Terminator Salvation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A másik magyarázat egyszerûbb: 84-ben nem tudta Cameron, hogy lesz-e második rész. Ugye Reese úgy magyarázza a rendõrségi kihallgatáson, hogy visszaküldték õket az idõben, és "senki más nem jut át! Csak õ van itt, és én". Akkor még szó sem volt T1000-rõl, meg 2. részrõl. Azt, hogy mégegy Terminator ment vissza, csak a 2. részbe írták bele.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Amúgy elképzelhetõ, amit mondasz, ja a Skynet lehet elég okos, nagy tudású.
De mint olvasom akkor az van amit te írtál Csaba #363...
Amúgy ha jól értlemeztem, akkor a 2 robotot egyszerre küldte vissza, csak más idõbe, de akkor ezt csak a biztosság miatt, vagyis nem tudta, hogy az elsõ úgy se fog sikerülni, ezért elküldte a 2.-at is a T-1000est, de akkor minek küldte volna persze az elsõt.
Amúgy a 3. rész, igen látványos, és hát John Connor szerepe meg a csajé utólag kicsit "puhány", de ezenkívül a sztoriilag mit rontottak el? Igaz , a skynet öntudatra ébredt, elkezdte a háborút a bombázással, innen John Connor lesz az emebri ellenállás vezetõje (javíts ha nem) szóval innen simán mehetne a 4. nem?
Ha jól értem akkor a 2 termit 1x küldte vissza az idõben a SkyNet? Akkor lehet ha 1 idõbe küldte volna mind2õt akkor még sikerült is volna az akció. 😄
a 4-tõl sem várok sokkal többet. Ha Cameron vinné végig az egészet, forgatókönyv, rendezés, akkor igen, de így... Azért kíváncsi vagyok rá, de nem hiszem, hogy az 1-2 nyomába érne...
Az pedig, hogy több idõgép volt, az embereknek is volt, az hülyeség. Skynetnek is csak a végefelé sikerült elkészítenie, ez lehet a magyarázat, hogy miért nem kezdtek el tömegesen visszaküldözgetni harcosokat a múltba. Az emberek meg felrobbantották az egészet, nehogy tovább bolygassák az idõt, a Skynetnek meg nem volt már ideje többre.
Nem olvastam Terminátor könyveket, de nekem úgy tûnne logikusnak, hogyha a SkyNet építené (lévén kurva sok információja van, gyorsan számol és elegendõ mennyiségû nyersanyag is a rendelkezésére áll). Bár az is igaz, hogy John-nak a fejében van a dolog, hogy vissza kell küldeni az apját, különben neki lõttek, így építetthet is valami tudóscsoporttal. A SkyNet elszabadulása elõtt biztos nem volt idõgép. Várom azokat, akik esetleg tudják konkrétan 😊
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Én is nagyon várom, remélem jó lesz a film! Én a mostani Batman film alapján Christian Nolan és Chr. Bale-ben bízom, Bale-t és filmjeit meg szeretem. És azért jó lenne valami folytatás(befejezés) az elsõ három résznek ha már elkezdték. Még nem volastam vissza minden hsz-t, de én úgy tudom hogy még 3 rész elvileg lesz. Az idõgépet azt lehet tudni melyik évben építették meg? A Skynet elszabadulása után vagy elõtt? (bár a 3. részben már elszabadul de idõgéprõl még szó sincs)
Szóval elszabadul és megépítik hoyg valaki visszaküldjön valamiért valakit😊 (nem röhögni, jól érteni) vagy már meg van elõtte is, és csak jól jön hogy ha már elszabadult akkor valaki..... ??? 😊
Hi!
egyik cyberdines faszi mondja hogy hiába minden mostmár dyson nélkül is megcsinálják amit akarnak....szal termi 3 ide oda a skynet mindenképp elkészül😊
A SkyNet-et illetõen képbe kerültem, de ez az idõparadoxonos dolog még mindíg nem stimmel.
John visszaküldte Kyle-t 1984-be, aminek eredményeként végülis õ (John) megszületett. De amíg nem külde vissza Kyle-t, hogy élhetett? Hiszen valahogy megszületett John azelõtt, hogy visszaküldte volna az apját.
Miért nem született meg? Hiszen pont ez a lényeg, hogy akkor tûnt volna el a jövõbõl, ha nem küldi vissza a saját apját a múltba, hiszen akkor nincs ki megtermékenyítse (de szépen mondtam) Sarah-t. Természetes, hogy John idõsebb, mint Kyle, mivel elõbb születetett, bármilyen furcsán is hangzik. Idõparadoxonok, pedig mindig fennállnak, ha idõutazásról beszélünk, ami szerintem lehetetlen. Ha elméletben beszélünk idõutazásról, ott egyszerûen szükség szerû, hogy az okozat, megelõzze az okot. De ebben az esetben, új ok és okozat születik. Ha mondjuk meg akarnák ölni Hitlert, akkor az ok az, hogy mit tett Hitler, ennek okozata, hogy semmissé kellenne tenni. Ekkor már az lesz az ok, hogy Hitler egy szörnyû ember és okozat lesz, a meggyilkolása.
A másik:
A gépek uralta jövõben hogyan küldhette vissza John Kyle-t (az apját), amikor elvileg még meg sem született. A filmben John Connor választja ki az önként jelentkezõk közül Reese õrmestert és küldi vissza 1984-be. Itt egyfajta idõparadoxonnal állunk szemben, hiszen ekkor John idõsebb, mint saját apja. Hogyan született meg, ha csak kb 40 évvel késõbb küldi vissza apját a múltba? Az okozat megelõzi az okot!
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Okés, értem. Szóval a lényeg az, hogy ennek a témának kevés/rövid lenne egyetlen film. 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A srác írta:
"egy csak egy sima akciófilm lenne a végén"
Ezene a fórumon kicsit visszamenve korábbra olvasgatthattok infókat!
PSN ID.: Beegabor

Mellesleg tuti nem egy film lesz. Minimum egy trilógiát várok el ebbõl a poszt-apokaliptikus témában.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!