Terminator Salvation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Én moziban szeretném látni, teljes pompájában. Idióta amerikaiak. :c
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A Terminator: Megváltás <1>1> rendezõje, McG <2>2> elvérzett a Warner stúdió elleni harcban, a negyedik rész a tervezett R besorolás helyett PG 13-as kategóriába került, így ki kell hagyni belõle a legjobb trancsírozós jeleneteket. A film "Május 21-én, csütörtökön visszavágunk" alcímmel kerül a mozikba, amit a Cinemablend szerint nyugodtan ki lehetne egészíteni ezzel: "De nem túl brutálisan, nehogy a kiskölykök megijedjenek." (via cinemablend ❤️>3>)
Alapfilmnek tartom,rengetegszer lattam.Az elso komolyabb idoutazos temaju sci-fi volt amit lattam kiskoromban es a mai napig is nagy hatassal van ram.Igaz hogy nemileg odivatuak a trukkok,megis egyedi a tortenete remek karakterekkel(Michael Biehn,Lance Henriksen stb..) van tele es mindemmellett ezzel a filmmel kezdodott el a komolyabb akciofilmek korszaka.
De azert azt elismerem,hogy a masodik resz latvanyban,megvalositasban es kozonsegsikerben felulmulja boven.A T2 igazi akciokultmozi es Schwarzenegger ott meg abszolut a csucson volt.
Mi sem bizonyitja jobban elhivatottsagomat a Terminator univerzum irant,minthogy jopar formatumon megvettem a filmeket. :-)
A TERMINATOR 1. megvan DVD-n (a 2 lemezes feliratos magyar kiadvany) plusz az amerikai Blu-ray valtozat.A T2 megvan DVD-n 2 feleben is(a magyar 2 lemezes es az angol Ultimate edition is) tovabba a nemotorszagban kiadott femdobozos HD-DVD s verzio is (utobbi a bovitett valtozattal).Tovabba elorendeltem Blu-rayen a femdobis Skynet editiont is ami Junius 1-en fog megjelenni.A T3 megvan HD-DVD-n(USA) es DVD-n(magyar kiadas) is,bar ez a resz nem all valami kozel hozzam.A SARAH CONNOR CHRONICLES elso evada pedig magyarhonban var majd ram,ha hazaterek,egyik baratom vette meg nekem Blu-rayen.Jelenleg Angliaban elek es csak nyaron fogok majd hazalatogatni.
Persze a 4-ik Terminator filmet is nagyon varom mar,foleg mert egyik kedvenc szineszem Christian Bale jatszik benne.
De az elsõ is nagyon ütõs.Csak nekem a 2 többet jelent, mivel azt rongyosra néztem, és örök klasszikus marad.Pont pár napja néztem meg megint.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
legalábbis nálam.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
hátõõ... az elsõ kettõnek a közelébe sem érhet.
Bár a pina jó benne😊.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Chaos Anno Domini
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ha megjelenik nálunk is a T4 akkor mennyit kéne várni a szinkronos változatra?Feliratossat nem szeretem.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Õszintén remélem, hogy ez a Marcus-John dolog csak valami csúnya pletyka volt, mert ha igaz lett volna, és megváltoztatták, akkor kezdhetek félni, hogy valami más irdatlan böszemséggel is elõállnak majd, ami szintén felhördülést keltene a T fanok körében, és pofáncsapást jelentene a T világnak.
Chaos Anno Domini
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
szpojler baszki 😛.