1224
![39907001nz.jpg](https://up.picr.de/39907001nz.jpg)
-
Arnold Schwarzenegger -
spike0007 #542 Stáblista
Na kinek a neve került még fel?:) Tudtuk hogy feltűnik de jó ott látni!:) -
:D, hajrá. -
saw123 #540 köszi. zsír lesz és kész. nem lehet bukta mint a T3. ott leszünk Pécsen a premieren. ennyi. Connor kiszáll -
spike0007 #539 Terminátor Tv spot -
ha mozikba nem szinkronosan adják, akkor dvd megjelenésig. -
saw123 #537 :) -
Helo!
Ha megjelenik nálunk is a T4 akkor mennyit kéne várni a szinkronos változatra?Feliratossat nem szeretem. -
Már a trailerekben letisztázzák......"ez nem az a jövő amiröl anyám mesélt nekem..." Akkor hol a hiba? sehol :) Én véleményemen nem változtat , frankó lesz ez, a Dark Knight Irójában nem fogunk csalodni, ittis remekelni fog, az hogy aki a régi terminátor történet vonalát várja, az áljon neki a regényeket olvasni :) -
ja, ha jól emlékszem. rég olvastam. -
Daza500 #533 Ráadásul ez már könyvekben is megvolt írva, hogy John ott lesz, amikor a Skynet végső vereséget szenved. -
Azért a T3 nem olyan nagy pofoncsapás, mint az, hogy John nem John. -
A Terminator fanok a T3-at is túlélték, miből gondolod, hogy tömeges öngyilkosságba törnének ki, ha itt egy ilyen fordulatot hoznak be? -
Na akkor az én véleményem erről a John-Marcus dologról. Szerintem hihetetlenül nagy butaság. Alapjaiban köpné pofán a Terminátor világot. John nem is John. Ezek után meg senkit sem érdekelne, hogy Marcus mit ugrabugrál John Connorként. Mert ő nem John Connor. Elismerem, jó kis mozi attrakció lenne, aki szereti az akciót, annak jó dobás lenne, de aki szereti (és tényleg szereti, tehát jóformán fan) a T világot, annak biztos bukta lenne. A T világ gyakorlatilag John köré épült, nem lehet csak úgy megváltoztatni, amit James Cameron megálmodott, és vászonra vitt. Gondoljatok bele, ott van az a fénykép Sarahról, amit John ad Kyle-nak, hogy felismerje, majd ha visszaküldik. Marcus-hoz hogy kerülne oda? Megtalálhatják, de Marcus aztán tudja, hogy mit tegyen vele, meg hogy aztán ki van rajta. Meg Kyle nem lehetne John saját apja, mert John igazából Marcus. Marcus meg egy más tészta. Akkor Katenek nem tűnne fel, hogy az nem is John? Abszurd az egész. Meg odamennek Marcushoz, és azt mondják neki, hogy figyelj már, öcsipók, lehámozzuk a bőröd, John Connorét rádhúzzuk, és te leszel John. Marcus belemenne? Hiába ütik le, és teszik akarata ellenére a dolgot, átprogramozni nem tudják, tehát úgy is tudná, hogy mi történt vele.
Őszintén remélem, hogy ez a Marcus-John dolog csak valami csúnya pletyka volt, mert ha igaz lett volna, és megváltoztatták, akkor kezdhetek félni, hogy valami más irdatlan böszemséggel is előállnak majd, ami szintén felhördülést keltene a T fanok körében, és pofáncsapást jelentene a T világnak. -
Suffering #529 ugyis ez lesz a vége, csak most behülyitik a népet, hogy már megváltoztaták a végét mert kikerült ez a spoiler. Tuti nem állt össsze ujra az egész stáb hogy egy alternative endinget csináljanak neki. De ha igazuk van és tényleg más lesz a vége,akkor nagyon rmeélem hogy a DVD-n rajta lesz az extrák között majd ez a lepoilerezett vége. -
legalábbis én nem tudtam még esse... -
A film végén John Connor az Arnold Schwarzenegger képével ellátott T800-zal harcol és veszít. Halála után az ellenállás vezetői kénytelenek valamit kitalálni, hogy ne omoljanak össze az emberek. Ezért fogják és Marcusról lenyúzzák a bőrét és John Connor testét húzzák vissza rá. Vagyis Marcusból lett John Connor.
szpojler baszki :P. -
LOL -
zoltang #525 Megváltozott a Terminator: Megváltás vége
http://www.sg.hu/
-
saw123 #524 új poszterek yeeeeeeeeeee -
#499 -
Helo!
Mikor jelenik meg nálunk a Terminator 4? -
mer má láttam :D. de nem néztem még végig, lol. majd bepótolom. de hát a net nagy úr, sztem sokan megnézték má korábban. -
Mert nem volt nézettsége. -
Helo!
Nem ide tartozik de megkérdezem.Tudjátok,hogy mé szünt meg az RTLKLUB on a Terminator Sara Connor krónikái? -
grat -
unalmamban sikerült csinálnom egy elvont plakátot! és gondoltam megosztom itt is :D
-
Na milyen? Jót, rosszat, ne kíméljetek. :) Első fordításom. -
Amúgy ne várjatok nagy duranást, minden pálya ugyan úgy néz ki, a cél is gyan az mindig, kinyírni minden muksót, megbütykölni a terminálokat (hogy kinyíljon a kapu, működjön a lift stb), hogy tovább juthassunk. Egyedül a szöveg adja a sztorit. -
http://www.filefactory.com/file/af6af1g/n/Terminator_Revenge_240x320_jar -
tessék itt van
nem próbáltam ki,majd írjátok meg,hogy megy-e? -
Na szívás van, 240x320-ban törölték onnan, ahonnan szedtem volna, úgyhogy keresnem kell. -
meg van 240x320-ban is? -
Suffering #510 Létszi feltudnád rakni 320x240-es felbontásban? -
Nincs jobb hely, külön topik meg fölösleges neki, úgyhogy ide jön:
Terminator - Revenge
mobilos játék, Swarcival kell gyilkolászni az ellenállás katonáit. Magyar nyelvű, lefordítottam.
176x220
Ha más felbontásban kell, írjátok. -
egész tűrhető lett
de feliratosan lesz nézve az alap.... -
NAgyon nagy! -
Arra már nem is emlékszem. -
hupsz akk bocsi én csak most találtam rá :)
hát jah de azért választhatták volna a régi "trailerhangunkat" is :D -
Már #483-ban is megjött. ;)
A narrátor hangja nekem sem tetszik, de szerencsére ez csak a trailerekben lesz jelen.