108
Shadow Hearts:Covenant
  • Sephi
    40% a DVD
    60% a CHIP

Szvsz. De en inkabb a CHIP-re vaskolnek. Szerintem az nem szereti...
    Nekem is irtak rengeben Noname DVD-ekre FFX-et es akkor mind fagyott. Kiderult hogy a CHIP volt a baj es nem a DVD.
  • Sephi
    Na ez megint egy jo kerdesnek ad helyet.

En tobbet nem tudok a kombokrol minthogy kivalasztom az emberemet majd odarakom a masik hatahoz es amikor az jon akkor az o utese utan lenyomni a komno gombot amitol a hatanal allo szereplom nekimegy komboban. Ergo mindaketten megdolgozak az ellen....

Errol a komborol beszelsz?

Persze csinaltam mar negy emberel is de egyenlore meg nehezen megy :(
  • musha
    esélyes, hogy a dvd-det nem szereti (nekem semmi problémám nem volt vele eddig)
  • Devla
    Udv. Az iment probaltam ki a jatekot, egy ideig jol is ment, de kb 15 percenkent szo szerint lefagy a jatek. Nem ugyanott, mindig mashol, es ha loadolok akkor valos idoben szamitott 15-20 percen belul megall az egesz. Nektek volt ilyen problematok? Sajna csak EMTEC dvdm volt itthon, a jobbak kifogytak, ez okozhatja? Vagy a swap magic a hibas? Egyebkent eddig 3x fagyott ki, mindig az atvezeto videok kozben, sose pld harc vagy setalas kozben. Elegge tanacstalan vagyok, mert eddig meg sose volt hasonlo gondom. A PS2t kezeltem egy fejtisztito lemezzel, de az se hasznalt semmit es Nero se irt ki semmilyen irasi hibat.
  • cenobite
    Asszem én is megveszem a játékot, ha kijön a PAL. Az első rész is nagyon-nagyon tetszett, remek humor, stb... Ahogy olvasom a post-okat, ez is meglesz. :)
  • Luiprima
    Ja ami még fontos használd a kombókat mert későbbiekben a főnökök ellen igazán a jó 4fős kombók az igaziak nekem 2900-as sebzés volt a csúcsom.
  • Luiprima
    Igy igaz az SP szintlépésenként növekszik vannak itemek amiket ha használsz permanensen nő 1-2vel ezeket érdemes harc közben elhasználni mert ha perfect sikerül akkor a nagyobb értéket kapod mig ha simán a menűből akkor csak a legkisebbet. Találsz majd olyan ékszereket is amik növeleik az értéket vagy csökkentik a fogyást az elején van inkább probléma vele később már nem lesz vészes pl az utolsó csatában egyszer elnyomtam egy varázslatot ami mindenkinek visszatöltött 6-ot és elég volt.
  • Sephi
    Es meg valami. Gondolom a ellen ellemek azok a megszokot

Tuz-Viz
    Feny-Sotet
    Fold-Szel

nemdebar?
  • Sephi
    Koszonom a valaszokat!

De kerdem en! A SP-et ugy nem lehet novelniha eppen vedekezek egy korben?
  • Luiprima
    Van a tulajdonságok között egy olyan hogy SP ez az érték csatáknál minden körben fogy ha 1re csökken akkor berserkerré válik a kari ezt látod már előre fennt a képeken ami mutatja a sorrendet hogy ki jön mikor egy arckép piros akkor abban a körben már berserkerként jön megelőzése item van 3-6-10 SP pontot visszatöltő használni kell őket elhúzódó csatáknál.Ha már Anastasia csatlakozott neki van snap shot speckója full leirást ad a szörnyekről addig ha már harcoltál egy szörnnyel az bekerül a menüben a library-ba ott jelzi milyen tipusú

• Sephi
    Akkor nekem valaki arujon el par titkot mert en meg mindig nem ertem.

Miert van az hogy a csata kozben mostanaba egyre rendszeresebb az hogy atmenek a szereploim Berserk modba ?:(((
    Ezt hogy lehet mellozni?

Hogy lehet megtudni hogy egy szorny az milyen elemre erzekeny?
  • Luiprima
    Hát sajnos végeztem 85óra 45perc játékidő (ebből legalább 10 hogy megtaláljam az összes crestet)Nagyon szupi volt csak könnyű volt a vége igaz 81-82 es szintű volt a 4 fő karakterem.
  • Sephi
    Az igen!
  • Luiprima
    Próbálom elvarrni a mellékszálakat is minden karakternek van pl saját küldetése ami nem feltétlenül szükséges a végigjátszáshoz de érdemes megcsinálni.
  • Ramza
    Az durva.
    Az előző rész végigjátszása emlékeim szerint bőven 40 óra alatt volt.
  • Luiprima
    Eddig 73 órám van benne és sajnos már nagyon a vége felé járhatok.
    Fantasztikusan jó a progi mindekinek ajánlom.
  • Sephi
    Nekem nagyon bejon a kornyezet! Eszmeletlen jo! :)
  • aabyssx
    Oh, most látom csak: november 12-re van kiírva a PAL verzió. :)
  • Jinchuu
    Végre megérkeztem Angliába! :D
    Felszedtem 1 új karaktert is, aki nem semmi egy figura no meg a mestere sem az, hihetetlen poénok vannak ebben a gameban! :) Tetszik!
  • Sephi
    Na elkezdtem es nagyon teccik! Komolyan nagyon eredti gama csak zavar a kis reflexes harc de meg lehet szokni.

Egyeblore probalom elhagnyi Parizst de ugy nez ki hogy nagyon vegig tolom :)
  • Sephi
    That's not nice :)
  • musha
    periodikusan jönnek a szörnyek és nem látod őket (a`la FF).
  • Sephi
    A harcok talalomra mennek? ugyertem mesz elore es megtamad vagy ott a szorny es nki kell menni?
  • Jinchuu
    Én nyomom a gamet! Kb. 6 órám van benne és eddig tetszik. A grafika szép, sőt kifejezetten gyönyörű néha, a zene és hangok jók, a harcrendszert szokni kell, de egy kis idő után azzal sincs gond, a történetről meg még nem tudok sokat mondani, most egyenlőre Angliába kell eljutnom. :D Egyedüli rossz dolog az a sok harc, mármint az előző "dungeon"-ban kb. fél percenként harcolni kellett és ez egy idő után nagyon idegesítő tud lenni, de ezen kívül minden szuper! :)
  • musha
    azóta én nem játszottam vele (az én ízlésvilágomat jobban leköti most a Dark Cloud 2^^). de nem azt mondtad, hogy megvan már? mert akkor megnézni mindenképp érdemes. rá lehet kattanni, csak ízlés kérdése, hogy a stílus bejön-e (tényleg elég érdekes egyvelege az FF stílusú kaland/rpg-nek és az első világháborús környezetnek (és mindezt egy sajátos, de szép grafikai megvalósítással)).
  • Sephi
    Irjatok mar rola meg valamit... meg mindig nem mertem nekifogni :(
  • Sephi
    Remek! Meg ha az elejen nem is teccik hidd el hogy kessob leesik a pofad mennyi dolgok kell benne csinalni.

Epitkezni
    Harcolni
    Magiazni
    Upgradelni fegyvereket
    Halaszni
    Kuldiket megoldani

Ez a jatek egyedi a stilusban! Nagyon 100% !
  • musha
    na megvan, működik, és nagyon tetszik, bár még nem sokat nyomtam vele. a csatornánál vagyok, pont az elején, mentettem, eddig nem fagyott. jó lesz ez :))
  • Sephi
    En nekem amikor ilyen volt akkor a Ultra Iso-val F6 lenyomasa utan atkonvertalta .iso -ra majd igy kiirtam :)
  • musha
    nagyon kedves vagy, köszi! de egyelőre még kiírni sem bírom. nálam ritkák az ilyen írási parák, de most nem megy.
    kicsomagoltam a rarokat, lett belőle egy mdf meg egy mds file. de az alcohol miután beraktam a file-okat, nem enged next-et nyomni, illetve kiír valamit, hogy `Unrecognised file format`. ilyet még nem is láttam.
    na mindegy, a Daemon Tools felismeri, úgyhogy majd holnap csinálok egy iso-t belőle (holnap veszek új HDD-t, így már lesz hova pakolni).
  • Sephi
    Ha pont az elejen , amikor a gepezet uldos es Max a kis haverjaval berohan a csatornaba nem fagy le akkor a jo verzio van meg! :) (nagyon remelem hogy a jo van meg! ha nem elintezuk hogy az legyen oksa?)
  • musha
    akkor most ezzel belenyúltam rendesen :))

amúgy nem tudom melyik verzió lesz, csak rar-ok vannak, sehol egy csapatnév. meglátjuk, minden esetre ezek után már mindenképp megszerzem így vagy úgy.

és köszi az infókat!
  • Sephi
  • Tyler Durden
    A Game 10-es, nekem olyan 120 óra játékidőm van benne, és az egyik nagy kedvencem ez a game, érdemes beszerezni, az elkövetkezendő hetekben tuttira nem fox unatkozni (:
  • Sephi
    Vigyaz! Ha warez akkor nagyon oda kell figyelni melyiket toltod!

Lehetoleg az ECHELON verzat totsed mert az nekem is megvolt. A masik verzio aszem vaalmi Acesion az lefagy az elejen amikor Max-et uldozi a bohoc es be akar menni a csatornaba!
  • musha
    fú, ne csigázz, nem is tudom hogy bírom ki még azt az egy napot (BitTorrentről jön :-|)
  • Sephi
    Hogy a DC2 jo e? Egyik legjobb Ps2-os jatek! El sem hiszed mi mindent lehet benne csinalni! Sajnos a vege fele majd meglatod hogy kezd monotona lenni a sok hulye csata de ezen a kis dolgon kivukl a jatek 100%-os! imadni fogod!!!
  • musha
    OFF: utánaolvastam a megfelelő topikban, örülök, hogy meglesz ^^
  • musha
    nehezet kérdezel...:)

addig amíg nem nyomtam végig a Star Ocean-t, addig biztos nem folytatom. de mivel holnap éjjel (kb) meglesz a Dark Cloud 2, ezért félő, hogy még tovább csúszik ^^.

attól szerintem ne félj, hogy nem játszottál az elsővel. én sem játszottam, mégis bele tudtam magam élni a helyzetekbe. ha hasonló az izlésünk, akkor a csatát fogod furcsállni, de nem olyan rossz, mint ahogy elsőre tűnik (sőt később egész összetetté válik). a hangulat meg ha szereted a sötétebb / gótikusabb jellegű dolgokat, akkor nem fog csalódást okozni.

szóval ha nincs indíttatásod a Star Ocean-höz vagy csak félre akarod rakni kicsit pihenni, akkor érdemes belefogni.

OFF: a Dark Cloud 2 egyébként jó játék? csak 1-2 trélert láttam belőle, de az alapján hangulatosnak tűnt.
  • Sephi
    Nem merek nekifogni... elsosorban mert felo hogy eloszor az elso reszt kene jaccani masodszor meg lehet csalodok vagy harmadszor lehet fuggo leszek.... tudgya a banat!

musha! megeri elkezdeni?!