Az ATI válaszolt az Nvidia vádjaira
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
A másik problémám az volt, hogy igazán az újságcikkhez kapcsolódó topic-ba egyébként sem illik bele a nyelvtan helyességének feszegetése.
Maradjon ilyen az erõfelállás.
Milyen minõségrõl beszész? Talán nem igénytelen kártyagyártó termékét kellene megvenni... ATI-ból is lehet sz@rt kapni.
Hát igen. Ez is egy ilyen jó kis csúsztatás... Itt szórakoztatják egymást meg a népet. MOndjuk nekem régebben minden téren nagyon rossza tapasztalataim voltak az NVidiákkal, most lehet, hogy ez az egész megváltozott, de én az ATI-t már a minõsége miatt is jobban szeretem...
Egyébként tényleg furcsa azért, hogy az ATI 50-nel nagyobb számozással hoz ki valamit (R9250), ami lassabb, mint a másik (R9200). De már az R9200 vs. R9000 vs. (azt hiszem) R7500 esetén is valami ilyesmi volt.
Meg nem csoda, ha idegesíti az nVidiát, hogy az ATI egyes kártyáit "a legjobb kártya a piacon az olcsóbb DX9 kategóriában"-nak címkézi, amit a tesztek nem támasztanak alá.
Igen, de mint írtam: "aki ilyenekkel villog, mint a 3DMark annak én eleve egy szavát sem veszem errõl figyelembe..."
...hanem akkor megpróbálok ha nagyon fontos (de nem szokott érdekelni) meggyõzõdni a dolgokról megbízhatóbb forrásokból és nem figyelek oda az ilyen indokok után odahányt adatokra, akkor sem ha valósak, mert ezek után nincs számomra információtartalma. Ezt a felfogást meg nem muszáj senkinek sem kvetni, csak mondom. Ez nekem így már nem hiteles. Egyébként sem érdekelnek annyira ezek a DirecX alapú játékok mert a minõség az nem fontos, csak hogy minnél elõbb össze legyen csapva... összességében nem jobbak mint a más kategóriájú játékok. Nem is foglalkozom azzal milyen új 3D-s kártyák vannak a piacon, de látom itt is megy a reklámhülyítés...Ennyi...
(És hogy mi köze ennek a számtech-hez? Az, hogy itt gyakran használják. És a "logika" iránt érdeklõdõk általában pl. a nyelv logikája iránt is érdeklõdnek, csak nem annyira, hogy nyelvészeti fórumokat bújjanak.)
LOLL! Kit érdekel a 3DMark, amikor az sem szokta tükrözni a játékélménnyel kapcsolatos tapasztalatokat, aki ilyenekkel villog, mint a 3DMark annak én eleve egy szavát sem veszem errõl figyelembe...Meg hát gondolom ezer féle beállítással lehet variálni és ki is lehet ragadni részleteket, tulajdonságokat, úgyhogy nem érdekelnek az ilyen, így semmitmondóvá váló tesztjeik. Még nyomatékosítják "pontos" számadatokkal is a képeket. Szó szerint "vetítenek".
Én native nem vagyok ellenére a teljesítménynek, de ha két ilyen drága kártyát megveszek és összekötöm õket akkor mégis mi lesz abból. Nem lehetne inkább egy rendes kártyára hajtani? Azzal még mindig kevesebb a gond vagy tévedek?? Persze nem szeretem leszólni az "újabb" vagy újabbnak tûnõ technológiákat, de ez elég etetõnek tûnik nekem, mint azok az adatok is amit itt a képünbe mutattak... Nameg az ibm féle NVidiás csíkszélesség is lemaradt az ATI-étõl, szóval lehet, hogy tényleg kapkodni kell és lejáratni a másikat.
Biztos van rá jobb kifejezés is.
Arról mondjuk nem tehet az átlagember, hogy egy általában szívesen alkalamzott kifejezés a latin nyelvtant figyelembe véve nem kóser.
Gyanítom, hogy bizonyos elvárásokkal szemben a hibás "alternatívák" kifejezés teljesen elfogadott lesz. Az a pár száz ember aki tudja, hogy ez nyelvtanilag nem helytálló, 1-2 generációváltás után eltûnik. Utána csak egy-egy mûveltebb latintanár fog erre rájönni.

Elõfordul még, hogy valaki plottereltet, de azoktól megkérdezem: Szkennereltetsz és printereltetsz is, jóember?

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ
Szerintem a kultúrált nyelvhasználat nem buzis. De aki gettóban él annak úgyis mindegy.
folyt.
Mûvelt körökben nem használják az unszimpatikus szót. Ugyanúgy mint például az "alternatívák" kifejezést sem. Fõleg nálunk a jogi karon. Az alternatíva latin eredetû kifejezés és magában hordozza a latin "2" számot. Tehát 2 lehetõséget jelent, így az "alternatívák" többesszámban azt jelentené hogy sok kettõs választásunk van. Értelmetlen. Persze a sajtó is tömegesen használ tévesen ilyen kifejezéseket. Persze ezeket a profok és a mûveltebb egyetemi tanárok nem szeretik.
--ON--
A szimpatikus szó görög-latin eredetû és az ellentéte a szintén görög eredetû antipatikus szó. Az unszimpatikus szó német eredetû, amit a németek szintén a görög szimpatikus szó németes megerõszakolásával hoztak létre (unsympathisch) annak ellenpárjaként. Mi magyarok pedig a német hatásra "beépítettük" az antipatikus "eredeti" görög eredetû szavunk mellé.
A szó tehát létezik(fõleg, hogy használjátok), csak nem feltétlenül elegáns a használata.
Bocs az offolásért...
Na mind1, csak unatkoztam, azt írogatok :D.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Ez lehet, hoyg enyhén off topic volt bocs :DD.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
ha jól értem, az a mozgó képecske/logó(?) vagy mi a bal oldalon..javitson ki valaki, ha félreértettem
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
Csak sajna teszkó, osán, médiamárkt, meg talán még a szaküzletek is az olcsó konfigokat telenyomják ilyen karikkal... :((
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Járj utána, ha nem megy adok segítséget.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ
Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
Amúgy egyetértek veled.
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
Eladó tablet PC http://hardverapro.hu/apro/hp_tx2590eo_2/hsz_1-50.html
(Az más kérdés, hogy jobb, mint a 9200.)
Nem kellett volna...
Most sikerült egy jó kártyát csinálniuk ( messze jobb mint az elõzõ FX széria volt, a maga idejében), de nem így kellene reklámozni, hogy közben a másikat lejáratjuk....
What I do, and what I listen.That defines me.
sok minden kiderül...
· 40 százalékkal nõtt az ATI bevétele (2003. december 22.)
· Az ATI végül csak megelõzte az NVIDIA-t (2004. január 30.)
· Drasztikusan csökkent az Nvidia nyeresége (2004. augusztus 6.)
What I do, and what I listen.That defines me.
A bemutatóból kiderül, hogy aki D3-mal akar játszani, vegyen Nvidiát. Aki más játékokkal is, az Atit.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."