663
-
#583 Jól tudod a 12,7 mm-es géppuska kimondottan légvédelmi célokat szolgál. Elsősorban chopper-ek, és lassan "közlekedő" páncéltörőrakéták ellen. Ezt úgy kell értelmezni, hogy egyszerre több (pl 4db) hk egy bizonyos célra tüzetnyit a géppuskájával. (A találat igencsak kérdéses.) -
#582 A harckocsik már az első részben is tudtak porolni, csak le kellett menni a fűről. Az emberek mozgása az meg olyan amilyen, jó az így. -
#581 Én úgytudom hogy a ruszki tankokon a 12 milis nsvt géppuska direkt a helik ellen van odarakva :) -
bgabor #580 Elvileg a tankokon van helikopter/élőerő elleni lőszer, a repeszgránát. Szóval ha nem megfelelően manőverez, miért ne lehetne lelőni? Meg aztán az se mindig megy 300-al, hanem fordul, manőverez. Abból kiindulva, amit a magyar honvédség Hindjei előadnak repülőnapokon, egyáltalán nem tűnik valami nehéz célpontnak mondjuk egy Gepard vagy egy Tunguska számára. Szvsz ha jó szögben van, még egy tanknak is lehet esélye ellene. Arról nem is beszélve, hogy (ismét csak a magyar hindekből kiindulva) egy modern, reaktív páncélzattal ellátott tank ellen nem sokat érnek a (magyar) hindek ezeréves tankelhárító rakétái. Akkor meg mi marad a hindnek? Az 57mm-es nem irányított rakéták meg a 12.7 mm-es géppuska. Ezekkel bizony nem fog megfektetni egy tankot. -
#579 Remelem a Hindeknek adnak valami realis AI-t mert ez hogy a tank lelovi, kicsit nevetseges...orul az a tank ha valosagban megussza az alacsonan 300-al kozeledo hind ossztuzet nemhogy o lone le..itt a videoban meg csak nem is manoverez. szoval van mit realizalni meg! -
#578 Robbanasok futok raketa futje minden rendben van..nem ertem hogy miert nem tud a tank port felverni...nevetseges! Az emebrek mozgasa meg kifejezettem rohejes! Amigan szebbeket lattam 15 eve! -
zoltang #577 Az találatok megnézése - mint a T72BIF-ben - nem rossz. -
zoltang #576 Új SBPROPE video:
Hellfire Pass - New - 1/25/2006 [kb. 30 MB]
-
#575 jok ezeka videok bar az elson olyna alapzaj van hogy majd meghulyultem tole :DD -
#574 Azért ez a táj nem lesz gyönge, jó nagy bejárható/belátható terep, saccra kb 5000 m fölötti látótáv. Nem tudom, hogy milyen videókároly kell majd hozzá? -
#573 Megnéztem én is. Fú nagyon sz@r ez a PEA, egy tipikus zártpályás FPS, csak a "hős" katona helyett egy Shermanod van. (Egyébként szép a grafikája, és tök jó amikor az ágyúzástól kidőlnek a fák.) -
zoltang #572 Új SB Pro PE videók:
M1 Gunsight Video
Fulda Gap 2006 -
#571 -
zoltang #570 Ez a PEA nagyon arcade játék. Semmi törekvés a valósághűségre. A fizika nulla, AI nulla stb. Az amerikai gyerekeknek biztos jó lesz.
Mikor jön már ki a Steel Beasts 2 (vagy a pro pe)? -
#569 lál -
neuro #568 Elkezdtem letöltni, de aztán elolvastam ezt: http://forum.jowood.com/showthread.php?t=114601 -
zoltang #567 "[DEMO] Panzer Elite Action
[2006. január 17. @ 14:04 - Berkenye]
A JoWooD végre kiadta a Panzer Elite Action kipróbálható verzióját. A demó mindössze egy pályát tartalmaz, amelyen a legendás második világháborús tankokat próbálhatjuk ki, illetve robbanthatjuk ripityára. A küldetés Franciaországban játszódik, 1944 nyarán. A 340 megás fájlt innen lehetség' tölteni.
"
http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=19969
-
#566 hat ez erosen a szopacs kategoria :DD -
neuro #565 Ezt most találtam:
-
zoltang #564 Az idei év első videója:
Pro PE - Coming Soon! - New - 1/2/2006 9.4MB
http://www.steelbeasts.com/
-
intzs #563 B.U.É.K. mindenikinek. -
neuro #562
Churchill Mk.IV Észak-Afrikában -
#561 Nem tudom, nem volt kommentálva a link. Mondj Te is valmi topic nevet. -
#560 ezzel mitörtént? -
#559 Abrams bajban -
#558 Harckocsik és harckocsi szimulátorok -
#557 Nekem nem Goldom van, hanem sima vátozat, 1.226-ra javítva.
A www.kampfpanzer.de-n is valami hasonló olvasható. Én csak egy rövid kis összehasonlítást írtam, nem minden részletre kiterjedőt. Egyébként meg a Steel Beasts Rekognition Guide c. irományból vettem az adatokat. (Most látom, hogy el is írtam Maximális távolság az Maximális hatótáv akart lenni.) -
#556 Én arra gondoltam, hogy általános tartalmú topic-ot kellene csinálni, ami tartalmazza a harckocsikat a-z-ig, modern és I., II. vh-s tankokat, valamint az ezekre épülő játékokat. Szóval mindenkinek szóljon, akit érdekel maga a hk és a hk szimek. -
zoltang #555 Harckocsi-szimulátorok a PC-k világában :))) -
zoltang #554 A Steel Beasts Gold-hoz mellékelt pdf-ben, pl.: a két játszható páncélos védelméről ez van megadva:
-
neuro #553 "Steel Beasts 2" :) -
#552 Akkor döntsük el a nevét. Tegyetek javaslatokat. -
zoltang #551 Részemről is rendben.
Én próbálkoztam a T-72 BIF szimhez megjelenő jav., kieg. -re felhívni a figyelmet, de nálam is már rég le van törölve a progi. :)
(A Steel Beasts még mindig fennt van.) -
neuro #550 részemől ok -
#549 ok -
#548 Ha már ilyen szépen összejöttünk, akkor szavazzuk meg, hogy a topic címét modosítsuk-e másra. Pl Harckocsik és harckocsi szimulátorok vagy Minden ami harckocsi, stb.
Ugyanis nem haltki a topic, de az erdeti címtől, már nagyon eltértünk (szerintem jó irányba). Én spec. úgylátom, hogy ilyen indíttatású topicra lenne kereslet.
Szavazzunk!! -
bgabor #547 Jaja, és nem kellett egész nap az ellenséges légierő elől bújkálva tevékenykednie. -
#546 lekjop :D
-
#545 Én inkább a modernet komálom, nekem ez a favorit.
-
zoltang #544 Szerintem ez egy szépség:
Nagyobb rajzon.
Vagy a Párduc...