Pinnacle Studio

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!A videorögzités dv kameráról már megy ,köszi mindenkinek a segitséget!
Most az lenne a gondom hogyan kell analóg kameráról ,vagy vhs vidomagnóról rögziteni a videot.És azt felirni Dvd -re.Milyen progival,egyébként egy s-vido csatlakozó van a gépepen,de mikor összekötöttem a videokamerával,vagy azt asztali videoval hogy felvegyek számitógép merevlemezére valamit,hát nem történik semmi.Légyszi segitsetek!Még teljesen az elején vagyok.Hogy kezdjek hozzá?Köszi elõre is !😊)Hello.

Örm
Hello!
A következ lenne a problémám. A program film készítés közben rendszerint több mint a felénél leáll azzal az üzenettel. hogy kevés a memória. A gépben 1GB RAM van. A virtuális memóriát hol tudom állítani és mennyinek kell lenni az értéknek, hogy ne álljon le?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

privi ment

Dobj egy emailt.
lac coo
Van olyan kód benne amit nem fogad el ! 😊))))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

nem olyan bonyi ez a progi, valahol korábbi hsz.omba van magyar könyv, keresd meg, gyors átolvasás és nem kell a magyar, de az is lehet h van valahol magyarosítási link <#fejvakaras>

SZiasztok,akkor ugy mondom hogy kellene nekem a studio9 magyar nyelvü szoftver,és jó a másolt is!Csak lenne már.Aki tud segitsen már légyszi,nem ingyen kérem.

urbijoe

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

urbijoe
persze hogy ott van a "serial number"feliratu

lac coo
Ebben a generátorban benne van az alap telepítéshez szükséges kód? Ha igen akkor melyik az ? Ha nincs nagyon megköszönnék egy kódót hozzá ! 😉)
Ilyenhez kéne: Pinnacle Studio Plus v10. 5.1. Titanium....

THX.....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Sziasztok!Kellene nekem a Pinnacle Studio9 magyar nyelvü teljes verziója mert amit innen letöltöttem az nem teljesen jó,meg nem is magyar és kér egy csomó kódot.Ugyhogy ha valakinek megvan az ·"eredeti"😊))vevõ lennék rá!Elõre is köszi hello.

Hi

Én betudok tenni a mp3-as zenét , csak ezt is aktiválni kell vmeik kulccsal.

urbijoe

itt kiválasztod hogy melyiket akarod aktivállni

Örm
Melyiket kell beírni mert egyiket se fogadja el. Amit meg elfogad attól nem történik semmi és minden zárolva marad.

Örm
Kösz a segítséget!

urbijoe
a sugo résznél kell beirni a kulcsokat

urbijoe

Örm
Hello!
Nekem az effektek nagy részében benne van a Pinnacle felírat. A kérdésem a következõ lenne ezeket a felíratokat, hogy lehet eltávolítani ha el lehet egyáltalán?

És a Liquid az már kapásbol 1Gb-os memoriát kér ha jol emlékszem. Nem nézted a ReadMe-t? mit ir rolla?
urbijoe
én is fel akartam rakni,de már az elején valami hibát irt ezért hagytam a francba.
elég nekem a studio 10-es, azt már ismerem

Azt írja ki hogy az eljárás belépési pontja nem található a dll-ben.
Segítenétek!Felraktam az avid liquid pro 7-est de nemakarja már a studio 10-est se elindítani.Talán kiütik egymást vagy mi lehet?
a komolyabb progik sajna nem tudnak magyarul ...

kösz Fepapa így már tényleg ok
Szia! mp3-ba nem megy de wav-ba igen a zenét át kell comvertálnod.
urbijoe
nekem megvan a Premiere pro,Premiere elements ,ulead media studio 10,Vegas,
de a Pinnacle studio plus 10.5.1 számomra a legegyszerübb ,és ráadásul Magyar nyelven va.Jó egy kicsit lassu progi de elvagyok vele.
most ha meglesz az Avid liquid pro 7 ,azt is kiprobálom de szerintem az nem tud Magyarul,vagy igen?

Hali mindenkinek az a kérdésem hogy pinnacle 10-em van és a menü alá be akarok rakni mp3-as zenét de nem engedi mondjuk csak 20-ból 3-at ez miért lehet?
jó, azt sejtem, tom is ..., szerintem is a legjobb progi a házivideózáshoz a studio9-10. A liquid azért már nem éppen házikázáshoz jó, attól már komolyabb, ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem jó házi célra, de ha profibb dolgokat szeretne azért javasoltam a premit. Elsõre tényleg bonyolultabb, de ha rájön az ember a logikára azzal is lehet haladni ám. 😊

urbijoe
csak ez egyszerübb és átláthatobb progi mint a Premiere pro
és egy kezdö is elboldogul vele,minden van benne ami egy házi video szerkesztéséhez kell,még tul sok is ,mert én néha nem tudom kiválasztani milyen efektet rakjak ,mert nagyon sok van

nem nagyon akarok beleszólni, topiknak is "ellenreklám", de nem jobb lenne pl a premiere pro? anno belenéztem editionba is, a premi jobban bejött ... saját vélemény.

Sziasztok. Pinnacle Líquid edition v.5-t használnok, illetve használnék <#nyes> Csak nem tudom hogy kell. Pinnacle Studiot kinõttem, legalábbis amiket meg akartam csinálni vele, azt már nem tudta a program... szóval aki nagy liquid edition zseni <#crazya> keressen meg legyen szíves msn-en <#vigyor0> [email protected] merrt lenne pár kezdetleges kérdésem.<#conf>

Köszi, üdv mkinek
Pinnacle 10-esem van és ha a fel vitt DV anyag alá mp3-as zenét akarok feltenni, puttyogó hangok is kerülnek a zenébe ami eredetileg nincs benne.Mi okozhatja ezt?
urbijoe
mért lép ki néha ezzel a progi?

urbijoe
az elöbb még dolgoztam a progival mostmeg ezt irja

100% minõség 60-70 perc (hang tömörítésétõl függõen)
2 lehetõség van:
1: erõsen tömörítve van (120 percnél kb 50%)
2: dual layer-es a lemez

urbijoe
mért van a DVD-kre irva ,hogy "120min video" mikor csak 1 óra anyag fér rá DVavi-bol DVD formátumba konvertállva?

úgy, mintha egy másik filmre hivatkoznál. mivel másik menüre akarsz lépni, következik, hogy min. 2 menü van a dvd-n. elsõ menüben kijelölöd az ablakot, hogy melyik mutasson a kettes menüre, majd odaállítod a csuszkát a menü elejére, majd create chapter link ...-re katt és kész is, müködik a 2. menüd is.

urbijoe
hogy lehet egy menün olyan gombot létrehozni hogy az egy másik menüre hivatkozzon?

bakker nem elég ami az alapban benne van?

steam, origin: ACE_hun

urbijoe
valakinek megvan a bonus DVD?
mennyivel több efekt van benne?
talán több menü sablon is van?

😊

Hamár ebben a topicban vagyunk 😄

pll. ezzel ... (Pinnacle Studio)

Sziasztok az lenne a kérdésem,ti melyik progival konvertáljátok át dv avi ból a felvett anyagotDVD-re?Elõre is köszi.

Jah és a Pinnacle honlapján vannak javitások a bonus DVD-hez is 😛

Hi

Persze hogy magyar marad. A Bonus az effektekre vonatkozik, nem az alap progira.

urbijoe
ha megszerzem a bonus DVD-t és felrakom akkor, továbbra is magyar lesz a progi?

Ez speciel miért zavar téged? A könyvtárat nézegeted vagy a filmet szerkeszted? 😄 Szerkesztés után ha zavar, egyszerûen letörlöd, és kész...

urbijoe
és ezt nem lehet valahol beállitani hogy ne rakja be ezeket a file-okat abba a mappába?