1224
39907001nz.jpg
  • zvaragabor
    Maga a hús-vér arnold nincs, de a számítógépes grafikai feje roland Kickinger testén igen.
  • cassoneitaly
    Elvileg csak egy apró rész erejéig tér vissza a filmbe,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    valami olyan helyzetben, ami vicces lesz...

Ma este megcsekkolom sztem a CAM-os verziót... (Mert ha jön az angol sub akkor így egyből kezdhetem fordítani )
  • spike0007
    Benne lesz! De ezt hírekben többször leközölték! Igaz csak rövid ideig lesz benne!
  • fulopzizou
    nah most ezt nem igazán értem, hisz Arnold nincs benne:)..vagyis furcsa lesz
  • spike0007
    43 milla nyitóhétvégén és eddig 56 millánál jár. Bár a következő hetek számítanak igazán,de egész jó!http://boxofficemojo.com/movies/?id=terminatorsalvation.htm
  • kill3r21
    miért nélküle??? simán bennevan! :)
  • desigo
    Hát ez tuti,hogy moziban nézős de azért jó munkát a fordításhoz...
  • Legend Killer
    ...

én megvárom a jó minőségűt.
  • cassoneitaly
    Kijött az első CAM-os verzió:

Terminator Salvation 2009 CAM XVID-FEAR

Lehet szedni...

Mihelyst kijön az ANGOL SUB, kezdem fordítani, csak ugye várni kell a külföldi kollégákra...

Megpróbálom minél hamarabb elkészíteni és persze minél jobb minőségben a Magyar feliratot...Megtaláljátok majd ITT és ITT !!!

...:::THE END BEGINS:::...
  • spike0007
    Én is olyan 6,7-7 körül tippelem a rate-jét imdb-n az már jónak számít nagyonis, a T3-at mondjuk nem értem hogy lett 6,7. Mindegy. Tény ahogy a filmet nagyon megvágták a 13-as korhatár miatt szóval a teljes filmet azt dvd-n kapjuk meg a rendezői változattal.De sztem így is bőven jobb lesz a harmadik résznél. Dvd-n meg biztos hogy az a plussz fél óra sokat fog dobni még rajta. Pénzéhes Warner. Az adatokat meg meglátjuk remélem azért szépen fog termelni.
  • sandor8206
    felfelé már nem igen megy, még csak most jönnek majd az európai szavazatok, ha a régi filmekhez nem fog "klappolni" simán lehúzzák.
    Sztem olyan T3 szinten fog szerepelni. Első hétvégére 70 milkót jósolnak ami gyenge (persze ez még csak tipp), ST többet hozott vagy a körüli lesz, Wolverine meg bőven, de a lényeg úgyse azon van hanem a 2. héten, ott mutatkozik meg egy film igazi ereje! Szóval lényegtelen az első 7vége, a 2. hét a lényeg!
  • zvaragabor
    Igen, a bevétel érdekel engem is legjobban egyenlőre.

Én egy 8.0-val megelégednék, dehát 8.7-ről ment le 8.0-ra, aztán 7.7-re. Nem valami bíztató.
  • spike0007
    De ez a 7.7 még mehet felfele is akár. Persze lefele is, de sztem megragad 7 körül. A 3.-ik résznek meg valóban sok a 6.7 a 6.0 a reális.
    A teljes nyitóhétvége adatára kiváncsi leszek beleértve a tegnapi meg a mai napt is.
  • zvaragabor
    Salvazion már csak 7.7 az IMDb-n.
  • Kandurex
    A 6.7 kicsit sok a 3. résznek, de nagyjából okés
  • fulopzizou
    'Batman':D szét fog zúzni minden robotot! Furcsa lesz Arnold Swarchenegger(igy irják?:S) nélkül nézni Terminatort..
  • ba32107
    Ezért nem is néztem meg őket. Én annyit tudok a filmből, hogy Christian Bale játszik benne. És ez így is marad a mozipremierig :)
  • desigo
    Semmi jelentősége,hogy ki mit mond róla.
    Nem szabad semmilyen ítéletet olvasni.

Be kell ülni a filmre nulla előítélettel és saját véleményt kell kialakítani róla mindenkitől függetlenül.

Már a bemutatókban is túl sok a spoiler.
    azért nekem az biztató,hogy IMDBn 8-pont felett van
  • zvaragabor
    Nagyon sok rajongó is csak átlagosra, de nem kiválóra minősítette. Legtöbben a történet hiányát, a karakterek kiforratlanságát, Bale gyenge szerepjátékat, és a nonstop akciót sorolta fel negatívumként. Utóbbi még nem is lenne baj, de szorosan kötődik a történet hiányhoz, mert ugye kivágták a nyugisabb, karakterorientáltabb jeleneteket. Majd meglátjuk.
  • spike0007
    Mérges vagyok hogy az éjszaka a múzeumban miatt két hetet kell várni!Pff
  • spike0007
    A rajongóknak bejön a kritikusoknak nem!
    De a kritikusok nem izgatnak!
    Infómorzsák
  • edios
    IMDB 8.4/10 @~2500 szavazatnál. (ez még semmit nem jelent)

Ha majd megjelenéstől számított 1 hónapon belül is képes lesz 7 fölött maradni, akkor jó filmmel van dolgunk.
    (eddig t1-2-3 rendre: 8.1,8.5, és 6.7, ami szerintem teljesen korrekt)
  • lord nihilus
    főleg h egy fajjal nagyobbak mint a t-800asok meg ugye minigunnal tolják :D:D
  • SötétBarom
    Helyette lesz egy rakat T600 szövet nélkül. Azisjóak :o)
  • belarus
    Helo!
    Én azért nagyon várom,hogy megjelenjen nálunk a kritikák ellenére.Meg aki megnézte mind a 3 T az ezt is megfogja nézni.Abban én is reménykedek,hogy ne olyan sz*r legyen mint a T3.
  • zvaragabor
    101-es modell az Arnie kinézetű modell. Konkrétan a 101-es modell is sorozatpéldány, mert futószalagon gyártották. Ergó az Arne külsőből is egy rakat van. Lásd, T1, T2, ez mind más példány, de mindkettő T-800-as, 101-es modell.
  • kill3r21
    és gondolom a 101.darabon lesz bör :)
  • zvaragabor
    A T-800-asokról kicsit spoileresen, de azt hiszem a trailerekből, meg az eddig megjelent infókból ez simán kiderül:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A T4-ben a Skynet éppen tervezi kidobni az első T-800-asokat, éppen ezért gyűjtögeti az embereket, hogy legyen szövetminta az élőszövethez. A film végére lesz csak T-800, de nem úgy, mint a T3-ban a jövőbeli jelenetben, hogy egy rakat szaladgál a képernyőn.
  • r4pt0r
    Ha jól olvastam még elvileg nem sok T-800as lehet, mert az későbbi modell, de lehet lesz 1-2.
  • Willenbrock
    Át lehetne ezt olyasmivel hidalni hogy valójában biológiai bomba volt ami főleg csak az embereket nyírta ki,a környezetet nem annyira vagy hasonló.
    Remélem sok T-800-ast láthatunk majd a filmben,az a cyborg nagyon jól el lett találva anno.
  • sandor8206
    inkább csalódjak kellemesen, mint hypoljak és utána "sírjak".
  • Tripod
    Jajj nagyon lehúzás szaga van a kommentjeidnek. IMDB-s 8,7-es osztályzat engem már most meggyőzött! Te meg még nem is láttad a filmet és komplett kritikát írsz róla.
    TF2-t én is jobban várom, de azért ez is írtó jó film lesz majd meglátod ;)
  • sandor8206
    imdb-még ne vedd alapul, 70 % 10 osztályzat, a 18 alattiak átlagosztályzata 9.9, sztem eddig még csak sajtóvetítések voltak és 18 alatti újságíró sztem kevés van.
    És itt nem az a lényeg, hogy 20 % vagy 50 % 70%, hanem az, hogy nem nagyom közelít a 90%-hez sem! T4 jövőben játszódik+Bale stb. tökéletes filmet várna az ember ami méltó a terminátor franchise-hoz, nem egy olyan filmet aminek a jó kritikája is (amiket én olvastam) max 7.5/10. Ha akciót akarnék nézni, megnézem a Transformerst! Itt azért több kéne, nem?! Lehet jó lesz, de egy biztos meg fogja osztani a rajongókat, mert ennek "tökéletesnek" kellett volna lenni, nem elmegy kategóriának.
  • spike0007
    Az is, egy nagy f*szság, egyébként már emelkedik a százalék!De Tiz ember véleménye kevés majd 100 ember véleménye meg ezer emberé már meghatározóbb lesz, de IMDB-n a tizezrek véleménye meg méginkább.Ott már 1824 szavazat alapján 8,7-es a film. Szóval várjuk ki a végét én elég sok pozitív kritikát olvastam volt negatív is de minden filmnél akad. Az meg hogy akciódús a film és kevesebb benne az elmélkedés engem nem fog zavarni, majd a rendezői változaton elmélyülhetünk jobban a karakterek kibontakozásában meg elmélkedésében.
  • spike0007
    Rottenen van egy pozitív kritikák között van olyan amit negatívnak vettek és megy a vita róla. El van cseszve ott sokminden.Meg azért irtak róla negatívat mert hogy nincs benne humor meg kevés Svarci..Könyörgöm az ilyen ne menjen kritikusnak vagy ne írjon kritikát. Egy posztapokaliptikus jövőben humor.. Amugy sok pozitív kritikát is olvastam róla főleg a fanok körében. Majd holnapután bemutatják a filmet és utána jön még ezer kritika aztán lehet majd akkor nézni a százalékot bár én inkább imdb párti vagyok ott 8,7/10-en áll. Szóval ha 7-8 körül marad akkor nagyon király filmet kapunk. A rendezői változat meg még jobb lesz.
    A T3 egy fos volt. Nem is értem hogy állhat 70%-on. Eleve ha két képkockát kiveszek a Salvationból az önmagában veri az egész T3-at.
    Várjuk ki a végét ha már bemutatták nagyközönségnek és ha párezer kritika kijön róla.
  • Dynamic
    Ennyivel a T3 alatt van? Hagyjuk már...
    Oké, én még nem láttam a filmet, de így látatlanban is f*szságnak érzem ezt a 20%-ot.
  • sandor8206
    hát nagyon úgy néz ki, hogy már nem csak azért izgulhatunk, hogy megfelel-e a Terminátor franchise-nak ez a film, hanem annak egyáltalán, hogy sima filmként működik-e. A legtöbb külföldi kritika kegyetlenül lehúzza, talán egyetlen pozitívat említ mindegyik az akció részeket. Rendezés, sztori, színészek, stb. borzalmas, talán Worthingtont+Yelchint emelték ki, hogy jók. Rottenen az idei blockbusterek közül eddig a legrosszabb osztályzatot kapta még az olyan "remek" filmek is jobbat, mint a Fast & Furious, Wolverine, Angels $ Demons! Szóval egy biztos már sztem, kegyetlenül meg fogja osztani a jónépet!
    Csak összehasonlításképpen, ugyanitt.
    Terminátor 100%
    T2 97%
    T3 70%
    T4 20%
  • Magoo
    Garantálom hogy nem úgy fog kinézni Schwarzi az új filmben. Ez valószínüleg a T4 játékhoz készült, mert nagyon nagyon nagyon olyan szintü grafika ami a mai játékokra jellemző.
    Hidd el, hogy a filmben totál élethű lesz. Ilyen gyenge CGI-t nem nagyon tolnak ekkora produkcióba.
  • SötétBarom
    Ebben mi a megaatom spoiler??? :D
  • zvaragabor
    Elvileg ez csak egy korai render, a filmben jobb lesz.