Tank T-72: Balkans in Fire
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Ki adnak demót is.
Szumma 35 dollarért, azt hiszem ez nem túl drága. Elõször azt hittem a gaméról, hogy ez valmi nagyon budget kategóriás cucc lesz.
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
Május 29. - én angol nyelvû GOLD, hamarosan lehet vele nyomulni.
(Miért nincs Steel Beasts forum itt az SG - n? Az nagyon tuti!!)
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Mert akkor itt most 15 perc sípolás következik:
Hogy az a (síp......................)
Azért rohadjanak meg alig van ilyen game, és ez még jól is néz ki és nincs kiadó 😞
Íme egy link...(semmi új)
Azonban kiderült számomra hogy miért nincs angol verzió!
Sajnos a fejlesztõk nem találtak nyugati kiadót, tehát ha kell valkinek meg kell szerezni az orosz verziót!(jobbhíjján) 😞
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
csak azt felejteted el reklámozni hogy mivel mmo ezért havidijas... 😊
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

csak nem a start.bat ?

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
de neked megbocsátom mert anno jófej votlál rvs-ben 😛PP
WWIIONLINE.com
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Semmi új?