Tank T-72: Balkans in Fire

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
jó móka lesz karira 50K-t elnyomni csak gamere😄

Asszony nincs aki megfékezze az ilyen jellegû ámokfutást?😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

[NST]Cifu
Nem tudom, de nem valószinû. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Seaweed
Ha hianyzik majd megyek VBS-ezni 😄
De most komolyan VBS-es valyok ilyen szinten van tankilag (ej de szep szo 😄DD) mint SB Pro?
[NST]Cifu
Mondjuk elnézegetve a jármûvek listáját... hát azért ott is eléggé hiányos a felhozatal (már az is komoly újdonság állítólag, hogy belerakták a Mi-24-et... banyek, és a Szu-25? Vagy Szu-22, esetleg MiG-27?).

Seaweed
Nah akkor tudom mit keret a jezuskatol karacsonyra: Egy VBS + SB Pro Pers.-t <#idiota>
[NST]Cifu
A PE-t természetesen megveheti magánszemély, épp ez a lényege. A Pro-t viszont csak állami szerv.

Sanyix
Jáj tiszta VBS mármint árban 😊 de vbs-t is haderõnek készítették, mégis lehet kapni, úgyhogy szerintem eztis lehet majd remélem 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Seaweed
(Bar nem tudom hogy az SB Pro Personal-t egyaltalan meg lehet e majd venni maganszemelynek is...az biztos hogy a SB Prot nem.)
Seaweed
Azt irjak a hivatalos oldalon az SB Pro Personal ezen a nyaron, az SB2 meg meg iden.

update: jah igen es ha jol atnezi az ember a tablazatot, akkor egyertelmuve valik hogy az SB Pro Personalt erdemes valasztani. Annak van is ara mar 129$-lesz ami cirka 25000Ft Ami vegulis nem is olyan veszes ha azt nezzuk hogy a szimplan csak jatek SB2 es a haderonek gyartott SB Pro kozotti szegmensbol van.
Charly
Mármint a SB2

Charly
mikor jön ki mit lehet tudni róla?

Seaweed
Az boztos hogy ez az SB2 nagyon bejon!

Nezegettem kepeket, es az SB2 - SB Pro personal egykupacba van veve. Mi a kulombseg? Grafikailag mert nyujtott szolgaltatasokban megtalaltam)
Axon
Nekem megvan a SB. Nem tudok róla, hogy lenne második része. Összefoglalnád, hogy mit lehet tudni a 2. részrõl. Megnéztem az általad linkelt oldalakat, de azokról nem sokminden derült ki számomra.

Axon
Mivel jó ha 2-3 évenként jelenik meg egy tankszimulátor, így bízvást ki merem jelenteni, hogy ez lesz az év tankszimulátora.

f2d
Ez meg ez és még itt is SB2.

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

ChevyG
SB2? meljik gém az?
f2d
Nem akarom szét OFF-olni a topic-ot, de két képet berakok az SB2-bõl, amiken jól látszik, hogy 2004-ben milyen szinten állt az SB2 grafikailag. Valószínû a szimuláció sem lett rosszabb mint az SB-ben. Így tud mindenki viszonyítani.

Egyébként is többen érdeklõdtetek utána.
(Egyes források szerint a progi már kész, csak "kereskedelmi" forgalomba nem került)

Drivercserével sikerült mûködésre bírni...
Nem is szapulnám a játékot, az sajnos egyértelmû, hogy nem ez lesz az év szimulátora.

Duddits
Ez No CD, vagyis nem fog CD-t kérni indításnál.

Bucser
nekem nem kellett semmilyen crack hozzá... gond nélkül ment...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Létezik egy ilyen:
T72BalkansOnFirev1.0NoCDFixedexeEng.rar
Valaki próbálta?
f2d
Széplassan beszivárog mint az SB. Azt se lehetet sokáig kapni itthon. Amint már írtam egy másik fórumba ami most jó game az késõbb is jó game, ezért érdemes megvenni eredetibe, még akkor is ha már a warjú verziót végig játszotta az ember. Nem beszélve a késõbb megjelenõ patch-ekrõl, kiegészítõkrõl.

Seaweed
Nem vagyok meggyozodve rola hogy itthon is lehet ezt majd kapni...
f2d
Úgylátom külföldi kapcsolattal sem könnyû beszerezni néhány programot. Jövõre már itthon is lehet kapni, addig jó lesz a warjú verzió is.

Seaweed
Amugy egyre jobban tetszik a game! Grafikan meg allitgatnom kell hogy meszebb is latszodjon a fu es a suru aljnovenyzet, mert marha jo hogya gyalogosok elbujnak benne!! Tetszik! Kilottem egy tankot, a szemelyzetebol 1 elmenekult, utanamentem, es mikor kozelertem hozza az felugrott a fubol es az oldaltaskajabol az onvedelmi pisztolyaval probalta magat vedeni...(nem sikerult neki <#vigyor1>)
Seaweed
Sajna ugy nez ki hogy ma nem lesz meg a gyari valtozatom, ugyanis tegnapig nem jott meg a nemetorszagi cimre, igy elhozni se tudtak ma nekem...detto FC..csak AEP-em lesz ma...
f2d
Én csak a demóra vonatkozóan mondam véleményt.

[NST]Cifu
Én 77.72-õt használok éppen.

Seaweed
Nekem 5.7 megy, es nincs vele baj.
f2d
Nekem sem, de ATI-hoz az 5.5 nálam ok, 5.7 nem ok.

Seaweed
Nem nvidia kartyam van. Latatlanban nem akarok okoskodni bocs.
Ööö...
Jól látom hogy a full progi egy tavaly márciusi Nvidia drivert akar fölrakni?
53.03-ast.

Ti milyen verziójú driverrel játszotok akadásmentesen?

f2d
Nincs még full game-m, de a driver újítás nálam sokat szokott segíteni a frissen telepített játékoknál (van amikor ront a helyzeten).
Ha vissza olvasol találsz egy-két tippet a beállításokra, állítólag sokat javít a game-n.

Hát ez az! A demo nekem is elsõrangúan futott! Röccenés nélkül! A full meg kemény 2 fps-el megy...

Ti mit tennétek a helyemben? Reinstall? Driver felújítás?

f2d
Ezt nem tudja senki. Ígéretek vannak, azaz már elmultak. Valószínû, mint a Locon, csak nekik nem sürgõs, mert a hadseregnek fejlesztenek elsõsorban, és ebbõl származik a fõ bevételük. Az SB-t is csak "poénból" adták ki, a dán hadsereg elõtte már nyereségessé tette.

f2d
Jaja ez van nekem is, de meg patch-eltem.

f2d
Én kb. egy éve vettem a CD Galaxis-ba, de elõtte nagyon sokáig kutakodtam a játék után, sehol nem lehetett beszerezni. Eléggé budget kategóriás (vékony DVD tokban egy db egyedi verziószámú fehér CD fekete felirattal), semmi kézikönyv. Viszont 1999 magyar tallér az ára, ha lehet kapni.
Tipp: folyamatosan nézegetni kell az online és más softwear árúházakat és egyszer csak lesz, akkor egybõl lecsapni, mert nem sokáig tart. Én így szereztem egyet.

Seaweed
Erre gondoltok?! Nem ertem mi a problema?!<#confused>
amugy sb2 mikor jön? dnf szindróma? 😄 meg nekem is jól könne valami info sb beszerzésérõl engem is érdekelne 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

és én nem is modntam hogy ez lenne a legjobb game, csak félreértettem hogy mire irtad hogy oroszok 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Bucser
tudsz helyet ahonnan beszerezhetõ?? mert én már égre foldre kerestem az SB-t de sehol nem találtam...

Bucser
tévedsz mert magyar billentyûzeten az Altgr1-et kell lenyomni hogy azt akaraktert kapd😄 játékban még nem próbáltam😊

f2d
Én ezzel nem prejorative akartam példálózni.
Ha már témánál vagyunk, akkor ebben a mûfajban ez közel sem a legjobb game, nem is beszélve a remélhetõleg hamarosan megjelenõ SB2-rõl. Az elõbbi mondatomba a SB-re gondoltam, ami a grafikát leszámítva mindenbe leveri a T-72 BiF-t.

f2d
Nekem ennél gyöngébb config-om van és a demo reccenés nélkül fut full-on.
(Athlon XP 2100, ATI Radeon 9800, 512 MB RAM)

"Oroszok." igen tényleg õk azok akik nemegyszer olyan gamekat csinálnak amiket bármelyik nyugatni nagy kaidó megirigyelne, persze nem mindig de az hogy oroszok pont az elõnyükre vállik ált 😛P

nem tom nekem 9800pro-val 3ghz-vel 1 giga rammal amenyit probáltam eddig még csak meg se akadt, bár lehet mert nem votlam még intenzivebb ahrcokban 😊

f2d
A tild billentyû lenyomása a lõállásba vonulás, ha egy lõálláshoz "gödörhöz" közel vagy.
Ez csak beállítás problem lehet (VGA driver).
Oroszok.

Hát ez egy irtó alacsony színvonalú program. Tutorial Fire Range-en leütöm a kért ~-t (ha jól tudom ez nálunk az escape alatti nulla billenytû), erre a tank elkezd egyhelyben forogni, majd távolodni a célterülettõl, ahelyett hogy közeledne hozzá.

Ja és a legjobb: 6600GTvel, 767mega DDR el és 2100as AthlonXPvel 2-10 az FPS érték (!). Játszhatatlan.

Kik írták ezt a "programot"?

datango
hááát szerintem sem lett nagydurranas... 😞 pl a lampat ha a tankon bekapcsolom meg jobban nemlaatok mint lampa nekul...

Seaweed
Hat ha odajutok hogy megirjam..de most se kedvem se idom perpill...meg kicsit tolni kene a gamet meg hogy irhassak rola...