1224
39907001nz.jpg
  • Shep
    A filmjei jók (bár a hajnali őrjárat azért inkább csak középszintű valami lett) de engem nagyon irritál az egész ember úgy ahogy van.
  • spike0007
    1.Christian Bale-nek rossz filmjét még nem láttam!
    2.Már az a pár képsor ami eddig kiszivárgott messze jobb mint a 3 rész teljes egésze sőt egyedi hangulata van.A második részt idézi.
    Ez egy fasza film lesz nem kell szépíteni.
  • spike0007
    Sztem meg csúcs film lesz! Meg kell nézni és majd utána lehet károgni. Addig felesleges!
  • Shep
    Miért érzem úgy, hogy nem lesz olyan jó, mint ahogy a trailerek sugallják?
  • sandor8206
    +azt az érvet azért el kell fogadnod, hogy ez a hír inkább negatív vagy semleges mint pozitív.
  • kill3r21
    Hát egy über final trailer még jöhetne :) Aztán már csak mozi :)
  • Kandurex
    Na ezt már nem, meg se nézem, majd a moziba. Elég az előzetesből :)

• kill3r21
    http://zsomimedia.freeblog.hu/archives/2009/04/28/Terminator_Salvation_Spotok_ismet_6-7-8/

http://zsomimedia.freeblog.hu/archives/2009/04/27/Terminator_Salvation_TV_Spot_5/
  • sandor8206
    én elfogadom (csak nem nézem meg moziban), de attól még lehet szar!
  • spike0007
    Láttatok Ti egy deka vért is a T1-T2-jövőképes jelenetei között? Mert én nem. Sosem volt olyan véres ez a háború a filmeken.Amit láttam eddig az hangulatilag teljesen jó. Pár leszakadt véres tagtól nem lesz jobb a film.Ez nem a John Rambo! A termiket majd szitává lövik ahogy kell nem lesz "R" fogadd el és kész!
  • Shep
    Jó azért ne hasonlítsuk már egy alsógatyás hős kalandjait egy atomrobbanás utáni véres háborút bemutató filmhez.
  • sandor8206
    nem is tudtam, hogy a TDK egy apokalipszis utáni future war múvi a gépek és a az emberek között. Hogyne kéne az "R"
  • spike0007
    Dark Knight is pg 13 volt és lám. Nem kell fröcsögnie a vérnek hogy jó legyen a film. Nem ettől lesz jó egy film!
  • sandor8206
    fos pg-13, egy Terminátor filmnek kell az "R"
  • SötétBarom
    Hurrá :/
    Én moziban szeretném látni, teljes pompájában. Idióta amerikaiak. :c
  • bertino

ez van.
  • Shep
    Hát igen de ez akkor is gázos, hogy retek klub edisön lesz a moziban.
  • bertino
    jaja.
  • Kandurex
    no nem baj, lesz majd zsíros unrated
  • Shep
    Ha ez az index.hu-s hír igaz akkor azt hiszem egyel kevesebb néző lesz a moziban.

A Terminator: Megváltás [1] rendezője, McG [2] elvérzett a Warner stúdió elleni harcban, a negyedik rész a tervezett R besorolás helyett PG 13-as kategóriába került, így ki kell hagyni belőle a legjobb trancsírozós jeleneteket. A film "Május 21-én, csütörtökön visszavágunk" alcímmel kerül a mozikba, amit a Cinemablend szerint nyugodtan ki lehetne egészíteni ezzel: "De nem túl brutálisan, nehogy a kiskölykök megijedjenek." (via cinemablend [3])
  • saw123
    hmm
  • LeonSKennedy
    Nalam is az elso a csucs.

Alapfilmnek tartom,rengetegszer lattam.Az elso komolyabb idoutazos temaju sci-fi volt amit lattam kiskoromban es a mai napig is nagy hatassal van ram.Igaz hogy nemileg odivatuak a trukkok,megis egyedi a tortenete remek karakterekkel(Michael Biehn,Lance Henriksen stb..) van tele es mindemmellett ezzel a filmmel kezdodott el a komolyabb akciofilmek korszaka.

De azert azt elismerem,hogy a masodik resz latvanyban,megvalositasban es kozonsegsikerben felulmulja boven.A T2 igazi akciokultmozi es Schwarzenegger ott meg abszolut a csucson volt.

Mi sem bizonyitja jobban elhivatottsagomat a Terminator univerzum irant,minthogy jopar formatumon megvettem a filmeket. :-)

A TERMINATOR 1. megvan DVD-n (a 2 lemezes feliratos magyar kiadvany) plusz az amerikai Blu-ray valtozat.A T2 megvan DVD-n 2 feleben is(a magyar 2 lemezes es az angol Ultimate edition is) tovabba a nemotorszagban kiadott femdobozos HD-DVD s verzio is (utobbi a bovitett valtozattal).Tovabba elorendeltem Blu-rayen a femdobis Skynet editiont is ami Junius 1-en fog megjelenni.A T3 megvan HD-DVD-n(USA) es DVD-n(magyar kiadas) is,bar ez a resz nem all valami kozel hozzam.A SARAH CONNOR CHRONICLES elso evada pedig magyarhonban var majd ram,ha hazaterek,egyik baratom vette meg nekem Blu-rayen.Jelenleg Angliaban elek es csak nyaron fogok majd hazalatogatni.

Persze a 4-ik Terminator filmet is nagyon varom mar,foleg mert egyik kedvenc szineszem Christian Bale jatszik benne.
  • Csabesz6
    Nekem a 2:).
    De az első is nagyon ütős.Csak nekem a 2 többet jelent, mivel azt rongyosra néztem, és örök klasszikus marad.Pont pár napja néztem meg megint.
  • Daza500
    Bezzeg ha James Cameron rendezte volna...
  • bertino
    hát szerintem 1+2 inkább.
    legalábbis nálam.
  • SötétBarom
    Amúgy van aki egyetért abban, hogy az első a best?
  • desigo
    Jobb is,mert a harmadik halovány gyenge lett...
  • SötétBarom
    Azzal tudnék érvelni ellened, hogy bár nem láttam sokszor az első kettőt sem, azokra mégis emlékszem szinte jelenetről jelenetre. Ellenben a harmadik részből nincs meg szinte semmi..
  • r4pt0r
    Ez csak nézőpont kérdése, mármint a film minősége. Szerintem bőven a közelében volt. De ez a téma nem erről szól. :D
  • Csabesz6
    "jó kis film az"
    hátőő... az első kettőnek a közelébe sem érhet.
    Bár a pina jó benne:).
  • zvaragabor
    A T1,2-t veszi jobban alapul A T3-at kevésbé, úgyhogy előfordulhatnak majd ütközések.
  • lord nihilus
    annak én is örülök! köszi
  • r4pt0r
    Nem a 3 nem lesz kihagyva, úgy tudom. Nagyon helyesen jó kis film az.
  • lord nihilus
    és az alap művekre? T1-2re épül(gondolom a 3at kihagyják)?
  • SötétBarom
    Erre számítottam kb :D
  • zvaragabor
    Semennyire.
  • SötétBarom
    TSCC sztorija mennyire fog kapcsolódni a T4-hez? Semennyire?
  • zvaragabor
    Kidobó lesz az Electric Boogie bárban. ;)
  • belarus
    Az jó ha Arnold benne lesz.De mit fog benne csinálni?
  • spike0007
    Pontosan!:)