1224
-
#583 A filmjei jók (bár a hajnali őrjárat azért inkább csak középszintű valami lett) de engem nagyon irritál az egész ember úgy ahogy van. -
spike0007 #582 1.Christian Bale-nek rossz filmjét még nem láttam!
2.Már az a pár képsor ami eddig kiszivárgott messze jobb mint a 3 rész teljes egésze sőt egyedi hangulata van.A második részt idézi.
Ez egy fasza film lesz nem kell szépíteni.
-
spike0007 #581 Sztem meg csúcs film lesz! Meg kell nézni és majd utána lehet károgni. Addig felesleges! -
#580 Miért érzem úgy, hogy nem lesz olyan jó, mint ahogy a trailerek sugallják? -
sandor8206 #579 +azt az érvet azért el kell fogadnod, hogy ez a hír inkább negatív vagy semleges mint pozitív. -
#578 Hát egy über final trailer még jöhetne :) Aztán már csak mozi :) -
#577 Na ezt már nem, meg se nézem, majd a moziba. Elég az előzetesből :)
-
#576 http://zsomimedia.freeblog.hu/archives/2009/04/28/Terminator_Salvation_Spotok_ismet_6-7-8/
http://zsomimedia.freeblog.hu/archives/2009/04/27/Terminator_Salvation_TV_Spot_5/ -
sandor8206 #575 én elfogadom (csak nem nézem meg moziban), de attól még lehet szar! -
spike0007 #574 Láttatok Ti egy deka vért is a T1-T2-jövőképes jelenetei között? Mert én nem. Sosem volt olyan véres ez a háború a filmeken.Amit láttam eddig az hangulatilag teljesen jó. Pár leszakadt véres tagtól nem lesz jobb a film.Ez nem a John Rambo! A termiket majd szitává lövik ahogy kell nem lesz "R" fogadd el és kész! -
#573 Jó azért ne hasonlítsuk már egy alsógatyás hős kalandjait egy atomrobbanás utáni véres háborút bemutató filmhez. -
sandor8206 #572 nem is tudtam, hogy a TDK egy apokalipszis utáni future war múvi a gépek és a az emberek között. Hogyne kéne az "R" -
spike0007 #571 Dark Knight is pg 13 volt és lám. Nem kell fröcsögnie a vérnek hogy jó legyen a film. Nem ettől lesz jó egy film! -
sandor8206 #570 fos pg-13, egy Terminátor filmnek kell az "R" -
#569 Hurrá :/
Én moziban szeretném látni, teljes pompájában. Idióta amerikaiak. :c -
#568 #567
ez van. -
#567 Hát igen de ez akkor is gázos, hogy retek klub edisön lesz a moziban. -
#566 jaja. -
#565 no nem baj, lesz majd zsíros unrated -
#564 Ha ez az index.hu-s hír igaz akkor azt hiszem egyel kevesebb néző lesz a moziban.
A Terminator: Megváltás [1] rendezője, McG [2] elvérzett a Warner stúdió elleni harcban, a negyedik rész a tervezett R besorolás helyett PG 13-as kategóriába került, így ki kell hagyni belőle a legjobb trancsírozós jeleneteket. A film "Május 21-én, csütörtökön visszavágunk" alcímmel kerül a mozikba, amit a Cinemablend szerint nyugodtan ki lehetne egészíteni ezzel: "De nem túl brutálisan, nehogy a kiskölykök megijedjenek." (via cinemablend [3]) -
saw123 #563 hmm -
LeonSKennedy #562 Nalam is az elso a csucs.
Alapfilmnek tartom,rengetegszer lattam.Az elso komolyabb idoutazos temaju sci-fi volt amit lattam kiskoromban es a mai napig is nagy hatassal van ram.Igaz hogy nemileg odivatuak a trukkok,megis egyedi a tortenete remek karakterekkel(Michael Biehn,Lance Henriksen stb..) van tele es mindemmellett ezzel a filmmel kezdodott el a komolyabb akciofilmek korszaka.
De azert azt elismerem,hogy a masodik resz latvanyban,megvalositasban es kozonsegsikerben felulmulja boven.A T2 igazi akciokultmozi es Schwarzenegger ott meg abszolut a csucson volt.
Mi sem bizonyitja jobban elhivatottsagomat a Terminator univerzum irant,minthogy jopar formatumon megvettem a filmeket. :-)
A TERMINATOR 1. megvan DVD-n (a 2 lemezes feliratos magyar kiadvany) plusz az amerikai Blu-ray valtozat.A T2 megvan DVD-n 2 feleben is(a magyar 2 lemezes es az angol Ultimate edition is) tovabba a nemotorszagban kiadott femdobozos HD-DVD s verzio is (utobbi a bovitett valtozattal).Tovabba elorendeltem Blu-rayen a femdobis Skynet editiont is ami Junius 1-en fog megjelenni.A T3 megvan HD-DVD-n(USA) es DVD-n(magyar kiadas) is,bar ez a resz nem all valami kozel hozzam.A SARAH CONNOR CHRONICLES elso evada pedig magyarhonban var majd ram,ha hazaterek,egyik baratom vette meg nekem Blu-rayen.Jelenleg Angliaban elek es csak nyaron fogok majd hazalatogatni.
Persze a 4-ik Terminator filmet is nagyon varom mar,foleg mert egyik kedvenc szineszem Christian Bale jatszik benne. -
#561 Nekem a 2:).
De az első is nagyon ütős.Csak nekem a 2 többet jelent, mivel azt rongyosra néztem, és örök klasszikus marad.Pont pár napja néztem meg megint. -
Daza500 #560 Bezzeg ha James Cameron rendezte volna... -
#559 hát szerintem 1+2 inkább.
legalábbis nálam. -
#558 Amúgy van aki egyetért abban, hogy az első a best? -
#557 Jobb is,mert a harmadik halovány gyenge lett... -
#556 Azzal tudnék érvelni ellened, hogy bár nem láttam sokszor az első kettőt sem, azokra mégis emlékszem szinte jelenetről jelenetre. Ellenben a harmadik részből nincs meg szinte semmi.. -
r4pt0r #555 Ez csak nézőpont kérdése, mármint a film minősége. Szerintem bőven a közelében volt. De ez a téma nem erről szól. :D -
#554 "jó kis film az"
hátőő... az első kettőnek a közelébe sem érhet.
Bár a pina jó benne:). -
#553 A T1,2-t veszi jobban alapul A T3-at kevésbé, úgyhogy előfordulhatnak majd ütközések. -
lord nihilus #552 annak én is örülök! köszi -
r4pt0r #551 Nem a 3 nem lesz kihagyva, úgy tudom. Nagyon helyesen jó kis film az. -
lord nihilus #550 és az alap művekre? T1-2re épül(gondolom a 3at kihagyják)? -
#549 Erre számítottam kb :D -
#548 Semennyire. -
#547 TSCC sztorija mennyire fog kapcsolódni a T4-hez? Semennyire? -
#546 Kidobó lesz az Electric Boogie bárban. ;) -
#545 Az jó ha Arnold benne lesz.De mit fog benne csinálni? -
spike0007 #544 Pontosan!:)