Tank T-72: Balkans in Fire
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esetleg a folyosókon van kokakóla automata.
Na meg biztos lehet kínozni az arab foglyokat.
Steel Beasts Pro Personal Edition
Is in development. Pre-orders are now being accepted (below), with an anticipated shipping date of mid December, 2005, although we cannot guarantee this date.
Price: US$125.00 (includes shipping and handling).
Target audience: Military professionals.
Intended use: Training on the soldier's PC, using exercises that don't require an operator / controller.
Steel Beasts 2
A release date will be made public in 2006.
Target audience: Consumers
Intended use: Entertainment.
Az ára egy kicsit borsos lesz közel 25-30 ezer Ft plussz postaköltség. A lebutított változat 2006-ban jelenik meg a nagyközönségnek. Ez ok, de a Pro változat lesz az igazi, és ezzel csak ingerlik az emberek fantáziáját, hogy milyen lehet egy igazi katonai változat. (Már azis megfordult a fejembe, hogy megrendelem.) Én nagyon várom, mert az elsõrészt már rongyá játszottam, és állítom nincs nála jobb játék, nemis igazán játék.
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
<2005-10-11 @ 09:46 - Invi>2005-10-11 @ 09:46 - Invi> (kommentek: 0)
A Battlefront.com közzé tette elsõ Küldetés és pálya csomagját a T72: Balkans on Fire címû harckocsi szimulátorhoz. A csomagban találhattok 4 vadonás új küldetést és három friss sivatagi pályát. A feltelepített csaták megkezdéséhez nem kell mást tennetek, mint elindítanotok a játékot és a User Maps menüpont alatt kiválasztani a felpakolt mapok egyikét (Ambush.ca, Daskal01.ca, Powerplant.ca, War.ca, Desert01.ca, Desert02.ca). A már soxor emlegetett packot itt érhetitek el."
http://www.gamestar.hu
Itt.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Páncéltörõ rakéta.
A 3. küldetést csináltam meg tegnap.
Habár csak normal fokozaton játszom,de elég nehéz néha (olyan kellõen nehéz :)),a 3. küldit 4.-re nyertem meg.
Ellenben a gépigény nem pite.
Én 800x600-on ,élsimitással,meg max beállitásokkal játszom,de amikor a fûbe "nézek" ,nagyon szaggat :C
Persze próbáltam a beállitásokba állítgatni,a "LOD-ot" ,a füvet minimumra vettem,de akkor is szaggat.
(Engem nagyon zavart,hogy a fû 1 cm-re nõ ki elöttem,így átállítottam,de akkor célozni nem tudok,mert úgy beakad :C )
Az SB2, SB Pro PE, és SB Pro mind a 2. rész egyre drágább variációi lesznek(ezt láttam).

A hangokon az elsõ részhez képest semmit nem változtattak (még szerencsére).
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Játszott a játékkal, valamiért kilépett, most elakarta indítani, de nem indul? Mi a megoldás?
Olvass vissza, használd a topik alján lévõ keresõt... Sokszor le lett írva.
(Amivel inditottam, ott azon az oldalon is irjak hogy arcade, szal nem volt nagy megelepetes!)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Szerintem WWII éra beli amcsi tankok kuriózumok mert általában ha szimulátort csinálnak második világháborúból általában a német technikát veszik gorcsõ alá igazán...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Éppen most töltöm. Sajna csak gagyi amcsi tankokat lehet benne irányítani, de azért kipróbálom. Mondjuk a screenshotok alapján máris jobb mint a T-72:BIF.
http://www.worthplaying.com/article.php?sid=20174&mode=thread&order=0
A Söldner-t is a Wings gyártotta, és az igen sz@r(szerintem).
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
Ez az Upgrade 1.226 May 1, 2002?
Esetleg valaki meg tudja mondani milyen védelem van rajta (ha van egyáltalán), hogy biztonsági másolatot lehessen készíteni?