Tank T-72: Balkans in Fire
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

mellesleg nem kell ujra általánosba menned van 2000 fajta kezdõknek szóló számtech alapismeretekel foglalkozo könyv, probálj elolvasni egyet...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Próbáltam megkérdezni 1-2 dolgot(gondoltam erre IS való egy ilyen top)de páran(ha nem mindenki)lebasztak és az általános suliba akartak küldeni amit már jó pár éve kijártam(akkor még nem volt divat a számtech óra mint manapság)
Azért köszönöm a segítségeket további kelemes hétvégét mindenkinek
Azért aton nem árt elgondolkozni hogy mi van ha egy nállam méglámább csóka fut ide be segítségért(ez fõleg antijedinek szól akinek a szellemi szintje nem hiszem hogy megüti a széttaposot fejû légy kategóriát)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Ilyenkor mi a következõ lépés?
E.Gy.B.E. Airsoft Team

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Valahol regelnem kell magam vagy ilyesmi?
Mind1...ettõl még lehet jó játék.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Na akkor a sok anyoniskolázott azt is elárulná hogy ha rátenyerelek arra a kibaszott start.bat-ra akkor miért ezt vágja a pofámba?
Kissé dedós a kérdés de szerintem épp ebbe a közegbe illik

lehet ebben csak egy Opel Corsa motor van 😊
valszeg akkor árkád lesz, de sztem az sem baj, régen jelent már meg normális tankos játék.... jó lesz ez...

Csak azért merült fel bennem ez a kérdés mert 1 épkézláb belsõnézetes screenshot-ot sem láttam.
Amugy igy elsõ ránézésre van itt 1 furcsa dolog...pl az egyik harckocsit nemigazán tudtam beazonosítani másként mint Leopárd I -ként...ami tudomásom szerint nem volt rendszerben Jugoszláviában.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Úgy tanulják hogy INDIT.BAT .
A többit nem értik. És sorry ha valakit megsértettem, de ez már szánalmas.

de amúgy igaz, hogy ha nem tudnék semmit, de van egy start nevezetû valami akkor ha törik ha szakad én rátenyerelnék, aztán lesz ami lesz 😊
Egyébiránt soha nem gondoltam volna, hogy olyan szintre jutunk ilyen téren mint az amerikaiak....
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
de attól függetlenül, hogy tanult valaki vagy nem, egy
START.BAT
nevû file elindítása talán még annyi logikát sem követel meg, amivel egy széttaposott földigiliszta rendelkezik.....
Riszpekk
szerintem nem ártana az összes netezõt egy alap szt tanfolyamra beíratni és akkor a fórumok üzenetinek forgalma 50%al csökkene 😊
1. bat
2. exe
3. com
ebbõl a bat az alap (batch), sima txt formátum
csodálkozom, hogy adott egy start.bat nevû file és sokan itt sírnak, ahelyett hogy ráklikkelnének... mi történik a világgal?

Riszpekk
Van még start.bat,config.bat meg ilyenek.
Tippeket az indításra(térdel és könyörög)
Elõveszem a szekrénybõl a tankos sapkámat és roham!
Mondjuk már csak hétfõn tudom letölteni a demot. Azt írják szeptemberben megjelenik. Talán már nem is érdemes lehúzni a demot mert addigra esetleg megjelenik a full. Bár az elmondások alapján amennyire szaggat, lehet, hogy jobb lenne, ha még csiszolnának rajta.
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)