Terminator Salvation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ettõl még nem nevezném bukásnak a filmet persze, de azt sem mondanám, hogy tényleg az idei felhozatal nagyágyúja - a pénztáraknál legalábbis nem...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Na ezért kellett belekezdeni, egy új trilógiába lehet be se fejezik :-(
Na ki jött belõlem megint a vészmadár.
Chaos Anno Domini
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ma este megcsekkolom sztem a CAM-os verziót... (Mert ha jön az angol sub akkor így egybõl kezdhetem fordítani <#vigyor>#vigyor> )
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
........Allen Iverson......... \"Only the strong survive\" ..........MVP 2001...........
én megvárom a jó minõségût.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Terminator Salvation 2009 CAM XVID-FEAR
Lehet szedni... <#vigyor>#vigyor>
Mihelyst kijön az ANGOL SUB, kezdem fordítani, csak ugye várni kell a külföldi kollégákra...
Megpróbálom minél hamarabb elkészíteni és persze minél jobb minõségben a Magyar feliratot...Megtaláljátok majd ITT és ITT !!!
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Sztem olyan T3 szinten fog szerepelni. Elsõ hétvégére 70 milkót jósolnak ami gyenge (persze ez még csak tipp), ST többet hozott vagy a körüli lesz, Wolverine meg bõven, de a lényeg úgyse azon van hanem a 2. héten, ott mutatkozik meg egy film igazi ereje! Szóval lényegtelen az elsõ 7vége, a 2. hét a lényeg!
Én egy 8.0-val megelégednék, dehát 8.7-rõl ment le 8.0-ra, aztán 7.7-re. Nem valami bíztató.
Chaos Anno Domini
A teljes nyitóhétvége adatára kiváncsi leszek beleértve a tegnapi meg a mai napt is.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
........Allen Iverson......... \"Only the strong survive\" ..........MVP 2001...........
Nem szabad semmilyen ítéletet olvasni.
Be kell ülni a filmre nulla elõítélettel és saját véleményt kell kialakítani róla mindenkitõl függetlenül.
Már a bemutatókban is túl sok a spoiler.
azért nekem az biztató,hogy IMDBn 8-pont felett van <#eljen>#eljen>
Chaos Anno Domini
Ha majd megjelenéstõl számított 1 hónapon belül is képes lesz 7 fölött maradni, akkor jó filmmel van dolgunk.
(eddig t1-2-3 rendre: 8.1,8.5, és 6.7, ami szerintem teljesen korrekt)
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Én azért nagyon várom,hogy megjelenjen nálunk a kritikák ellenére.Meg aki megnézte mind a 3 T az ezt is megfogja nézni.Abban én is reménykedek,hogy ne olyan sz*r legyen mint a T3.
Chaos Anno Domini
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Chaos Anno Domini
Remélem sok T-800-ast láthatunk majd a filmben,az a cyborg nagyon jól el lett találva anno.
TF2-t én is jobban várom, de azért ez is írtó jó film lesz majd meglátod 😉
És itt nem az a lényeg, hogy 20 % vagy 50 % 70%, hanem az, hogy nem nagyom közelít a 90%-hez sem! T4 jövõben játszódik+Bale stb. tökéletes filmet várna az ember ami méltó a terminátor franchise-hoz, nem egy olyan filmet aminek a jó kritikája is (amiket én olvastam) max 7.5/10. Ha akciót akarnék nézni, megnézem a Transformerst! Itt azért több kéne, nem?! Lehet jó lesz, de egy biztos meg fogja osztani a rajongókat, mert ennek "tökéletesnek" kellett volna lenni, nem elmegy kategóriának.
A T3 egy fos volt. Nem is értem hogy állhat 70%-on. Eleve ha két képkockát kiveszek a Salvationból az önmagában veri az egész T3-at.
Várjuk ki a végét ha már bemutatták nagyközönségnek és ha párezer kritika kijön róla.
Oké, én még nem láttam a filmet, de így látatlanban is f*szságnak érzem ezt a 20%-ot.
Csak összehasonlításképpen, ugyanitt.
Terminátor 100%
T2 97%
T3 70%
T4 20%
Hidd el, hogy a filmben totál élethû lesz. Ilyen gyenge CGI-t nem nagyon tolnak ekkora produkcióba.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ