361
-
Ferky #121 Miért...sokat kérek?! -
#120 Feri!
A csavarok márkanevét nem óhajtod odaírni? Esetleg a menetszámot? Vagy a dobok átmérőjét? Esetleg rakjunk be fényképet is?
Nemtom, szerintem felesleges. Én sem írtam, hogy van egy 1C-s, meg egy mittudoménmilyen fúvókám, meghogy a tokom fekete, és műanyag a borítása, meg a dorombot meg se említettem.
De ha ennyire szeretnéd, Tomi, írd oda neki.
Gergő -
#119 még mindig ezért sír a szád -
Ferky #118 Kistomi:
azt írd le a tagok rovatba rólam,amit a hangszerhez írtam,de úgy ,ahogy ott van!!!!!!!!
KÖSZI! -
#117 Sárkány!
Én támogatom a múvot, mert legalább senki se fog zavarni, meg minden. Sört meg majd iszunk valahol, olyan még nem volt, hogy ne igyunk sört!
Pozitív oldal: Visszatér köreinkbe a Trendy Lemon Lime, és barátja a parizeres szendvics. Nem is szólva a bandababák hiányáról...
Gergő -
#116 Csákó, azaz sapek, kalap, kendő, sipka, fejfedő, bukó, páncél, kobak, fejvédő!
Mi újság?
Mindenki jól van?
Eheti kérdésünk: "Költözünk, avagy nem?"
Nos technikaterminológiai fejlődésünk szempontjából az új hely -nem csak frekventáltságszubszidiaritása miatt - inkább preferált, mint derogatív módon elutasított közeget képez.
Szerintetek nem?
Várom hozzászólásaitokat, megjegyzem a sörözési kultúránknak előreláthatólag kifejezett romlása fog bekövetkezni a Mx féle ajtók esetleges bezárásával!!!
NAHÁJ!
Nagyobbik Tomi, ritmusgitárfelelős, zajtendenciaelemző, DÍDZSÉ McHallodha Mellényúlok , a HEGY, egyszóval a zenekar Dzsémszbondja !!!
-
Ferky #115 Csá!
csináld a tagok rovatba rendesen a hangszert:Beverly dobcucc
Remo bőrök stb.
(kistominak)
narancslekvár -
#114 Csá dobosok gyöngye!
1 órán belül felkerül pár dolog: Zenekartörténet, hírek, tagok
Mp3, sajnos még nincs. Te zenét hallgatni jársz ide, vagy mi? :)
=ez poén, mi is szeretnénk, ha lenne, de sajna az még pár hónap távlatába van tervezve
Gergő meg a zöccse -
blackgamer #113 mp3 még mindig nincs az oldalon? -
Ferky #112 Csá!
kistomi csináld a tagok rovatot!!!
sürgősen!!!!!!!!!!!!!!!!4 -
Ferky #111 CSá!
holnap megyek próbára
a tagok rovatot még majd átírjuk..
Vologda:zene,móka,kacagás -
#110 Bocs, az első az én gyenge nyalvtudásom butaságának az oka.
A másodikra több részben válaszolnék.
1. Sokkal durvább dolgokat követtek már el színpadon, ha összeesel, majd hívunk mentőt legfeljebb
2. Nanehogymá a jóerkölcsöt megaz identitástudatodat sértsük
3. Most az én hozzáállásomat írom, ez személyes vélemény:
Miért járnak az emberek koncertre? A fiatalok miért járnak koncertre? Persze, mehetnének a szép-szép zene miatt, de nem feltétlenül ez a legfőbb ok, mert akkor igen kevesen lennének egy-egy helyen.
Namost, adva van egy szórakozóhely, ahol egy zenekar fellép. Miért járnak oda a fiatalok? Mulatni, nevetni, dáridózni kedvükre.
MÁRMOST -kérdezem én- Miért baj egy ilyen számot kirakni eléjük egyszer-kétszer poénból he? Szerinted halva fordulnak le a székről? Tehát igenis marad, félévente egyszer majd eljátszuk, amíg meg nem unjuk.
Megjegyzem, nekem már elvesztette a varázsát, de ha páran beordítják, hogy INDIJÁN, akkor nyomni kell, nem lehet csalódást okozni, mégha azok csak haverok is
Na ennyi volt az okos belepofázásom.
Gergő -
#109 1. az Evil Twin nem ördögi ikert jelent.
2. még poénnak ok, de nyilvánosság elé azért nem tenném...max a haverok között.
Ezt valahol egy koncerten meghallanám összeesnék. -
#108 Tisztelt ördögi iker! (vagy mittudoménki)
A lent írt szám poén, hagyományosan a kockásnadrágos csajoknak szól, meg pár haverunknak, akik mióta hallották, nem engedik, hogy elfelejtsük. A szöveg egy próbán keletkezett, baromkodásból, és az volt benne a vicc, ahogy Uhrin Benedekként előadtam. Ez sajos a színpadon nem jön át, de van akinek teccik.
És igazad van, tényleg borzalmas, és már nem is trendi.
Gergő -
#107 Tomi!
Máté meg Feri írt magáról, ott van a trombitás füzetkém hátuljában, csak keresd meg. tudod, a keményfedeles. Én megírom 7végén.
Máté, amindenséged! Hozzad szombatra a zenekartörténetet, vagy büntetésből sörmegvonás lesz!!!
Észrevettétek, hogy két emberke írt nekünk? Király!
Gergő -
#106 Heló!
Csinálunk megin háttér-hangulat zenét a Mátrixban, most csütörtökön!
Akinek van kedve jöjjön, kb fél öttől fél hétig nyomjuk a vologda városrész című rokkoperát
NT -
#105 újreg köcsög : -
#104 Úristen! ez még zene nélkül is borzalmas! -
A KISEBBIK #103 csinálnám én szivesen a tagok rovatot, de nincs leírásom, te se adtad ide (azt mondtad begépeled, és elküldöd freemailon), meg Máté se, akkor miből csináljam?
a képeket úgy fogom forgósra (egyszerű, a többieknek már mondtam), hogy mindenkiről csinálunk sok képet körbe-körbe, és azt összerakom gif creator-ral, és az megforgatja...
Üdv. -
Ferky #102 már van leírásod... köszke
mindenkinek üzenem,hogy leszek szombaton
vettem metronómot
és mikrofonállványt
dec.10.:koncert a Földes-klubban(úgy néz ki,hogy 4 banda lesz)
18-órától lehet menni pakolni...
a technikai dolgokat átadom sérának,a többit meg én intézem
na csá -
Ferky #101 Csőváz!!!
kistomi:lécci kezd már el csinálni a tagok rovatot,vagy legalábbis azt a részét,amiről -
#100 [center]
szálingózik a hó már végre -
#99 próba 2 -
#98 próba1 -
#97 Ja Borcsa:
amiről én tudok
1 van honlap, de még nem kész, lejjebb egtalálod a címet
2 valamikor dec. elején fellépés a földesben
3 próba szombat Mátrix Pub
4 emailcím: [email protected]
hát kb ennyi, ha érdekel valami kérdezz
Gergő -
#96 Csá Bori!
Te vagy az első lány aki írt, gratulálok, valóraváltottad Máté álmát.
A mizut nemtom, mert nem voltam otthon hétvégén, majd a többiek válaszolnak.
Gergő -
#95 Áholy, mizu mindig miskolcon? -
#94 Na, akkor jöjjön az Indián, Attila kérésére.
Indián
(Tradícionálisan a Nirvana, Where did you sleep last night zenéjére)
Indián, indián
Mért' estél,
óh, te ki
A Való
Világ há-
romból?
-Onnan-
Kiestem, kiestem
Nem volt elég
jó fejem
Nem kaptam
SMS-t
eleget.
-Én nem-
Ágica, Ágica
Te borsodi
vagy mint mi
Mért' nem mondtad
Leónak
Diósgyőr
-Hajrá-
Anettem, Anettem
Jó melled
van neked
Mért' nem vagy
Melleddel
Mellettem
-Itt most-
Stohl Buci, Stohl Buci
Te mókás
kis ... (krapek)
Kérlek, hogy
Zárd le az
Énekem
-Így ni- -
#93 Sárkány ömbörök!
Mitszóttok a zúj táájszoóláásomho'?
Na mindögy.
Pár kérdés, kéretik bőven kifejteni:
Milyen volt a próba? Földes mikor lesz?
Vane újszám?
Tomi, a dalszövegek színét változtasd meg, mert nem látszik némelyik a képtől. Még mialőtt a Negatív Kritika belepofázna.
Meg a Darvasnál rendezd már el valahogy a képet. Amúgy nem lehetne nem háttérként, csak kisebb képnek beszútni, mint a galériában? És alá vagy felé mehetne a szöveg.
Máté, Maksa kurvajó volt, irígykedjél!
Mára ennyi, várom a választ.
Gergő -
#92 hi all.
penteken egyetemen budosok koncert!!!!
Tominak kossz majd a HL-t!!!! -
A KISEBBIK #91
-
A KISEBBIK #90 áááááááááá
kiadták a Half Life 2-t!!!
Le lehet tölteni!!!!!
84db 50Mb-os darabban
Most töltöm a Vampire the Masquerade Bloodlines-t, és a HL2 ugy leterheli a szarvert hogy..... -
#89 baszki.
Gergő voltam
-
#88 Sárkány!
Izé, dógozódjátok már össze a kezeink közült úgy, hogy az első refrén után jöjjön a trombita.
Meg eszembe jutott egy régi marhulás :
"Lehetsz hangya, lehetsz hangyalány..."
Megkén csinálni.
Én jól vagyok, szombaton megyek bálba Debrecenbe, megnézem Maksát. Séra irígykedj! hehe
Na tsá! -
#87 Jó lenne, ha Viktor is eljönne a csütörtöki dzsemszessön sörözésre!
Ez egy halk próba!
Feri, ha jössz, majd játszol kézzel a függőn!
Dídzsé Nagyobbik Tomi -
A KISEBBIK #86 a Negatív Kritika szépen törődjön bele, hogy egy darabig még oldalra lesz fordítva (előbb végig kell játszanom a Monkey Island 4-et).
Üdv -
.
Az ott egy légy-piszok. Tomi(ka); Takarítsd le !!!
Na, tudjátok én ritkán jutok géphez, de akkor nagyonsokmindent elfelejtek rajta csinálni.
nemír pontot a gépem? úgyhogymajd kiírom! ok?
csütörtökön lesz egy próba két gitárralPONT de lesz egy szombaton isVESSZŐ trombita nélkülPONT
Javul a veblapPONT Tomi(ka)! Azt üzeni neked a NegatívKritika VESSZŐ hogy a képeket fordítsd egyenesbeVESSZŐ mert így mindenki rajta röhög amikor az internetszalonban mindíg oldalrafordítja a fejét!!!
A lányok meg írjanak!
SZIASZTOK -
#84 Cső szerintem ma nyomunk egy félig akusztikus nyilvános próbát a mátrixban, ami egy jó hely!
Hejj!
Mindenkinek szép napot!
NT -
Ferky #83 csőváz
Sirály a videó!!!
Mátétól kérdem,vagy nagytomitól:MIKor lesztek hétközbe a mátrixba,telefonáljatok!!
narancslekvár!!! -
#82 Csákkóó!
Mégállatabb lett a honlap!
Gratula!
Nagyobbik Tomi