1224
-
fulopzizou #743 ez a rendes film ha igen akkor miért fordítod le?? -
#742 Terminator.Salvation.2009.CAM.XviD-TFaN
Ehhez a verzióhoz érkezett angol sub.
FORDÍTÁS ELKEZDVE, Jelenleg 10 % kész -
fulopzizou #741 persze biztos, mostanában már mindig szinkronosan jelenik meg egy ilyen szintü film.. -
#740 Helo!
Ami majd megjelenik DVD az szinkronos lessz?? -
#739 Van angol felirat a CAM-os verzióühoz.. MA este elkezde, szerintem holnapra elkészülök vele...
-
#738 Mennyi a jegy? -
#737 meg egy szinkron felvételt xD -
#736 Aztán várjuk a beszámolót ^^ -
#735 Na éjféltől Tejminátor nézés, remélem nem bánom meg. -
spike0007 #734 Plussz a Salvation Dvd-re többen kiváncsian lesznek sztem a vágatlan rendezői változat miatt. -
spike0007 #733 Ha termel plussz bevételt és sztem fog, akkor nem, plussz a dvd eladásokból származó bevétel ami pl T3 esetében anno nagyobb volt mint az amcsi bevétel. De már írtam korábban hogy a Salvationnnak sokkal több vetélytársa volt mint anno a T3-nak. Sztem a T3 bevétele Összejön a Salvation-nek is. Ugyhogy sztem Shep-nek igaza van. -
#732 És gondolod ha kijön nullára vagy esetleg termel egy kis bevételt az nem számít buktának egy ilyen filmnél... -
#731 Szolnokon csak szinkronosan játsszák sajnos. De én ezért nem utazok fel Pestre, szóval pénteken ott a helyem a szolnoki Cinema City-ben. :) -
#730 hát ez az a film, amit akárhányszor is nézek meg, egyszerűen nem tudom megunni.
Cameron nem akarja újraforgatni a T3-at és a 4-et? -
#729 Na a TV 2-n most megy az Ítélet napja :D
bemelegítenek a Salvation-re -
fulopzizou #728 'angol szinkron' a Terminatornál?!! az igen:D eredeti nyelven angol, azt nem kell szinkronizálni.. xD
Amugy én szomabaton nézem erdeti nyelven magyar felirattal a MOM Parkaban 1915-től:D
aztán késöbb majd szinkronnal is megnézem h ugy milyen.. -
#727 szinkronosan -
#726 Legszivesebben angol szinkronosan, felirat nélkül nézném, de ilyen sajnos nincs. Ezekután legszivesebben angol szinkronosan, felirattal nézném, de nem hiszem, hogy pestig elmegyek, Szolnok esélyes, de szerintem ott csak magyar szinkronos van. Vagy valaki tud róla, hogy szolnokon eredeti szinkronnal is játszanák? -
fulopzizou #725 Szinkronosan vagy feliratosan nézitek a moziban? -
spike0007 #724 Szóval türelem és várjuk meg a végén mennyit szed össze. Meg mindenkinek jó mozizást én pénteken nézem meg valőszínűleg!:) -
spike0007 #723 Így van sztem is visszahozza az árárt sőt többet is plusz a dvd-n is hoz főleg a +30 perc miatt is!:) Hát a T3 is bukó volt az is külföldi bevételek alapján hozta vissza+dvd eladásokból! Szóval nyugalom. Plussz anno a T3-nak nem volt ennyi vetélytársa. Up, Star Trek, Angyalok és Démonok,Éjszaka a Múzeumban. -
#722 Nem lesz az bukta a legtöbb országban még be sem mutatták és így van 116 milka, szerintem 0-ra simán ki fog jönni + DVD eladások nem lesz az - szerintem de az biztos, hogy a többi részhez képest bukó. -
#721 No második hétvégéjén kemény 16 millát tudott összekaparni, így már nyugodtan kijelenthető, hogy a film bukta. -
Hoz_Hun #720 Lehet, hogy arra gondolt inkább megvárja tékában és kikölcsönzi. Még léteznek ilyen intézmények úgy tudom. -
#719 nem, inkább nézd meg kamerás minőségba, az a jó... -
fulopzizou #718 Azt kérdezed h a Terminator Salvation cimű filmet megéri-e moziban megnézni?!!!
Úristen... -
Csaba007 #717 Megéri megnézni moziban, ér annyit? -
#716 Hi!
Nmrég derült ki hogy több torrent oldalon is terjeng egy DVDSCREENER kiadás, ami .rar formátumban jön le és mgnyithatatlan a fálj(password lock)
Egy tuti CAM verzio van.
DVDSCREENER PEDIG NINCS! -
#715 angol felirat -
sandor8206 #714 sztem gondold át a dolgokat. Most helyeselsz meg engem, egy ilyen nagy szupersztárral+a többi színésszel kihozták a filmet 55 milkóból. A terminátornál meg 130 milkó a színészek fizetése?!
Látom kép zavarba vagy ez nem úgy működik, hogy színészek fizetése=budget*60% -
#713 ennél a két filmnél, amit említettél, mondd már meg mégis mire ment volna el az 55 millió dollár 60-70%-a, ha nem az abszolút főszereplő Will Smith fizetésére? ugyanis két drámáról van szó, ahol még CGI-re sem kell költeni. Will Smithről meg annyit, hogy évente 1-2 filmet forgat, de már évek óta mindegyik - műfajtól függetlenül - jócskán 100 milla fölött kaszál a mozipénztáraknál, magyarul az az ember egy aranytojást tojó tyúk a producereknek, így nem meglepő, ha ezért meg is fizetik.
neked fogalmad sincs a dolgokról, csak dobálódzol a szavakkal. -
spike0007 #712 -
#711 Idén nem szerepelt egy filmben sem -
spike0007 #710 Egyszerű ha nem érdekel a film ne nézd meg de ne szidd és ne vedd el mások kedvét. Véleményed lehet, de ez már túllépte a vélemény szó jelentéséet mióta pocskondiázod az embereket a fórumon. Ennyi! -
spike0007 #709 Nem tudsz érvet felhozni mert nincs. A viselkedésed meg ahogy pocskondiázol embereket meg minősíthetetlen. Will Smith pár éve még biztos nagy sztár volt. De mondj igazán jó filmet tőle idén. -
sandor8206 #708 egyszerűen nem tudok semmi érvet felhozni, mert annyira idióták vagytok.
Csak ennyit esetleg
SEVEN POUNDS-Production Budget: $55 million
THE PURSUIT OF HAPPYNESS-Production Budget: $55 million
Will Smiths a legjobban fizetett mozisztár. Ne kelljen tovább elemeznem.
Terminator Salvation-Production Budget: $200 million
Szóval nekem ne mondd, hogy a látvány "olcsó", a színészek meg a 200 milliós budgetből elvisznek 130-140 milkát. A fenti filmekben nincsenek színészek? -
#707 ki beszélt arról, hogy az átlagos színészek 20-30 milliókat keresnek? a te gondolatmenetedet követve ezek szerint vannak átlag feletti színészek is, mint pl. Bale, és igenis sokat zeng róla a sajtó. a mellékszereplők fizetése fejenként nyilván nem 20-30 milla, de nem is pár száz ezer dollár. -
#706 gratulálok a mélyenszántó ellenérveidhez!
-
sandor8206 #705 Bale nem=Arnold
nagyon de nagyon nem vagytok tisztában a dolgokkal (én sem) de van realitás érzékem, hol keresnek az átlagos színészek 20-30 milkákat, szupersztárok se nagyon már. nagyon ritka ha valaki mostanában ennyit, akkor hetekig attól zeng a sajtó -
#704 karakterszínész. ez egy szó, amin te lovagolsz, de pölö Bryce Dallas Howard személyijében sincs benne, hogy ez a foglalkozása. egy színész fizetését nem a szerepei, hanem a neve, és ami a legfontosabb a menedzsere talpraesettsége határozza meg.
a pár száz ezer dollár egyébként is nonszensz, egy példát hozok, Charlie Sheen egyetlen(!!) TAAHM epizódért kap 700ezer dollárt, de mondhatnám, akár Hugh Laurie-t is. azért hozok fel sorozatpéldát, hogy érzékeltessem. és ez nem tévésorozat, hanem egy igazi nagyköltségvetési nyári blockbuster.
teljesen logikátlan, amit mondtál.