Továbbra is Bill Gates a leggazdagabb amerikai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugye tudod hogy hány ilyen "valami olyat" csináltak ami emiatt került háttérbe. Sokat pazaroltuk már e fórum hasábjait is😊) Ugye nem akarjuk elõrõl kezdeni😊) Ahhoz hogy ezt az uralmat valaki megtörje úgy látszik nem elég tisztességesnek lenni, annak is kell látszani --> Nem elég jó terméket kiadni (régóta van rá példa), el is kell tudni adni. Hát igen, ez lenne most a nagy feladat...
Megj.: Mivel itt senkinek sem fizetnek a reklámozásért, ezért elvbõl nem irom le egyik cégnek se a nevét, és a termékeiket sem reklámozom. De szerintem a fogalmazásmódból mindenki rájön, hogy mikor mire gondolok.
Helló, mi? ;-)
Hozzátenném én a gyûlöletet nagyon ostoba és rossz dolognak tartom és nem gyûlölöm a Bill Gatest sem, csak nem kell tõlem sem elvárni hogy jó szemmel nézzem az ilyen pénzéhes stílus generálta magatrtást... Persze lehet hogy sokan gyûlölik, de az semmire nem megoldás, inkább az ellnekezõje...
Mert jó nagy károkat okoz azzal (mint ahgy a többi ilyen pénzfaló is) hogy a hatalmánál fogva a saját anyagi érdekei alá rendel mindent amit tud, amit enged a hatásköre. Kifelé meg mutatják az ilyen helyzetben lévõ emberek a jópofit. Szerintem egyébként ez is egy beteges dolog, lehet Gates téynleg nem tehet róla😊)
Jó, azt megértem, hogy ha nekem lenne egy kisebb-nagyobb cégem, ami hasonlóval foglalkozik, akkor én is másképp állnák hozzá ehez a kérdéshez.
Helló, mi? ;-)
Helló, mi? ;-)
10 fele ember letezik: aki ismeri a binaris szamrendszert, es aki nem.
Srácok, néztétek az oldalon a listát? :o)
Kinek jut eszébe egy 400-as listát FLASH-ben megcsinálni? 😛 Nonszensz... agyrém... pfff... rotfl... lol 😄
10 fele ember letezik: aki ismeri a binaris szamrendszert, es aki nem.
Egyébként bill bácsi a világ legnagyobb adományozóinak egyike, TÖBB MILLIÁRD DOLLÁRT oszt szét iskolák felszerelésére, tanulók ösztöndíjának fizetésére, és egyéb fontos célokra. A többirõl ez közel sem mondható el!
Aranyköpések: http://aranykopesek.com

„A világot akarjuk! Most rögtön!” Jim Morrison Béke veletek...
- Hogyan halt meg Bill Gates? -> "Ha még egyszer lefagy ez a rohadt Windows, én kiugrom az ablakon!"
a magyar gdp 140 milliard dollar = kb 29.000 milliard forint
God was a dream of good goverment. You will soon have your god, and you will make it with your own hands.
Tirmo 60 Undead Priest Redrock Berserkers Venture Co.

15000 milliárd FT-ot?
Gigabyte P67A-UD4-B3,I5-2500K, Corsair DDR3 8GB 1866 Mhz CL9, Sapphire ATI HD 6950 2 GB GDDR5, SB X-FI Gamer, Samsung BX 2431, Logitech MX 5500
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD

\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV

Gigabyte P67A-UD4-B3,I5-2500K, Corsair DDR3 8GB 1866 Mhz CL9, Sapphire ATI HD 6950 2 GB GDDR5, SB X-FI Gamer, Samsung BX 2431, Logitech MX 5500

(Ma este arról fogok álmodni hogy mit kezdenék ennyi pénzzel...)