1224
-
#1064 Ja, csak akkor még Sarah-ék is ott voltak a teremben. Ha felobbantja őket, annak van értelme? -
lord nihilus #1063 ^^ -
Seten #1062
Akkor itt a másik: berúgják az ajtót és azonnal tüzelni kezdenek, mindegy mire. Itt nem robbanthatott volna Dyson? A kezében volt a detonátor.
Ez nem idiotizmus?
-
#1061 -
Daza500 #1060 Azért ez egy kissé bonyolultabb dolog, mint repülőt készíteni. -
Daza500 #1059 Japánban nem úgy viselkednek a tanulók, mint nálunk. -
#1058 "Szerintem sosem fognak emberi módon gondolkodó robotokat csinálni mert az ember gondolatai nem mindíg hasznosak,az embernek társakra,kapcsolatokra van szüksége,hat érzékeire a zene és képes asszociációkra is az ember következtetéseket von le stb.Az emberi elme túl sokrétű ahoz hogy modellezhető legyen szerintem."
Godnolkozzunk el egy kicsit közösen.
Tudod pár 100 éve emberek megvoltak győződve róla, hogy a földet LEHETETLEN körbehajózni, illetve egy madárnál nehezebb test soha nem lesz képes repülni...
-
#1057 Ott van az info-ban minden, fordíttasd le mondjuk google translate-tel ha nem érted, különös tekintettel a legutolsó mondatra XD -
#1056 Ha nem gép akkor elég élethűen nyomja a csaj.Kár hogy németül mekegek csak az angolt nem igazán értem-miről van szó benne pontosan? -
#1055 Akkor miért nem ölik meg egyből?
Amugy milyen teszt reese meghalt mielőtt john született sarah meg nem igazán csináltatot apasági tesztet. -
#1054 Most te tényleg azt hiszed a #1039-ben linkelt az igazi robot,mert akkor téged rém egyszerű átverni, vagy mit akarsz ezzel bizonyítani? -
#1053 "A gépek honnan a faszból tudják hogy reese az apja?"
gondolom volt kismillió orvosi jelentés,teszt még a múltból. Skynet meg minden infót ugye magáévá tett, könnyedén leszűrhette -
#1052 Kezdetleges T-800 :D -
#1051 de láttam meg a kettőt meg a hármat is.
A gépek honnan a faszból tudják hogy reese az apja?
Miért nem ölik meg egyből? -
#1050 Ipari robotok így is vannak,human robotokra meg miért is lehetne szükség?Mi hasznuk lehetne? -
#1049 Neked, biztos ez is igazi nő :DD
Nézni kéne, nem csak látni! :D -
#1048 Akkor miről is szól a videó mert sajnos nem értem. -
#1047 De ez nem igazi, vágod? Az egy igazi csaj, az egész egy hoax -
#1046 Szerintem ez egy élethű beszélő bábu,csak néhány kérdésre tud pár előre beprogramozott választ adni,nem hiszem hogy van valódi MI benne.Ilyeneket már régebben is csináltak.Szerintem sosem fognak emberi módon gondolkodó robotokat csinálni mert az ember gondolatai nem mindíg hasznosak,az embernek társakra,kapcsolatokra van szüksége,hat érzékeire a zene és képes asszociációkra is az ember következtetéseket von le stb.Az emberi elme túl sokrétű ahoz hogy modellezhető legyen szerintem. -
#1045 Akkor te még nem láttad az első filmet. -
#1044 Jó film csak azt nem értem miért kyle reese az első számú célpont? -
#1043 A japánok soha nem kamuznak :D -
#1042 Csak kamu -
#1041 Állítólag robot tanárokat akarnak csinálni a japánok :D
A diák majd leönti egy pohár vízzel, és zárlatos lesz :D
Vagy számítástechnika órán, a diákok szétkapják majd :D
Marhaság!!! -
sandor8206 #1040 ha nincs rá esély, akkor igen -
#1039 Japánok, ismét alkottak :D Már csak T800, vagy 1000 külsőben is kéne ilyet gyártani :D -
Seten #1038
Idióta mert nem próbálja megakadályozni a robbanást? Biztos. :)
-
#1037 A Sony Ericsson hamarosan utoléri a filmet: SE T700
SE T700
A filmben T800-as terminátorok voltak
Szerintem a japánok a legesélyesebbek, hogy terminátorokat gyártsanak :D
A robotokat már emberi érzelmekre is próbálják beprogramozni. A Skynet, mikor jön? :D -
boomsly #1036 Nem tudom belinkelni, mert még nem engedi, de azért itt van nektek:
http://theord.com/wp-content/uploads/2009/term.png
-
sandor8206 #1035 aki ilyen az nem kommandós hanem egy idióta. -
Seten #1034
örülök, hogy te nem vagy kommandós :)
-
sandor8206 #1033 hát ja a zombis filmek se túl eredetiek, hisz cirka 2000 éve már Jézus támaszgatta fel őket. Filmen ilyen nem nagyon volt, ne keverjük már a műfajokat. -
sandor8206 #1032 választhatok
1; a csávó kienged mielőtt robbantana, szándéka megvan mert figyelmeztetett+eddig is robbanthatott volna
2; megpróbálom és vagy sikerül vagy nem
örülők, hogy te a 2. esetet választottad -
pauly #1031 :) attól még ráejtheti ha megpróbálják megfogni....Szóval ebbe belekötni szerintem hülyeség.Valószínűbb hogy felrobbanának vele együtt :P -
#1030 Könyörgöm, kb. 3-5centire tartotta a detonátor felett azt a szart, a kommandósok meg 5-10 méternyire voltak tőle, bármelyikük moccan egyet felé, csak elernyeszti a kezét és bumm.
Semmi gond nem volt annak a jelenetnek a hitelességével. -
Seten #1029 Tehát csak felülről meg kellett volna fognia és arrébb húzni. -
Seten #1028
A téma eredetiségéről van szó!
-
sandor8206 #1027 hát ja a 80-as években tobzódtunk az Asimov-filmekben? -
pauly #1026 Tudom,mert már vagy 30-szor láttam... -
#1025 A szállító meg nyilván napenergiával működött és lopakodó üzemmóddal szált oda, mi meg csak a poénból rákevert hangtól kaptunk majdnem halláskárosodást. Tele van a film hülyeségekkel, ahogy az összes film, de nagyrészt nem ezeken bukott el a dolog.