1224
-
#1104 Ejj miken nem tudtok vitázni...
Bezzeg, ha Sarah elvetélt volna, most nem lenne miről vitázni
Alternate Endingnek kitűnő lenne :D -
#1103 A fejsze az tényleg kemény volt. De a tábortüzet nem tartom annak. Hiszen, ha nem raknak, akkor nem csak, hogy megfagynak, de ők sem látnak semmit. Infrában egyébként igencsak vakító a tűz, szóval még jobb is, mint a teljes sötét. A fejvadászt meg nem tűzzel csalták oda, hanem egy kibaszott nagy robbanással :) Ok, hogy volt ott is tűz, de nem egészen mindegy.
Ami viszont a legnagyobb baromság, és szinte már sírtam, hogy miért is, az az, hogy megvan Kyle, elzárjuk egy cellába és várunk. Mégis mire? Ja, persze, legyen ott Connor is, hogy szépen együtt öljük meg őket. WTF? Ha ott helyben megölik Kyle-t, akkor nincs Connor, ergo mi a francnak kellett várni??? Ja, persze, mert ez egy akciófilm, és így legyen esély kimenteni őket :) -
#1102 Ezt hol hallottad? -
#1101 nyugi a T5 stáblistáján már Cameron is helyet foglal :D szóval reménykedjünk az első 2-höz méltó folytatásban :) -
sandor8206 #1100 Egyes embereknek itt van vagy 10-es IQ, ha azt nem tudják felfogni, hogy az ilyenek, hogy felrobban egy kocsi, kamion ütközéskor, 7 lőnek egy 6 lövető pisztollyal, 20 fejbe rugás után is feláll a főhős típusú dolgok nem "hibák". Ilyenek az akciófilmek, látványosak, túlzók stb.
A T4 se ilyeneket sorolt senki, hogy de nagy hülyeség, hogy a Tankerkocsival akarják elintézni a Harvester a benzinkútnál, hisz az se robbanna csak égne!
Hanem olyan LOGIKAI hibák, hogy éjszaka jobban látnak a termik-> 10 perc múlva Marcus meg a csaj éjszaka tábortűzezik->10 perc múlva éjszaka Connot tűzzel csalja oda a Fejvadászt, hogy kipróbálja a frekvenciát.
És igen a T1+T2-ben (de még a T3-ban) se voltak ennyire kirívó, ott a film nézése közben az ember a haját tépő dolgok. Talán értelmesebb sztorit és jobb karaktereket és párbeszédeket kellett volna csinálni és akkor az embernek fel se tűnik az ilyen baromságok, hogy fejszével kihasítóm egy robot oldalát, mert a túlzásnak is van határa amikor már égbekiáltó baromság! -
Seten #1099
Pont nem én kötekedtem, csak felhívtam egyeseknek a figyelmét arra, hogy ha ebben hibákat sorolnak, ugyanakkor ne jöjjenek már azzal, hogy a T1 meg a T2 tökéletes!
-
pauly #1098 Egy film sem hibátlan.Ha ilyenbe belekötsz,akkor minden akció,scifi filmbe köss bele...Amúgy meg nem véletlen hogy a T4-nél minden apróságba belekötnek.A T1,T2-ben is vannak hibák persze,de senkit sem érdekel,mivel azok a filmek végig lekötik a nézőt,Cameronnak olyan hangulatot sikerült összehoznia a látvánnyal,zenével,hangeffekekkel,forgatókönyvvel,hogy nem is érdekelt senkit sem az esetleges hibák.A t4-nél meg valószínűleg azért kötnek bele minden hülyeségbe mert a film gyenge,nem köti le a nézőt,így tényleg csak a hibákat látják.
Amúgy a kommandósokra értettem hogy nincs igazad.A gázolaj oké az egy hiba.
Pl itt van ez.Na egy ilyen üldözéses jelenet után bőven megbocsátható ez a gázolaj... -
kissssss #1097 látom itt is osztják az észt az egyik hülye direkt csinálja a parádét a másik meg rá is harap a csalira ahhhh.. mindegy
másik nos igen én is többet vártam a filmtöl de ami nekem nagyon nem tetszett az a szereplők közönbös hozzá állása az aktuális jelenetekhez ez a Christian Bale gyerek komolyan helyet cserélhetet volna a hibrid terminátoral még az is sokkal jobban játszotta el a szerepét mint egyes színészek mint pl: sablon színész a pilóta csaj is semmi másra nem futotta neki a színészi tehetségéből mint egy édi oda bujás a hibrid terminátorhoz a tábor tűznél de conor feleségét eljátszó színésznek is csak annyira futotta hogy el morzsolt néhány könnycseppet a film végén mikor ki derült hogy conor nem birlya már sokáig.
azért még annyit hozzá tennék hogy azért minimálisan jobb lett a t3-nál mert mindenki erre várt már hogy végre lásuk hogy milyen is a háború a gépek ellen kb ennyi lenne hirtelenjébe. -
#1096 a kifolyt gázolajnak nem szokása felrobbanni, maximum égni fog! A benzin is ég ... egész addig, amíg nem helyezed nyomás alá -
Seten #1095
Szerinted. Szerintem meg igen.
Sőt, egy másik: a T4-ből felrótták pl azt is, hogy a terminátor miért dobálja az embereket ahelyett, hogy azonnal, a leggyorsabban megölné őket. Érdekes módon ugyanez a T1-ben senkit nem zavart?
-
#1094 Most néztem meg a filmet.
A történet érdekes, nagyon sok logikai bukta van benne, rendben, hogy akciófilm (azokkal a jelenetekkel semmi baj nincs). Amit nagyon furcsállottam, hogy a Marcus gyerek miért nem készült ki jobban? Feltámadok hamvaimból, mindenütt pusztaság, majd egy romos város, rámlő egy T-600-as (miért is? nem ismeri fel, hogy egy gép?) majd megkérdezek egy ismeretlen fószert, hogy milyen évet is írunk? Majd amikor nyugiban kéne döglött coyote-ot ennem, akkor sem töprengek el azon, hogy kicsit ki kéne borulnom?
A színészek kitettek magukért, Bale jól hozza a karakter, Kyle Reese-t alakító színész is rendben volt. Sam is okés volt, de szerintem még lehetett volna jobb is.
Csak merem remélni, hogy a következő rész nem lesz ilyen... -
neoG #1093 A lehető legtutibb film, mert nekem is olyan PD-om van, amin Bale a megváltó jelet kapta!!!KATT:))) -
pauly #1092 Amiket te felsoroltál a T2-nél azok nem hibák... -
Seten #1091
De te kettős mércét alkalmazol! Egyik filmben nem számít neked egy hiba, míg konkrétan itt a T4-ben már igen.
Nem érzed a saját ellentmondásodat?
Ráadásul javíthatatlan vagy. :)
-
sandor8206 #1090 mint minden akciófilmben, ez hol logikai hiba?
Kb. olyan indokokat hozol fel, mint pl: egy kardos filmben amikor az egyik csávó levágja a másik fejét "Húúú , bazd meg de nagy hülyeség! Pedig kivédhette volna!" Az miért nem lőtt, az meg miért ott lőtt stb.
Az nem logikai hiba, ha egy kocsi, kamion ütközésre robban, ilyenek az akciófilmek, túlzók, látványosak stb.
Az logikai hiba ha a filmben eldörmölik, hogy sötétben jól látnak a termik 10 percre rá meg éjszaka tábortűznél sütögetik a pecsenyét.
Személyeskedést meg direkt azért írtam, hogy az idiótázás már az, de az előző hsz-m nem, te idióta.
-
Seten #1089
"az miért személyeskedés, idióta!"
No comment! :)
De itt egy másik a T2-ből:
a csatornában mikor nekiütközik a betonpillérnek a Freightliner, majd a kifolyó gázolaj a szikrázó vezetéktől felrobban(!)
:)
-
r4pt0r #1088 Dehogy maradhatott volna ki Arnold, legjobb jelenet amikor megjelenik. A szövegek meg szerintem a vágások miatt lett ilyen. Majd az extra változatban kiderül milyen lett volna. -
#1087 Jó film, de azért a szövegekre jobban odafigyelhettek volna, mert több helyen megtörik a folytonosság. Swarzeneggert is teljesen kihagyhatták volna belőle, ha már nem szerepel benne, mert így amikor John rálövi a gránátot, egyből arra gondol az ember, miért pont a fejéről tűnt el az összes szövet, míg a teste nagy részén megmaradt. Eléggé zavaró volt az a jelenet. -
spike0007 #1086 http://boxofficemojo.com/movies/?id=terminatorsalvation.htm
Alakul ez szépen! -
#1085 Vmi osztrák testépítőre "tették rá" Svarci fejét számítógéppel. Neve most nem rémlik, de elég durva felépítésű gyerek :D -
#1084 Valaki azt írta dublőrre montírozták a fejét,hogy volt akkor ez valójában?Hogy oldották meg a filmben hogy ilyen fiatal legyen? -
#1083 Hát mivel ez a 84-es Svarci volt... -
hiper KOCKA #1082 Svarcit hogy megfiatalították... -
Szemgolyó #1081 Nagyon elcseszték nekem marhára nem jött be.
Szerintem bukás lett és kész,nem ezt vártam a T4-től. -
sandor8206 #1080 Te vedd már észre magad, hogy ez hol van attól, mint pl: hogy egy robot nem tudja, hogy robot vagy mi, amikor kinyírták-15 évet halott volt aztán megint él "most akkor mi van velem"-földbe döngöli egy Harvester, pattog mint egy bolha a vízen "most akkor mi van velem" ebből nincs semmi a filmben, mert szartak rá! Férc munka az egész! De lehetne sorolni ezerrel a dolgokat, nem ilyen hülyeségeken, hogy azok miért nem lőttek vagy lőttek stb.
Ha meg nem tetszik amit írtam, ami igaz és már nem illik bele az "elméletedbe", az miért személyeskedés, idióta! -
Seten #1079 Ha már csak személyeskedésre futja, folytasd egyedül. -
sandor8206 #1078 Magyarországon is kaptak a túszok, mi a az hogy nem lövöldöznek össze-vissza? Az oroszoknál meg a fél színházat kinyírták, hogy ki tudják vonni a forgalomból azt a 10 terroristát. Ez meg Amerika, ahol a rendőr sokkolóval rakja helyre a 80-as éves mamit, ha keménykedik. Ne legyenek illúzióid ha úgy van szarrá lőnek mindenkit. Hagyjad már a hülyeséged. -
pauly #1077 Jól van... -
Seten #1076 Mikor berontanak a kommandósok, a terminátor nincs is a helyiségben. :)
Csak Dyson és Sarah (akinél még fegyver sincs). -
Seten #1075
Leszögezem, hogy a film jó de ez a jelenet akkor is egy tipikus filmes baromság (olyan sehol nincs, hogy egy ajtón berohanva összevissza elkezdjenek lövöldözni). Felesleges magyarázni a bizonyítványt.
Tökéletes film nincs, minden részben vannak hülyeségek. Csak sokan a T4-et kompletten logikátlannak tartják míg a T1,T2 szerintük hibátlan.
-
pauly #1074 Nincs azzal a jelenettel semmi baj,a minigunos rész után pontosan hogy így a jó,hogy a kommandósok berontanak,nem hiszem hogy ezekután elkezdenének tárgyalgatni,főleg hogy túszokról sem tudnak,és ráadásul a biztonsági őr is felismerte swarcit,tudták hogy sok rendőrt megölt már. -
#1073 Különben a biztonságiőr meg tudta mondani a kommandósoknak, hogy nincs túsz, mert ő fogadta Sarahékat, és rajtuk kívül más nem volt se velük, sem az épületben.
Arnold meg jól felbőszítette a rendőröket a minigunnal, oké, hogy nem lőtt meg senkit, de a rendőrök nem tudhatták, ők csak azt vették ki az egészből, hogy vaaki egy minigunal akarja kioltani az életüket. -
#1072 Ezesetben marad a második variáció, ez egy film. Egy akciófilmbe akció kell, nem taktikai lépések, mert akkor egyrészt nem 5 perc lenne a jelenet, hanem fél óra, másrészt James nem tudta volna vászonra vinni az elképzelését, ha mindent a 100% valósághű és logikusság jegyében készít. Ilyen apróságokon át kell nézni, mert ha mindenbe beleköt az ember, akkor nem élvezi a filmet. -
Seten #1071 Hát valószínűleg nem úgy, hogy betörnek egy ajtót és elkezdenek ész nélkül lövöldözni, mikor azt sem tudják van-e civil benn, hol helyezkednek el stb. -
#1070 Egyrészt nem tudom, hogy élesben hogyan cselekednének a kommandósok, másrészt ez egy film. -
Seten #1069 Szóval akkor az teljesen rendben van, hogy Dyson-t sz.rrá lövik? :) -
#1068 Nézd meg kérlek újra a filmet. Amikor a kommandósok benyitnak, elkezdenek tüzelni, és a legelső golyóbecsapódások amiket látunk, Sarah-ra irányultak, csak ő még le tudott húzódni fedezékbe. Johnról és Arnie-ról esetleg nem tudhattak, mert rájuk valóban nem lőnek, de Dyson tudta, és látta, hogy még egy légtérben van valük. -
Seten #1067
De konkrétan ők ölték meg Dyson-t! Amit aztán Sarah-ra vertek rá.
-
Seten #1066
A kommandósoknak erről fingjuk nem lehetett, ők csak berontottak és lőttek mint az állat.
-
sandor8206 #1065 már régen láttam, de sztem akkor még nem tudták, hogy nagy bumm lesz!