Terminator Salvation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Nem ide tartozik de megkérdezem.Tudjátok,hogy mé szünt meg az RTLKLUB on a Terminator Sara Connor krónikái?
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
nem próbáltam ki,majd írjátok meg,hogy megy-e?
Chaos Anno Domini
Terminator - Revenge
mobilos játék, Swarcival kell gyilkolászni az ellenállás katonáit. Magyar nyelvû, lefordítottam.
176x220
Ha más felbontásban kell, írjátok.
Chaos Anno Domini
hát jah de azért választhatták volna a régi "trailerhangunkat" is 😄
A narrátor hangja nekem sem tetszik, de szerencsére ez csak a trailerekben lesz jelen.
Chaos Anno Domini
használd az eszed, ennyi.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
😄.... jóvanna 😛. de ennyi idõ alatt meg is írhattad volna a választ, hisz le nem tört a kezed, ha jól látom... vagy súlyos sérülést szenvedtél1hsz megírásával esetleg? 😄
nc
-Hol vagy?
-Aggódom
angolban igy szolt:
-Where are you?
-I don't know
Chaos Anno Domini
klassz kép
2003-ben (asszem akkor volt) kb ugyanilyen szinten vártam a T3-at az egész korrekt trélerek miatt is. aztán felutaztam pestre premier éjféli vetítésre és sokot kaptam. megofgadtam hogy soha többet semmire. most talán mégis kiveételt teszek ezért a filmért mert sokadszorra nézem meg a trélert és egyre jobban az az érzésem hogy ez a film kb akkora durranás lesz mint a dárk knájt. én a szinkronnal is ki lennék békülve a magyar TRÉLER alapján, szerintem egész jó lett. az igazán nagy filmeknet meg ugyis igényesen szinkronizálják itthon.
ui: a wikipédia szerint schwarzenegger már biztosan bent lesz a filmben
vájuk!
Go Jeff Go!!!!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
" Én még legyõzhetem"
Ami eredetileg (angol):
" I'm the only hope you have " (Én vagyok az egyedüli reményetek)
Chaos Anno Domini
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Az elsõ T-600-as beszivárgó Marcus.. Senki se néz utána a dolgoknak csak írja a hülyeségeket. Elõször is T-800-as T-101-es Arnold kinézettel mondjuk az már beszivárgó lenne, de Marcus nem az hanem ember csak fémvázzal rendelkezik.. Meg hogy innen-onnan nyúltak dolgokat hasonlít a Firefly-ra a Hunter Killer. Baszki már a 84-es filmben is igy nézett ki majdnem a Hk és hol volt még a Firefly!! Nézzétek meg a cikket elég szánalmas jó röhögést mindenkinek!
amúgy ritka jó mozi lesz
de mikorra várható a t4? :S