1224
39907001nz.jpg
  • kill3r21
    MEGAATOM SPOILER!!!!
    Ha nem akarsz magadnak rosszat ne nézd meg!
    Terminator Salvation
    Így néz ki a filmben Schwarzenegger!
    http://zsomimedia.freeblog.hu/archives/2009/05/18/Igy_fog_kinezni_Schwarzenegger_a_Terminator_4-ben/
  • Legend Killer
    ok, akko hagyjuk, nemtom, csak úgy gondoltam.

profi az eredeti kép :D. de mind1, lényeg, h jó munkát csináltá azé az elsőnél is, szal nem szar.
  • zvaragabor
    Valami konzolpanel tetejének néz ki.
  • zvaragabor
    Amikor a város átalakul a termi fejévé? Megcsinálhatom, de ilyen méretben nem sok látszik belőle, ha meg vastagabbra csinálom, akkor meg szétnyújtja a topikot, és csúnya. Mozgósra meg megint ne tudom megcsinálni. :)

A fehér fény nem tudom mi, ez az eredeti kép:
    http://images2.fanpop.com/images/photos/4500000/Terminator-Salvation-terminator-4577637-1024-680.jpg
  • Legend Killer
    miaza fehér fény, v mi a Salvation alatt? :D A salv betűk alatt pontosan.
  • Legend Killer
    profi. jobb, mint a semmi :D. de sztem a lenti képek egyike is jó lenne, de amúgy jó a bannered, csak nem oda baszós, úgy értem :D.

1ik kép teccett lentről, má oldalakkal hátrébb van sztem, amin1város volt és a Terminátor feje, ha jól emlékszem... az jó lenne bannernek, nem? :D
  • zvaragabor
    1 perces banner:

?
  • SötétBarom
    "A szél nagyon gyorsan terjeszti a sugárzást."

Ezt hívják "fallout"-nak. Nem mellesleg a szél nem a sugárzást terjeszti, maximum elhordja a rádioaktív port meg egyéb szmötyit mindenfelé.

Csernobilt pedig azért hoztam fel példának, mert burjánzik a növényzet ezerrel.
  • Nagydög
    Csernobil es egy atomrobbanas osszevetese nem szerencses. Csernobilban az ego grafit juttattott a legkorbe nagy mennyisegu radioaktiv reszecsket(mint egy bazi nagy piszkos bomba), amik aztan a szellel szepen korbe utaztak a foldet. Egy foldfelszin feletti robbanas kevesebb kiszorodassal jar(lasd: Hirosima).
  • Legend Killer
    a harmadik meg az, h ez csak1film, itt bármi lehet.
  • Tripod
    A harmadik rész végén, azért elég sok bombát kilőtt a skynet.
    Néhány kilométeres körzet? Amikor felrobbant Csernobil még nálunk is mérték a sugárzást nem hogy néhány kilométeres körzetben! A szél nagyon gyorsan terjeszti a sugárzást.
  • SötétBarom
    Maximum a becsapódási kráterek néhány kilóméteres körzetében. Nem hiszem, hogy a skynet lefedett minden gombostűfejnyi területet atombombákkal..

"A másik meg a zöld fű, meg bokrok. Az is hogy a fenébe?"

Nézegessél képeket Csernobilről, és közvetlen környezetéről.. -.-
  • Tripod
    Azért azt kicsit furának találom, hogy egy ilyen atomtámadás után csak úgy futkároznak az emberek a föld felszínén, holott a sugárzástól rég ki kellett volna hogy hulljon az összes hajuk, aztán vérhányás közepedte szépen lassan meghalniuk, még akkor is ha a támadás után több évvel játszódik a film. A másik meg a zöld fű, meg bokrok. Az is hogy a fenébe?
    Remélem erre lesz valami magyarázat, mert ha nem akkor ez óriasi baki számomra.
    Na de mind1 ettől függetlenül várjuk a filmet. Nagyon is
  • Legend Killer
    ja
  • zvaragabor
    Meg át kellene írni a topik címét Terminator: Salvation-ra, meg az alcím is kimehetne a fenébe. Esetleg egy házigazda, mert ha megjelenik a film, akkor itt káosz lesz. Ha senki más, akkor este esetleg megpróbálhatok valami bannert festeni.
  • Legend Killer
    kellene1banner.
  • desigo
    hú de nagyon várom már
  • r4pt0r
    Én is ezt használom, de egyébként elérhető a hardwired.hu-n is a 720p.
  • desigo
    QuickTime Alternative
  • SLICK
    csak azért sem teszek fel quick time-ot (köcsög apple)
  • belarus
    Kössz szépen!!!
  • r4pt0r
    Én is de sokat kell még aludni. :D Nem baj a tegnapi Star Trek is kellemes volt, hétfőn meg X-men szóval azért ebben a hónapban is meglesz a kötelező. :P
  • spike0007
    Azt a k.rva! Ez nagyon üt! Ha belegondolok hogy dvd-n majd rendezői változattal jön ki az meg még nagyobbat szól hasonlóan mint a T2-nél! Nagyon faja kis film lesz ez! Az előzetes kritikák eddig dícsérik a filmet ezek a premier előtti viszhangok! Már mennék a moziba be.!
  • r4pt0r
    valóban a trailer szót oda írhattam volna. :D
  • SötétBarom
    Ja, aszittem egy négy perces jelenet.. De nem, csak egy kurva hosszú trailer.. Bár így a NIN nélkül már nem üt akkorát :D
  • r4pt0r
    Hmmm nem igazán. Eddig látott jelenetek +hozzáadva 1-2 plusz. pl motor megy az úton és átcsúszik az autó alatt eddig ezt láttuk, itt látjuk ugyan ezt + még hozzá a motor belső "szemével" is hogy kiszámolja hogy fog esni a kocsi, és így megy át alatta.
  • SötétBarom
    Spoileres?
  • r4pt0r
    Quick Timeot fel kell telepíteni.
  • belarus
    Helo!
    Ezt a trailert,hogyan birnám megnézni?Mert nekem nem sikerül megnyitnom.
  • lord nihilus
    :ooooooooooooooooooooooooooo
  • r4pt0r
    Új 4 perces HDban is

Van benne 1-2 új jeleneett
  • spike0007
    Szóval egyenlőre nyugodjunk meg!:)
  • spike0007
    Ezt már egy hónapja lenyilatkozta...Ez még csak pletyka meg hogy Ő mit szeretne stb...Majd meglátjuk, ugyis másképp lesznek a dolgok. :) Robert Patrickes doktoros ötlet viszont jó. Róla lesz mintázva a T-1000! Visszamegy John egy keveset az időben hogy aztán felkészültebb legyen...meglátjuk sztem ez még bőven módosulni fog. :)
  • SötétBarom
    :D
  • sandor8206
    ÚRISTEN! McG olyat nyilatkozott, hogy remélem nem gondolja komolyan, mert ennél nagyobb hülyeséget még nem hallottam. Remélem csak poénkodott. És ez a csávó rendezte a 4. részt?!

"I strongly suspect the next movie is going to take place in a [pre-Judgment Day] 2011," McG reveals. "John Connor is going to travel back in time and he's going to have to galvanize the militaries of the world for an impending Skynet invasion. They've figured out time travel to the degree where they can send more than one naked entity. So you're going to have hunter killers and transports and harvesters and everything arriving in our time and Connor fighting back with conventional military warfare, which I think is going to be f*cking awesome. I also think he's going to meet a scientist that's going to look a lot like present-day Robert Patrick [who famously played the T-1000 in Terminator 2], talking about stem-cell research and how we can all live as idealized, younger versions of ourselves."

és még azt mondja rá, hogy milyen fucking awesome, a hülye!
  • SötétBarom
    Need.
  • spike0007
    Zúz!!
  • spike0007
    Hangulatos képsorok
  • spike0007
    A film FSK16 besorolást fog kapni Németországban vagy is csak 16 éven felüliek nézhetik a filmet! A németek komolyan veszik a korhatárt! Úgy tűnik, hogy a Hard PG13-as a kategóriája a TERMINATOR SALVATION-nek.
  • saw123
    najo ezeken a trélereken most beszartam. jol látom hogy a T-1es jelenet (hez hasonló) cuccot raktak össze amikor a T közlekedik a lépcsőn? de mit keres ott Kyle? én mondom ez nem fog kegyelmezni... a világ legjobb 130 perce lesz. pécsen a moziban nem lesz válság, május 21-ét már beírtam a naptáramba.