Tank T-72: Balkans in Fire

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
Ahh...alig jatszottam vele..se ingerenciam se idom, se semmim most cikket irni...
f2d
Végig játszottad a játékot? A cikk miatt kérdezem.

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

Seaweed
..ez magyarorszag... <#levele> (Legalabb a forrast es a szerzot feltuntettek, mint tolunk nyugatabbra?)
f2d
Gondolom jósok jogdijjat fizettek a szövegért.
(Valszinû meg se kérdezték, hogy rá tehetik-e)

Hát ja.. :(
A Flanker magyar kiadásának dobozára (de lehet a dvd tokos verzió hátulján) még az én cikkembõl vettek egy idézetet a Guruból :)

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Seaweed
Flankerrol jut eszembe, nekem meg 12K volt anno es nagy dobozos, bazi vastagh konyves verziom van...
Ejj de kar hogy manapsag mar gagyi DVD btokban adjak ki oket...legalabb a szimeket adnak ki ugy mint regen <#shakehead>
Megvan az SB átírt verzióban. Csak a gyûjteményem kedvéért venném meg :)
Ha meglesz még a hétvégén majd hazahozom. Ja meg van Flanker 2 899Ft-ért is.

f2d
Nem rossz.

f2d
Hát ennyiért egy próbát megért volna.

Mustang2005
panzer Eilte 3D RULZ

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

Seaweed
Hat anyi penzert, kar is volt otthagyni ;|
Most láttam az SB-t a Tescoban 990HUF-ért. Már bánom hogy otthagytam... :(

Sanyix
Hát maxon se valami szép...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

burkusdió
ezt csináltam énis, de azért köszi... :)

ami az optimalizációt illeti, igencsak...
ha leveszem mediumra a grafikát, és átállítom a felbontást 800*600-ba, még akkor is szaggat, pedig az alap követelmények között szerepel a kártyám is, ennek ellenére úgy szaggat,hogy nem lehet vele játszani...

ha mindent low-ra állítok, akkor pedig annyira gusztustalanul néz ki,hogy élvezhetetlenné teszi a játékot... :(

Sanyix
Configban valami Dephtbuffer vagy mit állítsd D16-ra, és menni fog, nekem is ez volt.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Bucser
inkább csak szal a grafikai engine.. (mintha hiányozna belõle némi optimalizáció...)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

burkusdió
már megtaláltam a megoldást...
a battlefront ffórumán...
egyébként kibaszott nagy gépigénye van szerintem :S

Bucser
a program esetében csodákra képes egy reinstall:)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

burkusdió
fasza :(

burkusdió
ne nézz hülyének oké?
a readmet tudom hol van, viszont a 10-es pontnal leírt megoldas nem segít, mert alapból nicns fenn a cucc amit ír

Seaweed
Akkor passz.
burkusdió
höhö
nicns fenn
nem találja a keresõ a leírt fájlt

Seaweed
A readme-t atolvastad?

10) If the game doesn't start, check that Morgan Multimedia Stream Switch (MMSwitch) codec is not installed on your computer. If it is, uninstall it (the codec is usually installed in the Program Files directory as MMSwitch.ax file). You can simply delete the file.
burkusdió
Hy all...

Hozzájutottam a játékhoz, feltelepítettem, elindítottam, és ekkor jött a meglepetés...
Elõször azt hittem,hogy az a baja,hogy a videót át akarom skippelni, de nem.
Ha vége az elõzetes videónak, akkor a játék kilép, és egy last_bug.txt nevû notepad ablak nyílik meg, amibe ez van beleírva:

0000: Error:
Unknown error

Mit lehet vele csinálni?
Elõre is kössz a segítséget!

A BS meg a demó alapján, kacsavadászat ehhez a progihoz képest.
Ezt tudom.
Seaweed
Hat jah, nem egyszeru. A manualist meg nem probaltam.
Bucser
bal gombot nyomva az egéren tudod forgatni a tornyot a lövegkezelõ állásából is.

Semmi leírás, dokumentum nincs a célzásról? Ha a ctrl+w-vel manuálisra állítva a célzást, az u és i gombokkal a vízszintes szálkeresztet mozgatva hogyan kell célozni? Érzésre célozni nem az igazi, addig a gép eltalál valami fontosat a harckocsimon (már egy csomószor ellõtte a lánctalpamat/ kereket), amíg próbálom õt eltalálni.
Seaweed
Hat en sima T-55-nel "erzesre" vagy szemre lovom be.... persze konnyithetsz configban es nem full real-on a parancsnoki helyrol befoghatod a celt (megjelenik egy feher keret korulotte es a cel pontos tavolsaga), ami utan konnyu eltalalni.
Mustang2005
Jó játék ez???<#conf>

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

Nincs valahol egy leírás, hogy pl.: a T-55 esetén - ahol nincs lézertávmérõ -, mi módon kell a célt eltalálni a játékban. Ahány lõszer annyi röppálya, a párhuzamosított géppuskával való belövés meg nem mindig tökéletes (és lassú). A T-72-nél van egy sor célzó/távcsõ mód (pagup/ pagedown) pl.: infra (2-3 db), mit mikor kell használni?
repvez
Eddig valahogy én is igy csináltam, de ez nem volt célravezetö.Amit Bucser irt azt még nem tudtam kiprobáli, de sort keritek rá.
[NST]Cifu
Lövés sorrend (nálam) T-72-nél:

1.: Becélzod a célpontot.
2.: Kiválasztod a lõszerfajtát (B és N billentyûk)
3.: A távolságmérõvel megállapítod a távolságod (jobb egérgomb vagy enter)
4.: Betöltöd a lõszert (R billentyû)
5.: Tûz!

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Valakinek nincs meg a T-72 Balkans on Fire! 70 oldalas kézikönyve? (elektronikus formában)
Az cdgalaxisnál itt kapható BS, most melyi fajtába való? A 1.19-es demót megnézve, nem ájultam el. Különben is érdemes megvenni, ha nemsokára jön az SB2, ami szebb és jobb?
Bucser
ahogy OFP-ben A dragunovval lõni lehetett van egy csúszka ami jelzi a távolságot azt kell használni. és a távolság függvényében módosítani a ballisztikai pályán.

rosszul fogalmaztam, tudom hogy nincsenek, de nem is nevezhetõ katonaságnak szvsz ami bohockodás manapság megy :)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

repvez
Most probálgatom a Demot.Tudnátok valami hasznos tanácsot adni hogyan kéne célozni pontosan.Mert már 20-at rálötem egy tankra a gyakorlotéren mire eltaláltam.Hogyan kéne az elöretartást és a röppályát megválasztani a távolság függvényében?
Seaweed
Tevedsz, de ebbe ne menjuk bele! Jokatonaban nincsenek erzesek!
(Te voltal katona?)
fõleg aki csak kicsit is jóérzésõ haditechnika mániás az messze elkerüli a honvédséget szvsz :)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ott a pont, szvsz ilyen szempontbol a honvédség az utolso ahova értelme lenne menni, még az idegenlégióval is jobban jár az ember :P

Talán mert vécét pucolni otthon is tud. És ott még nem is ordibálnak vele. <#vigyor>

Sanyix
VBS az Operation Flashpoint játék utódja, katonai kiképzõ játék vagy mi.

Sanyix
Minek VBS?? Hát akkor jön az ArmA abban elvileg minden benne lesz ami a VBS-ben (max a katonai titkok nem).

Elnézést a nem pont ide vágó kérdésekért.
Az elõzõekben belinkelt cdgalaxisnál kapható BS, most melyi fajtába való?
Látok itt annyi fajtát ("sima" SB, SB PRO meg SB PRO PE stb.). Ki sem lehet igazodni. Mi az a VBS?
Seaweed
Rohogni fogsz, de epp a minap merult fel bennem hogy lehet jo lenne (nekem)...anno mikor akartam nagyon nevetseges penzeket adtak, ez mostanra valamicsket megvaltozott...
Mellesleg nekem nem hianyzik a katonasdi, csak szeretem a haditechnikat. Hulye vagyok tudom...pacifistakat meg kardelre hanyom <#vigyor1>
Seaweed
Szerencsere (fix) nincs...a magam ura vagyok..es meg jodarabig az is akarok maradni <#idiota>

"Asszony nincs aki megfékezze az ilyen jellegû ámokfutást?:D"

Az tobbe kerul mint az en amokfutasaim havi szinten...megiscsak ezzel jarok jol, nem?! <#vigyor>
Seaweed
valaki kerdezte hogy hogyan lehet elovarazsolni a "belso nezetet"

de csa kegy fekete keretet kapsz ami leszukitit a latomezot, mintha a kemlelo nyilason at neznel ki.
Bucser
JA kérdés: Seaweed ha ennyire hiányzik a katonásdi miért nem vonulsz be magyar honunk "professzionális" hadseregébe?:D