Terminator Salvation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kill3r21
MEGAATOM SPOILER!!!!
Ha nem akarsz magadnak rosszat ne nézd meg!
Terminator Salvation
Így néz ki a filmben Schwarzenegger!
http://zsomimedia.freeblog.hu/archives/2009/05/18/Igy_fog_kinezni_Schwarzenegger_a_Terminator_4-ben/
Legend Killer
ok, akko hagyjuk, nemtom, csak úgy gondoltam.

profi az eredeti kép 😄. de mind1, lényeg, h jó munkát csináltá azé az elsõnél is, szal nem szar.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

zvaragabor
Valami konzolpanel tetejének néz ki.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Amikor a város átalakul a termi fejévé? Megcsinálhatom, de ilyen méretben nem sok látszik belõle, ha meg vastagabbra csinálom, akkor meg szétnyújtja a topikot, és csúnya. Mozgósra meg megint ne tudom megcsinálni. 😊

A fehér fény nem tudom mi, ez az eredeti kép:
http://images2.fanpop.com/images/photos/4500000/Terminator-Salvation-terminator-4577637-1024-680.jpg

Chaos Anno Domini

Legend Killer
miaza fehér fény, v mi a Salvation alatt? 😄 A salv betûk alatt pontosan.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
profi. jobb, mint a semmi 😄. de sztem a lenti képek egyike is jó lenne, de amúgy jó a bannered, csak nem oda baszós, úgy értem 😄.

1ik kép teccett lentrõl, má oldalakkal hátrébb van sztem, amin1város volt és a Terminátor feje, ha jól emlékszem... az jó lenne bannernek, nem? 😄

zvaragabor
1 perces banner:

?

Chaos Anno Domini

SötétBarom
"A szél nagyon gyorsan terjeszti a sugárzást."

Ezt hívják "fallout"-nak. Nem mellesleg a szél nem a sugárzást terjeszti, maximum elhordja a rádioaktív port meg egyéb szmötyit mindenfelé.

Csernobilt pedig azért hoztam fel példának, mert burjánzik a növényzet ezerrel.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Csernobil es egy atomrobbanas osszevetese nem szerencses. Csernobilban az ego grafit juttattott a legkorbe nagy mennyisegu radioaktiv reszecsket(mint egy bazi nagy piszkos bomba), amik aztan a szellel szepen korbe utaztak a foldet. Egy foldfelszin feletti robbanas kevesebb kiszorodassal jar(lasd: Hirosima).

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Legend Killer
a harmadik meg az, h ez csak1film, itt bármi lehet.

A harmadik rész végén, azért elég sok bombát kilõtt a skynet.
Néhány kilométeres körzet? Amikor felrobbant Csernobil még nálunk is mérték a sugárzást nem hogy néhány kilométeres körzetben! A szél nagyon gyorsan terjeszti a sugárzást.
SötétBarom
Maximum a becsapódási kráterek néhány kilóméteres körzetében. Nem hiszem, hogy a skynet lefedett minden gombostûfejnyi területet atombombákkal..

"A másik meg a zöld fû, meg bokrok. Az is hogy a fenébe?"

Nézegessél képeket Csernobilrõl, és közvetlen környezetérõl.. -.-

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Azért azt kicsit furának találom, hogy egy ilyen atomtámadás után csak úgy futkároznak az emberek a föld felszínén, holott a sugárzástól rég ki kellett volna hogy hulljon az összes hajuk, aztán vérhányás közepedte szépen lassan meghalniuk, még akkor is ha a támadás után több évvel játszódik a film. A másik meg a zöld fû, meg bokrok. Az is hogy a fenébe?<#bdead>
Remélem erre lesz valami magyarázat, mert ha nem akkor ez óriasi baki számomra.
Na de mind1 ettõl függetlenül várjuk a filmet. Nagyon is<#wink>
Legend Killer
ja

zvaragabor
Meg át kellene írni a topik címét Terminator: Salvation-ra, meg az alcím is kimehetne a fenébe. Esetleg egy házigazda, mert ha megjelenik a film, akkor itt káosz lesz. Ha senki más, akkor este esetleg megpróbálhatok valami bannert festeni.

Chaos Anno Domini

Legend Killer
kellene1banner.

desigo
hú de nagyon várom már <#eljen>
Én is ezt használom, de egyébként elérhetõ a hardwired.hu-n is a 720p.

desigo
SLICK
csak azért sem teszek fel quick time-ot (köcsög apple)

belarus
Kössz szépen!!!<#vigyor>

Én is de sokat kell még aludni. 😄 Nem baj a tegnapi Star Trek is kellemes volt, hétfõn meg X-men szóval azért ebben a hónapban is meglesz a kötelezõ. 😛

Azt a k.rva! Ez nagyon üt! Ha belegondolok hogy dvd-n majd rendezõi változattal jön ki az meg még nagyobbat szól hasonlóan mint a T2-nél! Nagyon faja kis film lesz ez! Az elõzetes kritikák eddig dícsérik a filmet ezek a premier elõtti viszhangok! Már mennék a moziba be.<#hawaii>!

valóban a trailer szót oda írhattam volna. 😄

SötétBarom
Ja, aszittem egy négy perces jelenet.. De nem, csak egy kurva hosszú trailer.. Bár így a NIN nélkül már nem üt akkorát 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Hmmm nem igazán. Eddig látott jelenetek +hozzáadva 1-2 plusz. pl motor megy az úton és átcsúszik az autó alatt eddig ezt láttuk, itt látjuk ugyan ezt + még hozzá a motor belsõ "szemével" is hogy kiszámolja hogy fog esni a kocsi, és így megy át alatta.

SötétBarom
Spoileres?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Quick Timeot fel kell telepíteni.

belarus
Helo!
Ezt a trailert,hogyan birnám megnézni?Mert nekem nem sikerül megnyitnom.

:ooooooooooooooooooooooooooo

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Új 4 perces HDban is

Van benne 1-2 új jeleneett

Szóval egyenlõre nyugodjunk meg!😊

Ezt már egy hónapja lenyilatkozta...Ez még csak pletyka meg hogy Õ mit szeretne stb...Majd meglátjuk, ugyis másképp lesznek a dolgok. 😊 Robert Patrickes doktoros ötlet viszont jó. Róla lesz mintázva a T-1000! Visszamegy John egy keveset az idõben hogy aztán felkészültebb legyen...meglátjuk sztem ez még bõven módosulni fog. 😊

SötétBarom
😄

ÚRISTEN! McG olyat nyilatkozott, hogy remélem nem gondolja komolyan, mert ennél nagyobb hülyeséget még nem hallottam. Remélem csak poénkodott. És ez a csávó rendezte a 4. részt?!

"I strongly suspect the next movie is going to take place in a 2011," McG reveals. "John Connor is going to travel back in time and he's going to have to galvanize the militaries of the world for an impending Skynet invasion. They've figured out time travel to the degree where they can send more than one naked entity. So you're going to have hunter killers and transports and harvesters and everything arriving in our time and Connor fighting back with conventional military warfare, which I think is going to be f*cking awesome. I also think he's going to meet a scientist that's going to look a lot like present-day Robert Patrick , talking about stem-cell research and how we can all live as idealized, younger versions of ourselves."

és még azt mondja rá, hogy milyen fucking awesome, a hülye!
SötétBarom
Need.

A film FSK16 besorolást fog kapni Németországban vagy is csak 16 éven felüliek nézhetik a filmet! A németek komolyan veszik a korhatárt! Úgy tûnik, hogy a Hard PG13-as a kategóriája a TERMINATOR SALVATION-nek.

najo ezeken a trélereken most beszartam. jol látom hogy a T-1es jelenet (hez hasonló) cuccot raktak össze amikor a T közlekedik a lépcsõn? de mit keres ott Kyle? én mondom ez nem fog kegyelmezni... a világ legjobb 130 perce lesz. pécsen a moziban nem lesz válság, május 21-ét már beírtam a naptáramba.

Shep
A filmjei jók (bár a hajnali õrjárat azért inkább csak középszintû valami lett) de engem nagyon irritál az egész ember úgy ahogy van.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

1.Christian Bale-nek rossz filmjét még nem láttam!
2.Már az a pár képsor ami eddig kiszivárgott messze jobb mint a 3 rész teljes egésze sõt egyedi hangulata van.A második részt idézi.
Ez egy fasza film lesz nem kell szépíteni.

Sztem meg csúcs film lesz! Meg kell nézni és majd utána lehet károgni. Addig felesleges!

Shep
Miért érzem úgy, hogy nem lesz olyan jó, mint ahogy a trailerek sugallják?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

+azt az érvet azért el kell fogadnod, hogy ez a hír inkább negatív vagy semleges mint pozitív.
kill3r21
Hát egy über final trailer még jöhetne 😊 Aztán már csak mozi 😊
Kandurex
Na ezt már nem, meg se nézem, majd a moziba. Elég az elõzetesbõl 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

én elfogadom (csak nem nézem meg moziban), de attól még lehet szar!
Láttatok Ti egy deka vért is a T1-T2-jövõképes jelenetei között? Mert én nem. Sosem volt olyan véres ez a háború a filmeken.Amit láttam eddig az hangulatilag teljesen jó. Pár leszakadt véres tagtól nem lesz jobb a film.Ez nem a John Rambo! A termiket majd szitává lövik ahogy kell nem lesz "R" fogadd el és kész!