Tank T-72: Balkans in Fire
← ElőzőOldal 14 / 14
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
huh
hát egyrészt full orosz, 10 percig szaroztam mire elindult egy mission, másrészt 2 fps a max sebesség, ami kijött belõle
de biztos jó lesz :/
hát egyrészt full orosz, 10 percig szaroztam mire elindult egy mission, másrészt 2 fps a max sebesség, ami kijött belõle
de biztos jó lesz :/
Riszpekk
nem hanem Batch "programozásról" hallottál e?? ezt a mai napig használják, ha egyszerûbb 3 progit egymás után indítani😊 De mondjuk próbáld ki a start . bat-ot.. hátha mûködik...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Köszi,sokkal többet tudok mint 5min ezelõtt!
cfg.bat
makeres.bat
start.bat
Ezek valami dos faxságok?
cfg.bat
makeres.bat
start.bat
Ezek valami dos faxságok?
Valaki megmondaná hogy indul ez a kibasz gamma???
Kicsomagoltam,mappa hegyek,de egy büdös setup.exe sincs!
Kicsomagoltam,mappa hegyek,de egy büdös setup.exe sincs!
A ruszkik mindíg is jó grafikájú játékokat csinálnak. Ezt mindenképp el kell ismerni.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
elsõ jonka tünõ game aminek topicot nyitottál 😛
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Next PC upgrade: 2022
Tank T-72: Balkans in Fire!
Sogun, 08:08 - Játék: Szimulátor
(3DGamers) A Crazy House megdöbbentõen csinos képeket produkált T-72 tank szimulátorából, melynek DirectX9 3D motorja hidegen büntet. A játék egy orosz önkéntesrõl szól, aki 1991-tõl 1995-ig végigharcolja a jugoszláv polgárháborút. A szerb oldalon 'renegát' oroszokból kikerült önkéntesek egész alakulatai harcoltak. A konfliktus jellegébõl adódóan a készítõk nem modelleztek hatalmas tankcsatákat, inkább a valóságnak megfelelõen kisebb helyi összecsapásokban mutatják be a tankok igazi szerepét. A megjelenéshez ilyen közel kapitális méretû DEMO bukkant fel ebbõl az ígéretes szimulátorból. Vállalkozó kedvû kalandorok elõnyben!
Kiadó: IDDK
Megjelenés: most szeptemberben
info:Hardwired
DEMÓ 535 MB

Sogun, 08:08 - Játék: Szimulátor
(3DGamers) A Crazy House megdöbbentõen csinos képeket produkált T-72 tank szimulátorából, melynek DirectX9 3D motorja hidegen büntet. A játék egy orosz önkéntesrõl szól, aki 1991-tõl 1995-ig végigharcolja a jugoszláv polgárháborút. A szerb oldalon 'renegát' oroszokból kikerült önkéntesek egész alakulatai harcoltak. A konfliktus jellegébõl adódóan a készítõk nem modelleztek hatalmas tankcsatákat, inkább a valóságnak megfelelõen kisebb helyi összecsapásokban mutatják be a tankok igazi szerepét. A megjelenéshez ilyen közel kapitális méretû DEMO bukkant fel ebbõl az ígéretes szimulátorból. Vállalkozó kedvû kalandorok elõnyben!
Kiadó: IDDK
Megjelenés: most szeptemberben
info:Hardwired
DEMÓ 535 MB

Next PC upgrade: 2022
← ElőzőOldal 14 / 14