Shadow Hearts:Covenant

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az elsõ rész is PS2-re volt már.

So cry me a fuckin river, bitch!

RPG, elvontság jellemzi, no persze nem Shin Megami Tensei szint, de ez sem kutya, aki játszott az elõzõ résszel annak kötelezõ. Btw a Koudelka fejlesztõ gárdája felelõs mind2 részért.
Az meg hogy 2 dvd miért gáz? Legyen dvd9-en, annak biztos jobban örülnétek, letöltésben ugyanannyi idõ lenne, max azt még nem tudnátok kiírni....

So cry me a fuckin river, bitch!

Sephi
Te jo eg! Ha ez Crimson Sea jellegu le sem toltom!! Annal szarabb jatekot az eg nem lattod! Legalab is szerintem!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

musha
az elsõ résszel én sem játszottam, de az még ps1-re volt, és elég más jellegû. tudomásom szerint ez a rész annak a vége után x évvel indul, tehát némi történeti elõzményt nem fogunk legfeljebb ismerni. de azért már a jó marketinges bácsik biztosan odafigyelnek arra, hogy aki nem ismeri az elõzõt az is élvezhesse.

musha
én csak örülök, ha több az adat. végülis annál nagyobb az esélye annak, hogy igényesen megcsinálták, hogy több hang, videó, lehetõség van benne.

érdekes, mert az nfo-jában kalandnak titulálták, a GameSpot-on rpg-nek, amiket meg én láttam elõzetesekben, az alapján inkább ilyen Crimson Sea jellegû játéknak tûnt (ez persze egyáltalán nem biztos).

Tyler Durden
Basszus, pont ugyanezt akartam mondani. A Star Ocean után most megint egy 2dvd-s game, szerintem ebbõl rendszert fognak csinálni..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Sephi
Jo jo de alitolag ez valami folytatas! En nem jaccotam az elozovel :(

De ez is ket DVD bake!!! Ez mar szokas lesz???

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

hy!Megjelent tegnap ez a game!Képekbõl ítélve fantasztikus rpg-nek néz ki!Kötelezõ darab
← ElőzőOldal 3 / 3