Terminator Salvation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nincs azzal a jelenettel semmi baj,a minigunos rész után pontosan hogy így a jó,hogy a kommandósok berontanak,nem hiszem hogy ezekután elkezdenének tárgyalgatni,fõleg hogy túszokról sem tudnak,és ráadásul a biztonsági õr is felismerte swarcit,tudták hogy sok rendõrt megölt már.

zvaragabor
Különben a biztonságiõr meg tudta mondani a kommandósoknak, hogy nincs túsz, mert õ fogadta Sarahékat, és rajtuk kívül más nem volt se velük, sem az épületben.
Arnold meg jól felbõszítette a rendõröket a minigunnal, oké, hogy nem lõtt meg senkit, de a rendõrök nem tudhatták, õk csak azt vették ki az egészbõl, hogy vaaki egy minigunal akarja kioltani az életüket.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Ezesetben marad a második variáció, ez egy film. Egy akciófilmbe akció kell, nem taktikai lépések, mert akkor egyrészt nem 5 perc lenne a jelenet, hanem fél óra, másrészt James nem tudta volna vászonra vinni az elképzelését, ha mindent a 100% valósághû és logikusság jegyében készít. Ilyen apróságokon át kell nézni, mert ha mindenbe beleköt az ember, akkor nem élvezi a filmet.

Chaos Anno Domini

Hát valószínûleg nem úgy, hogy betörnek egy ajtót és elkezdenek ész nélkül lövöldözni, mikor azt sem tudják van-e civil benn, hol helyezkednek el stb.

zvaragabor
Egyrészt nem tudom, hogy élesben hogyan cselekednének a kommandósok, másrészt ez egy film.

Chaos Anno Domini

Szóval akkor az teljesen rendben van, hogy Dyson-t sz.rrá lövik? :)

zvaragabor
Nézd meg kérlek újra a filmet. Amikor a kommandósok benyitnak, elkezdenek tüzelni, és a legelsõ golyóbecsapódások amiket látunk, Sarah-ra irányultak, csak õ még le tudott húzódni fedezékbe. Johnról és Arnie-ról esetleg nem tudhattak, mert rájuk valóban nem lõnek, de Dyson tudta, és látta, hogy még egy légtérben van valük.

Chaos Anno Domini

De konkrétan õk ölték meg Dyson-t! Amit aztán Sarah-ra vertek rá.

A kommandósoknak errõl fingjuk nem lehetett, õk csak berontottak és lõttek mint az állat.

már régen láttam, de sztem akkor még nem tudták, hogy nagy bumm lesz!
zvaragabor
Ja, csak akkor még Sarah-ék is ott voltak a teremben. Ha felobbantja õket, annak van értelme?

Chaos Anno Domini

^^

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Akkor itt a másik: berúgják az ajtót és azonnal tüzelni kezdenek, mindegy mire. Itt nem robbanthatott volna Dyson? A kezében volt a detonátor.
Ez nem idiotizmus?

threeman

Azért ez egy kissé bonyolultabb dolog, mint repülõt készíteni.

Japánban nem úgy viselkednek a tanulók, mint nálunk.

Blasta
"Szerintem sosem fognak emberi módon gondolkodó robotokat csinálni mert az ember gondolatai nem mindíg hasznosak,az embernek társakra,kapcsolatokra van szüksége,hat érzékeire a zene és képes asszociációkra is az ember következtetéseket von le stb.Az emberi elme túl sokrétû ahoz hogy modellezhetõ legyen szerintem."

Godnolkozzunk el egy kicsit közösen.
Tudod pár 100 éve emberek megvoltak gyõzõdve róla, hogy a földet LEHETETLEN körbehajózni, illetve egy madárnál nehezebb test soha nem lesz képes repülni...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Seth
Ott van az info-ban minden, fordíttasd le mondjuk google translate-tel ha nem érted, különös tekintettel a legutolsó mondatra XD

PSN ID.: Beegabor

Willenbrock
Ha nem gép akkor elég élethûen nyomja a csaj.Kár hogy németül mekegek csak az angolt nem igazán értem-mirõl van szó benne pontosan?

Danny1987
Akkor miért nem ölik meg egybõl?

Amugy milyen teszt reese meghalt mielõtt john született sarah meg nem igazán csináltatot apasági tesztet.

Live for nothing or die for something.

Seth
Most te tényleg azt hiszed a #1039-ben linkelt az igazi robot,mert akkor téged rém egyszerû átverni, vagy mit akarsz ezzel bizonyítani?

Seth
"A gépek honnan a faszból tudják hogy reese az apja?"

gondolom volt kismillió orvosi jelentés,teszt még a múltból. Skynet meg minden infót ugye magáévá tett, könnyedén leszûrhette

Willenbrock
Danny1987
de láttam meg a kettõt meg a hármat is.

A gépek honnan a faszból tudják hogy reese az apja?
Miért nem ölik meg egybõl?

Willenbrock
Ipari robotok így is vannak,human robotokra meg miért is lehetne szükség?Mi hasznuk lehetne?

zoliii
Neked, biztos ez is igazi nõ :DD
Nézni kéne, nem csak látni! :D

Willenbrock
Akkor mirõl is szól a videó mert sajnos nem értem.

Seth
De ez nem igazi, vágod? Az egy igazi csaj, az egész egy hoax

Willenbrock
Szerintem ez egy élethû beszélõ bábu,csak néhány kérdésre tud pár elõre beprogramozott választ adni,nem hiszem hogy van valódi MI benne.Ilyeneket már régebben is csináltak.Szerintem sosem fognak emberi módon gondolkodó robotokat csinálni mert az ember gondolatai nem mindíg hasznosak,az embernek társakra,kapcsolatokra van szüksége,hat érzékeire a zene és képes asszociációkra is az ember következtetéseket von le stb.Az emberi elme túl sokrétû ahoz hogy modellezhetõ legyen szerintem.

zvaragabor
Akkor te még nem láttad az elsõ filmet.

Chaos Anno Domini

Danny1987
Jó film csak azt nem értem miért kyle reese az elsõ számú célpont?

zoliii
A japánok soha nem kamuznak :D

Seth
Csak kamu

zoliii
Állítólag robot tanárokat akarnak csinálni a japánok :D
A diák majd leönti egy pohár vízzel, és zárlatos lesz :D
Vagy számítástechnika órán, a diákok szétkapják majd :D
Marhaság!!!

ha nincs rá esély, akkor igen
zoliii
Japánok, ismét alkottak :D Már csak T800, vagy 1000 külsõben is kéne ilyet gyártani :D

Idióta mert nem próbálja megakadályozni a robbanást? Biztos. :)

zoliii
A Sony Ericsson hamarosan utoléri a filmet: SE T700
SE T700
A filmben T800-as terminátorok voltak <#nevetes1>
Szerintem a japánok a legesélyesebbek, hogy terminátorokat gyártsanak :D
A robotokat már emberi érzelmekre is próbálják beprogramozni. A Skynet, mikor jön? :D

Nem tudom belinkelni, mert még nem engedi, de azért itt van nektek:
http://theord.com/wp-content/uploads/2009/term.png

<#merges2>
aki ilyen az nem kommandós hanem egy idióta.

örülök, hogy te nem vagy kommandós :)

hát ja a zombis filmek se túl eredetiek, hisz cirka 2000 éve már Jézus támaszgatta fel õket. Filmen ilyen nem nagyon volt, ne keverjük már a mûfajokat.
választhatok
1; a csávó kienged mielõtt robbantana, szándéka megvan mert figyelmeztetett+eddig is robbanthatott volna
2; megpróbálom és vagy sikerül vagy nem

örülõk, hogy te a 2. esetet választottad
:) attól még ráejtheti ha megpróbálják megfogni....Szóval ebbe belekötni szerintem hülyeség.Valószínûbb hogy felrobbanának vele együtt :P

Blasta
Könyörgöm, kb. 3-5centire tartotta a detonátor felett azt a szart, a kommandósok meg 5-10 méternyire voltak tõle, bármelyikük moccan egyet felé, csak elernyeszti a kezét és bumm.
Semmi gond nem volt annak a jelenetnek a hitelességével.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Tehát csak felülrõl meg kellett volna fognia és arrébb húzni.

A téma eredetiségérõl van szó!

hát ja a 80-as években tobzódtunk az Asimov-filmekben?
Tudom,mert már vagy 30-szor láttam...

Shep
A szállító meg nyilván napenergiával mûködött és lopakodó üzemmóddal szált oda, mi meg csak a poénból rákevert hangtól kaptunk majdnem halláskárosodást. Tele van a film hülyeségekkel, ahogy az összes film, de nagyrészt nem ezeken bukott el a dolog.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!