108
Shadow Hearts:Covenant
  • Sephi
    Hmm.. akkor tudom meg ezt bisztosan ha jaccom :) De aze' koszi!
  • musha
    kicsit túl negatívnak tűnhetett az előző véleményem, pedig tényleg tetszik a játék. szóval ha FF-re vágysz, akkor ez nem olyan, amúgy jó.
  • musha
    hát...az én abszolút személyes véleményem az, hogy a Star Ocean jobb, illetve nekem az hangulatra jobban bejön (pedig nem vagyok oda a sci-fi műfajért). én is FF mániás vagyok, úgyhogy sejtem mit keresel, na ez nem az. nagyon kellemes játék, sőt összetett is, a történet is jól ki van találva, még szépnek is mondható általában. de nem Square. más hangulata van. már csak abba gondolj bele, hogy ennek a világnak az első világháborúja idején játszódik, csak fantasy körítésben ^^
  • Sephi
    Te egy valamit magyaraz el nekem.

Ez ajatek kepes ugy lefogni egy olyan embert mint en? ugyertem ha a FF szeriak fullosan lefoglatak akkor ez is le fog?
  • Sephi
    Mekk kiprobalom... ezeket a RPG-eket nem birom kivarni :)
  • Kou
    Aby: ha minden igaz jön!
  • Sephi
    Na akko' megrendelem minnel hamarabb!
  • musha
    hát, én nem hallottam róla. 1 hónapon belül legalábbis biztos nem.
  • aabyssx
    Ez jön PAL területre?
  • musha
    én sem játszottam az előzővel :)
  • musha
    pozitívan csalódtam a játékban, tényleg. jóval összetettebb, mint ahogy először gondoltam. nagyon szépen megvalósított helyszínek, minden karakternek külön képességek és egyéb extrák (például van egy farkas a csapatomban(!), aki a kalandok során megmérkőzhet a világ különböző pontjain élő farkasokkal, hogy elnyerje a világ legerősebb farkasa címet ^^).
    a harcrendszer meg a játék előrehaladtával alakul folyamatosan, egyre összetettebbé válva.
    teljesen jó :)
  • Sephi
    De engem az zavar hogy az elozot soha sem jaccotam!

Nagyon osszekotodnek a fonalak?
  • musha
    fizetős ftp-ről.
  • fanatifo
    musha honnan szerezted meg?
  • musha
    egy `chonkey` nevű paraszt ezt írta a játékról az NFOrce-ra:
    `A good RPG that isn't Final Fantasy crap.`
  • musha
    na kipróbáltam, hát köze nincs a Crimson Sea-hez ^^
    alapjában véve egy FF stílusú játék, csak eléggé más grafikai megoldásokkal és teljesen más hangulattal. de a csatarendszer például teljesen olyan (persze meg van kavarva, de alapjaiban ugyan olyan), illetve ugyanúgy haladsz a fixkamerás terepeken, néha széttörik a kép apró szilánkokra, és elindul a csata. nem nagyon mélyedtem el benne, de egyelőre a Star Ocean mondjuk nekem sokkal jobban tetszik (gyorsan hozzá kell tegyem, hogy a Star Ocean első pár órája sem fogott meg egyáltalán, de aztán nagyon).
  • Sephi
    Az elso reszt jacota a ismerosom es en akkoriban vegig neztem de akkor sem teccet.

Valahogy nem a mufajom a eszetlen meszarlas tobb ezer szorny ellen. A haver a kettest mar nem jaccota mert amiutan vegig vitte az elsot megeskudott hogy o tobbe ilyennel nem jaccik. Ja es egyszer sem halt meg :)

• fanatifo
    én a képeket néztem a gamespoton!Rpg ez tuti és kibaszott szép a játék nézzétek meg!És tényleg folytatás az első 2001ben jött ki és azsem volt piskota arról is van kép fenn4
  • musha
    bocs, akkor ezzel el voltam tévedve ^^
  • musha
    akkor te nem sokat játszottál a Crimson Sea-vel. különben nem mondanál ilyet. műfaján belül szerintem az egyik legjobb. gondolom te a műfajt nem szereted. de ez meg magánügy.
  • Kou
    Az első rész is PS2-re volt már.
  • Kou
    RPG, elvontság jellemzi, no persze nem Shin Megami Tensei szint, de ez sem kutya, aki játszott az előző résszel annak kötelező. Btw a Koudelka fejlesztő gárdája felelős mind2 részért.
    Az meg hogy 2 dvd miért gáz? Legyen dvd9-en, annak biztos jobban örülnétek, letöltésben ugyanannyi idő lenne, max azt még nem tudnátok kiírni....
  • Sephi
    Te jo eg! Ha ez Crimson Sea jellegu le sem toltom!! Annal szarabb jatekot az eg nem lattod! Legalab is szerintem!
  • musha
    az első résszel én sem játszottam, de az még ps1-re volt, és elég más jellegű. tudomásom szerint ez a rész annak a vége után x évvel indul, tehát némi történeti előzményt nem fogunk legfeljebb ismerni. de azért már a jó marketinges bácsik biztosan odafigyelnek arra, hogy aki nem ismeri az előzőt az is élvezhesse.
  • musha
    én csak örülök, ha több az adat. végülis annál nagyobb az esélye annak, hogy igényesen megcsinálták, hogy több hang, videó, lehetőség van benne.

érdekes, mert az nfo-jában kalandnak titulálták, a GameSpot-on rpg-nek, amiket meg én láttam előzetesekben, az alapján inkább ilyen Crimson Sea jellegű játéknak tűnt (ez persze egyáltalán nem biztos).
  • Tyler Durden
    Basszus, pont ugyanezt akartam mondani. A Star Ocean után most megint egy 2dvd-s game, szerintem ebből rendszert fognak csinálni..
  • Sephi
    Jo jo de alitolag ez valami folytatas! En nem jaccotam az elozovel :(

De ez is ket DVD bake!!! Ez mar szokas lesz???
  • fanatifo
    hy!Megjelent tegnap ez a game!Képekből ítélve fantasztikus rpg-nek néz ki!Kötelező darab