon nincs lehetõségem, hogy ismerkedjek a programmal. Így itthon mindig szívok magamba egy kis tudást, és a következõ alkalommal, amikor megyek már okosabb leszek kicsivel😊))
Arra már én is gondoltam, hogy szakaszonként mentem, de azt pontosan hogy tudom megtenni? ha a jelenet mentésekre gondolsz akkor tudom már.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Csak most kezdtem el használni a programot, és amikor behozom az avi formátumú videókat, nincsen hangjuk. Ez normális?? Ja meg a "make a movie" résznél melyik formátumba érdemes menteni amit készítettem, mert van amelyik nagyon nagy méretû fájlt készít, és van amelyik nagyon ront a minõségen!!!
lehet hogy azért mert trial-os verzió??
Sztem hasznát fogom venni, ha a verzió egyezik. Most még nem tudom, ma megyek újra ahhoz akinél csinálnám. Beleolvasgatva már sejtem mit kell állítani. A felvételhez, felvétel módban kell lenni, ott adhatok neki formátumot is meg mindent, amit én nem tettem meg, csak egyszerûen kikerestem a video csatornáját, és simán a lejátszónál próbáltam a felvétel gombot használni.
VHS-rõl akarok ripet, már megy a video, látom a képet, hangot hallom, de nem tudok felvételt készíteni, tehát konkrétan a digizéssel vannak problémák.
A felvétel tulajdonságainál én már állítottam mindent, de nincs olyan hogy mpg-be, avi-ba vagy ilyesmibe mentse, csak vcd, svcd, dvd meg dvd pal. Ez most mindegy is, a lényeg, ott van a felvétel gomb, megy a film, rányomok, de a beállított célmappába nem rak semmi nyers videot. Most így félszemmel, 6 martini után ennyit tudok, majd holnap még okoskodok rajta, meg olvasgatok...bár nem hiszem, hogy nálam kezdõbb elõfordult már itt, és korábbi hozzászólásban találnék segítséget😊))
Honnan lehetne megszerezni a P9-eshez a magyarosítást.
Thx