1224
-
#263 A T-1000-et lehet h. későbbről küldték vissza, v. közben módosult a jövő is, mert változtak a jelenbeli események... -
#262 kiváncsi leszek mi lesz a legújabb model, mert a 3-ban a T-X, az elég gáz lett, ha már a 2-ben egy folyékony szerkezetű robot volt, amit azért jóval nehezebb volt kinyírni mint egy szilárd fémvázut, és ő is feltudta venni akárminek a formáját...na mind1 -
#261 az előzetes látványvilágra akcijó de thriller rendezésű a hang meg a narrátor meg minden -
#260 A trailer 720p -ben / tölthető /
Trailer 1080p-ben / tölthető / -
Tripod #259 vin diesel? -
#258 Szerintem ez mindenképpen ütősebb lesz a 3-nál!!!
főleg vin diesel-el és christian bale-el! már nagyon várom... :D -
spike0007 #257 Azért egy egész tár mondjuk a szemébe biztos kárt tesz benne! Vagy ki tudják venni a csipjét is akár!:)) Hogy felhasználják millió lehetőség van!:) -
#256 Nem pattannak le töltények a fejéről? :D -
spike0007 #255 Szép a fogsora
-
spike0007 #254 Erre a jelenetre kiváncsi leszek! Helikopterrel lefogni a T-800-ast!:) -
spike0007 #253 Új Kép! OMG!!! -
spike0007 #252 -
spike0007 #251 Várjuk ki a végét!:)) -
pauly #250 "T1,2 filingjét már nem lehet ujaalkotni." Na ja,egyedül talán Cameron tudná,bár szerintem ma már ő sem... -
Xerxész #249 Miért kéne egyáltalán hasra ülni tőle, hmm? Ez egy teaser. Volt benne egy T-600, egy bazinagy gépkar (ami szerintem a McG által felkonferált Harvester lesz, ami embereket gyűjt be kísérletezés céljából a Skynetnek), meg a végén egy (valószínűleg) T-1, ami ugye a 3. részben is szerepelt...legalábbis ahhoz hasonló.
Mivel ez egy teaser, nem is kell többet láttatnia...egyáltalán nem kell, hogy ellőjék az összes poént idő előtt. -
saw123 #248 saját bevallásom szerint én voltam a legnagyobb T2 rajongó a 90es években még fiatalon, de szerintem ezt akkor sokan állították magukról. most úgy vagyok, hogy jöhet akármilyen krisztián bél, mcg, meg apokalipszis a T1,2 filingjét már nem lehet ujaalkotni. A trélertől meg annyira nem "ültem be a sarokba" mint ahogy sokan írják. várjuk ki a végét hogy milesz, páran már pórul jártak egy fincsi trélerrel felspékelték őket és a végén csalódtak (mint pl én a T3al) -
#247 hát ez télleg nem rossz. -
spike0007 #246 Igazi aki nem hiszi annak itt van:
http://filmbuzi.hu/archives/2008/07/16/terminator-teaser/ -
spike0007 #245 Nagyon hangulatos!!!!!!! Egyébként kikockázva el lehet csípni egy két érdekes képet még! -
spike0007 #244 Terminator Salvation tizer -
Seten #243
"ráhúzzák John Connor bőrét a Marcus nevű ember-terminator hibridre"
Na ezt most így pikcsörizáltam. Szépen nézhet ki. :) Gondolom plasztikai sebészből se sok rohangálhat arrafelé. :)
-
#242 Hol? Legalul? Az már porlepte -
saw123 #241 az első kép -
spike0007 #240 AVp2? Azért azt a .... filmet ne hasonlitsuk már a terminátorhoz! Ott videoklippkészítők csinálták a filmet, meg is látszott rajta!
De hidd el nekem full más lesz! Pókember 3-nál pl. kiszivárgott mi lesz a vége, aztán ujraforgatták és full más lett a vége! Szóval ha igaz is lenne a terminátornál ez a spoiler, ugyis megváltoztatják, azért odafigyelnek erre! Ezt a filmet nem klippkészítők csinálják és elég sok nagy név lesz benne! Sőt talán ebben a filmben lesz a legtöbb nagy név!!!
Megtörténhet bármi, de a terminátornál nem hinném hogy megtörténik az ami az avp2-nél! -
Xerxész #239 Az AvP2nél is kamunak mondták a Texas-scriptet...aztán tessék, szinte ugyanazt kaptuk. :-)
Szóval, manapság már semmire sem szabad azt mondani, hogy hülyeség. :-) Mert bármi megtörténhet. -
spike0007 #238 Ne felejtsd el ez csak fikció! Nincs megerősítve! Az a lényeg amit McG mondott, senki se tudja mi a vége!!! Leszámítva 3 embert!!!!! Szerinted csak ugy kiszivárogtatják a film végét? Ha mégis kiszivárgott akkor majd megváltoztatják! Szóval minden a moziban fog kiderülni!:) -
Xerxész #237 Dehogynem. Ha nem is teljesen olyan formában, mint egy igazi Terminator.
SPOILER!
A film végén össze fog csapni egy T800-zal és veszíteni fog, meg is hal. De az ellenállók vezetői - hogy az emberek lelkesedése ne lankadjon a gépek elleni háborúban - ráhúzzák John Connor bőrét a Marcus nevű ember-terminator hibridre. Így az emberek szemében John Connor továbbra is él, és csak az ellenállók néhány vezetője (köztük állítólag Kyle Reese is) fog tudni a dologról.
Tehát John Connor az alábbiak szerint fog "létezni" a film végétől:
- Terminator váz.
- Marcus emberi szíve, izmai meg talán néhány más belső szerve (tehát Marcus személyisége)
- John Connor skin, azaz Connor bőre. -
#236 Szevasztok!
Nem tudom, hogy jutott most eszembe, de a T3-ban volt egy olyan betétdal amit nem adtak ki mert külön a filmhez készítették és épp ezért rohadt nehéz beszerezni pedig szerintem nagyon jó kis dal. Az említett zene: William Randolph III - Dat Funky Man
Ha valakinek mégis megvan, nagyon megköszönném ha valahogy eljuttatná nekem! -
spike0007 #235 Ezek csak találgatások! Hogy mi fog történni azt majd a moziban meglátjuk!:) -
#234 De vki olyat igen, h. meghal... -
#233 Nem is írnak olyat hogy John Connor teminator lenne..:D -
#232 Ehhez ide is beírom a véleményem:
Az már überkavarás lenne ha kiderülne h. az igazi John Connor maga is egy terminator. :D
Egyébként meg Bale tudtommal legalább 3 részre szerződött, szal. nem tűnhet csak úgy el nyomtalanul... -
#231 spoileres terminator infok -
#230 little ték -
spike0007 #229 http://www.sg.hu/cikkek/60513/john_connor_feleseget_valtott -
#228 http://www.sg.hu/cikkek/60302/a_terminator_4_sztorija -
spike0007 #227 Common a rapper, Miles Dyson fiát Daniel Dysont alakítja a Terminator 4-ben elméletileg.
http://joblo.com/a-common-terminator
Egyre inkább kiváncsi vagyok a filmre!!!!:) Meg a T-sori folyatására is!:) -
#226 ? -
#225 ÍÍÍ, ez nagyon erős volt%!%%% -
#224 azér egy star warst ne hasonlíts már egy Terminatorhoz... Terminator nem sose tiniknek készült ha nem a felnőtteknek... star warsnál ez megoldható volt, de terminatornál ez nem az, így már nem lesz az igazi, hibá van Bale és Brolin.