Terminator Salvation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy meg a Tarimátor 1-2 igenis jó filmek voltak.
Te vagy a buta Taranov (ugyanis így beszûkíted a látóköröd)mert most azt mondod:
Ez csak egy akciófilm, nincs semmi mondanivalója...blablabla...
Hidd el én is átestem ezen a korszakon, de azóta megtanultam, hogy nem az van, hogy csak egy bizonyos filmkategóriában lévõ allkotások lehetnek jók. MINDEN kategóriában vannak jó filmek. És az akciófilmek közt a Terminátor kiemelkedõ helyen van. Nemrég megnéztem a kettõt (azt hittem már nem fog tetszeni, de tévedtem) és élveztem minden apró elemét, hogy milyen profi munka. A zene, a vágások,az operatõr (ISTEN!!!) az effektek (mai szemmel nézve is).
És nem az van, hogy a franicák csinálnak jó filmet, az amcsik meg szarokat! Minden nemzetiségnek vannak jó és szar filmjei. Meg még azokon röhögök akik azt mondják "Én utálom az amerikai filmeket, én csak a Mûvészbe járok.".
Hát ezek az emberek egyáltalán nem széles látókörûek.
Szóval mielõtt elkezdesz fikázni egy igen jó alkotást, elõször gondolod át és ne azt csináld amit a "nagyoktól" látsz.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Na ne akard, hogy mondjak jó színészeket, mert azokat is csak a Best magazinból ismered.
Robert De Niro, Edward Norton, Donald Sutherland, Jack Nicholson stb. stb.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Na az ilyen butáknak gyártják a Terminátort, ha megveszed a mozijegyet vagy a DVD-t/VHS-t, máris keresett rajtad Arni egy bizonyos összeget.
Abszolút tehetségtelen csak -egyesek szerint- jól néz ki, egy filmben úgyis fellehet venni egy jelenetet 20-szor, tehát nem baj az se ha elrontja. Bár elrontani se nagyon rontja, hisz nincs mit egy ilyen filmben.
Szégyenletes.
én remélem hogy a T4 már a jövõben fog játszódni a háboruról.
terminatoron kivul is rakat jó filmje volt, pl. vörös zsaru, total recall, true lies stb.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Azért Arnira túlzás azt mondani, hogy színész, nagyon jól fogalmazott a Gamestar a "fõhõs" szóval.
Szar volt mindegyik.
Én csak azt remélem, hogy egy izgalmas és sok újat hozó történetet találtak ki a folytatáshoz, és akkor elfelejthetnénk a gyengécske, "vérszegény" 3. részt.
Infó: gamestar