Terminator Salvation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigfoot

belarus
Helo!
Mikor jelenik meg nálunk a Terminator 4?

Legend Killer
mer má láttam 😄. de nem néztem még végig, lol. majd bepótolom. de hát a net nagy úr, sztem sokan megnézték má korábban.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

zvaragabor
Mert nem volt nézettsége.

Chaos Anno Domini

belarus
Helo!
Nem ide tartozik de megkérdezem.Tudjátok,hogy mé szünt meg az RTLKLUB on a Terminator Sara Connor krónikái?

Legend Killer
grat<#eljen>

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Tyler1
unalmamban sikerült csinálnom egy elvont plakátot! és gondoltam megosztom itt is 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

zvaragabor
Na milyen? Jót, rosszat, ne kíméljetek. 😊 Elsõ fordításom.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Amúgy ne várjatok nagy duranást, minden pálya ugyan úgy néz ki, a cél is gyan az mindig, kinyírni minden muksót, megbütykölni a terminálokat (hogy kinyíljon a kapu, mûködjön a lift stb), hogy tovább juthassunk. Egyedül a szöveg adja a sztorit.

Chaos Anno Domini

desigo
tessék itt van
nem próbáltam ki,majd írjátok meg,hogy megy-e?
zvaragabor
Na szívás van, 240x320-ban törölték onnan, ahonnan szedtem volna, úgyhogy keresnem kell.

Chaos Anno Domini

zoliii
meg van 240x320-ban is?

Létszi feltudnád rakni 320x240-es felbontásban?

zvaragabor
Nincs jobb hely, külön topik meg fölösleges neki, úgyhogy ide jön:
Terminator - Revenge
mobilos játék, Swarcival kell gyilkolászni az ellenállás katonáit. Magyar nyelvû, lefordítottam.
176x220
Ha más felbontásban kell, írjátok.

Chaos Anno Domini

desigo
egész tûrhetõ lett
de feliratosan lesz nézve az alap....
danikarate
NAgyon nagy!

zvaragabor
Arra már nem is emlékszem.

Chaos Anno Domini

Tyler1
hupsz akk bocsi én csak most találtam rá 😊

hát jah de azért választhatták volna a régi "trailerhangunkat" is 😄

zvaragabor
Már #483-ban is megjött. 😉

A narrátor hangja nekem sem tetszik, de szerencsére ez csak a trailerekben lesz jelen.

Chaos Anno Domini

Tyler1
megjött a szinkronos elõzetes

hát a narrátor hang az vmi nagyon gáz lett de a többi viszi 😄

zvaragabor
Különös figyelemmel nézzétek a moci oldalán a feliratot.

Chaos Anno Domini

Legend Killer
<#eljen>

Legend Killer
vrumvrum, vinném 😄.

bigfoot
zvaragabor

Chaos Anno Domini

Legend Killer
<#violent>... ennyit rólad 😄.

bertino
szerinted érdekel ?
használd az eszed, ennyi.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Legend Killer
*nyivákol-nyivákol*

😄.... jóvanna 😛. de ennyi idõ alatt meg is írhattad volna a választ, hisz le nem tört a kezed, ha jól látom... vagy súlyos sérülést szenvedtél1hsz megírásával esetleg? 😄

nc

érdekes mondat a szinkronos trailerben:
-Hol vagy?
-Aggódom

angolban igy szolt:
-Where are you?
-I don't know

zvaragabor
Benne lesz, persze csak a CGI-s feje, amit Roland Kickinger testére tesznek. Amogy Kickinger játszotta Arnoldot az Arnold életét bemutató filmben is.

Chaos Anno Domini

egy

klassz kép

2003-ben (asszem akkor volt) kb ugyanilyen szinten vártam a T3-at az egész korrekt trélerek miatt is. aztán felutaztam pestre premier éjféli vetítésre és sokot kaptam. megofgadtam hogy soha többet semmire. most talán mégis kiveételt teszek ezért a filmért mert sokadszorra nézem meg a trélert és egyre jobban az az érzésem hogy ez a film kb akkora durranás lesz mint a dárk knájt. én a szinkronnal is ki lennék békülve a magyar TRÉLER alapján, szerintem egész jó lett. az igazán nagy filmeknet meg ugyis igényesen szinkronizálják itthon.

ui: a wikipédia szerint schwarzenegger már biztosan bent lesz a filmben

vájuk!
MrSpock
Ezért szeretem ma szinkronos filmeket!Néha köze nincs ahhoz amit valójában mondana a szereplõ. Mondjuk ebben az esetben is nem mindegy hogy reményetek vagyok,vagy én legyõzhetem. Jó persze reményt adhatok nektek hogy legyõzöm.De itt a hangsúly az ilyen apokaliptikus filmekben a reményen van!

Go Jeff Go!!!!

bertino
esetleg vissza kéne olvasni, nem pedig nyivákolni...

Legend Killer
sokadjára kérdem, mikor jön ez at4 vééééééégreeee? 😛 semmit nemtok megjelenésrõl :S.

bigfoot
tudom😊!
csak poénból kérdeztem😊!
meg azért C Bale ordítozását nem tudják átvenni

zvaragabor
A magyar szinkron miatt feltehetõleg. Az utolsó mondat(Marcus mondata):
" Én még legyõzhetem"
Ami eredetileg (angol):
" I'm the only hope you have " (Én vagyok az egyedüli reményetek)

Chaos Anno Domini

bigfoot
hehe😄
miért isXD?

Azt hiszem inkább feliratosan nézném majd meg<#idiota>

bertino

magyar tréler itt

ui: be fogunk szarni nyáron ez annyira durva lesz
highlander15
Kibaszott nagy film lesz,legalább lesz olyan jó mint a T2!

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

T-600-as jóval nagyobb mint a T-800-as ráadásul.. Amugy ezzel szinte semmit se lõttek el mert ezt már régóta tudni hogy Marcus az ami.. Csak épp azt nem honnan jön.. Amugy csomó meglepi lesz a filmben..sztem és fordulat😊

Istenem mekkora baromságokat írnak a filmrõl az indexen...
Az elsõ T-600-as beszivárgó Marcus.. Senki se néz utána a dolgoknak csak írja a hülyeségeket. Elõször is T-800-as T-101-es Arnold kinézettel mondjuk az már beszivárgó lenne, de Marcus nem az hanem ember csak fémvázzal rendelkezik.. Meg hogy innen-onnan nyúltak dolgokat hasonlít a Firefly-ra a Hunter Killer. Baszki már a 84-es filmben is igy nézett ki majdnem a Hk és hol volt még a Firefly!! Nézzétek meg a cikket elég szánalmas jó röhögést mindenkinek!

bertino
úgylegyen...

nagyon erõltetik ezeket a gattling miniágyúkat már megint...
amúgy ritka jó mozi lesz

zvaragabor
Szereted az összeesküvés elméleteket. 😊

Chaos Anno Domini

Legend Killer
én meg elõször hallok errõl a Marcus arcról, lol.

de mikorra várható a t4? :S

kill3r21
Sztem marcus egy ember lesz, aki ellopta a skynet robot épitési trükkjeit....vagyis nem ö de ö igy készült,,,,és lehet hogy egy távolabbi jövö ellenálloja küldte hogy segitsen az embereknek, csak valami törtnik vele és elfeljti mit kéne tennie....és ezért ellenségnek nézik 😊
Ezt írta: " legalábbis a korábbi kiszivárgott infók alapján ennyit tudni." feltételezem olvasta valahol, ahol szoktak írni T4rõl. 😛