Terminator Salvation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nem akarsz magadnak rosszat ne nézd meg!
Terminator Salvation
Így néz ki a filmben Schwarzenegger!
http://zsomimedia.freeblog.hu/archives/2009/05/18/Igy_fog_kinezni_Schwarzenegger_a_Terminator_4-ben/
profi az eredeti kép 😄. de mind1, lényeg, h jó munkát csináltá azé az elsõnél is, szal nem szar.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
A fehér fény nem tudom mi, ez az eredeti kép:
http://images2.fanpop.com/images/photos/4500000/Terminator-Salvation-terminator-4577637-1024-680.jpg
Chaos Anno Domini
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
1ik kép teccett lentrõl, má oldalakkal hátrébb van sztem, amin1város volt és a Terminátor feje, ha jól emlékszem... az jó lenne bannernek, nem? 😄
Ezt hívják "fallout"-nak. Nem mellesleg a szél nem a sugárzást terjeszti, maximum elhordja a rádioaktív port meg egyéb szmötyit mindenfelé.
Csernobilt pedig azért hoztam fel példának, mert burjánzik a növényzet ezerrel.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Néhány kilométeres körzet? Amikor felrobbant Csernobil még nálunk is mérték a sugárzást nem hogy néhány kilométeres körzetben! A szél nagyon gyorsan terjeszti a sugárzást.
"A másik meg a zöld fû, meg bokrok. Az is hogy a fenébe?"
Nézegessél képeket Csernobilrõl, és közvetlen környezetérõl.. -.-
Remélem erre lesz valami magyarázat, mert ha nem akkor ez óriasi baki számomra.
Na de mind1 ettõl függetlenül várjuk a filmet. Nagyon is<#wink>#wink>
Chaos Anno Domini
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
"I strongly suspect the next movie is going to take place in a
és még azt mondja rá, hogy milyen fucking awesome, a hülye!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
2.Már az a pár képsor ami eddig kiszivárgott messze jobb mint a 3 rész teljes egésze sõt egyedi hangulata van.A második részt idézi.
Ez egy fasza film lesz nem kell szépíteni.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯