663
-
#263 Nah szal...
Lovedekek egesz realisztikusnak tunnek(ballisztika pl)...foleg tetszik a csobol indithato panceltoro raketa!... nekm sebessegvaltoval meg fekkel semmi bajom..viszont a testek fizikaja az valami gyermeteg..nekimesz 10Km/h-val egy tankcsapdanak es ugy pattansz lerola mintha pinponglabda lennel es kozben meg 3 + pofont is kaptal volna egy oriastol!... -
#262 nekem még mindig Piv 1,5Ghz +9500Pro radeon meg 512 ram szép nagy swap beállítva:) És elég jól fut:) leveszem a tükröződéseket és jó lesz ez:) -
#261 nagyon szépen köszönöm megoldoldot -
A1 #260 Drop a megoldás Core.exe hibára a következö Windows/system32 mappából töröld a MMSwitch.ax fájlt nálam bejött. :) -
#259 Geforce 2 Mx400-al azt mondod nem szép?! Örülj, hogy elindul! Ilyen jó géped van ilyen vidkártyával? :-S -
#258 nekem a texture van highon, full realisticon, a másik állítgatós valami az low-on van, és 20-30 fps között megy a játék XP 2500+-on 1 giga rammal, és Geforce 2 Mx400 64 megással. Full highon 13 fps körüli, de úgy se valami szép. -
#257 passz -
#256 Szerintem a fel gepet az eszi meg hogy az egesz taj alatt van iz...en le is vette mar a tukrozodest, es egybol +20 FPS-t kaptam...
Ami 30-80 kozott mozog egy A64 3200+ 1GB X800XT-n...szegyen! -
#255 na ezt irja ki segitsen valaki plz[img]http://www.kepfeltoltes.hu/050805/hiba.JPG[/img][/url]]hiba -
#254 DepthBuffermode = D16 így megy. Amúgy elég furcsa az egész, grafikájához képest nagy a gépigénye, meg ezek a loading képernyők, meg a zenék is olyan mintha egy 10 évvel ezelőtti játékból jöttek volna. A tank mozgása meg nem olyan hűdenagyon élethű. -
#253 Masik gepen is csinalt nekem ilyet...de en elpasszolom a kerdest. -
#252 Naszóval vajon az unknown error-ból hogy derítsem ki mibaja? -
#251 Nem ...asszem en mara eltettem...majd jovoheten vagy vasarnap kivesezem..most nem tud lekotni...(nezem online repnap froprobat) -
#250 na nekem feltelepedett és gond nélkül fut.. csekkolom a konfigot szerintem igencsak állítgatni kell benne nem beszélve arról, hogy adrága joystick egyből beszívatott:) belős nézetet sikerült már elővarázsolnia valakinek??? Mert az egér idegesítően lassú:) -
#249 nah jah....
ez szopacs :D :
-
#248 sziasztok kéne segitség nekem is hibát ir ki indistás után initializál és bejön egy hibaüzenet valami core hiba vagy mi -
Thanatos #247 pontosan de mivel ugy nagyábbol pontosan 0 vetélytársa van ezért azt kell szeretni ami van :( -
#246 Hat a demot nem porbaltam, de azt leszogezhetjuk hogy akaremnnyire is alitgathato a grafika a configban, se a modellek se a texturak reszletessege nem a mai kor szinvonala!! (OFP-ben kulombek vannak! Persze nem az alap, hanem modok)
Ennek biztos hogy hangot fogok adni! Masik dolog amit eszrevettem, az a lock onbol mar ismert "minden alatt viz van"....ami ugye nincs jo hatassal a sebessegre! (beestem egy godorbe es belattam a taj ala)
Tehat mar igy "latatlanban" se marad sok erenye csak az igazi szimulacio! Ez meg majd kiderul egy par ora hasznalat utan! -
CéZé #245 E : motor indít
B : fék ki-be
+ : sebesség fel
- : sebesség le
felfelenyíl : gáz
F6 : löveg
B,N : lövedék típus
R : töltés
jobb oldalt ha a Ready kigyullad lőhetsz
Space tűz
+,- : zoom
F8 : Géppuska -
#244 mármint a Pacific Air war cikk bocs:) régen volt már egy régi programról:) Bennem meg rosszak a beidegződések:):PP
Nekem is lejött a game.. install és proszalom
-
#243 B@ssz@ meg az a kurva Morgan Switch streamer...uninstall is kellett neki...shit! -
#242 Hat ez kesz..elmentem ithonrol..visszajottem..ugyanugy nem megy mint elotte...de most hiaba allitgatok barmit kiolep inicializalasnal...
fostubus! -
Thanatos #241 :DDDD -
#240 Na nyomulok megint a célpont felé erre leszed egy Super Sherman.
Hát igen már csak löni kéne tudni és reszketne mindenki. -
CéZé #239 F9 majd num 8-5-4-6
amugy Options-controls és itt látod mi micsoda -
#238 Na menni már tudok elindultam a SERB BASE felé erre felrobbanok egy aknán :D
Nézetet nem lehet valahogy válatni? -
#237 Használj kormányt. -
#236 Mire megtanulom kezelni már nyugdija leszek :(
Semmit nem tudok szinte a duda meg a világitás megvan,de menni még nem sikerült meg löni sem :(
-
CéZé #235 Megy ez szépen nem kell törölnöm semmit :) -
#234 Grat!!(és Írígység) -
#233 Nah megy mar! Az instrukciok szerint kitoroltem a morgan Switch codecet vagy mit es maris megy a game! (5.7 Cat-al!)
-
#232 Nah mar elindul...haladok (kovetem a Troubleshooting ajanlasait) -
#231 5.5 catalyst driver-rel nálam a demo ment, lecseréltem 5.7-re és a texturák eltüntek, meg hiba hiba hátán. -
#230 Hat tudja a tokom..de gazos nagyon...egyszeruen nem tudok bele eletet lehelni...
Ezen a gepen meg nem fogom a nemreg felrakott legujabb ATI Catalyst-et lecserelni egy ezervesre, csak hogy ze fusson...
-
#229 off
PF cikk?! Azt nem bopra irtad ugye? Mert en ott nem tudok ilyenrol :P
on -
#228 lhet ez is Patch Shop boys-os progi lesz??? -
#227 oks...
hat semmi joval nem szolgalhatok amugy..elindult meg ha lassan is masik oregecske gepemen..de ott meg jatszani nem lehet vele..ha betoltok egy mission-t es elinditom elszall mindenfele error-okkal...
gazos.. -
#226 Jó de te lektoráld nyelvtanilag:) mert most visszaolvasva a hirtelen felindulásból írt Team Apache és Pacific fighters cikkemet húú bazz:) olyan helyesírást még Twilek sem tud generálni nálunk a században) szóval borzalmas:D majd lehet újraírom csak annyi mindent szakítottam a saját nykamba, hogy enm sok időm van írogatásra:( -
#225 Nah, csak sikerült regelnem. -
#224 Csinálsz nekem egy reget? Mafia névvel duddits kukac sgmail.hu emailra? A jelszó mind1, majd megváltoztatom. Privibe küld el nekem.