108
Shadow Hearts:Covenant
-
#108 Ha már a 3. részről is van szó,nem akarok új topicot nyitni nekije
Naszóval vki elmagyarázná nekem a fejlesztési rendszert? mert nem igazán értem minden pontját. Amikor a két buznyák csávónál lehet fejleszteni,ott van ezer féle beállítás (najó nem ezer^^),lehet elementált váltani, de nem értem a lényegét :( -
#107 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az elfogott UMA-t ha visszaviszed az öregnek akkor vagy ad egy uj gun-fu képességet vagy egy már meglévőt erősít.Az állat szobrokat amiket időnként találsz Shania summonjaihoz használhatod van ami a varázslatok erősségét növeli ha fejleszted van ami a varázspontokat csökkenti stb. -
Number One #106 Hello!
Most azret kerenem segitsegedet ,hogy mikor Natan-nal kell csinalni mellek kuldetseket(pl;Grand Canyonal csapdaban kell ejeteni es kesobb le is kell gyozni egy oriast) akkor azokat a szobrokat amit kapok mire tudom hasznalni vagy vissza kell majd mennem az oreghez es o tanit egy ujjabb GUN FU keppeseget? -
#105 Igen jól gondolod a 2-ből jól ismert negatív hősként indult de jó útra tért jó öreg Lenny az.
Lesznek ám még ismesrősök. -
Number One #104 Sikerult elore haladnonma tortenetben(25 perc jatekidonel tartok:D).
nagyon bejott ez a kis Jazz-es beutesu zene ,hangulatos igy maszkalni a 30-cas evek New York-jan:)
egyebkent a Johnny segito tarsa az a Lenny akire en gondolok? -
#103 Johnnyval kapcsolatban lesznek még meglepetések csak nem akaraok spoilerezni de attól függetlenül nekem sem túl szimpi karakter túl gyerekes de pl Shania super és azok a csodálatos summonjai ohhh. -
Number One #102 "szeretted a 2-őt "
mi az ,hogy? egy 10 pontos jatek!
remelem tobb foszereplo is talalkozok pl;Karin:))
bar nekem valahogy nem szimpatikus a Johnny egyszerű bicska kese(tul uresnek tartom ezt a fegyvert mintha egy idetlen usd/vagd jatekbol kolcsonoztek volna)
de lehet ,hogy ez az allasponton meg valtozni fog a velemenyem. -
#101 A graf talán picit javult a humor mindig is erőssége volt a SH-knak ebben sem lesz másként pl mostani aláírásom is a macsektól való idézet. Sok szereplő visszaköszön a 2-ből ha szeretted a 2-őt ez is be fog jönni. -
Number One #100 ja es persze a masik kerdesem ,hogy a humor ugyanugy atszovi az egesz tortenetett mint a 2-ben?:)
bar ahogy láttam az illusztraciok alapjan van benne egy tulmeretezett Macsek:D -
Number One #99 nekem holnap lesz meg!
egyebkent a grafika javult a masodik resz ota a videok alapjan nem igazan talaltam kulonbseget csak minimalisat mintha az elek vegre le vannak a kerekitve.
-
#98 Végigvittem a SH 3-at nagyon jó játék ajánlom mindenkinek. A játékidő picit csökkent a 2-höz képest de végig nagyon jól szórakoztam. 40-45 óra alatt végig lehet vinni de én azután az utolsó mentéstől visszatértem és elvarrtam a szálakat így 66 óráig tartott de megérte mert nagyon ötletes mellékküldetések voltak. -
#97 Mind a 2 játék egy gyöngyszem a SH3 mellé tenném le a voksomat mert komplexebb bár még nem játszottam végig de jóval összetetteb mint a Grandia 3 és valószínűleg játékidőbe is felül fogja múlni. A grafikája a G3-nak picit szebb a harcrendszer mind 2-nél nagyon jó. Ha megvan esetleg az 1-2része akkor pedig sorozat szinten is mindenképp érdemes beszerezni.Szal nálam hajszállal a SH3 a nyerő. -
#96 SH3-ra gondoltam -
#95 én most azon töröm a buksimat hogy a grandia 3 és SW3 közűl melyiket vegyem meg.
Sajnos mind2re nem lenne elég időm de vmelyiknek nekiesnék szívesen...
luiprima te melyiket ajánlanád jobban vagy esetleg egy shadow of hearts 3 lenne a tutkó? -
#94 Némi tesztelés után még azt fűzném hozzá az előzőekhez, hogy érezhetően több lett benne a kalandelem beszélgetni kell sokat, tárgyakat kell szerezni a továbbjutáshoz stb. Kinek mi a véleménye a játékról? Vagy csak én játszom vele? -
#93 Egy rövid értékelést adnák a játékról hozzátéve hogy iszonyat elfogult vagyok a S.H.2 az egyik kedvenc játékom A 3. rész sok újat nem mutat a 2-höz képest sem grafikailag sem a játszhatóságban kisebb változások fellelhetőek a harcrendszerben a varázslatrendszer egyszerűbb átláthatóbb lett ugyanúgy a kombók meghatározó szerepet játszanak a zene is visszaköszönt helyenként az előző részből. Akárcsak a 2-ben ebben is nagy szerepe van a humornak a story elég sablonosan indul de hamar érdekes és rejtélyes események közé csöppenünk szóval nem lesz vele gond. Akinek tetszett a 2. rész az bizos nagyon jól fog szórakozni aki valami falrengető újításra vágyott az lehet csalódni fog. Konklúzióóóó: GREAT! -
vg #92 Ez igaz, de ma már senki nem kezd neki egy nagyobb PS2 játék fejlesztésének! Amik most jönnek ki azokat már (jobb esetben) 2-3 éve kezdték el készíteni! :( -
fanatifo #91 Jólmondod nemkell nextgen és ha jól hallottam a ff12 nagyonjó értékelést kapott a japóknál!Lesznek itt még nagyon nagy játékok -
SlickAdam #90 Komolyan mondom, ennyi rpg-vel tényleg el lehet még szórakozni hosszútávon, meg még a többi játékkal ami folyamatosan érkezik a PS2-mre. Nem is kell nextgen!
PS3-at 2008-ban!!! Jeeee! -
fanatifo #89 Folyamatban van a lejövetel de ez nem 2 DVD-s mint az előző rész!!Ahogy tudok írom az esszét -
Number One #88 na erre en is kivancsi vagyok!
varjuk az esszet fanatifo:) -
#87 engem igen;) -
fanatifo #86 Nah megjelent az új rész!uhh vazze mennyi minőségi rpgvel van mostanában dolgunk ilyen rövid idő alatt!!és még aKIngdom Hearts 2 ittsincs meg az ff12!
Nah éppen "szerzem" be ha érdekel valakit írók róla véleményt:) -
#85 Cherry-t iszok ehhez a játékhoz. Soha sem szoktam olyat inni, de tegnap nem volt más és jó volt hozzá. :D -
#84 Még régen kaptam egyet kölcsönbe, de a mentése már nincs meg. :(
BTW Sold out van mindenhol. :((( -
#83 Annál is inkább érdemes beszerezni mert van olyan tágy amit csak akkor bírsz megszerezni ha a memóriakártyán van mentésed az első részből. Én is csak warezt birtam szerezni belőle azt se könnyen. Amúgy a második rész jobb persze az első is nagyon jó.De a második az csoda. -
#82 Kicsit több, mint egy éve jött rám, hogy 'na, akkor most beszerzem'. Failed. Ritkaság.
De most már több bolt is szállít MO-ra, úgyhogy megint körülnézek. -
Ersiman #81 Az első részt látta mostanában valaki valamelyik boltban? Cheapboy listáján sincs rajta, és ha lehet majd végigjátszanám az első részt mielőtt a másodiknak nekikezdenék. -
#80 Kib. jó lett ez a játék! Igazi felfrissülés egy ilyen nem rózsaszín JRPG. -
#79 Kösz.
Este kipróbálom. -
#78 Bal oldali ajtó:-iker-íjász-oroszlán. Középső bal:-bika-bak-kos középső jobb:-skorpió-rák-halak.Jobb oldali:szűz-vizöntő-mérleg
Amúgy minden ajtón van egy vers ami jól utal rá hogy mit kell odarakni -
#77 Hali4
Segitségre lenne szükségem:
Elakadtam mikor az ajtóknál fel kell rakni a csillagjegyeket. Na ott mi a terv?
Köszi. -
#76 Igen ajánlott a mentés után 2 csata van kb 1/2 + óra megéri. -
#75 Akkor a vege elott le kell menteni es ketszer kell kinyirni a fogonoszt... -
#74 A végén az utolsó beszélgetésnél adott választól függően 2 fajta end movie van. -
#73 Hat en azert meg adok neki par eselyt... igaz Gepeto-t kelletn kivagjam a sorbol de oszinten az oregge 98% Cure es neha egy egy tamad szal tokmindegy.... -
#72 Én luciat nem igazán használtam ha fejjel lefele jön a kártya akkor negatív effectet hoz ami végzetes lehet mondjuk egy jó pozitív effect vesztett csatát is megfordíthat lutri. -
#71 Hopp eddig a Max nekem a 3 karakteres Combo vala. De nem baj majd kiprobalom koszonom!
Lucia kartyai borzasztoan idegesitoek... egyben nagyon jok is! :)
-
#70 Csatlkozom Sephi-hez szerintem is inkább chip de próbáld meg kiírni egy más tipusú dvd-re s akkor kiderül nekem Aritán van egyszer sem fagyott -
#69 Igen erről van szó ebben az a jó hogy a kombó miatt a 2.3.4.karakter +sebzést kap és a 4. karakternél megjelenik egy combo magic menűpont ezt választva egy speciális erős varázslatot tud 4.nek kilőni.Ezekből 8fajta van de mindig random 4-et ajánl fel abból lehet választani először csak ???-ek vannak amig legalább 1*-er nem használtad őket.