Terminator Salvation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi van ha: Marcus Wright maga a megtestesült Skynet ? Csak mondjuk egy távolabbi jövõbõl, ahol megváltoztak már a dolgok? Tök jó fordulat lenne szerintem
PSN ID.: Beegabor
Chaos Anno Domini
2. A célpont szerves anyag, azaz humán, és az adatok ugye megjelennek a Termi képernyõjén, és ezt így csinálták, hogy kívülrõl is látszódjon a poszter kedvéért.
3. Valamelyik vicceskedvû ellenálló belekarcolta, miután pár golyót a termi fejébe lõve végzett vele.
Na melyiket találtam el? 😄
Chaos Anno Domini
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
De az elõzõ trailerek alapján is nyílvánvaló volt. Ha közel olyan jó szintet üt meg mint a T2, akkor elégedettek lehetünk.
Nagyon állat cuccok vannak fent.
http://premiumjatekok.hu/
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Remélem...
Epikus nagyon jó az új trailer fasza film lesz!!!
Sötét lovag alázás van kéészülöben ugyérzem! 😊
Mert ha nincs még senki szeretném elõre lefoglalni a 4 fordítását!
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Vedd elõ újra a DVD-t!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
kösz a választ, privi ment. úgy folytatom, h t3ban nem lett Ítélet Nap 😛P. meghiúsították 😄.
Chaos Anno Domini
Kate Brewster(állatorvos), apja Robert Brewster(tábornok). Szülei elváltak mikor még Kate az állatorvosi suliba járt.
Szerintem ne romboljuk vele a topkiot, inkább privátban küldd el annak, aki meg szeretné nézni. Én meg szeretném. 😊
Továbbá benézhetsz ide(lehet, hogy most nem jön be, majd késõbb próbálkozz) is, hardcore terminátor fanok (írók, olvasók egyaránt) biztos nagyon szívesen elolvasnák, és még segítenek is az esetleges hibákkal, mit pontosíts, stb.
Illetve ha készen van, akár még ide is feldobhatod.
Sok sikert hozzá, remélem sem a kedv, sem az ihlet nem fog elfogyni! 😉
Chaos Anno Domini
bemásoljam ide, amit eddig írtam? sok 😛.
Chaos Anno Domini