Tank T-72: Balkans in Fire

← ElőzőOldal 14 / 14

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
2 fps akkor nagy gáz lehet a demóval.

Next PC upgrade: 2022

FREAK
huh

hát egyrészt full orosz, 10 percig szaroztam mire elindult egy mission, másrészt 2 fps a max sebesség, ami kijött belõle

de biztos jó lesz :/

Riszpekk

Bucser
nem hanem Batch "programozásról" hallottál e?? ezt a mai napig használják, ha egyszerûbb 3 progit egymás után indítani😊 De mondjuk próbáld ki a start . bat-ot.. hátha mûködik...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Köszi,sokkal többet tudok mint 5min ezelõtt!

cfg.bat
makeres.bat
start.bat

Ezek valami dos faxságok?
FREAK
akkor talán (esetleg, netalántán) lehet hogy nem setup.exe kell?

Riszpekk

Valaki megmondaná hogy indul ez a kibasz gamma???
Kicsomagoltam,mappa hegyek,de egy büdös setup.exe sincs!
FREAK
na ezt csak leszedem

a demóban is ilyen kibaszott olvashatatlan ruszki szöveg van?

Riszpekk

Pluskast
A ruszkik mindíg is jó grafikájú játékokat csinálnak. Ezt mindenképp el kell ismerni.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

elsõ jonka tünõ game aminek topicot nyitottál 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

FREAK
hümmmhümmmhümmmm

Riszpekk

Solid Snake
Nagyon karaj
grebber

grebber
Tank T-72: Balkans in Fire!

Sogun, 08:08 - Játék: Szimulátor

(3DGamers) A Crazy House megdöbbentõen csinos képeket produkált T-72 tank szimulátorából, melynek DirectX9 3D motorja hidegen büntet. A játék egy orosz önkéntesrõl szól, aki 1991-tõl 1995-ig végigharcolja a jugoszláv polgárháborút. A szerb oldalon 'renegát' oroszokból kikerült önkéntesek egész alakulatai harcoltak. A konfliktus jellegébõl adódóan a készítõk nem modelleztek hatalmas tankcsatákat, inkább a valóságnak megfelelõen kisebb helyi összecsapásokban mutatják be a tankok igazi szerepét. A megjelenéshez ilyen közel kapitális méretû DEMO bukkant fel ebbõl az ígéretes szimulátorból. Vállalkozó kedvû kalandorok elõnyben!
Kiadó: IDDK
Megjelenés: most szeptemberben

info:Hardwired

DEMÓ 535 MB

← ElőzőOldal 14 / 14